Skład na sezon 2006
śledząc dyskusję dotyczącą wychowanków i ich kontraktowania, mam wrażenie, że będzie ona stanowiła motyw przewodni kolejnej reklamy:
- chciałbym, żeby lubelski klub był sponsorowany przez duża firmę, ale żeby się nazywał Motor. chciałbym, żeby jeździli w nim wychowankowie, ewentualnie jeden obcokrajowiec, ale żeby wygrywali ze wszystkimi. chciałbym, żeby zawodnicy dużo zarabiali, ale żeby nie musieli ciężko pracować. i żeby bilety były tańsze. albo w ogóle żeby się wchodziło na mecze za uśmiech albo czekoladę.
- proszę Państwa, takie rzeczy...
nie wiem, ile jeszcze razy będę musiał wspomnianą reklamę przywołać, żeby część publiki zrozumiała, że Lublin w kwestii wychowanków aktualnie nie istnieje na mapie liczących się żużlowców...
- chciałbym, żeby lubelski klub był sponsorowany przez duża firmę, ale żeby się nazywał Motor. chciałbym, żeby jeździli w nim wychowankowie, ewentualnie jeden obcokrajowiec, ale żeby wygrywali ze wszystkimi. chciałbym, żeby zawodnicy dużo zarabiali, ale żeby nie musieli ciężko pracować. i żeby bilety były tańsze. albo w ogóle żeby się wchodziło na mecze za uśmiech albo czekoladę.
- proszę Państwa, takie rzeczy...
nie wiem, ile jeszcze razy będę musiał wspomnianą reklamę przywołać, żeby część publiki zrozumiała, że Lublin w kwestii wychowanków aktualnie nie istnieje na mapie liczących się żużlowców...
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
Hej!
Kiedyś pisałem o Suchanku, żeby go zakontraktować - i zostałem wyśmiany. Niedawno pisałem o Kjatasie Podżuksie - i tez zostałem wysmiany. Za tego drugiego zawodnika rzeczywiscie (nie ujmując mu) może mieliscie rację, ale z Tomasa w Lublinie bardzo się cieszę i myślę, że reszta forumowiczów też.
Kiedyś pisałem o Suchanku, żeby go zakontraktować - i zostałem wyśmiany. Niedawno pisałem o Kjatasie Podżuksie - i tez zostałem wysmiany. Za tego drugiego zawodnika rzeczywiscie (nie ujmując mu) może mieliscie rację, ale z Tomasa w Lublinie bardzo się cieszę i myślę, że reszta forumowiczów też.
Nazir pisze:Czy to prawda, że Rafał Wilk (śr. bieg.2005 - 1,927) jest w kręgu zainteresowań kierownictwa naszego klubu???
W dzisiejszym LSExpressie Wilk to potwierdza, a nawet mówi, że jest propozycja by był trenerem, gdyż ma uprawnienia.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Niestety tak jak więkoszość przypuszczała Kacper Kępa już nie pojeździ.. Wypowiedź Marka dla Tygodnika Żużlowego: "Kacper miał 8 grudnia ostatnią operację, teraz przed nim rehabilitacja. Podjęliśmy z żoną decyzję, że to koniec z żużlem. Na pewno nie będzie już jeździł i nie wróci do sportu." Szkoda chłopaka..
czaszka pisze:Niestety tak jak więkoszość przypuszczała Kacper Kępa już nie pojeździ.. Wypowiedź Marka dla Tygodnika Żużlowego: "Kacper miał 8 grudnia ostatnią operację, teraz przed nim rehabilitacja. Podjęliśmy z żoną decyzję, że to koniec z żużlem. Na pewno nie będzie już jeździł i nie wróci do sportu." Szkoda chłopaka..
Jak widać nie było od początku warunków by Kacper został żużlowcem. Wiadomo, że złapałby kontuzję wcześniej czy później i rodzina z Markiem Kępą na czele powinna byc na to przygotowana. Niestety nie jest i w tym problem. Ciekawe czy Kacper wróci do motocrossu? Tam można nawet kręgosłup złamać. Proponuje by w piłkę tez nie grał. widziałem statystyki - w samej Polsce ginie na boiskach kilku młodych ludzi rocznie.
- Łoptymista
- Trener
Åoptymista pisze:Czarek wrzuć na luz. To jedzt dziecko Marka KÄ™py. Sam siÄ™ zapisz do szkółki albo wyÅ›lij tam swoje (jeÅ›li masz). Patrz jak siÄ™ rozbija, Å‚amie, przez miesiÄ…ce nie może wrócić do zdrowia i zalicza kolejne operacje. Warto czasem pomyÅ›leć zanim coÅ› siÄ™ napisze.
Nie trzeba myśleć jak baba - emocjami, tylko jak facet - racjonalnie. Dlatego ja bym dziecka do żuzla nie posłał, bo jest pewne, że sobie krzywdę zrobi. I Kępowie o tym wiedzieli. Zaczęli natomiast myśleć nad tym po wypadku.
Mogę się założyć, że Kacper będzie (za zgodą rodziców) jeszcze smigał na motocyklu, pewnie nie żuzlowym, ale także niebezpiecznym.
-
meridol
Wracając do tematu - jak na mój gust za dużo Czechów mamy, a to jak wiadomo nie wróży nic dobrego. Jakaś niekonsekwencja się wkradła - skoro Czesi to niepewna materia (według dyra - i podpisuję się pod tym) to czemu jest ich już trzech? Nie wiem za dużo o Suchanku, a to już świadczy o tym, ze poza monetowym wicemistrzostwem świata juniorów jakoś nigdzie nie zabłyszczał. Liczę ylko na to, że kierunek pepikowy to bardziej straszak dla krajowych pseudogwiazdorów niż rzeczywisty skład.
-
meridol
Czarek pisze:Kyniak pisze:Jazda na crossówce nie jest tak niebezpieczna jak na żużlowym.
Akurat w motocrossie jest mozliwe np. że ktoś ci skoczy razem z morocyklem na plecy.
Skończmy tą wylicznakę!!! ...a swoją drogą jezdziłeś na motocyklu żużlowym bądz crossowym? Jeśli nie to chyba ciężko stwierdzić ci który sport jest bardziej niebezpieczny...
Mi tez srednio podoba sie budowanie zespolu w oparciu o Czechow - najpierw sa deklaracje ze sa niepewni a teraz mamy ich juz 3 w zespole a nie wiadomo czy nie bedzie ich wiecej
. Widac ze sklad bedzie mocno eksperymentalny bo co do Brhela to nie mam watpliwosci ze cos tam bedzie przywozic to juz co do 2 pozostalych mam mieszane uczucia.
Trzeba nam wkoncu dostawic kropke nad i i zakontraktowac w miare obiecujacego seniora - Czerwinski, Piszcz (a najlepiej obaj )+ junior Kangur
. Skoro przeszedl lobbing Shieldsa i Suchanka to ja bede do znudzenia powtarzal ze trzeba nam sciagnac mlodego australijczyka
- Holder lub Batchelor a moze Ksiezak jesli jest juniorem bo cos nie moge znalezc jego daty urodzenia.
Trzeba nam wkoncu dostawic kropke nad i i zakontraktowac w miare obiecujacego seniora - Czerwinski, Piszcz (a najlepiej obaj )+ junior Kangur