$korzen$ pisze:
... to co Gawrzyk teraz ? Darkin,Bager czy moze Stefani .. no ? Boze co za zenada...
Dzięki zniesieniu ograniczeń dla obcokrajowców do dyspozycji jest jeszcze Jesper B. Jensen
$korzen$ pisze:
... to co Gawrzyk teraz ? Darkin,Bager czy moze Stefani .. no ? Boze co za zenada...
Loram, HamillSpodziewam sie, ze raczej nie bede w Lublinie jezdzic. Wiec zostaja juz (a moze jeszcze): Brhel, Klingberg, Gjedde i paru innych przecietnych zuzlowcow. Najlepszym wyborem byloby pozyskanie Niklasa, ale juz raz wystawil klub do wiatru, wiec pewnie tez nie przyjdzie. Brhel to dosyc stary zawodnik, smigal w Opolu jako tako, ale mowiac szczerze po cholere tu kolejny sredniak
Przypomnial mi sie wlasnie troszeczke slawniejszy Fin niz Joonasa, a mianowicie Kai Laukanen... moze on
Gelo pisze:Klingberg to poza wymienionymi gwiazdami to chyba najlepsze rozwiązanie. Problem w tym, ze jest bardzo ale to bardzo bezbarwny. Tłucze tych punktów trochę ale jest niewidoczny.
Torsen pisze:Może rzecz w tym, że tu nie ma jak w cywilizowany sposób dotrzeć?
Chociaż z drugiej strony, trasa Warszawa - Lublin taka znowu ostatnia nie jest...
BTW Orientuje się ktoś, czy zawodnicy kontraktowani przez Rzeszów korzystają z tamtejszego lotniska? Bo jeśli nie, to za nic nie mogę zromieć, że tamto zadupie jest każdemu po drodze, a my nikomu.
Pokemon pisze:My tu wymieniamy: Klingberg, Gjedde...a i tak pewnie będzie jakiś chińczyk Huk-Wie-Kto![]()
Co do kierunku gdańskiego, to prędzej ochrzczą się Gonisz Gwardzista Gdańsk i rozpoczna od zera jak w tamtym roku i nikogo z tamtąd nie puszczą
Jeśłi mi się nie przewidziało to Pedersen gdzieś coś mówił, że bardzo mu odpowida bliskość lotniska kiedy podpisywał w RzeszowieTorsen pisze:BTW Orientuje się ktoś, czy zawodnicy kontraktowani przez Rzeszów korzystają z tamtejszego lotniska? Bo jeśli nie, to za nic nie mogę zromieć, że tamto zadupie jest każdemu po drodze, a my nikomu.
Åoptymista pisze:korzen wrzuc na luz. ok?
Moze jestem naiwny, ale jestem swiecie przekonany, ze wczesniej lub pozniej harry powroci na forum. Szkoda, ze teraz przestal nadawac w takim ciekawym momencie:/
Jeszcze kilka wolnych miejsc w druzynie mamy, kilku dobrych zawodnikow jeszcze jest do wziecia, wiec teoretycznie cos jeszcze moze sie zdarzyc.
ravajas pisze:
się zobaczy. A jesli nie poradzą sobie z problemami, to może sie miejsce w Elidze zwolni hie hie...