Fan Klub Zaprasza

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#26 Postautor: grzesieck » 27 sierpnia 2005, o 13:23

cheeroke_re pisze:a to TV tam działa? bo tu napisałem co mnie spotkało we czwartek ( niechce nikogo straszyć ) albo nie chciano mi włączyć?? (może "szefowa" ma dość żużla ;-) )

wczoraj dzialal :)

i lotki tez dzialaly :mrgreen:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
cheeroke_re

#27 Postautor: cheeroke_re » 27 sierpnia 2005, o 13:25

aha, czyli widziała ze mnie (nas) było mało i olała ale pewnie sile FanKlubu się nie oprze ;-)
Obrazek

JAG
Senior

#28 Postautor: JAG » 27 sierpnia 2005, o 14:51

cheeroke_re pisze:aha, czyli widziała ze mnie (nas) było mało i olała ale pewnie sile FanKlubu się nie oprze ;-)

nie bój się:)zawsze oglądamy w Tq i dziś będzie podobnie.swoją drogą ciekawe z tym czwartkiem :roll:
:),czasami :(

Awatar użytkownika
cheeroke_re

#29 Postautor: cheeroke_re » 28 sierpnia 2005, o 11:30

grzesieck pisze:
i lotki tez dzialaly :mrgreen:

lotki to ja mam.... jak próbuje trafić po "paru" pifkach do domu ;-)

pozdrawiam
"che"
Obrazek

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#30 Postautor: Metalliczny » 1 września 2005, o 08:35

Mam pytanie, czy jutro wieczorem zastane kogoÅ› z FC w tequilli?

Mam sprawę nie cierpiącą zwłoki :mrgreen:

wojteko
Senior

#31 Postautor: wojteko » 1 września 2005, o 09:39

Metalliczny pisze:Mam pytanie, czy jutro wieczorem zastane kogoÅ› z FC w tequilli?

w zasadzie wakacje sie skonczyly a co za tym idzie spotkania FanKlubu beda sie odbywaly w soboty(w piatki spotykalismy sie w okresie wakacyjnym) ale kto wie :?: zalezy o co Ci chodzi :?: i z kim sie chcesz zobaczyc :?: FanLudzie maja przydzielone odpowiednie funkcje............pzdr

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#32 Postautor: mikas » 1 września 2005, o 11:11

Metalliczny pisze:Mam pytanie, czy jutro wieczorem zastane kogoÅ› z FC w tequilli?

Mam sprawę nie cierpiącą zwłoki :mrgreen:

Jeśli sprawa niecierpiąca zwłoki to zastaniesz dziś napewno kogoś z FK w TQ od 19.00 :mrgreen: 8)
Zapraszamy :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#33 Postautor: Metalliczny » 1 września 2005, o 13:06

Cholercia, akurat dzisiaj kompletnie mi nie pasuje. Za to jutro jak najbardziej. Po prostu byłem ciekaw czy można jeszcze się do was FC dołączyć, a zgodnie z instrukcjami :D Ponoć najlepiej jest o tym porozmiać na żywo 8)

Jeśli nie jutro, to w takiem razie może w sobotę, ale bardziej odpowiadałby mi jutrzejszy dzień/ wieczór.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#34 Postautor: mikas » 1 września 2005, o 13:23

Jutro jak znam życie pewnie też będziemy :D :wink: Damy znać. A w sobote mecz więc na 100% tam oglądamy :wink: A dołączyć do nas można w każdym momencie :wink:
W ostatnich tygodniach Fan Klub rośnie w siłe(w ciągu ostatnich niecałych 2 miesiecy dołączyło do nas 9 osób :D ) jak tak dalej pójdzie to w następnym sezonie dopiero pokazemy na co nas stać :twisted: :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

wojteko
Senior

#35 Postautor: wojteko » 1 września 2005, o 13:59

mikas pisze:......W ostatnich tygodniach Fan Klub rośnie w siłe(w ciągu ostatnich niecałych 2 miesiecy dołączyło do nas 9 osób :D ) jak tak dalej pójdzie to w następnym sezonie dopiero pokazemy na co nas stać :twisted: :wink:

Ty mikas gadasz i gadasz...............niczym Ja :mrgreen: jak jestes taki mocny w gebie to namow lepiej Justyne aby powiekszyla nasze szeregi................mysle ze nadaje sie :!: pzdr
P.S ja z nia rozmawialem, ale Ty musiales Ja do czegos zrazic.............o czym niechce powiedziec :?: a moze to robota Gonziaka :?: choc ostatnio to z cooperem sie prowadza :mrgreen: :wink: pzdr

meesha
Trener
Kontakt:

#36 Postautor: meesha » 1 września 2005, o 14:11

wojteko pisze:Ty mikas gadasz i gadasz...............niczym Ja [...]

A ktoś tu miał już więcej nie pisać :P 8)
Wojtku, czy nie pomyliły Ci się działy forum :?: :D :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#37 Postautor: mikas » 1 września 2005, o 14:19

wojteko pisze:
Ty mikas gadasz i gadasz...............niczym Ja :mrgreen: jak jestes taki mocny w gebie to namow lepiej Justyne aby powiekszyla nasze szeregi................mysle ze nadaje sie :!: pzdr
P.S ja z nia rozmawialem, ale Ty musiales Ja do czegos zrazic.............o czym niechce powiedziec :?: a moze to robota Gonziaka :?: choc ostatnio to z cooperem sie prowadza :mrgreen: :wink: pzdr

Myślisz że nie namawiałem :?: Ale ile można :roll: jak uzna że przyszedł już czas sie zapisać to napewno to zrobi, na razie musi nam wystarczyć jej obecność na spotkaniach jako gość :wink: I tak ma słabą wolę, najpierw broniła sie przed rejestracją na forum, potem przed pisaniem a czas w jakim dokonała tych dwóch czynności nastąpił szybciej o jakies poł roku niż się spodziewałem :wink: Z wstąpieniem do FK będzie pewnie podobnie :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#38 Postautor: sadychor » 1 września 2005, o 15:16

Mikas dobrze mówi, będzie chciała to się dopisze, chyba już wszyscy Ją namawiali. Ale jak twierdzi sama zainteresowana;do tej decyzj trzeba dojrzeć.
W sobotę planujemy oglądać mecz reprezentacji Polski w piłce nożnej w barze TQ na ulicy Zachodniej 3, już dziś serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych do wspólnego śledzenia tej relacji.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

wojteko
Senior

#39 Postautor: wojteko » 1 września 2005, o 15:24

sadychor pisze:Mikas dobrze mówi, będzie chciała to się dopisze, chyba już wszyscy Ją namawiali. Ale jak twierdzi sama zainteresowana;do tej decyzj trzeba dojrzeć.
.

Ja pewnych spraw nierozumiem :cry: nikt Justynie niekarze wychodzic za maż przeciez.....no chyba ze z rozsadku a nie z milosci :wink: :mrgreen: To tylko nasz FanClub,albo aż nasz FC...........to niejest zyciowa decyzja przeciez :!: Ale ja juz niemam zamiaru wiecej w tej sprawie zabierac glosu..............pozyjemy-zobaczymy :wink: pzdr

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#40 Postautor: Cooper » 1 września 2005, o 17:47

Proponuje o naszych przemysleniach kto wstapi do FK a kto nie pisac w dziale Fan Klub.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Zuzia

#41 Postautor: Zuzia » 1 września 2005, o 18:34

hehe ładnie, niedługo będe bardziej popularna na forum niż Rafał K. o którym chyba się najwięcej narazie pisze :lol:
jeśli chodzi o Mikasa, Wojtku to fakt zraził mnie... swoim krzykiem już od tyyylu lat i jeszcze mam go znosić :?: :!: hmmm :wink: :roll:
"nikt Justynie niekarze wychodzic za maż przeciez.....no chyba ze z rozsadku a nie z milosci" - jestem bardzo nierozsądna, więc takie zamążpójście nie wchodzi w grę :wink: :lol:
A tak już całkiem poważnie, to chyba nie chodzi o to czy ktoś należy do FC oficjalnie czy nie... ja narazie podchodze do tego inaczej. Polubiłam żużel, mogę słuchac Waszych dyskusji na ten temat (choć czasem nie mam pojęcia o czym mówicie, ale się uczę :wink: ), ale czy to już czas na mnie żeby sie do tej dyskusji włączać? Chyba nie.... nie czuje tej potrzeby i tyle :roll: :wink:
nie będę już się rozpisywała bo i tak pewnie ostrzeżenie dostanę od grzesiecka za OT i za nicka :roll: :lol:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#42 Postautor: grzesieck » 1 września 2005, o 20:27

inteligenty post jak na uzytkownika o nicku Zuzia :twisted: :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#43 Postautor: Metalliczny » 2 września 2005, o 09:10

Ponawiam prośbe o napisanie czy zastanę dzisiaj kogoś z FC w Teq czy nie. THX.

meesha
Trener
Kontakt:

#44 Postautor: meesha » 2 września 2005, o 10:51

Metalliczny pisze:Ponawiam prośbe o napisanie czy zastanę dzisiaj kogoś z FC w Teq czy nie.
No jak nie jak tak :D po 19 na pewno ktoś będzie...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...