Tak przy nie wiem kto zrobił ten transparent Sezon na żurawie ale poprostu tak z niego polewałem że przez 2 dnimnie brzuch bolał
I jeszcze cuÅ› takiego:

Manitou pisze:ja w Twoim opisie ostrzeżenia widzę tylko dwa krótkie słowa...a nie jakieś uwagi do sygnaturki...i nie nazwałbym tego "głośnym skomentowaniem" tylko przekleństwem na forum...a więc czynem prawnie zabronionym
ravajas pisze:Aha, cytuję wpis Gawrzyka, który był uzasadnieniem ostrzeżenia dla jednego z forumowiczów: "NIe ma na tym forum miejsca na chamstwo. Czy to w stosunku do kogoś z Rzeszowa czy z Lublina. Jeszcze raz ustawisz obrażającą kogoś sygnaturę, to niestety stracisz mozliwość pisania i czytania forum".
jas pisze:pilot samolotu latajacego nad stadionem na Hetmanskiej, ktory bedzie ciagnal za soba napis: "na wschodzie jest tylko MOTOR"
cvieQ pisze:oj dzieci dzieciulzylo juz?
tragedia, poziom to tu macie naprawde niski.. ale przynajmniej mozna sie troszke z Was ponabijaćjas pisze:pilot samolotu latajacego nad stadionem na Hetmanskiej, ktory bedzie ciagnal za soba napis: "na wschodzie jest tylko MOTOR"
jeszcze bardziej na wschód od nas?aż tak Was ciągnie w stronę... Rosji? Ukrainy?
czegoś chcecie, ale chyba sami do końca nie wiecie czego

Jasiek_Sydney pisze:Widze ze wszystko schodzi do szalika Tz ktory mielismy ze soba w Lublinie...
Gwoli wyjasnienia NIKT nie chcial palic tego szalika ! ! !
I oto wlasnie wpis Kololowej Kledki, ktora mi wygrazala na rzeszowskim forum.
Jak zwykle "to nie my zaczelismy, to oni" i tego typu wyrazenia typowe dla KK.
Koncz Wasc, wstydu oszczedz.
Złoty pisze:...W koncu grupka az bodajze 10 osob wpadla i zerwala transparent ryczac z radosci jak bydlo prowadzone do wodopoju, potem go spalili tanczac i rzucajac w nasza strone faki i wyzwiska...
Ares pisze:Złoty pisze:...W koncu grupka az bodajze 10 osob wpadla i zerwala transparent ryczac z radosci jak bydlo prowadzone do wodopoju, potem go spalili tanczac i rzucajac w nasza strone faki i wyzwiska...
Po przeczytaniu tego zdania zaczalem sie zastanawiac czy bylismy na tym samym meczu. Chcialbym sie dowiedziec w jakim celu napisales, ze na wasz sektro wpadlo 10 osob. Czyzby bylo to usprawiedliwienie tego, ze nikt z was sie nie ruszyl zeby powstrzymac jedna osobe ktora zerwala ten transparent ?? Gdzies ty tam czlowieku widzial tylu ludzi ??
Polan pisze:
Jak zwykle "to nie my zaczelismy, to oni" i tego typu wyrazenia typowe dla KK.
Koncz Wasc, wstydu oszczedz.
Jasiek przyjedz do Polski...Przyjme Cie z otwartymi ramionami...
Kto Ci do kur** nedzy wygrazal?
Ja nie nazywam Cie kangurem wiec nie zycze sobie zebys Ty nazywal mnie "Kololowa Kledka"
W ktorym miejscu mojego postu jest stwierdzenie typu "to nie my zaczelismy, to oni"???
Ares pisze:Po przeczytaniu tego zdania zaczalem sie zastanawiac czy bylismy na tym samym meczu. Chcialbym sie dowiedziec w jakim celu napisales, ze na wasz sektro wpadlo 10 osob. Czyzby bylo to usprawiedliwienie tego, ze nikt z was sie nie ruszyl zeby powstrzymac jedna osobe ktora zerwala ten transparent ?? Gdzies ty tam czlowieku widzial tylu ludzi ??
Polan pisze:Owszem do sektoru gosci weszlo ok. 8 osobowa grupa, ale 1 osoba zrywala transparent
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ale... tyle razy juz o tym bylo pisane, wczesniej byl kilkukrotny
apel o zdjecie transparentu Nie poskutkowalo, wiec macie co chcecie...
A w tym czasie na sektorze znajdowało się 8 osób z Lublina (w tym 3 dziewczyny - na zdjęciu łatwo policzyć) więc rzeczywiście - nic tylko się stawiaćOwszem do sektoru gosci weszlo ok. 8 osobowa grupa, ale 1 osoba zrywala transparent, przypuszczam ze jesli by ktos sie z Lublinian postawil to reszta grupy zeszla by na dol...
Polan pisze:
wczesniej byl kilkukrotny apel o zdjecie transparentuNie poskutkowalo, wiec macie co chcecie...