Wyrazy sympatii dla tzw. "Klubu Kibica" Marmy

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#176 Postautor: Jaga » 19 sierpnia 2005, o 17:22

No widze że Żeszuf jest kochany wszędzie 8)
Tak przy nie wiem kto zrobił ten transparent Sezon na żurawie ale poprostu tak z niego polewałem że przez 2 dnimnie brzuch bolał :D

I jeszcze cuÅ› takiego:
Obrazek
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Snys
Zawodowiec

#177 Postautor: Snys » 19 sierpnia 2005, o 17:33

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#178 Postautor: kilar » 19 sierpnia 2005, o 18:06

To i ja sie dolaczam do pozdrowien :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#179 Postautor: ravajas » 19 sierpnia 2005, o 19:56

ja pierniczÄ™ :)... (ktos mi wyciÄ…Å‚ posta?)

pozdrawia (tym razem):
Rafał Borowski

PS. A teraz odwołac mi ostrzeżenie proszę hehee :shock:

banda baranów przywiesiła sobie kretyńskie banery i nic, a jak człowiek głośno skomentuje to ostrzeżenie dostaje... hehehehe

Aha, cytuję wpis Gawrzyka, który był uzasadnieniem ostrzeżenia dla jednego z forumowiczów: "NIe ma na tym forum miejsca na chamstwo. Czy to w stosunku do kogoś z Rzeszowa czy z Lublina. Jeszcze raz ustawisz obrażającą kogoś sygnaturę, to niestety stracisz mozliwość pisania i czytania forum".

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#180 Postautor: Manitou » 19 sierpnia 2005, o 20:17

ja w Twoim opisie ostrzeżenia widzę tylko dwa krótkie słowa...a nie jakieś uwagi do sygnaturki...i nie nazwałbym tego "głośnym skomentowaniem" tylko przekleństwem na forum...a więc czynem prawnie zabronionym 8)
A w ogóle to piszesz OT i nie zdziwiłbym się jakbyś za to zaraz dostał drugie otrzeżenie :mrgreen: :idea: :twisted:

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#181 Postautor: ravajas » 19 sierpnia 2005, o 20:24

Manitou pisze:ja w Twoim opisie ostrzeżenia widzę tylko dwa krótkie słowa...a nie jakieś uwagi do sygnaturki...i nie nazwałbym tego "głośnym skomentowaniem" tylko przekleństwem na forum...a więc czynem prawnie zabronionym 8)

no ok ok... i jak tu się z Wami nie zgodzić? :) ale co się uśmiałem to moje. W każdym razie nie myślcie o mnie źle ;)

mówisz, że piszę OT? to czemu modsi tolerują banery antyrzeszowskie jednocześnie mówiąc, że nie ma na forum miejsca na chamstwo (...) w stosunku do Rzeszowa?? hę? jak to wyjaśnisz?

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#182 Postautor: kilar » 19 sierpnia 2005, o 20:28

ravajas pisze:Aha, cytuję wpis Gawrzyka, który był uzasadnieniem ostrzeżenia dla jednego z forumowiczów: "NIe ma na tym forum miejsca na chamstwo. Czy to w stosunku do kogoś z Rzeszowa czy z Lublina. Jeszcze raz ustawisz obrażającą kogoś sygnaturę, to niestety stracisz mozliwość pisania i czytania forum".

Skad ja to znam... :wink:

Czy moja sygnaturka byla bardziej chamska, niekulturalna, obrazajaca od innych postow :roll:, nie mi jest dane to sadzic... :lol:

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#183 Postautor: jas » 19 sierpnia 2005, o 20:59

kilar pisze:Czy moja sygnaturka byla bardziej chamska, niekulturalna, obrazajaca od innych postow :roll:, nie mi jest dane to sadzic... :lol:

ale mi jest :wink: , byla :twisted:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#184 Postautor: kilar » 19 sierpnia 2005, o 21:16

jas pisze:ale mi jest :wink: , byla :twisted:

Gawrzyk, to Ty :?: :wink: :lol:

edit by jas: nie, ale ode mnie tez mozesz 3cie ostrzezenie za OT i nabijanie zarobic 8)

cvieQ

#185 Postautor: cvieQ » 19 sierpnia 2005, o 23:58

oj dzieci dzieci :) ulzylo juz? :)

tragedia, poziom to tu macie naprawde niski.. ale przynajmniej mozna sie troszke z Was ponabijać :)

jas pisze:pilot samolotu latajacego nad stadionem na Hetmanskiej, ktory bedzie ciagnal za soba napis: "na wschodzie jest tylko MOTOR" :wink:

jeszcze bardziej na wschód od nas? :P aż tak Was ciągnie w stronę... Rosji? Ukrainy?

czegoś chcecie, ale chyba sami do końca nie wiecie czego

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#186 Postautor: sadychor » 20 sierpnia 2005, o 00:29

cvieQ pisze:oj dzieci dzieci :) ulzylo juz? :)
tragedia, poziom to tu macie naprawde niski.. ale przynajmniej mozna sie troszke z Was ponabijać :)
jas pisze:pilot samolotu latajacego nad stadionem na Hetmanskiej, ktory bedzie ciagnal za soba napis: "na wschodzie jest tylko MOTOR" :wink:

jeszcze bardziej na wschód od nas? :P aż tak Was ciągnie w stronę... Rosji? Ukrainy?

Oj tyle gaf w jednym poście. Butów nie wytarłeś przed wejściem na NASZE forum, bredzisz, zębów nie umyłeś, jesteś z Rzeszowa, emotów u jasia nie widzisz, starasz się ukazać swoją urojoną wyższość, nie używasz dużych liter, jesteś z Rzeszowa, piszesz nie na temat, nie używasz znaków diakrytycznych, jesteś z Rzeszowa...
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#187 Postautor: Jaga » 20 sierpnia 2005, o 04:25

No troche odbiegacie od tematu no ale przywykłem na naszym forum :P
Jesli chodzi o Żeszuf to Winiarz wrócił na tor !! K2 wkleił u nas na forum pare fotek ale na nic się to zdało bo odrazu po nim pojechali - czyli norma :D
http://unia-tarnow.star.net.pl/viewtopi ... &start=720

P.S.
Gdyby u nas była taka kulturka na forum to by pieknie było :)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#188 Postautor: grzesieck » 20 sierpnia 2005, o 12:40

cvieQ pisze:jeszcze bardziej na wschód od nas? :P aż tak Was ciągnie w stronę... Rosji? Ukrainy?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cwoku, zostales wlasnie moim idolem, zdystansowales nawet Jessice Simpson :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Złoty
Kontakt:

#189 Postautor: ZÅ‚oty » 20 sierpnia 2005, o 17:39

FRAJERZY
Sama nazwa mówi za siebie. Ludzie Ci postępują niehonorowo wobec innych, rozwalają wszystko, co się da tylko po to by się popisać przed kolegami, dziewczynami. Rozpowszechniają różnego rodzaju nieprawdziwe informacje o tym, co się wydarzyło w świecie kibicowskim po ty tylko, aby zaistnieć w Internecie lub, aby inni zobaczyli, jakim to jestem "chuliganem"

Jak dla mnie wypisz wymaluj obraz kibicow z Rzeszowa

:D :D :D

Co do meczu w Rzeszowie, bylo nas 15-20 osob, spokojnie siedzacych sobie na sektorze i czekajacych na mecz . Jeszcze przed meczem przyszlo do nas 2 kolesi ( ten w czerwonej czapce i drugi co sie przystawial do laski z Lublina) witali sie, zachecali zebysmy sie rozkrecili, ale ich woń i wygląd nie zachecal do wspolnego kibicowania :D nagle gdy zostal wywieszony transparent, nasi ,,przyjaciele'' ochloneli i skonczylo sie umizgiwanie do nas i obrzucono nas blotem, wyzwiskami itd. W koncu grupka az bodajze 10 osob wpadla i zerwala transparent ryczac z radosci jak bydlo prowadzone do wodopoju, potem go spalili tanczac i rzucajac w nasza strone faki i wyzwiska, ale nasi ,,przyjaciele'' po zrobieniu im fotek pod koniec meczu znow do nas wbili i cos tam mamrotali,a ten od czerwonej czapki chcial lac miejscowego za to ze powiedzial, ze by bardzo chcial by Motor wygral...Jak dla mnie Rzeszow to banda chamow co odpowiada opisowi w/w, nie umieja sie bawic,a jak zobaczyli ze nas tak malo to po prostu sie wyzyli i tyle . Dlatego wlasnie nie zycze im awansu, bo majac takich (pseudo)kibicow nie zasluguje sie nawet na C klase.

Pozdrawiam wszystkich uczestników wyprawy Lublin-Rzeszów-Tarnów
Obrazek

Polan

#190 Postautor: Polan » 20 sierpnia 2005, o 20:08

Jasiek_Sydney pisze:
Widze ze wszystko schodzi do szalika Tz ktory mielismy ze soba w Lublinie...
Gwoli wyjasnienia NIKT nie chcial palic tego szalika ! ! !

I oto wlasnie wpis Kololowej Kledki, ktora mi wygrazala na rzeszowskim forum.
Jak zwykle "to nie my zaczelismy, to oni" i tego typu wyrazenia typowe dla KK.
Koncz Wasc, wstydu oszczedz.

Jasiek przyjedz do Polski...Przyjme Cie z otwartymi ramionami... :roll:
Kto Ci do kur** nedzy wygrazal?
Ja nie nazywam Cie kangurem wiec nie zycze sobie zebys Ty nazywal mnie "Kololowa Kledka"
W ktorym miejscu mojego postu jest stwierdzenie typu "to nie my zaczelismy, to oni"??? :roll:

Ares

#191 Postautor: Ares » 20 sierpnia 2005, o 22:25

Złoty pisze:...W koncu grupka az bodajze 10 osob wpadla i zerwala transparent ryczac z radosci jak bydlo prowadzone do wodopoju, potem go spalili tanczac i rzucajac w nasza strone faki i wyzwiska...

Po przeczytaniu tego zdania zaczalem sie zastanawiac czy bylismy na tym samym meczu. Chcialbym sie dowiedziec w jakim celu napisales, ze na wasz sektro wpadlo 10 osob. Czyzby bylo to usprawiedliwienie tego, ze nikt z was sie nie ruszyl zeby powstrzymac jedna osobe ktora zerwala ten transparent ?? Gdzies ty tam czlowieku widzial tylu ludzi ??
Stal Rzeszów to jest potega,
Stal Rzeszów najlepsza jest,
Stal Rzeszów trzeba szanować,
Stal Rzeszów ZKS.

JAG
Senior

#192 Postautor: JAG » 20 sierpnia 2005, o 23:13

Ares pisze:
Złoty pisze:...W koncu grupka az bodajze 10 osob wpadla i zerwala transparent ryczac z radosci jak bydlo prowadzone do wodopoju, potem go spalili tanczac i rzucajac w nasza strone faki i wyzwiska...

Po przeczytaniu tego zdania zaczalem sie zastanawiac czy bylismy na tym samym meczu. Chcialbym sie dowiedziec w jakim celu napisales, ze na wasz sektro wpadlo 10 osob. Czyzby bylo to usprawiedliwienie tego, ze nikt z was sie nie ruszyl zeby powstrzymac jedna osobe ktora zerwala ten transparent ?? Gdzies ty tam czlowieku widzial tylu ludzi ??

ty zdecydowanie byłeś na innym meczu.nie pamietam ile osób zrywało transparent ale pod płotem było kilka.
daj sobie spokój z dalszymi komentarzami bo to nie przyniesie nic dobrego.
:),czasami :(

wojteko
Senior

#193 Postautor: wojteko » 21 sierpnia 2005, o 00:07

Polan pisze:
Jak zwykle "to nie my zaczelismy, to oni" i tego typu wyrazenia typowe dla KK.
Koncz Wasc, wstydu oszczedz.
Jasiek przyjedz do Polski...Przyjme Cie z otwartymi ramionami...
Kto Ci do kur** nedzy wygrazal?
Ja nie nazywam Cie kangurem wiec nie zycze sobie zebys Ty nazywal mnie "Kololowa Kledka"
W ktorym miejscu mojego postu jest stwierdzenie typu "to nie my zaczelismy, to oni"???

Ares pisze:Po przeczytaniu tego zdania zaczalem sie zastanawiac czy bylismy na tym samym meczu. Chcialbym sie dowiedziec w jakim celu napisales, ze na wasz sektro wpadlo 10 osob. Czyzby bylo to usprawiedliwienie tego, ze nikt z was sie nie ruszyl zeby powstrzymac jedna osobe ktora zerwala ten transparent ?? Gdzies ty tam czlowieku widzial tylu ludzi ??

Przestancie juz Rzeszowiaki piepszyc glupoty i adorowac sie wzajemnie......dzisiaj juz w dupsko dostaniecie (bez szamponu) od RKM-u i skonczy sie zabawa w speedway :!: :!: jebać rzeszuf

Polan

#195 Postautor: Polan » 21 sierpnia 2005, o 11:39

Troche teraz boje sie pisac posta bo narazie napisalem dwa i dostalem tez dwa ostrzezenia, no ale coz jak ktos jest z Rzeszowa lub staje w naszej obronie to zawsze musi liczys sie z tym ze dostanie ostrzezenie,zastanawia mnie tylko dlaczego osoby ktore pisza obrazliwe hasla na Rzeszów nie dostaja nawet ostrzezenia, ale coz...

Ok do tematu:
Owszem do sektoru gosci weszlo ok. 8 osobowa grupa, ale 1 osoba zrywala transparent, przypuszczam ze jesli by ktos sie z Lublinian postawil to reszta grupy zeszla by na dol...
Ale... tyle razy juz o tym bylo pisane, wczesniej byl kilkukrotny apel o zdjecie transparentu :!: Nie poskutkowalo, wiec macie co chcecie...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#196 Postautor: Cooper » 21 sierpnia 2005, o 11:55

Polan pisze:Owszem do sektoru gosci weszlo ok. 8 osobowa grupa, ale 1 osoba zrywala transparent

No ja pierdole :D A w ile osob chcecie ciemniaki sciagac transparent 1,5x2 m? Ilu parchatych Jozkow do tego potrzeba?

Przypomina mi sie stary dobry dowcip, powszechnie znany w calej Polsce:

Ilu parchatych Jozkow potrzeba do wkrecenia zarowki?...... :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#197 Postautor: Jasiek_Sydney » 21 sierpnia 2005, o 12:02

Ale... tyle razy juz o tym bylo pisane, wczesniej byl kilkukrotny
apel o zdjecie transparentu Nie poskutkowalo, wiec macie co chcecie...

Co to znaczy apel o zdjecie transparentu? Ze jak sie jest na wyjezdzie, to
nie wolno wywieszac transparentow? Czy Wam ktos w Lublinie czy innym
miescie kazal zdejmowac transparenty?
Regards from Sydney
Jasiek

Davv
Kadrowicz

#198 Postautor: Davv » 21 sierpnia 2005, o 12:24

Cooper pisze:Ilu parchatych Jozkow potrzeba do wkrecenia zarowki?...... :D

Parchaty Józek: A szto to jest żarówka? Ja ni ponimaju :lol:

meesha
Trener
Kontakt:

#199 Postautor: meesha » 21 sierpnia 2005, o 13:06

Owszem do sektoru gosci weszlo ok. 8 osobowa grupa, ale 1 osoba zrywala transparent, przypuszczam ze jesli by ktos sie z Lublinian postawil to reszta grupy zeszla by na dol...
A w tym czasie na sektorze znajdowało się 8 osób z Lublina (w tym 3 dziewczyny - na zdjęciu łatwo policzyć) więc rzeczywiście - nic tylko się stawiać :lol: :lol: Szczególnie, że się:
1. Nie jest na piłce kopanej
2. Nie jest u siebie
3. Nie chce dostać pryszczycy józefowej
4. Ochrony zero
5. Co by nie mówić to jednak tylko transparent :P Nie pierwszy anty-józkowy i na pewno nie ostatni :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Złoty
Kontakt:

#200 Postautor: ZÅ‚oty » 21 sierpnia 2005, o 13:23

Polan pisze:
wczesniej byl kilkukrotny apel o zdjecie transparentu :!: Nie poskutkowalo, wiec macie co chcecie...

apel to jest na koloniach albo w szkole, to co nastepnym razem bedziecie apelowac zebysmy nie wchodzili na wasz stadion w szalikach lub koszulkach w barwach naszego klubu, albo moze zeby zaden samochod na lubelskich tablicsach nie wjechal do Rzeszowa??? Zrozum to byl transaprencik, ktory mial wam pokazac ze mozna kibicowac nie tylko na wrzuty,bluzgi itd, ale zeby zrobic cos z glowa, dla jaj, zaskoczyc orginalnym pomyslem druga strone, bawic sie na meczu, a nie szukac okazji do zaczepki.
Obrazek