Kolejarz Opole - TÅ» Sipma Lublin 42:48 :]

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#176 Postautor: Lublin_Fan » 21 maja 2005, o 10:49

Cz@rek pisze:Jednak co do Joonasa mialem racje.Ale Gawrzyk powiedz mi jak Adam
ma przejechać 400km.w niecałe 3 godz. :?: :!: Będzie jecheł śrenio 130km.na/h :?:
CoÅ› kiepsko to widzÄ™ :|

A ja tu widzÄ™ Merola Kompressora ;)

Pozdr.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#177 Postautor: mikas » 21 maja 2005, o 11:01

Lublin_Fan pisze:
Cz@rek pisze:Jednak co do Joonasa mialem racje.Ale Gawrzyk powiedz mi jak Adam
ma przejechać 400km.w niecałe 3 godz. :?: :!: Będzie jecheł śrenio 130km.na/h :?:
CoÅ› kiepsko to widzÄ™ :|

A ja tu widzÄ™ Merola Kompressora ;)

Pozdr.

A ja dodam że jadąc za nim prawie 180km/h i tak po niecałej minucie znika z przodu na horyzoncie,wiec 3 godziny to az nadto żeby się wyrobić :wink: 8)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#178 Postautor: Cz@rek » 21 maja 2005, o 11:15

Chyba zapominacie że będzie jechał polskimi drogami :!: ,a nie autostradą w Niemczech.
Jechanie przez nasz kraj ŚREDNIO 130km/h jest praktycznie niemożliwe.

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#179 Postautor: prt » 21 maja 2005, o 11:28

Cz@rek pisze:Chyba zapominacie że będzie jechał polskimi drogami :!: ,a nie autostradą w Niemczech.

chyba ze bedzie sie jechalo w niedzielne popoludnie droga zbudowana za resztke forsy pozyczonej przez towarzysza Gierka od zachodnich towarzyszy :P
(ekipie zycze pustego lewego pasa i slepych policjantow!)

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#180 Postautor: K.A.M.I.L. » 21 maja 2005, o 11:37

Mógłby ktoś z dobrze poinformowanych podać składy awizowane na jutrzejszy mecz.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#181 Postautor: mikas » 21 maja 2005, o 11:38

Cz@rek pisze:Chyba zapominacie że będzie jechał polskimi drogami :!: ,a nie autostradą w Niemczech.

Ehhh musisz uwierzyc na słowo że jest to możliwe 8) A poza tym droga Warszawa-Częstochowa jest bardzo dobra i na tej trasie wyniki są zdecydowanie lepsze niz srednia 130 na godzinę :wink: a z Cz-wy to Opola to już potem tylko niecałe 100km dziurami :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#182 Postautor: Cooper » 21 maja 2005, o 11:47

Ja nie watpie w to, ze Pietraszko zdazy...jest tylko jeszcze kwestia tego, jak on reaguje na takie "wpadanie" na stadion w ostatniej chwili, od razu na probe toru, albo nawet i nie... Jesli Krosno ma byc jakims wykladnikiem... :roll:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#183 Postautor: Lublin_Fan » 21 maja 2005, o 14:22

Ponawiam pytanie zadane w innym temacie. Czy dysponuje ktoÅ› wolnym miejscem w samochodzie na jutrzejszy wyjazd?

Kontakt na gg: 4058466

Pozdr.

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#184 Postautor: Saint » 21 maja 2005, o 17:20

A założysz się? :wink: ... a ja naprawdę sporo jeżdżę po całej Polsce

Geest
Senior

#185 Postautor: Geest » 21 maja 2005, o 23:35

ja tam mam dosc tej jego Anglii. sprzetu u nas nie ma (nie ma czasu zrobic??), nie wiem jak czesto bywa na naszych treningach, bo sam z braku czasu nie chodze (moze on ma podobny problem). Dyma juz z Bandytow wywalili, za srednie wyniki i niesatysfakcjonujaca dyspozycyjnosc. tymczasem Pietraszko stawia sie tam na kazdym meczu, by potem wpadac na nasze mecze w ostatniej chwili. dwoch srok za ogon nie zlapie i lepiej, zeby sie zaczal sie bardziej na Polsce koncentrowac, bo powoli wszystkim wychodzi ta Anglia bokiem...

inna sprawa, ze Opole wyznaczylo dziwaczna dosc godzine i jakby mogli, to pewnie zrobiliby mecz o 12 :evil:

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#186 Postautor: boxing » 21 maja 2005, o 23:58

Ja w Opolu obawiam sie o naszego tradycyjnego kandydata do zawalania meczow chociaz tor w Opolu jest "troche podobny do tego w Pile" :wink: My pewnie w tym meczu nie bedziemy miec okazji do zastosowania rezerwy taktycznej, takze ani Joonas ani Jelen nie pojada po 7 razy. Ciekaw jestem jak sobie poradzi nasz nowy straniero na krotszym torze, gdzie trudniej bedzie napedzac sie po duzej. U Joonasa licze co najmniej na 14 punktow. Jeleniowi bedzie troche trudniej sie wyrobic niz na naszym torze, ale po dobrych wyjsciach spod tasmy powinien w 6 startach ze 12 punktow przywiezc. Adam Pietraszko - tor bardzo dobrze znany, starty niezle - nie powinien sie tak dac objezdzac jak na naszym. Musi przywiezc 11-12. Na juniorow nie ma co liczyc: Wrona nie przywiezie nic (chyba ze punkt na "trupach"), Dominiczak moze ze 2-4 punkty. Pozostaje Mariusz Frankow: musi przywiezc wiecej punktow niz liczba biegow w ktorych wystartuje. 7-9 punktow to absolutne minimum - ze slabym rywalem Frankie nie ma innego wyjscia. Tak jak my nie mamy wyjscia i nie mozemy wrocic z Opola z "zerem" meczowym. I - o ile nie bedzie zadnych przykrych urazow w trakcie meczu - chyba wreszcie cos przywieziemy. Pozdrawiam
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Davv
Kadrowicz