Kto do TÅ» ?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
sledzio

#226 Postautor: sledzio » 3 maja 2005, o 23:53

Na meczyku z Rybnikiem komentator nasz wspomnial gdyby nie udało się z zakontraktować klingberga to mówił o Joe Screenie i Simonie Steadzie co o nich myslicie ?

Awatar użytkownika
shasdil

#227 Postautor: shasdil » 4 maja 2005, o 00:01

Joe Screen , z postury to chyba dwa pulpety :)

A tak na powaznie to ani jeden ani drugi moim zdaniem sie nie nadaje

Wracajac do Klingberga to napisane wczesniej bylo ze z nim wszystko ugadane (miejmy taka nadzieje) - ale PZM w ostatnim swoim komunikacie milczy na temat nowego obco w Lublinie wiec z szampanami musimy troszke poczekac

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#228 Postautor: kilar » 4 maja 2005, o 00:23

sledzio pisze:Na meczyku z Rybnikiem komentator nasz wspomnial gdyby nie udało się z zakontraktować klingberga to mówił o Joe Screenie i Simonie Steadzie co o nich myslicie ?

O Screenie wypowiedzial sie kolega wyzej, od siebie dodam tylko, ze jednego pulpeta to juz mamy, wiec po co nam drugi :wink:
Simon Stead pamietam ze jezdzil w LKZ (czasy drugoligowe), jednak rewelacyjnym zawodnikiem to nie byl i chyba nie bedzie.
Skoro dzialacze rozmawiaja z Niklasem, to niech on zostanie naszym obcokrajowcem. Na pewno duzym plusem sa obecne wyniki osiagane przez niego, dlatego ja bralbym szweda.

Pozdro

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#229 Postautor: Metalliczny » 4 maja 2005, o 10:01

sledzio pisze:Na meczyku z Rybnikiem komentator nasz wspomnial gdyby nie udało się z zakontraktować klingberga to mówił o Joe Screenie i Simonie Steadzie co o nich myslicie ?

Wolne żarty. Jak chcemy się staczać to lepiej już w krajowym składzie.

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#230 Postautor: Saint » 4 maja 2005, o 10:11

Metalliczny pisze:

Wolne żarty. Jak chcemy się staczać to lepiej już w krajowym składzie.

Albo z przesympatycznym "kotlecikiem" JBJ :wink: Zawsze to "swój"... :wink:

Awatar użytkownika
Faraon

#231 Postautor: Faraon » 4 maja 2005, o 15:22

patryk kilar pisze:

O Screenie wypowiedzial sie kolega wyzej, od siebie dodam tylko, ze jednego pulpeta to juz mamy, wiec po co nam drugi :wink:
Simon Stead pamietam ze jezdzil w LKZ (czasy drugoligowe), jednak rewelacyjnym zawodnikiem to nie byl i chyba nie bedzie.
Skoro dzialacze rozmawiaja z Niklasem, to niech on zostanie naszym obcokrajowcem. Na pewno duzym plusem sa obecne wyniki osiagane przez niego, dlatego ja bralbym szweda.

Pozdro

Jeśli dobrze pamiętam to Stead jeździł u nas w 2000. Pojechał w meczu wyjazdowym z Rawiczem i zdobył 7 punktów. Oczywiście od tego czasu mógł się rozwinąć, ale mimo wszystko nie sądzę aby był wzmocnieniem. Z tych co są do wyboru to najlepszy byłby chyba Klingberg

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#233 Postautor: Cooper » 4 maja 2005, o 16:07

sting126 pisze:...gdbyby w meczu moglo startowac dwoch stranieri...

albo najlepiej trzech :!: :idea: :D :oops:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#234 Postautor: Maciek » 4 maja 2005, o 16:34

Dobrze by było zakontraktować Klingberga no ale ja pisali nie bardzu mu pasują terminy wypowiadał sie że Niemcy bardziej mu odpowiadają czy cos:(
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Snys
Zawodowiec

#235 Postautor: Snys » 4 maja 2005, o 16:36

Maciek pisze:Dobrze by było zakontraktować Klingberga no ale ja pisali nie bardzu mu pasują terminy wypowiadał sie że Niemcy bardziej mu odpowiadają czy cos:(

Przeciez wszystkie terminy oprócz zeszłej niedzieli mu pasują Obrazek

Ja z niecierpliwością oczekuje na oficjalny komunikat

rob7
Senior

#236 Postautor: rob7 » 4 maja 2005, o 19:12

statystyka elitserien:
http://www.sportowefakty.pl/statelitserien.htm
Klingberg obiecujÄ…co

Koper
Trener
Kontakt:

#237 Postautor: Koper » 4 maja 2005, o 21:52

rob7 pisze:statystyka elitserien:
http://www.sportowefakty.pl/statelitserien.htm
Klingberg obiecujÄ…co

Kaj Laukkanen tez obiecujaco ale ja w pierwszej kolejnosci probowalbym kontraktowac Klingberga.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#238 Postautor: papi » 4 maja 2005, o 22:19

ja tam postawilbym na Kaia. Jest troche niedoceniany, ale ja odnosze wrazenie ze jesli ten zawodnik znajdzie z godzine moze 2 na dopasowanie sie do toru to moze byc duzą pociechą. Rok temu w GP jezdzil slabo, nie da sie ukryc, niestety tamten system eliminowal tych slabszych od razu na starcie, natomiast byly eliminacje w ktorych Kai pokazywal ze moze byc grozny dla wszystkich. Jego starty 2 lata temu w Gdańsku tez byly przyzwoite, mysle ze to niezly argument, ale wiem, ze nie od nas zalezy to kto zostanie zatrudniony. Mam tylko nadzieje ze dzialacze trafią, niewazne kto to bedzie aby zapewnil nam bezpieczne utrzymanie w 1 lidze :wink:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#239 Postautor: kilar » 4 maja 2005, o 23:22

Tylko mam nadzieje, ze do niedzieli bedziemy wiedziec kto bedzie nowym stranieri TZ-u. Juz jest sroda, a o nim narazie ni widu ni slychu.
No nic trzeba czekac cierpliwie, az Gawrzyk (lub inny osobnik dobrze poinformowany o tym co sie dzieje w klubie :wink: ) nadzierga cos na forum :D

Pozdro

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#240 Postautor: Łoptymista » 4 maja 2005, o 23:23

Kyniak twierdzi w innym wątku, że będzie u nas niejaki Łyko.
Shack zamknÄ…Å‚ jego temat twierdzÄ…c
Nie podpisał póki co, więc za wprowadzanie ludzi w bład ostrzeżenie.

Jako osoba doszukująca się we wszystkim drugiego dna stwierdzam, że wynika z tego jasno, że interesujemy się tym częstochowskim misiem.
Niepokojące są też nieoficjalne wieści Kyniaka o Klingbergu...jeśli trafi gdzie indziej (Krosno??) wtedy już do reszty będzie dupa mokra.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#241 Postautor: boxing » 4 maja 2005, o 23:37

Klingberga po trochu zaczalem traktowac juz jako "naszego", a tu prosze, moze sie widac zdarzyc przykra niespodzianka...Jakby co, to w angielskiej Elite League najwyzsza srednia i pozycje z tych "do wziecia" (czyli nie jezdzacych w polskiej lidze ani w GP) ma David Norris. Bardzo mnie zaskoczyl Jensen, ktory jak sie okazuje ma wyzsza srednia od...Ermolenki! Jak on to zrobil :?: :roll:
http://www.sportowefakty.pl/statelite.htm
Ostatnio zmieniony 4 maja 2005, o 23:38 przez boxing, łącznie zmieniany 1 raz.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Davv
Kadrowicz

#242 Postautor: Davv » 4 maja 2005, o 23:37

Do Opola jedzie Jensen. Siwek ostatnio zobaczył w Polsacie taki pas a'la sauna. I wpływy za bilety z Rybnikiem akurat wystarczyły na zakup. Postanowiono dać mu jeszcze szansę. W końcu może kiedys się obudzi. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

G>k>s

#243 Postautor: G>k>s » 4 maja 2005, o 23:46

Tak bardzdzo liczycie na Klinberga,a przeciez on ma juz ustalone wczesniej jakies starty.....

Awatar użytkownika
okon
Kontakt:

#244 Postautor: okon » 4 maja 2005, o 23:50

Z seniorow na rynku jest jeszcze jeden :) troche nie doceniony : :P ale w tym roku ladnie sie spisuje na treningach w Gorzowie ale wiaodmo nie ma szans na zalapanie sie od skladu Marek Hućko przed seoznem mial srednią 1,36 Biegowa pozdro
Stal Gorzow ! :-)
falubaz zielona gora - 1 liga 2006 :P

Snys
Zawodowiec

#245 Postautor: Snys » 4 maja 2005, o 23:58

G>k>s pisze:Tak bardzdzo liczycie na Klinberga,a przeciez on ma juz ustalone wczesniej jakies starty.....

Ile mozna pisać ze reszta dat mu pasi ?? :roll:

Zaratustra
Kadrowicz

#246 Postautor: Zaratustra » 5 maja 2005, o 00:31

Witam po weekendzie :!: :!: :)

Myślałem , że jak wrócę , to zobaczę na stronie oficjalną informacje o zakontraktowaniu Klingberga , a tu nic niestety :( Już wcześniej pisałem , że im dłużej nie będzie tego info , tym bardziej będzie rosło "ciśnienie" i będzie większa nerwówka. Ja wierzę jednak , że w końcu działacze załatwią coś porządnie i zobaczymy Szweda w Opolu.
PS. Klingberg przystał podobno na terminy podane przez klub , tak przynajmniej pisano w gazetach cytując Siwka :) więc skończmy pisać o tym jako o ewentualnej przeszkodzie w jego zakontraktowaniu, pozdr.

Awatar użytkownika
Misionis
Junior

#247 Postautor: Misionis » 5 maja 2005, o 00:46

A co myślicie o Mirku Kowaliku?

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#248 Postautor: Manitou » 5 maja 2005, o 00:50

Misionis pisze:A co myślicie o Mirku Kowaliku?

Niezła z niego dupa... :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
A tak poważnie to on chyba nie trenuje od ładnych paru miesięcy...

Awatar użytkownika
okon
Kontakt:

#249 Postautor: okon » 5 maja 2005, o 03:12

M.Kowalik mowil w C+ na ostatnim GP ze chce zakonczyc kariere zuzlowÄ… juz :P
Stal Gorzow ! :-)

falubaz zielona gora - 1 liga 2006 :P

Awatar użytkownika
Kyniak

#250 Postautor: Kyniak » 5 maja 2005, o 07:07

Czy na dzień dzisiejszy wróciła jednostronnie podpisana przez siwka umowa z Niklasem Klingbergiem , czy Niklas odpowiada na telefony z Lublina , może któraś z dwójki mops & gawrzyk uchyli rąbka tajemnicy odnośnie majowych zakupów , co z K. Łyko ( jak dostałem ostrzeżenie to przynajmniej wyprostuj mój wpis) .Pozdr
Obrazek