KM INTAR DARTOM Ostrów- TŻ SIPMA Lublin
Tak sobie jeszcze myÅ›lÄ™ nad tym meczem i może ktoÅ› mÄ…drzejszy mi odpowie:DLACZEGO MOÅ»E SOLIDNIE PUNKTOWAĆ PIETRASZKO, ZAWODNIK W SUMIE MAÅO JESZCZE DOÅšWIADCZONY, KTÓRY ROK WCZEÅšNIEJ JEŹDZIÅ W II LIDZE?!?!?!?! A NIE WYCHODZI TO INNYM ÅÄ„CZNIE Z TOMKIEM PISZCZEM, KTÓRY POWINIEN BYĆ W I LIDZE LIDEREM I PONIÅ»EJ PEWNEGO PRZYZWOITEGO POZIOMU NIE SCHODZIĆ, BYĆ PUNKTEM ODNIESIENIA I WZOREM DLA INNYCH? Nie rozumiem.
dokladnie, za LKŻ była tragedia i nikt tego nie ukrywal, fatalna inauracja, potem 2 słabe, ale nie beznadziejne mecze i dzis eksplozja, po ktorej ciezko sie bedzie podniesc. Jesli klub nie ma kasy to jestem za stworzeniem nowej druzyny (a la Polonia BTŻ, Spójnia Gdańsk czy GTŻ Grudziądz, skoro tak robią inni to my tez możemy). Najlepiej wrocic do nazwy Motor Lublin i oprzec ją na zdrowych fundamentach. Wiem ze latwo sie mowi i wiem jak trudno jest u nas znalezc sponsora, ale na pewno da sie to zrobic. Trzeba myslec o budowie nowego klubu, bo jesli na byc tak jak teraz to nie ma sensu, sciaganie zawodnikow ktorzy chcą, dokonywanie beznadziejnych transferow, mydlenie oczu ze bedzie dobrze, skoro wiadomo ze bedzie źle. Pamietam co zrobil Siwek, ale Lublin potrzebowal wyzszej ligi i potrzeba bylo 1 powaznego sponsora w biednej 2 lidze. To spokojnie wystarczylo, natomiast nie da sie ukryc, ze na 1 lige to za malo, Siwek po prostu nie zna sie na robieniu biznesu, tylko problem jest w tym zeby znalezc kogos lepszego, on zrobil sporo, podniosl nas z dna, ale nie wie co dalej robic i jesli nie znajdzie oparcia w kims innym to znowu bedziemy musieli emocjonowac sie meczami z Wandą, a dodatkowo jeszcze nasi zawodnicy zwiedzą dawne ZSRR, jezdzac do Równego, Daugavpils i byc moze Lwowa.
Od składania deklaracji jest nie forum, ale oficjalna strona /ew. prasa. Przy okazji zakończenia ubiegłego sezonu jasno powiedziano, że jedziemy w tym sezonie o awans.Na tym forum było kilka wpisów, że walczymy o utrzymanie. Bład jest jeden (...)
Teraz widzimy efekty braku informacji z klubu...
Dobre wrazenie u was pozostawił po sobie tylko Pietraszko i mimo małej zdobyczy punktowej Piszczyk(2 pierwsze biegi to rzeczywiście katastrofa ale potem było nieżle i gdyby nie kłopoty ze sprzetem uciułałby 3-4pkt więcej) co do Franka to liczyłem na starych śmieciach pokaże jak się jezdzi a tu klapa totalna (gdyby nie def.uzbierałby tylko 1 pkt na juniorze)pozatym było widać że nawet niepróbuje,Jensen to WIELKA pomyłka bez komentarza,Jeleń też słabiutko ale chociaż walczył,widać że u siebie może być grożny,natomiast z juniorów lepsze wrazenie zrobił na mnie Dominczak.
Ogólnie spodziewałem sie ze spokojnie wyjdziecie z 30pkt,choć pomimo takiego wyniku było troche emocji na torze.
Ogólnie spodziewałem sie ze spokojnie wyjdziecie z 30pkt,choć pomimo takiego wyniku było troche emocji na torze.
-
Krzysio
Witam wszystkich bardzo serdecznie po tygodniowej przerwie spowodowanej naÅ‚ożeniem na mÄ… osobÄ™ banicji, którÄ… otrzymaÅ‚em za krzewienie prawdy(dostaÅ‚em bana bo w którymÅ› z postów napisaÅ‚em do Lublin Fana aby nietraktowaÅ‚ tego sportu jak przedÅ‚użenie p...). ZaÅ‚ożyÅ‚em sobie nowe konto, gdyż pod tamtym jestem dalej zabanowany...ba maÅ‚o tego przez caÅ‚y tydzieÅ„ niemogÅ‚em nawet czytać postów na forum, gdyż szanowny Administrator choć w ten sposób chciaÅ‚ poczuć satysfakcjÄ™, że dowali Krzysiowi. SZANOWNY ADMINISTRATORZE NIEDOWALIÅEÅš.
WracajÄ…c do meczu w Ostrowie:
ADAM PIETRASZKO - wielkie brawa dla Adama bowiem tylko ten chÅ‚opak potrafi w sposób profesjonalny podchodzić do tego sportu. Choć nie wiem czy po meczu nie zostaÅ‚ skarcony przez p. dyrektora za zdobycz punktowÄ…, gdyż trzeba mu za niÄ… zapÅacić.
TOMASZ PISZCZ - O Piszczu już kiedyś pisałem, że to amator przez duże "A" a raczej "LIDER PRICE" i zdania nie zmieniam po dzisiejszym jego wyczynie.
DANIEL JELENIEWSKI - oj obce mu te tory w Polsce, oj obce, choć za dotychczasowe mecze słowa pochwały
JESPER FAT JENSEN - dobrze że zakończył przygodę z lubelskim klubem na wyjeździe, bo strach pomyśleć co by się działo, gdyby tak pojechał z Rybnikem.
MARIUSZ FRANKÓW - mam nadzieję że nowy trener pojdzie po rozum do głowy i odsunie tego bolka od składu.Jestem przekonany, że jego miejsce to II ligowa Piła. Rozumiem że zawodnikowi nie idzie przez jakiś czas ale jak to tłumaczyć skoro ta nędza już wegetuje 2 sezon!!!
JUNIORZY - nie wypowiadam się bo nie ma jeszcze o kim, choć z Dominiczaka nic nie będzie.
NOWY OBCOKRAJOWIEC - Panie i Panowie nic nam nie pomoże, gdyż na wynik pracuje cała drużyna, której na chwilę obecną nie mamy.
WracajÄ…c do meczu w Ostrowie:
ADAM PIETRASZKO - wielkie brawa dla Adama bowiem tylko ten chÅ‚opak potrafi w sposób profesjonalny podchodzić do tego sportu. Choć nie wiem czy po meczu nie zostaÅ‚ skarcony przez p. dyrektora za zdobycz punktowÄ…, gdyż trzeba mu za niÄ… zapÅacić.
TOMASZ PISZCZ - O Piszczu już kiedyś pisałem, że to amator przez duże "A" a raczej "LIDER PRICE" i zdania nie zmieniam po dzisiejszym jego wyczynie.
DANIEL JELENIEWSKI - oj obce mu te tory w Polsce, oj obce, choć za dotychczasowe mecze słowa pochwały
JESPER FAT JENSEN - dobrze że zakończył przygodę z lubelskim klubem na wyjeździe, bo strach pomyśleć co by się działo, gdyby tak pojechał z Rybnikem.
MARIUSZ FRANKÓW - mam nadzieję że nowy trener pojdzie po rozum do głowy i odsunie tego bolka od składu.Jestem przekonany, że jego miejsce to II ligowa Piła. Rozumiem że zawodnikowi nie idzie przez jakiś czas ale jak to tłumaczyć skoro ta nędza już wegetuje 2 sezon!!!
JUNIORZY - nie wypowiadam się bo nie ma jeszcze o kim, choć z Dominiczaka nic nie będzie.
NOWY OBCOKRAJOWIEC - Panie i Panowie nic nam nie pomoże, gdyż na wynik pracuje cała drużyna, której na chwilę obecną nie mamy.
auganoff - odpowiedz jest bardzo prosta. Tomek zatrzymał sie w rozwoju i stał sie typowym ligowym średniakiem. Na podobnym poziomie jezdzi od 4-5 lat - przeplata lepsze występy słabszymi. Ma dobrą minę, zawodowe zaplecze, ale w krajowym żużlu nigdy niczego nie osiągnął. Adam to inna bajka - chłopak niechciany w Częstochowie ma parcie na sukces, systematycznie się rozwija.
dokladnie, za LKŻ była tragedia i nikt tego nie ukrywal, fatalna inauracja, potem 2 słabe, ale nie beznadziejne mecze i dzis eksplozja, po ktorej ciezko sie bedzie podniesc. Jesli klub nie ma kasy to jestem za stworzeniem nowej druzyny (a la Polonia BTŻ, Spójnia Gdańsk czy GTŻ Grudziądz, skoro tak robią inni to my tez możemy). Najlepiej wrocic do nazwy Motor Lublin i oprzec ją na zdrowych fundamentach. Wiem ze latwo sie mowi i wiem jak trudno jest u nas znalezc sponsora, ale na pewno da sie to zrobic. Trzeba myslec o budowie nowego klubu, bo jesli na byc tak jak teraz to nie ma sensu, sciaganie zawodnikow ktorzy chcą, dokonywanie beznadziejnych transferow, mydlenie oczu ze bedzie dobrze, skoro wiadomo ze bedzie źle. Pamietam co zrobil Siwek, ale Lublin potrzebowal wyzszej ligi i potrzeba bylo 1 powaznego sponsora w biednej 2 lidze. To spokojnie wystarczylo, natomiast nie da sie ukryc, ze na 1 lige to za malo, Siwek po prostu nie zna sie na robieniu biznesu, tylko problem jest w tym zeby znalezc kogos lepszego, on zrobil sporo, podniosl nas z dna, ale nie wie co dalej robic i jesli nie znajdzie oparcia w kims innym to znowu bedziemy musieli emocjonowac sie meczami z Wandą, a dodatkowo jeszcze nasi zawodnicy zwiedzą dawne ZSRR, jezdzac do Równego, Daugavpils i byc moze Lwowa.
Ale co to da? Klub jakichś wielkich długów chyba nie ma, a od zmiany szyldu sponsorów nie przybędzie.
- motorlublin
- Szkółkowicz
-
Gość
A ja tak się zastanawiam po co ten cały cyrk. Jeżeli nie dojdzie jakiś dobrej klasy obcokrajowiec (Klingberg jest za słaby na I ligę), który będzie zdobywał w każdym meczu ponad 10 pkt, to szczerze mówiąc przyszłość TŻ rysuje się nieciekawie. Dobrej klasy obcokrajowiec dla mnie to na obecną chwilę Hamill lub też Zagar (bardzo dobry zawodnik, w premier league jest absolutną gwiazdą).
auganoff pisze:Ale co to da? Klub jakichś wielkich długów chyba nie ma, a od zmiany szyldu sponsorów nie przybędzie.
nie chodzi mi tylko o nazwe klubu, mowie o calkowitej zmianie wladz, prowadzeniu innej polityki finansowej, znaleienie ludzi ktorzy oplacÄ… sciagniecie wychowankow Motoru, ktorzy beda sie utozsamiac z tym klubem, bo co z tego ze teraz sie utrzymamy, a co bedzie za rok
- jas
- Senior
- Kontakt:
jestem zdruzgotany dzisiejszym meczem, nie wiem co napisac mozna po tym blamazu.
jednak jako niepoprawny optymista duze nadzieje pokladm w Klingbergu. poza tym mam nadzieje na powrot Jurka Mordela do skladu.
ps. chcialem pozdowic kibicow, ktorzy odwiedzili dzis lubelski czat . a w szczegolnosci tych, ktorz zostali po meczu. i dziekuje yamahaR1 za ogromna dawke smiechu - "silniki do odpalania grilla" rox
jednak jako niepoprawny optymista duze nadzieje pokladm w Klingbergu. poza tym mam nadzieje na powrot Jurka Mordela do skladu.
ps. chcialem pozdowic kibicow, ktorzy odwiedzili dzis lubelski czat . a w szczegolnosci tych, ktorz zostali po meczu. i dziekuje yamahaR1 za ogromna dawke smiechu - "silniki do odpalania grilla" rox
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
- hirszfeld
- Kontakt:
Buahahahaha!!!
Panowie i Panie przestańmy pisać te wszystkie posty to nie ma sensu.
Po dzisiejszym meczu załamałem się!!!
Tragedia!!!
Żebyście to widzieli...
nawet kibice z Ostrowa nie mogli uwierzyc w to co robili nasze gwiazdy... żeby inna drużyna chciała pojechać tak słabo to by jej się nie udało!
Tylko Pietraszko - gość niedoświadczony i co robił wygrywał z Karlssonem i Pietrzykiem!!!
Reszta to totalny syf i uważam że nic ich nie usprawiedliwia... Wiadomo nikt nie spodziewał się nawet remisu ale przegrać do 35 to by wypadało?
Mam nadzieję że Jensen już zakończył karierę w lubelskim klubie, Franków także powinien zobaczyć widmo wypie......a z klubu! "Ojciec" powinien w końcu pojechać tylko że on już ma to w dupie podobno.
TRAGEDIA!!!
Humor poprawia tylko tragiczna postawa Åšledzia i Stachyry
Pozdrawiam wszystkich kibiców TZ Lublin!
Panowie i Panie przestańmy pisać te wszystkie posty to nie ma sensu.
Po dzisiejszym meczu załamałem się!!!
Tragedia!!!
Żebyście to widzieli...
Tylko Pietraszko - gość niedoświadczony i co robił wygrywał z Karlssonem i Pietrzykiem!!!
Reszta to totalny syf i uważam że nic ich nie usprawiedliwia... Wiadomo nikt nie spodziewał się nawet remisu ale przegrać do 35 to by wypadało?
Mam nadzieję że Jensen już zakończył karierę w lubelskim klubie, Franków także powinien zobaczyć widmo wypie......a z klubu! "Ojciec" powinien w końcu pojechać tylko że on już ma to w dupie podobno.
TRAGEDIA!!!
Humor poprawia tylko tragiczna postawa Åšledzia i Stachyry
Pozdrawiam wszystkich kibiców TZ Lublin!
>>> Jeśli żużel to tylko LUBLIN <<<
Klingberg to niestety cienias, ale moze chociaz w Lublinie bedzie w stanie zapunktowac. osobiscie mam nadzieje, ze Jesper gdzies sie rozjezdzi w jakiejs Anglii i jeszcze w tym sezonie nam sie przyda. mam nadzieje, ale malo w to juz wierze, po tym, co pokazal dzisiaj. a Klingebra widzialem w zeszlym roku w akcji w Ostrowie i nie moge uwierzyc, ze ten zawodnik ma byc naszym wybawicielem...
nadchodzacy tydzien to nasi musza spedzic na treningach i wizytach u mechanikow, bo to, co niektorzy pokazuja wola o pomste do nieba...
nadchodzacy tydzien to nasi musza spedzic na treningach i wizytach u mechanikow, bo to, co niektorzy pokazuja wola o pomste do nieba...
dilucio pisze:mam pytanko:
moglby mi ktos powiedziec co sie dzieje z darkinem podpisal gdzies w polsce czy nie??
z gory dzieki
nie podpisal nigdzie, kilka razy to nazwisko sie pojawilo w temacie o obcokrajowcach
PS. równiez pozdrawiam uczestnikow czatu i zapraszamy Jespera w roli kibica na nastepny mecz, zgodnie z obietnicą Chromik smazy mu wieprzowine na silniku
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2005, o 21:09 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.
Po tej kompromitacji w Ostrowie zaczynam wątpić w to 6 miejsce, tym bardziej że Opole pokazało,ż epotrafi jechać i powalczyli w Rybniku, przegrali 37:52 Trumiński 2,2, 3,d,0 . W Opolu pewnie dostaniemy baty i bonus przepadnie, ale ma być nowy obco, przydałoby się też wywalić Frankowa i walczymy do końca.
No i ja też pozdrawiam wszystkich, którzy byli na czacie,fajnie bylo
No i ja też pozdrawiam wszystkich, którzy byli na czacie,fajnie bylo
Geest pisze:Klingberg to niestety cienias, ale moze chociaz w Lublinie bedzie w stanie zapunktowac. osobiscie mam nadzieje, ze Jesper gdzies sie rozjezdzi w jakiejs Anglii i jeszcze w tym sezonie nam sie przyda. mam nadzieje, ale malo w to juz wierze, po tym, co pokazal dzisiaj. a Klingebra widzialem w zeszlym roku w akcji w Ostrowie i nie moge uwierzyc, ze ten zawodnik ma byc naszym wybawicielem...
I treningi, i wizyty u mechanikow? Tak duzo wymagasz? Frankie z pewnoscia pojedzie do mechanika bo sprzet "nie jedzie..." a potrenuje na Rybniku. Juz nawet nie bedzie czasu na "potrenowanie" w Pile - trzeba bedzie przygotowac u tunera rakiete na Rybnik...
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
No to powalczyliśmy
Szybciutko.
Piszcz to niby nasz krajowy lider
Nigdy nie był i nie będzie
Jensen.Kupić mu jakiś mega zestaw w Mc i wysłać w długą podróż.
Franek... NO COMMENTS
Jeleń.Tu wielu punktów akurat się nie spodziewałem chociaż przegrana z juniorem chwały mu nie przynosi.
Nasi juniorzy.Jazda jazda i jeszcze raz jazda.
Pietraszko.Pojedźmy do Częstochowy na Jasną Górę i do opolskiego amfiteatru wyśpiewać pieśni dziękczynne, że jeździ u nas.
Jakby to powiedział jeden chudy pan z tv....."No nie jest dobrze, nie jest dobrze"
A dla poprawy humorów chciałem przypomnieć, że w roku ubiegłym wynik brzmiał 49:41
Szybciutko.
Piszcz to niby nasz krajowy lider
Jensen.Kupić mu jakiś mega zestaw w Mc i wysłać w długą podróż.
Franek... NO COMMENTS
Jeleń.Tu wielu punktów akurat się nie spodziewałem chociaż przegrana z juniorem chwały mu nie przynosi.
Nasi juniorzy.Jazda jazda i jeszcze raz jazda.
Pietraszko.Pojedźmy do Częstochowy na Jasną Górę i do opolskiego amfiteatru wyśpiewać pieśni dziękczynne, że jeździ u nas.
Jakby to powiedział jeden chudy pan z tv....."No nie jest dobrze, nie jest dobrze"
A dla poprawy humorów chciałem przypomnieć, że w roku ubiegłym wynik brzmiał 49:41
-
nichollsowa
Nie ma co zbyt wiele wypowiadać sie na temat meczu ,bo stety(niestety
) wynik doskonale odzwierciedlał to co działo sie na torze
...Walkę próbowali podjąc momentami Pietraszko i Piszcz- Jego wykluczenie tak jakby było sposodowane nieznajomością przepisów.....jechał sobie na skróty na start
Postawę Jespera Jensena pomine....bo nie warto sie zbytnio rozwodzić...skoroi tak Jego jazda w waszym klubie dobiega końca
W Naszym zespole każdy zrobił swoje, a nawet i więcej
hehe a Brusiu nawet zdobył tyle pkt co Karlik
P.s. Pozdrowionka dla Lublinian obecnych w Ostrowie
....Mikas dzięki za Perełke

Postawę Jespera Jensena pomine....bo nie warto sie zbytnio rozwodzić...skoroi tak Jego jazda w waszym klubie dobiega końca
W Naszym zespole każdy zrobił swoje, a nawet i więcej
hehe a Brusiu nawet zdobył tyle pkt co Karlik
P.s. Pozdrowionka dla Lublinian obecnych w Ostrowie