KM INTAR DARTOM Ostrów- TŻ SIPMA Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
papi
Trener

#101 Postautor: papi » 22 kwietnia 2005, o 19:57

Manback pisze:Moim zdaniem powinnismy brac Jensena do Ostrowa i WALCZYĆ!
Daniel, Tomek i Adam powinni zrobić swoje, czyli każdy w granicach 10 pkt. Liczę, że jeden z naszych juniorow objedzie choć jednego ostrowianina w biegu juniorskim. Ponadto myślę, że Franek powinien zdobyć... niemało punktów! Popatrzcie na jego wynik na torze w Ostrowie, w poprzednim sezonie. Wkońcu kiedyś jeździł w barwach Ostrowa. Jeżeli Pulpet sie obudzi (w co wciąż wierzę) to... może być ciekawy pojedynek!

manback widze ze popadasz w hurraoptymizm, tylko nie za bardzo wiem jakie kryteria obierales 8) . Z Pietraszką i Piszczem sie zgodze, z Danielem, no te 8 punktow moze zdobyc, ale 10 to chyba troche przesadziles, wystarczy zobaczyc na nazwiska zawodnikow z Ostrowa - Dym, Pietrzyk, Szczepaniak, Jędrzejak :o , jak Daniel zdobedzie 10 to bedzie rewelacja. W biegu juniorskim tez chyba da sie te 4:2 wyciagnac, ale Franek ma zdobyc niemalo punktow, :roll: to znaczy ile, 4 :?: :?: . Mariusz swoja jazda w Lublinie pokazuje ze znajomosc toru nie ma w jego wypadku nic do rzeczy, potrafi jezdzic tylko w Pile (no moze w Krosnie). A że rok temu pojechal niezle, dobra, ale wez pod uwage jego wyniki z tego sezonu i z poprzedniego, jednak roznica jest :? . Na pulpeta nie licze, wole sie mile rozczarowac 8) :lol: :lol:

Sober
Senior

#102 Postautor: Sober » 22 kwietnia 2005, o 20:19

papi pisze:manback widze ze popadasz w hurraoptymizm, tylko nie za bardzo wiem jakie kryteria obierales 8)

Co w tym dziwnego, ze wierzę w swoją drużynę? :wink: Nie pisałem, że wygramy, pisałem, że możemy powalczyć, wszak naszym ostrowski tor wyjątkowo "siedzi".
Z Pietraszką i Piszczem sie zgodze, z Danielem, no te 8 punktow moze zdobyc, ale 10 to chyba troche przesadziles, wystarczy zobaczyc na nazwiska zawodnikow z Ostrowa - Dym, Pietrzyk, Szczepaniak, Jędrzejak :o , jak Daniel zdobedzie 10 to bedzie rewelacja.

8, czy 10 - co to za różnica? Nie zdziwie sie jak zrobi wynik w granicach 10 pkt.a W ostatnim sezonie, w Ostrowie całkiem, całkiem (3,2,0), a nie należy zapominać, że w tym sezonie to zupełnie inny zawodnik... Poza tym - nazwiska na żużlu nie jezdza.
to znaczy ile, 4 :?: :?: . Mariusz swoja jazda w Lublinie pokazuje ze znajomosc toru nie ma w jego wypadku nic do rzeczy, potrafi jezdzic tylko w Pile (no moze w Krosnie). A że rok temu pojechal niezle, dobra, ale wez pod uwage jego wyniki z tego sezonu i z poprzedniego, jednak roznica jest :?.

Moze i przez ten rok poznał nasz tor, ale tak jak już sam mowil, nie lubi go, w przeciwienstwie do ostrowskiego. W niedziele zrobi ok 8 pkt., zobaczysz

Siwek Patataj

#103 Postautor: Siwek Patataj » 22 kwietnia 2005, o 20:19

Cooper pisze:
lucki73 pisze:1. JELENIEWSKI (2,0,1,2,0) 5

Lucki, Ty chyba jestes niereformowalny... a chcesz klub reformowac...ehh, brak slow, ale zawsze to juz lepiej niz jak dawales Jeleniowi w poprzednich meczach po "0".

Cooper, tu nie chodzi o dokładne wytypowanie zdobyczy punktowych poszczególnych zawodników co wytypowanie wyniku końcowego. I naprawdę nie jest istotne, że Jeleniewskiemu przypisałem tylko 5 punktów. Ok, Jeleniewski może zdobyć nawet 15 punktów, ale zrobi to kosztem innych kolegów z zespołu.

Napisałem przecież wyraźnie, że Jeleniewski może być "niedoszacowany", prawda? Nie mam ambicji wskazać dokładnie ile każdy z zawodników zdobędzie punktów. Ta symulacja ma mi służyć jedynie do obliczenia globalnej siły naszego zespołu. A ją oceniam w meczu z Ostrowem na 41 punktów. I tyle.

Wystarczy przecież dokładnie wszystko czytać.

ukłoniki
lucki73

Siwek Patataj

#104 Postautor: Siwek Patataj » 22 kwietnia 2005, o 20:22

Dudi pisze:Ludzie błagam zablokujcie mu dostęp do Forum albo pojadę do Wawy znajdę go i uduszę!

Jeszcze jeden Twój taki wpis Dudi... tzn. Gelu :) i zrobimy sobie lepszą zabawę. Materialik na Twoje rozdwojenie jaźni już mam przygotowany. Więc lepiej milcz.

lucki73

Awatar użytkownika
papi
Trener

#105 Postautor: papi » 22 kwietnia 2005, o 20:34

Manback pisze:Moze i przez ten rok poznał nasz tor, ale tak jak już sam mowil, nie lubi go, w przeciwienstwie do ostrowskiego. W niedziele zrobi ok 8 pkt., zobaczysz

obyś mial racje, niech mu Bóg błogosławi i przywiezie te 8 punktow, a jesli bedzie tak jak mowisz to: 3x10 + 8 (Frankow) + co najmniej 2 punkty juniorow to daje 40 :shock: :shock: , zawrotna liczba, wystarczyloby wtedy 6 punktow pulpeta i wygrana nasza :twisted: , nie mowie ze to nierealne, bo są argumenty na nienajlepszą jazde Ostrowian (Węgorz po kontuzji, brak Karlssona, niepewni Pierzyk, Szczepaniak i chyba ciagle Dym), tylko ze po naszej stronie brak argumentow ktore pozwolilyby nam realnie myslec o zwyciestwie, niestety :cry: . Ja tez licze ze nawiążemy walke, widze ze nawet Lucki w dosc duzym stopniu jest optymistą, wiec pozostaje tylko jechac i walczyc lecz wszyscy wiemy ze to bardzo trudne zadanie :wink: , pozdro

Dudi
Junior

#106 Postautor: Dudi » 22 kwietnia 2005, o 20:59

Jesteś pajacem Lucki! Tak się boję twoich pogróżek i szantaży, że szafą drzwi zastawiłem. Wygasiłem światła, a kompa nie odpalę, bo mogą być na forum sensacyjne rewelacje obciążające moje dobre imię. Nie przeżyję tego! Człowieku, ty masz ponad trzy dychy, a umysł sześciolatka! Nie widzisz tego, ze jesteś od początku obiektem kpin i pastwią się nad tobą nawet małolaty? Co to znaczy milcz? Do kogo kierujesz te słowa, gamoniu?Znam dobrego lekarza ale chyba z twoim przypadkiem by sobie nie poradził. Jesteś do odstrzału!
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2005, o 21:01 przez Dudi, łącznie zmieniany 2 razy.

Geest
Senior

#107 Postautor: Geest » 22 kwietnia 2005, o 21:04

gorzow pokazal wlasnie swoja sile w pojedynku z grudziadzem. skoro oni przegrali w ostrowie do 39, to jesli u nas wszyscy seniorzy by przyzwoicie zapunktowali to naprawde mozna powalczyc. szczegolnie, ze ostrow jedzie w krajowce z wracajacym po kontuzji wegrzykiem. trzeba walczyc, bo nic innego nam nie zostalo. jak nie o 2 pkt, to chociaz o 1 punkt bonusowy w pojedynkach z ostrowem.
moze zwariowalem, ale nie da sie? wszystko sie da...

Siwek Patataj

#108 Postautor: Siwek Patataj » 22 kwietnia 2005, o 21:09

Dudi pisze:Jesteś pajacem Lucki! Tak się boję twoich pogróżek i szantarzy, że szafą drzwi zastawiłem. Wygasiłem światła, a kompa nie odpalę, bo mogą być na forum sensacyjne rewelacje obciążające moje dobre imię. Nie przeżyję tego! Człowieku, ty masz ponad trzy dychy, a umysł sześciolatka! Nie widzisz tego, ze jesteś od początku obiektem kpin i pastwią się nad tobą nawet małolaty? Co to znaczy milcz? Do kogo kierujesz te słowa, gamoniu?Znam dobrego lekarza ale chyba z twoim przypadkiem by sobie nie poradził. Jesteś do odstrzału!

Pajacem to jesteś Ty, bo musisz korzystać z dwóch nicków (Gelo i Dudi) by wyrabiać sobie - i tak wątpliwą - renomę na Forum.

Po drugie mistrzu ortografii, tak się uniosłeś że zacząłeś popełniać błędy. Wyraz "szantaż" pisany jest przez "ż" a nie przez "rz" :-)

Ja mam po prostu dość tego, że używasz sobie dwóch nicków i w ten sposób dyskredytujesz innych za odmienność w poglądach. A że wszystko się zgadza, włącznie z faktem iż Gelo i Dudi piszą z jednego adresu IP (mała sieć lokalna obejmująca jeden blok!!! - czego potwierdzenie już uzyskałem), przeto do końca już się utwierdziłem, że tak jest w rzeczywistości.

Jutro więc - pozwól drogi Dudi vel Gelo - że i innym Forumowiczom udzielę ostrzeżenia przed Twoją chorą osobą poprzez założenie osobnego wątku poświęconemu Twojej skromnej osobie, gdzie dam przykłady tego że używając nicka Dudi robisz sobie "klakę" dla drugiego nicka Gelo. Niech i inni wiedzą, że nie jesteś prawdziwy. Oj będzie śmiechu co niemiara :) :) :)

Zły obiekt drwin sobie wybrałeś, naprawdę.

ukłoniki i miłej nocy :)
lucki73