Konieczny drugi stranieri !!!
Jak rozwiązać kontrakt bez konsekwencji?
Mam nadzieję, że nasz Dyrcio wiedział co robi, podpisując kontrakt z Jensenem i zabezpieczył się jakimś haczykiem dotyczącym jego postawy, który umożliwi bezbolesne dla obu stron rozstanie. Jeżeli jednak jestem w błędzie, to znaczy, że można już powoli nabywać karnety na II ligę, bo z takim poświęceniem Jensena i Frankowa, reszta drużyny nie da rady obronić się przed spadkiem. A właśnie, może zamiast kupowac nowego obcokrajowca, lepiej ściągnąć jakiegoś krajowego seniora na zasadzie wypożyczenia.Wiem, że wielu ich nie zostało ale może jeszcze sie ktoś znajdzie wart inwestycji...
-
Mich
jest Scott Nicholss z tego co wiem nie jeżdzi w GP trzeba puszczać Mordela
Billy Hamill to najlepsze wyjście choć drogie Joe Screen troche za stary ale od jensena lepiej by punktował Freddie eriksson , Peter Jung lepszy od Jensena , Peter I. Karlsson , Chris Louis ma jeszcze problemy po kontuzji . henrik Gustafsson za kiepski i stary dobry byłby Morten Risager
najlepszym wyjściem byłbo zakontraktowanie Mateja Zagar choć to byłoby drogie posunięcie
Billy Hamill to najlepsze wyjście choć drogie Joe Screen troche za stary ale od jensena lepiej by punktował Freddie eriksson , Peter Jung lepszy od Jensena , Peter I. Karlsson , Chris Louis ma jeszcze problemy po kontuzji . henrik Gustafsson za kiepski i stary dobry byłby Morten Risager
najlepszym wyjściem byłbo zakontraktowanie Mateja Zagar choć to byłoby drogie posunięcie