sezon jeździmy na torze przyczepnym,kiedy wiadomo że przeciwnik
będzie dysponował" rakietami",my przygotowujemy beton
Mam nadzieje że w meczu z Grudziądzem ten błąd się nie powtórzy.
Cz@rek pisze:Ja nie chcę szukać usprawiedliwień,ale dlaczego po tym jak cały poprzedni
sezon jeździmy na torze przyczepnym,kiedy wiadomo że przeciwnik
będzie dysponował" rakietami",my przygotowujemy beton![]()
Jak dowiedzieliÅ›my siÄ™ z nieoficjalnych źródeÅ‚ dziÅ› zostaÅ‚ wypożyczony do GTÅ»-tu GrudziÄ…dz zawodnik Budlexu Polonii Bydgoszcz – Marek CieÅ›lewicz. Bydgoscy dziaÅ‚acze zdecydowali siÄ™ wypożyczyć zawodnika ze wzglÄ™du na jego naganne podejÅ›cie do treningów. NajmÅ‚odszy z klanu CieÅ›lewiczów ma zastÄ…pić kontuzjowanego Arkadiusza KalwasiÅ„skiego.

Witam sznownych kolegów z grudziądza i forumowiczów z lublinaPink pisze:Witam kibicow z Lublina. Pewnie teraz troche obawiacie sie o wynik niedzielnego meczu po tym, jak nie udalo sie Wam wygrac w Krosnie. Mecz zapowiada sie ciekawie i mam nadzieje, ze taki bedzie. Jak wiadomo druzyna z Grudziadza nigdy nie radzila sobie zbyt dobrze na wyjazdach, ale teraz sklad jest juz nieco inny. Mam nadzieje, ze w meczu wystapi z naszej strony Gjedde, ktory bardzo dobrze radzi sobie na torach w Anglii. Do tego wzmocnieniem jest na pewno Cieslewicz, ktory rowniez powinien dorzucic jakies punkty.
Jako, ze jestem z Grudziadza, wierze w zwyciestwo GKM-u. Stawiam minimalne 43:47.
Pozdrawiam