10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Buber
Kontakt:

#26 Postautor: Buber » 2 kwietnia 2005, o 20:44

Gelo pisze:Żeby trochę rozruszac temat i częsciowo odpowiedziec na pierwszy wpis postanowilem przytoczyć klasyka.
Jesli ja mógłbym cos poradzić, to proponuje taki scenariusz "przyjęcia" ukraińców w Lublinie. Proponuje od razu na dobry poczatek,jeszcze przed meczem wyłapać ich co do jednego.Następnie zebrać ich w jednym pomieszczeniu i pojedynczo wzywać na przesłuchanie.podczas przesłuchania dozwolone tortury to: nakłuwanie,przypalanie,zrywanie paznokci oraz bicie z plaskacza. Nastepnie,jak juz wszystko wyspiewaja,radzę zabrać im wszystkie hrywny, i zamienić na złotówki. Za kase kupić sztychy od łapat (jesli macie NOMI, to sa po ok 6-8zł) i z owymi sztychami dojechac józków na meczu.Regularnie wpieprzać im po co trzecim biegu, a po kazdym biegu dozwolone jest ublizanie,plucie rzucanie jajami w strone józków. Po meczu wpieprzyc im bardzo mocno,tak,zeby sobie nie myśleli, i zeby odechciało im sie przyjeźdzać raz na zawsze, a następnie wypuścić w stronę powrotną.następnie dogonić na wysokości Kraśnika, i znów wpierdzielić.Znów wypuscić,ale pod Stalową Wolą,kiedy sie już nie będą spodziewać,znów złapać i wpierdzielić.Podczas tego wpierdolu mozna równiez powybijac szyby w ukraińskim Ikrausie,co by mieli klimę aż do mojrzeszowa. Na koniec,juz przed samym mojrzeszowem,przez wybite okno wrzucic im do środka gaz łzawiacy, i kiedy będą wyłazić kaszlając z autobusu, czekac koniecznie przed wejściem i bić po plecach sztychami. Następnie trzeba ich wszystkich wytruć, zawieść otrutych pod pomnik wielkiej kuciapy, i ułożyć z nich napis: MARNY MOJRZESZÓW

Hmmm, dziwne. Jak czasami jakiś tarnowiak napisał coś w tym stylu to to nawet śmieszne było, śmiałem sie mimo, że własnej drużyny. A to ? Autor wyraźnie próbuje byc śmieszny, ale coś nie bardzo mu to wychodzi ...]

Cieszy mnie, że w końcu ktoś zaczyna zwracać uwagę na osobników którym jedynym celem bycia na tym forum jest obrażanie Rzeszowa.

Upominajcie ich, bo kilku takich dałnów potrafi zepsuć obraz Was wszystkich.
6766918 - GG

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#27 Postautor: jas » 2 kwietnia 2005, o 20:48

te, Buber, a nie zauwazyles, ze to co wkleil Gelo to cytat z "jakiegos tarnowiaka" :lol: :lol: :lol: ?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#28 Postautor: Jasiek_Sydney » 3 kwietnia 2005, o 01:44

Gelo, sam to wymysliles? :D

Bo Proboszcz nigdy cos takiego nie pisal. :wink:

P. S. Rzeszow wygra. :P
Regards from Sydney
Jasiek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#29 Postautor: Gelo » 3 kwietnia 2005, o 09:40

Jasiek_Sydney pisze:Gelo, sam to wymysliles? :D

Bo Proboszcz nigdy cos takiego nie pisal. :wink:

P. S. Rzeszow wygra. :P

1. a skÄ…d
2. owszem
ps - owszem

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#30 Postautor: Lublin_Fan » 3 kwietnia 2005, o 11:16

No i już mam nerwa :?
Mecz z Krosnem zapewne przełożą na 22 maja bo wtedy jest termin rezerwowy. Zatem musimy przeboleć ukraińską szarańczę na sam początek sezonu :?

Co ja będę ukrywał.... to jest klub którego nie lubie najbardziej ze wszystkich. Za napinactwo, pyskówki i wrzuty na naszych zawodników (a na punkcie Piszcza jestem przewrażliwiony), w których dominowali gimnazjaliści Kamil, haj i inni.

Nie ma innego wyjścia jak wygrać to. Kwestie finansów i składów obu ekip schodzą na dalszy plan bo przegrać z józkami na własnym torze to hańba. Patrząc obiektywnie skłąd mają silniejszy od nas i organizacyjnie również stoją piętro wyżej. Ale taka rola kibica, żeby wierzyć w swoich. Wynikiem moich marzeń byłoby 75 - 15, w tym 4 defekty śledzia i jeden płot miesiąca. Jednak 46-44 dla naszych zadowoli mnie w zupełności :)

Pozdr. :lol:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#31 Postautor: $korzen$ » 3 kwietnia 2005, o 11:35

Ojjj ciezko bedzie ciezko, nie ma co ukrywac, personalnie i organizacyjnie Jozki bija nas na glowe i mimo ze nie wypada mi tego pisac, z remisu bede zadowolony jak ze zwyciestwa. Torem takze ich nie zaskoczymy, bo Janusz mimo wszystko wie co i jak, a betonu przeciez takze nie zrobimy :P Wiecej wiedziec bedziemy juz w srodku tygodnia, bo jak cwierkaja wrobelki od wtorku nasi maja trenowac, mile widziany byl by takze Jesper. Ciekawe czy potwierdzi sie to o czym mowil dyro, ze odpuszczania treningow nie bedzie.

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#32 Postautor: jataman20 » 3 kwietnia 2005, o 11:37

patrząc racjonalnie na sprawe to uwazam że dwumecz przegramy ale u siebie musimy sie postarac i ich pojechać. Problem jest w tym że nasz specyficzny tor nie bedzie tak wielce specyficzny dla rzeszowa w tym roku poniewaz jest tam i śledz i stachyra(nie chce mi sie pisac ich z duzej litery:-/) i moga sobie całkiem nieżle radzic...

p.s:a moze zbierzemy my kibice tak po złotówce przed meczem uzbieramy z 5 tyś zł i pójdziemy do parku maszyn darka śledzia...jestem przekonany ze napewno nie odmówi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
;]

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#33 Postautor: WojtekF » 3 kwietnia 2005, o 11:45

Za napinactwo, pyskówki i wrzuty na naszych zawodników (a na punkcie Piszcza jestem przewrażliwiony), w których dominowali gimnazjaliści Kamil, haj i inni.

Wybacz Lublin_Fanie, ale takie teksty niczemu dobremu nie służą. Zresztą kibice rzeszowscy mogliby napisać "i vice versa", gdyż pyskówki i obraźliwe teksty to domena obydwu stron.

Ciekaw jestem Gelo, czy podpisałbyś się imieniem i nazwiskiem pod przytoczonym przez Ciebie tekstem.

Jeśli chodzi o wynik to na razie na zasadzie "czuja" obstawiam 50-40 dla Lublina, co wynika z faktu, iż w sezonach 2003-2004 tor przy al. Zygmuntowskich nie leżał Stalowcom.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Michael

#34 Postautor: Michael » 3 kwietnia 2005, o 12:00

CZY ADMINI MOGLIBY ZAMKNAC FORUM PRZYNAJMINEN NA DZIS :?:

OKAZMY TROCHE SKRUCHY I NIE PAPLAJMY TERAZ O ZUZLU, CO JAK, JAKI WYNIK CO SIE MOZE ZDARZYC ITD. BO NIE JEST TERAZ NA TO ODPOWIEDNI MOMENT MIEJSCE I CZAS.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#35 Postautor: grzesieck » 3 kwietnia 2005, o 12:04

Michael pisze:CZY ADMINI MOGLIBY ZAMKNAC FORUM PRZYNAJMINEN NA DZIS :?:

OKAZMY TROCHE SKRUCHY I NIE PAPLAJMY TERAZ O ZUZLU, CO JAK, JAKI WYNIK CO SIE MOZE ZDARZYC ITD. BO NIE JEST TERAZ NA TO ODPOWIEDNI MOMENT MIEJSCE I CZAS.

1) wylacz capslocka
2) skruche mozna okazac na milion innych sposobow
3) jezeli ktos ma ochote na dyskusje o zuzlu to niech dyskutuje
4) zycie toczy sie dalej
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#36 Postautor: bkapusta » 3 kwietnia 2005, o 12:18

Tak forum zuzlowe nie jest odpowiednim MIEJSCEM na "paplanie" o zuzlu.
Szacunek nalezy okazywac w sposob odpowiedni i w miejscach odpowiednich.

Nie nalezy za przeproszeniem dzis wszedzie wycierac sobie geby takimi haslami.

Nie masz ochoty dzis pisac? Nie pisz, skoro tak chcesz okazac szacunek. Ale mniej tez szacunek do tych co maja inne metody.

IMO Szacunek powinno sie okazac akurat Tej osobie, postepujac tak jak Ona, w sensie robiac to co sie robi najlepiej jak sie potrafi i z pelnym zaangazowaniem. Porzucanie zycia codziennego do niczego nie prowadzi bo tylko prosta demonstracja, najczesniej pod presja otoczenia. Szacunek okazali by np. uczniowie idac do szkol i uczac sie czegos pozytecznego dla dobra nas wszystkich a nie zadajac odwolania lekcij, Szlag mnie trafia jak za najlepsza metode okazywania szacunku obralo sie nierobstwo i lenistwo.

A zyje sie dalej.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
jataman20
Szkółkowicz
Kontakt:

#37 Postautor: jataman20 » 3 kwietnia 2005, o 12:18

ja wierzący nie jestem...ale szanuje to wydarzenie i dla mnie JPII był autorytetem mimo braku wiary w kościół...a do tego co puszają mu nerwy to lepiej nie uidzielaj sie juz typie bo tylko sobie wstyd robisz....a do grzesicka-->jestes chyba moderatorem bo widniejesz na tej liscie :wink:
;]

Michael

#38 Postautor: Michael » 3 kwietnia 2005, o 12:24

Zrobicie jak bedziecie uwazali za stosowne.

Nie macie zadnej skruchy. I tlumaczienie sie slowami zycie tovzy sie dalej lub mozna na wiele innych sposobiw okazac skruche jest niepowazne.

Zjednoczmy sie wszyscy Kibice,Rodacy, Ci ktorzy chca uszanowac Dusze Ojca Swietego.

I prosze nie piszmy juz nic dzisiaj :!:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#39 Postautor: bkapusta » 3 kwietnia 2005, o 12:28

jataman20 pisze:ja wierzący nie jestem...ale szanuje to wydarzenie i dla mnie JPII był autorytetem mimo braku wiary w kościół...a do tego co puszają mu nerwy to lepiej nie uidzielaj sie juz typie bo tylko sobie wstyd robisz....a do grzesicka-->jestes chyba moderatorem bo widniejesz na tej liscie :wink:

Aham i popatrz na swoj avatar, przeczytaj swoj post, popatrz jeszcze raz i pomysl.

Wszyscy zgrywaja wielich zalobnikow i co najbardziej denerwujace narzucaja to innym [postulat zamkniecia forum]. A Ja uwazam, ze szacunek mozna okazac lepiej robiac _COS_ niz nie robiac _NICZEGO_ i tylko _POUCZAJAC_ innych.

Nagle JP II jest dla wszystkcih autorytetem. Okazuje sie, ze dzis kazdy powie ze cenil Papieza, sluchaj jego nauk, ze Papiez byl jego autorytetem... Wiec sie pytam czego tyle kurestwa w tym kraju gdzie 90% tak pilnie slucha SWIETEGO Czlowieka i go nasladuje?

Moze dlatego, ze wiekszosc tylko gada.

Tak naprawde to poprostu brakuje Polakom szczerosci w tym co robia.
Ostatnio zmieniony 3 kwietnia 2005, o 12:53 przez bkapusta, łącznie zmieniany 1 raz.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Johnny Bravo

#40 Postautor: Johnny Bravo » 3 kwietnia 2005, o 12:30

Operowanie takimi hasłami jak Ty to robisz Michaelu jest po prostu czystym pozoranctwem. Nie zarzucaj tym co piszą braku szacunku. Jeśli chcesz to zamilcz, bo sam nakręcasz spiralę. Skąd wiesz co czują inni, skąd wiesz co robili, skąd wiesz, że może przed chwilą nie wrócili po całonocnym czuwaniu z Katedry?
Twoje zachowanie nijak ma się do papieskich przesłań.
Zgadzam się w pełnej rozciągłości z bkapustą.

Gość

#41 Postautor: Gość » 3 kwietnia 2005, o 12:33

Okazac skruche można przecież w inny sposób. Można się pomodlić, pójść do kościoła czy jeszcze coś innego a jeżeli uważasz że pisanie na forum jest niestosowne to tego nie rób. To jest moje zdanie.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#42 Postautor: Lublin_Fan » 3 kwietnia 2005, o 12:39

WojtekF pisze:Wybacz Lublin_Fanie, ale takie teksty niczemu dobremu nie służą. Zresztą kibice rzeszowscy mogliby napisać "i vice versa", gdyż pyskówki i obraźliwe teksty to domena obydwu stron.

O ile pamiętam to w ubiegłym roku nie wypowiadałeś się ani tutaj ani na forum rzeszowskim, więc nie wiesz jak wyglądało dyskutowanie z nimi. Podaruj sobie rolę arbitra bo na uzdrowienie obecnych "stosunków" z mojrzeszowem szans nie ma.

A wracając do meczu. Będzie to najlepszy sprawdzian dla zawodników i dowiemy się czy owiane legendą przygotowanie kondycyjne i sprzetowe oraz gigantyczne :lol: postępy naszych juniorów są faktem. Kto będzie chciał się wykazać i udowodnić, że zależy mu na dobrej jeździe - w tym meczu ma pole do popisu. Nie sztuka uzbierać 10 pkt na kelnerach, ale sztuka zrobić te punkty na dobrych zawodnikach.

Pozdr.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#43 Postautor: boxing » 3 kwietnia 2005, o 12:40

bkapusta pisze:Nagle JP II jest dla wszystkcih autorytetem. Okazuje sie, ze dzis kazdy powie ze cenil Papieza, sluchaj jego nauk, ze Papiez byl jego autorytetem... Wiec sie pytam czego tyle kurestwa w tym kraju gdzie 90% tak pilnie slucha Siwtegeo Czlowieka i go nasladuje?

Kolego mozna napisac papiez, Ojciec Swiety, glowa Kosciola katolickiego ale daruj sobie nadawanie indianskich przydomkow Janowi Pawlowi II nawet jezeli nie jestes wierzacy. Tylko taka mam prosbe. Tyle ode mnie.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#44 Postautor: bkapusta » 3 kwietnia 2005, o 12:53

boxing pisze:Kolego mozna napisac papiez, Ojciec Swiety, glowa Kosciola katolickiego ale daruj sobie nadawanie indianskich przydomkow Janowi Pawlowi II nawet jezeli nie jestes wierzacy. Tylko taka mam prosbe. Tyle ode mnie.

Albo masz specyficzne poczucie humoru albo poprostu nie umiesz dyskutowac z zwyklej literowki, jakich na tym forum wiele, robisz aferke i obraze religijna. Zwykly PM by wystarczyl nie trzeba robic z tego polowania czarownic:)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

meridol

#45 Postautor: meridol » 3 kwietnia 2005, o 12:57

a ja jak co roku przypominam ludziom od ktorych to zalezy zeby UKRAINCOW posadzic przy wejsciu w drugi luk a nie na najlepszych miejscach !!!

Awatar użytkownika
Mrucky

#46 Postautor: Mrucky » 3 kwietnia 2005, o 13:06

sti pisze:a ja jak co roku przypominam ludziom od ktorych to zalezy zeby sąsiadów* ;) posadzic przy wejsciu w drugi luk a nie na najlepszych miejscach !!!

Co tradycja to tradycja ;)

Co do samego meczu to bardzo trudno wyrokować. Myślałem, że I kolejka będzie pewnym "drogowskazem", ale niestety .... :(
Obie ekipy nie pojechały także żadnego sparingu, a średnie też nie oddają aktualnej dyspozycji zawodników ... jedna wielka zgadka.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#47 Postautor: Manitou » 3 kwietnia 2005, o 13:42

Gdyby admini zamknęli forum to byś nie mógł na nie wejść i popisać się swoim moralizatorstwem. Skoro według Ciebie okazywanie skruchy polega na nieodwiedzaniu forum, nie masz na to dziś ochoty ani humoru, to po kiego grzyba tu wchodzisz i nam morały prawisz :?: :?:

Siwek Patataj

#48 Postautor: Siwek Patataj » 3 kwietnia 2005, o 13:55

Uczniowie Jana Pawła II, mam apel do Was. Skoro z taką atencją prosicie tutaj o uszanowanie tego smutnego dnia, o branie sobie do serc słów jego nauki, to skończcie już z sianiem nienawiści do Rzeszowa, z używaniem niecenzuralnych epitetów pod adresem zawodników tej druzyny i jej kibiców. A przykre to stwierdzić, ale Ci którzy najbardziej tutaj wykazują swoją miłość do papieża najbardziej na Rzeszów bluźnią. Czy tego Was uczył właśnie papież?

Zdjąć natychmiast te maski hipokrytów i albo jesteście uczniami JP II i miłujecie świat, albo pokazać swoje prawdziwe oblicza i nie wychwalać tak tutaj papieża i nie smucić się nad jego śmiercią, tylko poużywajcie sobie na "Józkach" - jak ich eufemistyczne nazywacie - i ulżyjcie sobie panowie tak jak najlepiej tutaj potraficie i czym nas nierzadko raczycie.

lucki73

PS. Bkapusta, w końcu głos rozsądku. Dzięki.
Ostatnio zmieniony 3 kwietnia 2005, o 13:56 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 1 raz.

Gość

#49 Postautor: Gość » 3 kwietnia 2005, o 13:55

Oczywiście dziś jest dzień żałobny i zadumny. :cry:

Moim zdaniem może zajść sytuacja że kolejka zostanie przesunieta i pierwszy mecz pojedziemy w Krośnie 10 kwietnia.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#50 Postautor: grzesieck » 3 kwietnia 2005, o 14:03

Hollywood pisze:Oczywiście dziś jest dzień żałobny i zadumny. :cry:

Moim zdaniem może zajść sytuacja że kolejka zostanie przesunieta i pierwszy mecz pojedziemy w Krośnie 10 kwietnia.

i ja wlasnie mam taka nadzieje, ze poprostu wszystko przesuna o tydzien... czy moze juz wiadomo kiedy bedzie komunikat pzmotu w tej sprawie?
METHANOL ADVENTURE TEAM