papi pisze:Lucki daj sobie spokoj z tymi statystykami, co z tego że Jeleń zawsze slabo zaczynal sezon
Oczywiście, że nic. W tym roku zacznie od kompletu

papi pisze:, co z tego, że Lublin nie wygral w Krosnie od wielu lat
Obyśmy przerwali tę złą passę w Krośnie

papi pisze:, pamietaj że Jeleń jezdzil w krosnie we wspomnienym przez Ciebie meczu 3 lata temu, od tego czasu stal sie bardziej doswiadczonym zawodnikiem
Oczywiście, bardzo doświadczony się stał

2002- 1,545 (II liga)
2003 - 1,352 (I liga)
2004 - 1,262 (I liga)
Jest... coraz lepszy, jak wino... im starszy tym lepszy

Ale oczywiście zapomniałem, liczby kłamią

, a statystycy prezentują te liczby wysysając je z palca a ani za grosz nie biorą pod uwagę pozycji, na których zawodnicy przyjeżdżają

papi pisze:, przez 2 lata jezdzil w 1 lidze, podczas gdy wiekszosc zawodnikow krosna tylko w 2, i nie wiem dlaczego nie docieraja do Ciebie argumenty o jego świetnej jezdzie w Krsko
Papi, pozwól, że Cię odrobinkę oświecę:
Ferjan - rzeczywiście, zawodnik drugoligowy
Golonka - 2001-2003... wszystkie sezony... w I lidze!!!:),
sezon 2004 był dopiero jego pierwszym w II lidze, przyjacielu;
Wilk -
wszystkie sezony poza 2001 w I lidze lub e-lidze (ówczesna I liga);
Lukaszewicz -
2003... Unia Leszno i
e-liga, przyjacielu;
Szmid 2001-2003... wszystkie sezony... w I lidze!!!:),
sezon 2004 był dopiero jego pierwszym w II lidze, przyjacielu;
Spiewanek - 2001-2002 e-liga, 2003-2004 I liga, w
II lidze... nie startował nigdy!!!
Prucnal - 2001-2004 I liga,
w II lidze... nie startował nigdy!!!
Czy Ty na pewno intersujesz się żużlem???, a może szachami?
1. Widziałeś jak tam jeździł, że mnie przekonujesz?
2. Krsko jest takim samym torem jak Krosno? Poza pierwszą i ostatnią literą w nazwie miasta chyba nie mają one nic wspólnego, no chyba że uważasz przeciwnie - masz do tego prawo

3. Nie znasz chociaż tuzina zawodników, którzy na treningach objeżdżają wszystkich jak chcą, a na meczach ligowych nie istnieją?
papi pisze:"1 punkt zdobył na koledze z drużyny Derze, 1 na defekcie Przygódzkiego i 1 na wykluczeniu Stefaniego "
na takie texty to po prostu brak miu słów, proponuje zebys sprawdzil na ktorych okrazeniach byly te defekty, bo moze Jelen jeszcze mial szanse wyprzedzic Dere albo Przygodzkiego

Piłeś coś?
ukłony
lucki73