Nasi rywale w sezonie 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Danio

#201 Postautor: Danio » 9 grudnia 2004, o 09:20

adek_zks napisał:
Piszczem??
- on miał dwa sezony pechowe bo kontuzje złapał eliminujące z kilku m- cy- ale mam nadzieje, ze w tym sezonie opuszczą go kontuzje i pokaże jakim może być liderem! Wyluzuj chłopie- składów nie ma jeszcze gotowych a poza tym żużel to sport i skąd wiesz czy np. wasz Kuciapa lub inny nie dozna poważnej kontuzji w pierwszym meczu i kim przyjedziecie do nas? Klisiem?Pisanie kto juz awansuje itp. to jak wróżenie z fusów. Owszem macie ciekawy skład ale poczekajcie jak my wam zaprezentyjemy swój a potem zobaczymy na torze i obyście nie zdzwili się :D :!: Bo u nas Pan Siwek szykuje prawdziwą bombę :!: :D

KrzyÅ›
Junior

#202 Postautor: KrzyÅ› » 9 grudnia 2004, o 10:00

Danio pisze:Bo u nas Pan Siwek szykuje prawdziwÄ… bombÄ™

Bombą będzie podpisanie z Kościechą, w przeciwnym razie bedziemy miec co najwyżej petardę...

KrzyÅ›
Junior

#203 Postautor: KrzyÅ› » 9 grudnia 2004, o 10:01

A kolegom z Rzeszowa rzeczywiście proponuje dać sobie na wstrzymanie....Już napinaliście się w ostatnim meczu przed barażami i gówno z tego wyszło....

Awatar użytkownika
Angawen

#205 Postautor: Angawen » 9 grudnia 2004, o 11:14

Nic nie chce mowic, ale Wy juz macie w skladzie Koscieche i nawet sklad macie rozpisany wiec nie widzie wielkiej roznicy miedzy Waszymi przypuszczeniami, a przypuszczeniami niektorych Rzeszowiakow.

PS. Gawrzyk edytowales mi siga? Nie mozna u Was miec grafiki w sygnaturce?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#206 Postautor: Gelo » 9 grudnia 2004, o 11:40

Angawen pisze:Nic nie chce mowic, ale Wy juz macie w skladzie Koscieche i nawet sklad macie rozpisany wiec nie widzie wielkiej roznicy miedzy Waszymi przypuszczeniami, a przypuszczeniami niektorych Rzeszowiakow.

Gdzie Ty to widzisz, że mamy Kościechę? Klub rozmawia z nim i poza naszym "chciejstwem" nikt nie napisał, że bedzie u nas, bo uważamy to za mało prawdopodobne.

Awatar użytkownika
Angawen

#207 Postautor: Angawen » 9 grudnia 2004, o 13:10

Boss

Wysłany: Sro 08.12.2004 20:46

1.Franków
2.Piszcz
3.Stojanowski
4.Knapp
5.Kościecha
6.Jensen
7.D.Stachyra
8.Kępa

I jescze na drugiego obco ja bym bral Darkin albo davida hove
In my opinion nice squad Twisted Evil

KLIK

bkapusta

Wysłany: Sro 08.12.2004 11:20

Powiem jedno:

KOSCIECHA!

Ja tez nie bylem do niego przekonany kiedy byl w dolku. Wydawal sie zawodnikiem srednim, nawet nijakim. Ale coz stalo sie, facet rozblysnol niczym supernowa. I jest naprawde wartosciowym zawodnikiem.

Uwazam ze oszczedzilismy na Okularniku mozemy szarpac sie na Roberta.

Piszcz, Knapp, Kosciecha, Jensen, Jeleniewski, Kepa ew. Franek i Truma to bardzo ciekawy sklad.

[url=http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=1517&postdays=0&postorder=asc&start=50]
KLIK[/url]

SZYMAN

Wysłany: Sro 08.12.2004 11:29ç

1.Kościecha
2.Piszcz
3.Knapp
4.Franków
5.Jensen
6.Stachyra
7.Kępa

Rez. Jeleniewski, Trumiński
-jak widze coś takiego to niemoge doczekać sie sezonu!!!!!!tylko czy nie zawcześnie............tylko kościecha by sie przydał......reszta niech si ę podpisuje i się bierze za silniki......!!!!!pozdrówki dla tych co palą z lufki :D

[url=http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=1517&postdays=0&postorder=asc&start=50]
KLIK[/url]

Wiem ze to nie jest stanowisko wszytkich forumowiczow, a nawet niewielu z Was, ale chcialem tym pokazac ze tak samo jak w Rzeszowie niektorzy z Lublinian bawia sie w wrozenie z fusow. Nie kazdy Rzeszowiak jest wizjonerem takim jak adek_zks i wiekszosc (o ile nie calosc) ludzi z KK. W kazdym miescie nie trudno o glupka wiec nie mowcie ze wszyscy w Rzeszowie "rozpisza Ci rozgrywki mecz po meczu..."
http://www.pclab.pl

!!STAL RZESZOW!!

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#208 Postautor: kezman » 9 grudnia 2004, o 17:47

taki narod. rozpiszÄ… Ci rozgrywki mecz po meczu, wszystko oczywiscie wygraja i juz przed sezonem beda cieszyli sie z awansu i wybierali obco z GP na przyszly rok, dokladnie tak samo jak przed meczem z nami wybierali obco na baraze

Mikas poruszył u nas na forum pewne kwestie i jak chcę to samo uczynić tutaj. Jeśli macie coś konkretnego do zarzucenia komuś z Rzeszowa to piszcie to do danej osoby (czy osób), a nie do ogółu. Bo np. ja nie ukrywam, że za Lublinem nie przepadam, ale nie boje się powiedzieć, że naasza drużyna wcale nie jest taka super mocna. Na pewno mamy teraz lepszego zawodnika zagranicznego, na pewno będziemy mieć lepszy sprzęt, ale na tym na razie się kończy, gdyż kadrowo, nie licząc Maxa jest ta sama drużyna (niech ktoś nie pisze, że Trojan czy Wilk nie podpisali, bo jest to już formalnością :wink: ). Co prawda rozmowy z zawodnikami z poza Rzeszowa są prowadzone, jednak na dzień dzisiejszy konkretów nie ma (zostało już bardzo mało jeźdzców wartościowych i zarazem do wzięcia, chyba sami o tym najlepiej wiecie). I moje zdanie jest takie, że składem, który na tą chwile mamy, jeśli nie będzie kontuzji możemy powalczyć o miejsce 1-2. Natomiast nie można wykluczyć również tego, że Baran połowe sezonu nie będzie mógł spasować motocykla, że Rempała będzie jeździł w kratke i co najgorsze - że ktoś się połamie :roll: . A wtedy może być walka o miejsce 4-5. Jeśli mam być szczery to Wasz skład na chwilę obecną jest słabszy niż rok temu. Mimo wszystko uważam, że Karlik jest lepszym zawodnikiem od Jespera, do tego trzeba dołożyć fakt, iż Jeleń jest seniorem. Jednak nie można zapominać, że tacy zawodnicy jak Piszcz, Knapp, czy Franków to dobre firmy. Bo każdy dobrze wie, że choćby Mariusza stać na wyniki powyżej 10 pkt w każdym meczu. Również Jeleniewski, gdy spasuje jedzie bardzo dobrze (wystarczy popatrzeć na mecz w Zielonej) i wcale nie stawiam Was na straconej pozycji, wręcz przeciwnie. Jednak to wszystko są spekulacje, a w rzeczywistości to nie one decydują tylko postawa na torze. Mądrzejsi będziemy po 3-4 kolejkach, a na razie możemy jedynie przypuszczać i dusktować, bo od tego jest forum.

I pisanie "taki narod" jest trochę nie fair, bo jak widać nie wszyscy tak sądzą. Kiedy mamy sobie pisać na złość :wink: to sobie popiszmy, jednak jak trzeba napisać szczerze to pisze się szczerze i co ważniejsza do odpowiedniego adresata (-ów), a nie ogółu.

Pozdro.

Krychs
Senior

#209 Postautor: Krychs » 9 grudnia 2004, o 18:03

kezman pisze:Jeśli mam być szczery to Wasz skład na chwilę obecną jest słabszy niż rok temu.

Kezman o jakim składzie ty mówisz :roll:
Sami nie znamy swojego składu, a ty już w jakim zestawieniu wystąpimy w rozgrywkach :?: Jak narazie nie można mówić o żadnym składzie, ponieważ ważne kontrakty mają jedynie Jensen i Kępa, a tym bardziej czy jest on lepszy czy gorszy od ubiegłorocznego.

Pozdro!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#210 Postautor: mikas » 9 grudnia 2004, o 18:10

Krychs dlatego właśnie jest słabszy bo wcale go nie mamy :twisted: :wink:
P.S.Już nie wiem czy śmiać sie czy plakać z tego powodu.

I jeszcze odnośnie wypowiedzi Kezmana.Również apeluje aby nie wrzucać wszystkich do jednego worka,tylko odnosic sie do konkretnych osób i ich wypowiedzi,bo później znów każdy będzie każdego bluzgał i oskarżał czego to on nie powiedział i jak to sie nie napinał.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#211 Postautor: kezman » 9 grudnia 2004, o 18:16

Krychs pisze:
kezman pisze:Jeśli mam być szczery to Wasz skład na chwilę obecną jest słabszy niż rok temu.

Kezman o jakim składzie ty mówisz :roll:
Sami nie znamy swojego składu, a ty już w jakim zestawieniu wystąpimy w rozgrywkach :?: Jak narazie nie można mówić o żadnym składzie, ponieważ ważne kontrakty mają jedynie Jensen i Kępa, a tym bardziej czy jest on lepszy czy gorszy od ubiegłorocznego.

Pozdro!

Bo wydaje mi się, że podpisanie kontraktów z zawodnikami, którzy w tamtym roku startowali u Was to jedynie formalność :wink:

P.S Trojan przed chwila podpisał :) wkrótce do kadry stali dołączy junior...z Bydzi :)

meesha
Trener
Kontakt:

#212 Postautor: meesha » 9 grudnia 2004, o 18:43

kezman pisze:Bo wydaje mi się, że podpisanie kontraktów z zawodnikami, którzy w tamtym roku startowali u Was to jedynie formalność :wink:

Też nam się tak wydawało do niedawna. Ale niktórym się chyba w d**ach poprzewracało i coś nie za dobrze to wszystko wygląda (nawet ja zaczynam tracić mój wrodzony optymizm więc nie jest dobrze) :roll:
No, ewentualnie myślę, że najprędzej można liczyć na Ojca (jak od lat :D ) ale co z resztą :?: :?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#213 Postautor: piwo__ » 10 marca 2005, o 23:28

Ipswich - Peeterborough

2. Karol Baran ( 0,d,1*,2 ) 3
No nie pokazal sie zbytnio Karolek ;)

1. Peter Karlsson ( 3,0,3,3,1 ) 10
Niestety Peter znacznie lepiej :roll:

http://sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=47&k2_id=103&dzial_id=373&news_id=58385

I jak podaja SF Zorro w Grudziadzu... Ciekawe po co ;)

POzdr...
MOTORLUBLIN

KrzyÅ›
Junior

#214 Postautor: KrzyÅ› » 11 marca 2005, o 00:03

piwo__ pisze:2. Karol Baran ( 0,d,1*,2 ) 3
No nie pokazal sie zbytnio Karolek ;)

1. Peter Karlsson ( 3,0,3,3,1 ) 10
Niestety Peter znacznie lepiej :roll:

Swego czasu Piszcz też nieźle się błaźnil w Anglii...
A co do Petera to sami zobaczycie jak bedzie walił po 12pkt w lidze i nie myślcie zapomniał jak się jeździ...

Gość

#215 Postautor: Gość » 11 marca 2005, o 12:11

Obrazek

Raczej mi to przypomina ekipe remontową , niż żużlowcow :D

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#216 Postautor: piwo__ » 11 marca 2005, o 14:38

Znam kilka osob z Ekipy Remontowej (isq) i to napewno nie oni ;)
POzdr...
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
Fire
Kontakt:

#217 Postautor: Fire » 11 marca 2005, o 14:53

Oglądał ktoś Pimp My Ride?
To zdjecie mi kojarzy siÄ™ z tym programem.
Zawsze jak jeden pyta sie wszystkich co zrobią z jakimś samochodem to siedzą przy stoliczku w niebieskich koszulkach i mówią.
Ale żużlowców oni mi nie przypominają.
Czyżby Marma Polskie Folie Rzeszów także zaczeła się bawic w robotników?
TÅ» MOTOR LUBLIN

Vince Carter

Gość

#218 Postautor: Gość » 11 marca 2005, o 18:05

Rzeszów już wygrał lige i awansował do e-ligi ! Kuciapa został poraz kolejny IMP na żużlu.
Wystarczy poczytać strone stal.rzeszow.pl , jak oni obstawiają pierwszą kolejkę z Rynikiem (55:35) to jest brak szacunku do rywala , ktory przecież w 2004 roku jeździł w e-lidze.

KrzyÅ›
Junior

#219 Postautor: KrzyÅ› » 11 marca 2005, o 18:15

A Baran dzisiaj komplet walnie na wyspach :wink:

Awatar użytkownika
weslake

#220 Postautor: weslake » 11 marca 2005, o 18:57

Hollywood pisze:Rzeszów już wygrał lige i awansował do e-ligi ! Kuciapa został poraz kolejny IMP na żużlu.
Wystarczy poczytać strone stal.rzeszow.pl , jak oni obstawiają pierwszą kolejkę z Rynikiem (55:35) to jest brak szacunku do rywala , ktory przecież w 2004 roku jeździł w e-lidze.

Człowieku, po co uogólniasz, naprawdę uważasz, że typowanie wyników ma coś wspólnego z szacunkiem???? A może dasz sobie rękę uciąć, że nie będzie takiego wyniku?
Widzę, że Ci się bardzo nudzi i naprawdę nie masz się do czego przyczepić więc szukasz wypowiedzi pojedynczych jednostek i przypisujesz je ogółowi...
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#221 Postautor: GRISZA » 11 marca 2005, o 20:53

KrzyÅ› pisze:A Baran dzisiaj komplet walnie na wyspach :wink:

Dziś niestety mu się to nie uda. :wink: Mecz został odwołany z powodu złego stanu nawierzchni na torze Panter. Niestety nie tylko u nas aura nie jest łaskawa dla żużlowców.
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#222 Postautor: Talib » 11 marca 2005, o 21:51

To może walnie chociaż komplet w bufecie :lol: .

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#223 Postautor: GRISZA » 11 marca 2005, o 21:58

Talib pisze:To może walnie chociaż komplet w bufecie :lol: .

Taaa :!: i może jeszcze z rezerwy wystartuje 8)

A tak swoją droga to w Peterboro są fajne knajpy.Wiem bo byłem 8)
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#224 Postautor: WojtekF » 11 marca 2005, o 22:32

Hollywood pisze:Rzeszów już wygrał lige i awansował do e-ligi ! Kuciapa został poraz kolejny IMP na żużlu.

A co w tym dziwnego, że Rzeszowiacy obstawiają 55-35 w meczu u siebie z Rybnikiem. To jest reguła, że przeciętny kibic obstawiając wynik daje swojej drużynie o kilka punktów więcej aniżeli kibic, który nie jest związany emocjonalnie z żadną z drużyn. Ja obstawiam wynik tego meczu 54-36 dla Rzeszowa, chociaż emocjonalnie z żadną z drużyn związany nie jestem.

Formę i postawę rybnickiej drużyny w tym sezonie trudno jest prognozować. W sezonie 2003 Povazhny, Szumina, Romanek spisywali się bardzo dobrze. W sezonie 2004 wszyscy trzej nie istnieli. Czy jest to spadek formy spowodowany różnicą klas? Wątpię, bo jakoś Chromik, Staszewski, Burza czy G.Rempała dawali radę w tym sezonie. A może po prostu Szumina, Povazhny, Romanek zeszli na psy :cry: :cry:
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#225 Postautor: grzesieck » 11 marca 2005, o 22:56

WojtekF pisze:Formę i postawę rybnickiej drużyny w tym sezonie trudno jest prognozować. W sezonie 2003 Povazhny, Szumina, Romanek spisywali się bardzo dobrze. W sezonie 2004 wszyscy trzej nie istnieli. Czy jest to spadek formy spowodowany różnicą klas? Wątpię, bo jakoś Chromik, Staszewski, Burza czy G.Rempała dawali radę w tym sezonie. A może po prostu Szumina, Povazhny, Romanek zeszli na psy :cry: :cry:

widze tu pewna niekonsekwencje...

Chromik, Staszewski, Burza i G. Rempała dawali rade - Chromik 1,495, Staszewski 1,883, Burza 1,295, Rempała 1, 456

Szumina i Povazhny cieniowali - Szombierski 1,351, Povazhny 1,333

Jak widac Ci nieistniejacy Szumina i Povazhny jechali lepiej od dajacego rade Burzy...

Tak tak wiem, to tylko statsy, a poza tym to czepiam sie :wink:

Moje zdanie jest takie, ze z wymienionych przez Ciebie zawodnikow tylko Staszewski i Chromik radzili sobie w tym roku, z Rempała róznie to bywalo, a cala reszta wymienionych przez Ciebie zawodnikow dawala dupy rowno 8)

Pozdrawiam :P
METHANOL ADVENTURE TEAM