foremniak pisze:co tu dużo gadać BYŠBĘDZIE JEST MOTOR RKS !!!
Prawde mowiac - nie ma takiego klubu, a tym bardziej nie jest robotniczy. Wieje mi jak się bedzie nazywał.
mimo ze srednio na meczach na zuzlu jest z 5-6, a na piłce 1,5-1800
to na zuzlu jest wiejska atmosfera
koza odpalenie rac praktycznie zero dopingu
rks pisze:okregowej.mimo ze srednio na meczach na zuzlu jest z 5-6 tys a na pilce 1,5-1800 to na zuzlu jest wiejska atmosfera.koza odpalenie rac praktycznie zero dopingu.was bardziej interesuje zjedzenie pocornu i kielbaski a nie doping.poziom tzw oprawy podobny to maja wiejskie malutkie klubiki pilkarskie w 4-5 lidze.

bo gdyby druzyna weszla do ekstraklasy i zaczal sponsorowac ja always to tez by wam to odpowiadalo.
Ci ich kibice podniecaja sie jaka to oni maja oprawe, jaka fajna sektorowke itd.
A ich klub gra z jakimis wiochami w doslownym tego slowa znaczeniu.
Lublin_Fan pisze:bo gdyby druzyna weszla do ekstraklasy i zaczal sponsorowac ja always to tez by wam to odpowiadalo.
...A odnośnie ich dopingu. Jest tak monotonny, że żygać sie chce. Klepać w kółko przez 90 minut te same 6 linijek tekstu to obłęd....
Kazdemu obecnie w glownej mierze nazwa "Motor" kojarzy sie z huliganskimi wybrykami i rozrubami
Mnie się kojarzy z Nielsenem, Kępą, Stenką, srebrnym medalem DMP, wspaniałą ekipą młodzieżowców ze Śledziem i Mordelem na czele, nocnymi imprezami na torze przy Al. Zygmuntowskih

Cytat:
Kazdemu obecnie w glownej mierze nazwa "Motor" kojarzy sie z huliganskimi wybrykami i rozrubami
To ze Tobie nie znaczy ze kazdemu... mi sie Motor kojarzy z tym co napisal lucki73:
Cytat:
Mnie się kojarzy z Nielsenem, Kępą, Stenką, srebrnym medalem DMP, wspaniałą ekipą młodzieżowców ze Śledziem i Mordelem na czele, nocnymi imprezami na torze przy Al. Zygmuntowskih
plus jeszcze z wieloma innymi pozytywnymi rzeczami.
Wiadomo ze RKS Motor juz nie istnieje ale chodzi o pewna symbolike i mam nadzieje ze jednak ktos w klubie jeszze o tym pomysli.
Nikt jeszcze na tym swiecie nie wymyslil lepszej nazwy dla klubu zuzlowego niz MOTOR
K.A.M.I.L. pisze: U nas po zmianie nazwy klubu najpierw na LKÅ» obecnie TÅ» gdzieÅ› zapomniano o wilekich latach MOTORU.
Przecież w innych ośrodkach żużlowych w Polsce też pozmieniano nazwy klubów. Przykładem jest Wrocław, Zielona Góra. W Lublinie jakby o tym zapomniano. Zapewne jakby TŻ upadł (odpukać) i ponownie nastąpiła by zmaina nazwy klubu to znowu każdy by dopingował nasz klub pod nową nazwą. Każdy kibic żużlowy wie, że w Lubline jest MOTOR, ale gdy przyjdzie na stadion słyszy TŻ. Dziwne jest to, że nie zostaliśmy przy dopingu MOTOR. Pewnie będzie to ciężko zmienić jeżeli wogóle da się jeszcze zmienić.
Gawrzyk pisze:temat walkowany przez 10 stron ale widze ze znow wrocilismy do pierwszej...