oczywiscie wygramy u siebie z rzeszowem !!!
końcowa tabela to :
1.Wybrzeże Gdańsk - wielkie gratulacje za awans !!!
2. Motor Lublin
3. Stal Rzeszów
4. Stal Gorzów
Gelo pisze:Talib pisze:"Dostaliscie trzy razy w dupe i tyle."
Ale z matematyki to ty piątki nie miałeś.
Nie miał bo jeszcze nie zaczął chodzić do szkoły. Ale nawet w zerówce umieją do trzech zliczyć. Ale czemu się dziwic. Pierwszą najbliższą szkołę mają we lwowie
Otóż nie ma co tu dużo gadać bo
oczywiscie wygramy u siebie z rzeszowem
Czarek pisze:no juz nie raz ta pewnosc siebie Was zgubila...Moze i tym razem bedzie podobnie?mam nadzieje...
Kamil232 pisze:i co kasujecie moje posty:|:| Pisze jakos inaczej niz gelo ??
Gawrzyk a moze nie chciałes sie zbłaznic..bo podałem ci ze Miesiac leje Stachyre jak chce na naszym torze, z czego ty sie tak smiałes![]()
Nasza pewnosc siebie![]()
to są jakies jaja, to wy jestescie tacy pewni, ze wygracie, nie nauczyło was pokory mecz z 11.07 ??
Talib pisze:"Dostaliscie trzy razy w dupe i tyle."
Ale z matematyki to ty piątki nie miałeś.
pogadaj z zawodnikami od nas, bo chyba tego nie robiles.. Co ma mowic Kuciapa czy Tydzien ?
najbardziej bolesne właśnie jest, że taka miernota typu Fyda dzięki chorym układom (i pewnie z powodu chęci "zemsty" Kaczmarka) został wytypowany do sędziowania meczu 19.09.
W ostatnim T.Ż. nawet powściągliwy prezez RKM-u nie wytrzymał i stwierdził, że ten człowiek nadaje się co najwyżej do sędziowania młodzieżowych zawodów, a nie extraligi. Chociaż i z tą młodzieżówką bym się zastanowił
Shack pisze:Gawrzyk pisze:kamil232 lecz sie.
ja nie usuwam postow.
ja usuwam jak baran pisze najwiekszÄ… czcionka jaka jest i do tego z pogrubnieniem
kamil232 lecz sie.
ja nie usuwam postow.
Diamond_ pisze:[Nie wiem jak można wypowiadać się na temat osoby, której się nie zna!Kolego, Pan Fyda jest jednym z bardziej rozsądnych arbitrów i dobrze się stało, że to on poprowadzi ów pojedynek.
Każdy z moich rozmówców zgodnie twierdził, że tor w ogóle się nie zmienił po krótkiej kosmetyce.
Upatrujesz winy w torze, a wyjaśnij mi, jak to jest, że młodzi, niedoświadczeni zawodnicy (Dawid Stachyra, Paweł Miesiąc) byli w stanie się dopasować do toru, a takie tuzy polskiego speedwaya jak Dariusz Śledź czy Mariusz Franków nie.
Takie samo zdanie na ten temat ma Wasz trener - do niedawna noszony na rękach - Janusz Stachyra. Czegoż więc chcieć więcej?
Nie wiem jak można wypowiadać się na temat osoby, której się nie zna!
Kolego, Pan Fyda jest jednym z bardziej rozsądnych arbitrów i dobrze się stało, że to on poprowadzi ów pojedynek.
kamil232 lecz sie.
ja nie usuwam postow.
Kolego, Pan Fyda jest jednym z bardziej rozsądnych arbitrów
i dobrze się stało, że to on poprowadzi ów pojedynek.
Jasiek_Sydney pisze:kamil232 lecz sie.
ja nie usuwam postow.
Jak wiekszosc ludzi z Klubu Kibica, on cierpi na chorobe, ktora jest
nieuleczalna - nazywa sie Defekt Muzgó.
Gelo - jak rzucasz takie powazne oskarzenia, warto by bylo, abys
przedstawil dowody. Przeciez slaba jazda Sledzia nie byla nagle - on
cieniowal juz od pewnego czasu. A jego problemy sprzetowe nie byly
tajemnica.Kolego, Pan Fyda jest jednym z bardziej rozsądnych arbitrów
i dobrze się stało, że to on poprowadzi ów pojedynek.
Pan Fyda jest jednym z najslabszych sedziow, jakich znam, jego bledy
sa slynne takze w Rzeszowie (pamietne wykluczenie Brhela po faulu
Pawliczka w Rybniku) i nigdy nie byl zaliczany do scislej czolowki polskich
sedziow. Zawsze mial opinie bardzo slabego - nie to, co jego krakowski
poprzednik Jozef Rzepa, ktory niestety iles tam lat temu zakonczyl
kariere.
W takim razie, Twój rozmówca Cię okłamał.
Nie trzeba być specjalistą, żeby zauważyć jaki beton był na tym meczu. W Lublinie odkąd powstał TŻ, tor zawsze jest przyczepny.
Gelo - jak rzucasz takie powazne oskarzenia, warto by bylo, abys
przedstawil dowody. Przeciez slaba jazda Sledzia nie byla nagle - on
cieniowal juz od pewnego czasu. A jego problemy sprzetowe nie byly
tajemnica.
Jak wiekszosc ludzi z Klubu Kibica, on cierpi na chorobe, ktora jest
nieuleczalna - nazywa sie Defekt Muzgó.
Widzę, że Rzeszów po tym jak 2 razy wygrał z nami rośnie niesamowicie w siłę w oczach swoich kibiców. Niektórzy już widzą Reszowiaków z barażach.
Ale panowie, uwaga, bo z Lublina punktów nie wywieziecie... Drugi raz nie damy sie wpuścić w kanał jakiemuś Kaczmarkowi, Hehne czy kogo tam ze sobą przywieziecie...
Tak jak Gelo napisał, Fyda trząsł portkami przed Kaczmarkiem i nie mógł mu się przeciwstawić. Kaczmarek jako szef rządzącej kliki wśród sędziów (o czym każdy wie) wziął kasę za konkretne rzeczy (min. przygotowanie betonu na naszym torze).
Druga sprawa to taka, że zarówno Śledź jak i Franków pojechali tego dnia dziwnie słabo... Nie był to przypadek.
obaj twoi rozmówcy najprawdopodobniej sprzedali mecz.
A kto im za to zapłacił ?? Nasi mieli juz pewna czwórke to raz to po co było płacic ??
Po drugie klub ma wobec naszych zawodników zaległosci płacowe, na co lepiej dac kase na kupno meczu, który nam praktycznie (wtedy tak sie wydawało) nic nie daje, czy spłacenie zawodników ?? Zeby ktos sprzedał, to musi ktos kupic
Po trzecie, skoro wy wiecie ze sprzedali mecz, to czemu wasi działacze tego nie wiedza ??
czemu Śledz i Franków, nie zostali zawieszeni po tym spotkaniu ??
Czemu Franków dalej jest w drużynie ??
Nie rozumie jak moze kibic klubu oskarazac zawodnika bez podstawnie ze sprzedał mecz
jaki to kibic ??
Po pierwsze skad wiesz, ze jestem z klubu kibica ??
PO drugie jesli mnie pamiec nie myli, sam byłes na jednym
spotkaniu,niestety nikt cie nie polubił
PO trzecie ortografie to ty mas opanowana taki nieomylny, a
jednak tak jak wielki Australijczyk nie umiał poprawnie napisac "Regards"
Po czwarte, moze opowiesz jak to chciałes aby ktos zrobił z toba
wywiad, i oferowałes za to kase ba ! chciałes juz dac gotowe pytania
Po piate, moze opowiesz jak to chciałes aby zawodnicy na twoje
pozegnanie pojechali pozegnalny bieg
Po szóste, skad twoja nienawisc do Klubu Kibica wydaje mi sie, ze
stad, ze nikt cie nie polubił, to musisz sie teraz powyżywac