Lublin czy Rzeszów ???

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
foremniak

#176 Postautor: foremniak » 26 sierpnia 2004, o 13:38

Otóż nie ma co tu dużo gadać bo
oczywiscie wygramy u siebie z rzeszowem !!! 8)
końcowa tabela to :

1.Wybrzeże Gdańsk - wielkie gratulacje za awans !!!
2. Motor Lublin :D
3. Stal Rzeszów :shock:
4. Stal Gorzów

Awatar użytkownika
michal85

#177 Postautor: michal85 » 26 sierpnia 2004, o 14:20

Gelo pisze:
Talib pisze:"Dostaliscie trzy razy w dupe i tyle."

Ale z matematyki to ty piątki nie miałeś.

Nie miał bo jeszcze nie zaczął chodzić do szkoły. Ale nawet w zerówce umieją do trzech zliczyć. Ale czemu się dziwic. Pierwszą najbliższą szkołę mają we lwowie

blysnales miSZCZu, oj blysnales... :lol: szkoda, ze glupotÄ…...

Otóż nie ma co tu dużo gadać bo
oczywiscie wygramy u siebie z rzeszowem

no juz nie raz ta pewnosc siebie Was zgubila...Moze i tym razem bedzie podobnie?mam nadzieje...

Czarek
Trener

#178 Postautor: Czarek » 26 sierpnia 2004, o 14:44

no juz nie raz ta pewnosc siebie Was zgubila...Moze i tym razem bedzie podobnie?mam nadzieje...[/quote]

Podczas meczu ze Stalą w Lublinie byliśmy pewni, że robią tor pod Rzeszów, że Śledź coś kombinuje i rzeczywiście ta pewność nas zgubiła.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Kamil232

#179 Postautor: Kamil232 » 26 sierpnia 2004, o 15:17

Czarek pisze:no juz nie raz ta pewnosc siebie Was zgubila...Moze i tym razem bedzie podobnie?mam nadzieje...

Podczas meczu ze Stalą w Lublinie byliśmy pewni, że robią tor pod Rzeszów, że Śledź coś kombinuje i rzeczywiście ta pewność nas zgubiła.[/quote]

i co kasujecie moje posty :|:|:| Pisze jakos inaczej niz gelo ??
Gawrzyk a moze nie chciałes sie zbłaznic..bo podałem ci ze Miesiac leje Stachyre jak chce na naszym torze, z czego ty sie tak smiałes :lol:

Nasza pewnosc siebie :lol: :lol: to są jakies jaja, to wy jestescie tacy pewni, ze wygracie, nie nauczyło was pokory mecz z 11.07 ??

Shack
Administrator

#180 Postautor: Shack » 26 sierpnia 2004, o 15:44

Kamil232 pisze:i co kasujecie moje posty :|:|:| Pisze jakos inaczej niz gelo ??
Gawrzyk a moze nie chciałes sie zbłaznic..bo podałem ci ze Miesiac leje Stachyre jak chce na naszym torze, z czego ty sie tak smiałes :lol:

Nasza pewnosc siebie :lol: :lol: to są jakies jaja, to wy jestescie tacy pewni, ze wygracie, nie nauczyło was pokory mecz z 11.07 ??

co Ty chcesz osiągnać człowieku ????? 30 postów dziennie, jakis masz u...... komlpeks czy co ?? zaraz znow ci sie zbierze na bana, ile mozna razy to samo potwarzac ??

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#181 Postautor: GRISZA » 26 sierpnia 2004, o 15:59

Talib pisze:"Dostaliscie trzy razy w dupe i tyle."

Ale z matematyki to ty piątki nie miałeś.

Przepraszam zagalopowalem sie. :D Pomyłka straszna. No ale dwa razy było. Chyba tego posta mialem napisac po ostatnim meczu :lol: Strasznie sie zagolopowalem....
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Shack
Administrator

#183 Postautor: Shack » 26 sierpnia 2004, o 16:01

Gawrzyk pisze:kamil232 lecz sie.
ja nie usuwam postow.

ja usuwam jak baran pisze najwiekszÄ… czcionka jaka jest i do tego z pogrubnieniem

Diamond_

#185 Postautor: Diamond_ » 26 sierpnia 2004, o 20:01

pogadaj z zawodnikami od nas, bo chyba tego nie robiles.. Co ma mowic Kuciapa czy Tydzien ?

Gawrzy, z całym szacunkiem do Ciebie, ale rozmawiałem z zawodnikami TŻ Lublin tuż po meczu w Rzeszowie. Każdy z moich rozmówców zgodnie twierdził, że tor w ogóle się nie zmienił po krótkiej kosmetyce.

Upatrujesz winy w torze, a wyjaśnij mi, jak to jest, że młodzi, niedoświadczeni zawodnicy (Dawid Stachyra, Paweł Miesiąc) byli w stanie się dopasować do toru, a takie tuzy polskiego speedwaya jak Dariusz Śledź czy Mariusz Franków nie. Powiem Ci, że to właśnie Mariusz m. in. mówił, że tor się nie zmienił.
Takie samo zdanie na ten temat ma Wasz trener - do niedawna noszony na rękach - Janusz Stachyra. Czegoż więc chcieć więcej?

najbardziej bolesne właśnie jest, że taka miernota typu Fyda dzięki chorym układom (i pewnie z powodu chęci "zemsty" Kaczmarka) został wytypowany do sędziowania meczu 19.09.
W ostatnim T.Ż. nawet powściągliwy prezez RKM-u nie wytrzymał i stwierdził, że ten człowiek nadaje się co najwyżej do sędziowania młodzieżowych zawodów, a nie extraligi. Chociaż i z tą młodzieżówką bym się zastanowił

Nie wiem jak można wypowiadać się na temat osoby, której się nie zna!Kolego, Pan Fyda jest jednym z bardziej rozsądnych arbitrów i dobrze się stało, że to on poprowadzi ów pojedynek.

Kamil232

#186 Postautor: Kamil232 » 26 sierpnia 2004, o 20:12

Shack pisze:
Gawrzyk pisze:kamil232 lecz sie.
ja nie usuwam postow.

ja usuwam jak baran pisze najwiekszÄ… czcionka jaka jest i do tego z pogrubnieniem

Bo ile razy mozna cos powtarzac?? Wy jestescie znawcami wiekszymi od Jaska Stachyra pogrubiłem jego cytat, bo moze w lublinie sa problemy z czytaniem ?

kamil232 lecz sie.
ja nie usuwam postow.

Obraziłem kogos ciebie ?? wiec dlaczego mnie stary obrażac, o tym całym shacku nie ma co pisac ??

Potem bedziecie fuczeli jacy to kibice Rzeszowscy sa ! A ja nikogo nie obrazałem, a na kazdym kroku spotykam sie z oszczerstwami. I mówicie,ze znami snie mozna pogadac...widze, ze Jasiek Stachyra miał dobre zdanie o tobie ;] Podziekuje za taką dyskusje

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#187 Postautor: WBA » 26 sierpnia 2004, o 21:29

Diamond_ pisze:[Nie wiem jak można wypowiadać się na temat osoby, której się nie zna!Kolego, Pan Fyda jest jednym z bardziej rozsądnych arbitrów i dobrze się stało, że to on poprowadzi ów pojedynek.

fakt, nie znam osobiście p. Fydy i powiem więcej - nie chcę znać :lol:
Dodam, że mojej ton mojej wypowiedzi był wyważony :), zważywszy na na jego postawę w Lublinie oraz ostatnie popisy w meczu RKM-Unia, gdzie członkowi prezydium GKSŻ p. Szołtyskowi puściły w końcu zwieracze i skomentował dobitnie żenujący poziom arbitra.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#188 Postautor: istred » 26 sierpnia 2004, o 22:17

Każdy z moich rozmówców zgodnie twierdził, że tor w ogóle się nie zmienił po krótkiej kosmetyce.

W takim razie, Twój rozmówca Cię okłamał.
Nie trzeba być specjalistą, żeby zauważyć jaki beton był na tym meczu. W Lublinie odkąd powstał TŻ, tor zawsze jest przyczepny.

Jeśli się nie zmienił to po co była cała "kosmetyka" toru, przed meczem?
Dlaczego mecz opóźnił się o 30 minut ?
PRZECIEŻ TOR SIĘ NIE ZMIENIŁ, więc po co to cała szopka ?
Dlaczego mecze z innymi drużynami się nie opóźniały mimo, że tor zawsze jest tak samo przygotowywany ?
Dlaczgo przed meczem z Rzeszowem "sędzia" uznał, że tor jest nieprzepisowy. Taki sam był przed innymi meczami i podobnych problemów nie było ani ze strony sędziów, ani ze strony drużyny przyjezdnej.

Proszę o odpowiedź kogoś ze strony Rzeszowa.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#189 Postautor: Gelo » 26 sierpnia 2004, o 23:36

Upatrujesz winy w torze, a wyjaśnij mi, jak to jest, że młodzi, niedoświadczeni zawodnicy (Dawid Stachyra, Paweł Miesiąc) byli w stanie się dopasować do toru, a takie tuzy polskiego speedwaya jak Dariusz Śledź czy Mariusz Franków nie.

Ja Ci wyjaśnie - obaj twoi rozmówcy najprawdopodobniej sprzedali mecz.
Takie samo zdanie na ten temat ma Wasz trener - do niedawna noszony na rękach - Janusz Stachyra. Czegoż więc chcieć więcej?

Uczciwości w sporcie, nie kombinowania z obserwatorami, którzy obserwatorami nie są, nie puszczania lotnych startów. Ja bym sobie jeszcze życzył braku rzeszowian na tym forum.
Nie wiem jak można wypowiadać się na temat osoby, której się nie zna!

Wy go znacie - znajomość godna obu stron.
Kolego, Pan Fyda jest jednym z bardziej rozsądnych arbitrów i dobrze się stało, że to on poprowadzi ów pojedynek.

A co mozesz innego napisać rzeszowiaczku. Pajac, który trzęsie porami przed tym, który jest opłacony - to rozsądny arbiter - brawo brawo.

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#190 Postautor: Jasiek_Sydney » 27 sierpnia 2004, o 02:48

kamil232 lecz sie.
ja nie usuwam postow.

Jak wiekszosc ludzi z Klubu Kibica, on cierpi na chorobe, ktora jest
nieuleczalna - nazywa sie Defekt Muzgó. :D

Gelo - jak rzucasz takie powazne oskarzenia, warto by bylo, abys
przedstawil dowody. Przeciez slaba jazda Sledzia nie byla nagle - on
cieniowal juz od pewnego czasu. A jego problemy sprzetowe nie byly
tajemnica.

Kolego, Pan Fyda jest jednym z bardziej rozsądnych arbitrów
i dobrze się stało, że to on poprowadzi ów pojedynek.

Pan Fyda jest jednym z najslabszych sedziow, jakich znam, jego bledy
sa slynne takze w Rzeszowie (pamietne wykluczenie Brhela po faulu
Pawliczka w Rybniku) i nigdy nie byl zaliczany do scislej czolowki polskich
sedziow. Zawsze mial opinie bardzo slabego - nie to, co jego krakowski
poprzednik Jozef Rzepa, ktory niestety iles tam lat temu zakonczyl
kariere. :(
Regards from Sydney
Jasiek

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#191 Postautor: Maxx » 27 sierpnia 2004, o 08:28

Widzę, że Rzeszów po tym jak 2 razy wygrał z nami rośnie niesamowicie w siłę w oczach swoich kibiców. Niektórzy już widzą Reszowiaków z barażach.
Ale panowie, uwaga, bo z Lublina punktów nie wywieziecie... Drugi raz nie damy sie wpuścić w kanał jakiemuś Kaczmarkowi, Hehne czy kogo tam ze sobą przywieziecie...
Tym razem życzyłbym sobie i nie tylko ja, żeby mecz odbył się tylko i wyłącznie NA TORZE a nie poza nim.
Tak czy owak ze sportowego punktu widzenia czeka nas niesamowicie interesująca końcówka sezonu. Wierzę, że to my będziemy górą.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#192 Postautor: Maxx » 27 sierpnia 2004, o 08:31

Jasiek_Sydney pisze:
kamil232 lecz sie.
ja nie usuwam postow.

nieuleczalna - nazywa sie Defekt Muzgó. :D

tajemnica.

Kolego, Pan Fyda jest jednym z bardziej rozsądnych arbitrów
i dobrze się stało, że to on poprowadzi ów pojedynek.

Pan Fyda jest jednym z najslabszych sedziow, jakich znam, jego bledy
sa slynne takze w Rzeszowie (pamietne wykluczenie Brhela po faulu
Pawliczka w Rybniku) i nigdy nie byl zaliczany do scislej czolowki polskich
sedziow. Zawsze mial opinie bardzo slabego - nie to, co jego krakowski
poprzednik Jozef Rzepa, ktory niestety iles tam lat temu zakonczyl
kariere. :(

Tak jak Gelo napisał, Fyda trząsł portkami przed Kaczmarkiem i nie mógł mu się przeciwstawić. Kaczmarek jako szef rządzącej kliki wśród sędziów (o czym każdy wie) wziął kasę za konkretne rzeczy (min. przygotowanie betonu na naszym torze).

Druga sprawa to taka, że zarówno Śledź jak i Franków pojechali tego dnia dziwnie słabo... Nie był to przypadek.

Diamond_

#193 Postautor: Diamond_ » 27 sierpnia 2004, o 10:14

W takim razie, Twój rozmówca Cię okłamał.
Nie trzeba być specjalistą, żeby zauważyć jaki beton był na tym meczu. W Lublinie odkąd powstał TŻ, tor zawsze jest przyczepny.

Ciężko jest mi się z tym zgodzić. Tym bardziej, że każdy z nich miał świadomość, że ich wypowiedzi mogą być później użyte w Tygodniku Żużlowym. Myślisz wobec tego, że kłamaliby? Nie sądze.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#194 Postautor: Gelo » 27 sierpnia 2004, o 11:03

tajemnica.

Nie są to oskarżenia a mniej lub bardziej uzasadnione przypuszczenia - stąd słowo najprawdopodobniej. Nie oczekuj ode mnie że wyjadę z taśmą video albo z dyktafonem, bo wiesz, że to niemożliwe. Co do Śledzia - jego problemy sprzętowe nie były tajemnicą ale nieprawdą jest że cieniował od dłuższego czasu. Przed meczem z Wami, pojechał znakomicie z Gorzowem. Franek miał znakomicie przygotowany sprzęt, czego wcale nie było widać. Przypadków jest za dużo jak na mój gust, a przeszłość obu panów wcale nie jest różowa.

Kamil232

#195 Postautor: Kamil232 » 27 sierpnia 2004, o 12:40

nieuleczalna - nazywa sie Defekt Muzgó.

Po pierwsze skad wiesz, ze jestem z klubu kibica ??
PO drugie jesli mnie pamiec nie myli, sam byłes na jednym spotkaniu,niestety nikt cie nie polubił :lol:
PO trzecie ortografie to ty mas opanowana :lol: taki nieomylny, a jednak tak jak wielki Australijczyk nie umiał poprawnie napisac "Regards"
Po czwarte, moze opowiesz jak to chciałes aby ktos zrobił z toba wywiad, i oferowałes za to kase ba ! chciałes juz dac gotowe pytania :lol: :lol:
Po piate, moze opowiesz jak to chciałes aby zawodnicy na twoje pozegnanie pojechali pozegnalny bieg :lol:
Po szóste, skad twoja nienawisc do Klubu Kibica wydaje mi sie, ze stad, ze nikt cie nie polubił, to musisz sie teraz powyżywac

Widzę, że Rzeszów po tym jak 2 razy wygrał z nami rośnie niesamowicie w siłę w oczach swoich kibiców. Niektórzy już widzą Reszowiaków z barażach.
Ale panowie, uwaga, bo z Lublina punktów nie wywieziecie... Drugi raz nie damy sie wpuścić w kanał jakiemuś Kaczmarkowi, Hehne czy kogo tam ze sobą przywieziecie...

Nie musiscie, nic to nie zmieni,tak jak nic nie zmieniła ich obecnosc na ostatnim spotkanu, jesli nasi pojada równie dobrze jak w Gorzowie, bedzie dobrze :)

Tak jak Gelo napisał, Fyda trząsł portkami przed Kaczmarkiem i nie mógł mu się przeciwstawić. Kaczmarek jako szef rządzącej kliki wśród sędziów (o czym każdy wie) wziął kasę za konkretne rzeczy (min. przygotowanie betonu na naszym torze).

byłes, przy tym na torze przy nich, w wiezyce sedziowskiej ?? bo wydaje mi sie, ze siedziałes wtedy wygodnie na trybunach, i nie masz pojecia co sie tam działo, tylko piszesz o jakis plotkach

Druga sprawa to taka, że zarówno Śledź jak i Franków pojechali tego dnia dziwnie słabo... Nie był to przypadek.

obaj twoi rozmówcy najprawdopodobniej sprzedali mecz.

A kto im za to zapłacił ?? Nasi mieli juz pewna czwórke to raz to po co było płacic ??
Po drugie klub ma wobec naszych zawodników zaległosci płacowe, na co lepiej dac kase na kupno meczu, który nam praktycznie (wtedy tak sie wydawało) nic nie daje, czy spłacenie zawodników ?? Zeby ktos sprzedał, to musi ktos kupic
Po trzecie, skoro wy wiecie ze sprzedali mecz, to czemu wasi działacze tego nie wiedza ?? czemu Śledz i Franków, nie zostali zawieszeni po tym spotkaniu ?? Czemu Franków dalej jest w drużynie ?? Nie rozumie jak moze kibic klubu oskarazac zawodnika bez podstawnie ze sprzedał mecz :| jaki to kibic ??

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#196 Postautor: Gelo » 27 sierpnia 2004, o 13:16

A kto im za to zapłacił ?? Nasi mieli juz pewna czwórke to raz to po co było płacic ??

Wtedy jeszcze nie mieli.
Po drugie klub ma wobec naszych zawodników zaległosci płacowe, na co lepiej dac kase na kupno meczu, który nam praktycznie (wtedy tak sie wydawało) nic nie daje, czy spłacenie zawodników ?? Zeby ktos sprzedał, to musi ktos kupic

Nie trzeba być wielkim znawcą żeby widzieć niektóre rzeczy - znakomite starty i robienie wszystkiego żeby rywal wyprzedził, wywożenie w płot kolegi z pary itd.
Po trzecie, skoro wy wiecie ze sprzedali mecz, to czemu wasi działacze tego nie wiedza ??

A skąd to wiesz, że nie wiedzą?
czemu Śledz i Franków, nie zostali zawieszeni po tym spotkaniu ??

Dla pierwszego mecz z wami był ostatnim jaki odjechał, drugi ma teraz nóż na gardle.
Czemu Franków dalej jest w drużynie ??

Bo sprawa jest raczej nie do udowodnienia i nie miałby teraz kto jeździć - to chyba proste.
Nie rozumie jak moze kibic klubu oskarazac zawodnika bez podstawnie ze sprzedał mecz

Kto nie "rozumie"? Jeżeli piszesz w pierwszej osobie to poprawnie jest "rozumiem". Przestrzegaj tego bo trudno się domyślic o co ci chodzi.
jaki to kibic ??

kibic wkurzony.

foremniak

#197 Postautor: foremniak » 27 sierpnia 2004, o 13:18

kamil 232 nie zasmiecaj forum swoimi wywodami !!!
nie ma co tu gadać i tak jesteśmy lepsi :!: [/code]

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#198 Postautor: Jasiek_Sydney » 27 sierpnia 2004, o 13:37

Po pierwsze skad wiesz, ze jestem z klubu kibica ??

Bo jakims dziwnym trafem mam swoje "wtyki" w KK. :lol:

PO drugie jesli mnie pamiec nie myli, sam byłes na jednym
spotkaniu,niestety nikt cie nie polubił

Noooo, i prosze - piszac "po drugie" udowadniasz mi, ze faktycznie jestes
z KK, skoro pamietasz, jak bylem na jakims spotkaniu.

Zwisa mi to, czy ktos mnie polubil, czy nie. Bylem na spotkaniu pomoc
Piotrkowi Winiarzowi i rozmawiac z Kezmanem o sponsoringu strony.

PO trzecie ortografie to ty mas opanowana taki nieomylny, a
jednak tak jak wielki Australijczyk nie umiał poprawnie napisac "Regards"

Zebys ty dzieciaczku robil tyle bledow co ja. :D Wiem, ze jakims cudem
udalo ci sie skonczyc podstawowke, ale przed Toba jeszcze wiele pracy.
W koncu masz dopiero 16 lat (i nie pytaj mnie skad wiem).

Po czwarte, moze opowiesz jak to chciałes aby ktos zrobił z toba
wywiad, i oferowałes za to kase ba ! chciałes juz dac gotowe pytania
Po piate, moze opowiesz jak to chciałes aby zawodnicy na twoje
pozegnanie pojechali pozegnalny bieg

Ooooo, widze, ze znow ktos o mnie rozpuszcza ciekawe informacje. I co
ciekawe, znow jest to osoba zwiazana z KK.

Po szóste, skad twoja nienawisc do Klubu Kibica wydaje mi sie, ze
stad, ze nikt cie nie polubił, to musisz sie teraz powyżywac

Po pierwsze - wkurzaja mnie tacy ludzie bez mozgu, ktorzy robia obore
miastu, w ktorym sie wychowalem i spedzilem 25 lat. Wychodzi na to, ze
w Rzeszow mieszka banda debili. Nic dziwnego, ze skrot KK oznacza
dla mnie Kupe Kacapow, a nie zaden Klub Kibica.

Po drugie - chociazby fakt, ze informacje, ktore z kims gdzies
wspomnialem w zartach wykorzystujecie przeciwko mnie. Czemu? To juz
pewnie sami wiecie. Bo kaske przestalem dawac? No to ja nie bede
gorszy. Przyznajcie sie, jak to Wam dzialacze zabronili serpentyny rzucac
na tor. Albo powiedzcie, dlaczego grupka ludzi z flagami Marmy sie do Was
przysiada, a Wy nie mozecie nic zrobic. Bo Marma nie da wiecej kaski
na wyjazdy? Albo jacy to z Was sa wielcy marketingowcy, ze nie umiecie
kasy na oficjalna strone Stali zalatwic i ta jest na krawedzi bankructwa?
Albo jak do Waszego sektora weszlo trzech tarnowian, a Wy wielkie
cwaniaki zwiewaliscie jak zajace?

Mam wymieniac dalej? :D

Po trzecie - dziwie sie cierpliwosci adminow tego forum, ze po Twoich
tekstach odnosnie Lublina (przypuszczam, ze takze i tutaj ich nie
brakowalo) w ogole Cie jeszcze wpuszczaja

Gelo - a nie zauwazyles, ze Sledz od meczu z Rzeszowem po prostu
zaczal jezdzic beznadziejnie?
Regards from Sydney

Jasiek

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#199 Postautor: Maxx » 27 sierpnia 2004, o 14:00

Widzę, że niektórzy panowie z Rzeszowa gdyby im postawić przed nosem białą tablicę i kazać głośno krzyczeć, że jest czarna to tak własnie by zrobili.
Ja wiem, że ciężko jest przyznać rację tym, którzy twierdzą (słusznie zresztą), że klub stosuje zakulisowe zagrywki, ale do ciężkiej cholery jak inaczej określić obecność Kaczmarka w Lublinie niby w roli obserwatora a w gruncie rzeczy jako "dyrygenta sędziowskiej orkiestry"?
A wyżej wymieniona orkiestra grała w pamiętnym meczu na konto Rzeszowa...
Nie będę się licytował, że Lublin jest lepszy bo to czy tamto, wyjdzie w meczu kto jest lepszy.
Tor zweryfikuje wszystko (pod warunkiem, że nie będzie takich kretynów jak Hehne czy Kaczmarek - kombinatorów)

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#200 Postautor: Talib » 27 sierpnia 2004, o 14:03

A tak w ogóle to czytając wymianę poglądów pomiędzy kolegami z Rzeszowa i jego dalszych okolic wydaje się celowa zmiana tematu na "Rzeszowska Publiczna Pralnia Brudów. Oddział w Lublinie."