Lublin czy Rzeszów ???

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
foremniak

#176 Postautor: foremniak » 26 sierpnia 2004, o 13:38

Otóż nie ma co tu dużo gadać bo
oczywiscie wygramy u siebie z rzeszowem !!! 8)
końcowa tabela to :

1.Wybrzeże Gdańsk - wielkie gratulacje za awans !!!
2. Motor Lublin :D
3. Stal Rzeszów :shock:
4. Stal Gorzów

Awatar użytkownika
michal85

#177 Postautor: michal85 » 26 sierpnia 2004, o 14:20

Gelo pisze:
Talib pisze:"Dostaliscie trzy razy w dupe i tyle."

Ale z matematyki to ty piątki nie miałeś.

Nie miał bo jeszcze nie zaczął chodzić do szkoły. Ale nawet w zerówce umieją do trzech zliczyć. Ale czemu się dziwic. Pierwszą najbliższą szkołę mają we lwowie

blysnales miSZCZu, oj blysnales... :lol: szkoda, ze glupotÄ…...

Otóż nie ma co tu dużo gadać bo
oczywiscie wygramy u siebie z rzeszowem

no juz nie raz ta pewnosc siebie Was zgubila...Moze i tym razem bedzie podobnie?mam nadzieje...

Czarek
Trener

#178 Postautor: Czarek » 26 sierpnia 2004, o 14:44

no juz nie raz ta pewnosc siebie Was zgubila...Moze i tym razem bedzie podobnie?mam nadzieje...[/quote]

Podczas meczu ze Stalą w Lublinie byliśmy pewni, że robią tor pod Rzeszów, że Śledź coś kombinuje i rzeczywiście ta pewność nas zgubiła.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Kamil232

#179 Postautor: Kamil232 » 26 sierpnia 2004, o 15:17

Czarek pisze:no juz nie raz ta pewnosc siebie Was zgubila...Moze i tym razem bedzie podobnie?mam nadzieje...

Podczas meczu ze Stalą w Lublinie byliśmy pewni, że robią tor pod Rzeszów, że Śledź coś kombinuje i rzeczywiście ta pewność nas zgubiła.[/quote]

i co kasujecie moje posty :|:|:| Pisze jakos inaczej niz gelo ??
Gawrzyk a moze nie chciałes sie zbłaznic..bo podałem ci ze Miesiac leje Stachyre jak chce na naszym torze, z czego ty sie tak smiałes :lol:

Nasza pewnosc siebie :lol: :lol: to są jakies jaja, to wy jestescie tacy pewni, ze wygracie, nie nauczyło was pokory mecz z 11.07 ??

Shack
Administrator

#180 Postautor: Shack » 26 sierpnia 2004, o 15:44

Kamil232 pisze:i co kasujecie moje posty :|:|:| Pisze jakos inaczej niz gelo ??
Gawrzyk a moze nie chciałes sie zbłaznic..bo podałem ci ze Miesiac leje Stachyre jak chce na naszym torze, z czego ty sie tak smiałes :lol:

Nasza pewnosc siebie :lol: :lol: to są jakies jaja, to wy jestescie tacy pewni, ze wygracie, nie nauczyło was pokory mecz z 11.07 ??

co Ty chcesz osiągnać człowieku ????? 30 postów dziennie, jakis masz u...... komlpeks czy co ?? zaraz znow ci sie zbierze na bana, ile mozna razy to samo potwarzac ??

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#181 Postautor: GRISZA » 26 sierpnia 2004, o 15:59

Talib pisze:"Dostaliscie trzy razy w dupe i tyle."

Ale z matematyki to ty piątki nie miałeś.

Przepraszam zagalopowalem sie. :D Pomyłka straszna. No ale dwa razy było. Chyba tego posta mialem napisac po ostatnim meczu :lol: Strasznie sie zagolopowalem....
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Shack
Administrator

#183 Postautor: Shack » 26 sierpnia 2004, o 16:01

Gawrzyk pisze:kamil232 lecz sie.
ja nie usuwam postow.

ja usuwam jak baran pisze najwiekszÄ… czcionka jaka jest i do tego z pogrubnieniem

Diamond_

#185 Postautor: Diamond_ » 26 sierpnia 2004, o 20:01

pogadaj z zawodnikami od nas, bo chyba tego nie robiles.. Co ma mowic Kuciapa czy Tydzien ?

Gawrzy, z całym szacunkiem do Ciebie, ale rozmawiałem z zawodnikami TŻ Lublin tuż po meczu w Rzeszowie. Każdy z moich rozmówców zgodnie twierdził, że tor w ogóle się nie zmienił po krótkiej kosmetyce.

Upatrujesz winy w torze, a wyjaśnij mi, jak to jest, że młodzi, niedoświadczeni zawodnicy (Dawid Stachyra, Paweł Miesiąc) byli w stanie się dopasować do toru, a takie tuzy polskiego speedwaya jak Dariusz Śledź czy Mariusz Franków nie. Powiem Ci, że to właśnie Mariusz m. in. mówił, że tor się nie zmienił.
Takie samo zdanie na ten temat ma Wasz trener - do niedawna noszony na rękach - Janusz Stachyra. Czegoż więc chcieć więcej?

najbardziej bolesne właśnie jest, że taka miernota typu Fyda dzięki chorym układom (i pewnie z powodu chęci "zemsty" Kaczmarka) został wytypowany do sędziowania meczu 19.09.
W ostatnim T.Ż. nawet powściągliwy prezez RKM-u nie wytrzymał i stwierdził, że ten człowiek nadaje się co najwyżej do sędziowania młodzieżowych zawodów, a nie extraligi. Chociaż i z tą młodzieżówką bym się zastanowił

Nie wiem jak można wypowiadać się na temat osoby, której się nie zna!Kolego, Pan Fyda jest jednym z bardziej rozsądnych arbitrów i dobrze się stało, że to on poprowadzi ów pojedynek.

Kamil232

#186 Postautor: Kamil232 » 26 sierpnia 2004, o 20:12

Shack pisze:
Gawrzyk pisze:kamil232 lecz sie.
ja nie usuwam postow.

ja usuwam jak baran pisze najwiekszÄ… czcionka jaka jest i do tego z pogrubnieniem

Bo ile razy mozna cos powtarzac?? Wy jestescie znawcami wiekszymi od Jaska Stachyra pogrubiłem jego cytat, bo moze w lublinie sa problemy z czytaniem ?

kamil232 lecz sie.
ja nie usuwam postow.

Obraziłem kogos ciebie ?? wiec dlaczego mnie stary obrażac, o tym całym shacku nie ma co pisac ??

Potem bedziecie fuczeli jacy to kibice Rzeszowscy sa ! A ja nikogo nie obrazałem, a na kazdym kroku spotykam sie z oszczerstwami. I mówicie,ze znami snie mozna pogadac...widze, ze Jasiek Stachyra miał dobre zdanie o tobie ;] Podziekuje za taką dyskusje

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt: