Motor Lublin w sezonie 2019
Re: Motor Lublin w sezonie 2019
Milik ma kanciasta sylwetke jak Holta. Jakos mnie ten zawodnik nie przekonuje.
Ja jestem przeciwnikiem wciskania Milika na siłe do składu. Już w poprzednim sezonie były spięcia jak był jeden zawodnik za dużo, a teraz mamy jednego więcej plus Lambert pod 8. Tym bardziej, że mam w pamięci akcje jakie Michelsen potrafił robić kiedy był odsuwany od składu. No i też poziom sportowy Milika nie przekonuje mnie do podjecia ryzyka konfliktow w druzynie bo nie uważam żeby gwarantował więcej niż Jonsson/Michelsen. Wskazówką może być też ten wywiad z Kubą gdzie powiedział, że nikt nie dojdzie bo byłoby to nie fair wobec zakontraktowanych juz zawodnikow.
Akurat argument, że byłoby to nie fair wobec pozostałych kompletnie mnie nie przekonuje.
Zawsze mogą obronić się wynikami sportowymi i wyrzucić "nowego" ze składu na torze ;)
Zawsze mogą obronić się wynikami sportowymi i wyrzucić "nowego" ze składu na torze ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
To argument Kuby nie mój :D ale pokazuje co on sam mysli o kolejnych kontraktach
Ja również jestem bardzo sceptyczny jeśli chodzi o Milika. Nie jestem jego fanem. Moim zdaniem nie jest lepszy niż Michelsen czy Jonssona.
Siłą naszej drużyny w ubiegłym roku było to, że mieliśmy względnie stabilny skład. Podobnie jest teraz. Dodatkowy średniak do składu nie jest nam potrzebny.
Siłą naszej drużyny w ubiegłym roku było to, że mieliśmy względnie stabilny skład. Podobnie jest teraz. Dodatkowy średniak do składu nie jest nam potrzebny.
W obecnej sytuacji kadrowej Milik moze tylko zaszkodzic. Nie jest nam potrzebny.
GIGI pisze:Grucha pisze:Ja myślę że jakieś zasilenie juniorami będzie u nas myśleć Curzytkowie z Rzeszowa :)
Przyznam szczerze ze przeczytalem 5 razy I w dalszym ciagu nie mam pojecia co poeta mial na mysli.
Widzę że bardzo zainteresował Ciebie mój post nie wiem co w tym nie zrozumiałego. Mam przeczucie że będziemy mieli dodatkowo dwóch juniorów w składzie i rozumieć przez te słowa bracia Curzytkowie z Rzeszowa.
Hans pisze:W obecnej sytuacji kadrowej Milik moze tylko zaszkodzic. Nie jest nam potrzebny.
najbardziej to może nam zaszkodzić porażka na inauguracje z Grudziądzem. A fakt, że ktoś z duetu Miesiąc - Dawid będzie musiał (nie zakładam stanu -6 i taktycznych) pojechać 4 razy - nie jest w moim odczuciu optymalną sytuacją kadrową
Najbardziej prawdopodobne jest, że przegramy ten mecz przez brak atutu własnego toru, a na to się zapowiada.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.