A co do Grześka. Jego sprzęt przez czały sezon był bez zarzutu, więc wniskuję, że nie mógł dopasować się do dość specyficznego krośnieńskiego toru. Rzecz w tym jednak że w swoim drugim starcie jak jechał na drugim miejscu miał groźny upadek- zresztą jak byłeś na zawodach to wiesz. Być może wtedy coś się uszkodziło - ja tylko mogę gdybać.
Play Off: Stal Rzeszów - TŻ Sipma Lublin 48 : 41
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Weslake - jeśli denerwują Cię czepianie się literówek, to wiedz, że ja je tępie nagminnie I dlatego zanim wyslesz post, sprawdź czy w pośpiesznym pisaniu to popełniłeś jakiejś literówki. Twój komentarz uznaję za żart, gdyż absolutnie nie mam problemów z dysleksją, a do psychologe też nie mam zamiaru się wybierać - BTW skoro Ciebie i mnie denerwuje denerwują dośc błahe przyznajmy rzeczy to może razem udamy się do psychologa ?
A co do Grześka. Jego sprzęt przez czały sezon był bez zarzutu, więc wniskuję, że nie mógł dopasować się do dość specyficznego krośnieńskiego toru. Rzecz w tym jednak że w swoim drugim starcie jak jechał na drugim miejscu miał groźny upadek- zresztą jak byłeś na zawodach to wiesz. Być może wtedy coś się uszkodziło - ja tylko mogę gdybać.
ceikawe...
a nastepnie...
nie zebym sie czepial, ale...
Wracajac do Grzeska - na swoim torze prezentuje sie naparwde bardzo przyzwoicie, ale na obcych dosc przecietnie. Mysle, ze w Rzeszowie po raz kolejny poradzi sobie z nim chociazby Pawel MIesiac
pozdrawiam
Metalliczny pisze:I dlatego zanim wyslesz post, sprawdź czy w pośpiesznym pisaniu to popełniłeś jakiejś literówki.
a nastepnie...
-Twój komentarz uznaję za żart, gdyż absolutnie nie mam problemów z dysleksją, a do psychologe też nie mam zamiaru się wybierać
BTW skoro Ciebie i mnie denerwuje denerwują dośc błahe przyznajmy rzeczy to może razem udamy się do psychologa ?![]()
A co do Grześka. Jego sprzęt przez czały sezon był bez zarzutu, więc wniskuję
nie zebym sie czepial, ale...
Wracajac do Grzeska - na swoim torze prezentuje sie naparwde bardzo przyzwoicie, ale na obcych dosc przecietnie. Mysle, ze w Rzeszowie po raz kolejny poradzi sobie z nim chociazby Pawel MIesiac
pozdrawiam
a ja jestem pewien ze jezeli tylko wszyscy ci, co powinni zrobia co trzeba ze sprzetem, zmotywuja sie odpowiednio i zmobilizuja pozostalych, tworzac znow DUCHA W DRUZYNIE, to bedzie co najmniej ciekawy mecz.
realnie - TZ Sipma nie jest bez szans.
ogladalem dzis "Pania Chmurke" w telewizji i mowila, ze moze w niedziele zdrowo popadac.
mam tylko nadzieje, ze jesli bedzie mokro (zbyt mokro jak dla niektorych), mecz nie zostanie odwolany z powodu jedynie slusznego widzimisie np. obserwatora meczu.
realnie - TZ Sipma nie jest bez szans.
ogladalem dzis "Pania Chmurke" w telewizji i mowila, ze moze w niedziele zdrowo popadac.
mam tylko nadzieje, ze jesli bedzie mokro (zbyt mokro jak dla niektorych), mecz nie zostanie odwolany z powodu jedynie slusznego widzimisie np. obserwatora meczu.
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
Czy jest ktos wstanie powiedziec mi jak wyglada na dzien dzisiejszy sprawa jazdy Karlika w Rzeszowie
heh z gory thx
Pozdro... all
... Radziu thx jeszce raz za te miejscowki
heh z gory thx
... Radziu thx jeszce raz za te miejscowki
mailto:gracek105@wp.pl
gg: 2190460
gg: 2190460
Jarek Siwek stwierdził wczoraj jednoznacznie: "Jedziemy do Rzeszowa wygrać". I oby to nie były jedynie pobożne życzenia.
Wygrana w Rzeszowie jest jak najbardziej w naszym zasięgu. Jeśli Grzesiek, Darek, Mariusz i Peter pojadą na dobrym poziomie to nie powinno być źle. A gdyby tak jeszcze juniorzy dołożyli swoje "3 grosze" to można myśleć o wywiezieniu z Rzeszowa punktów.
Nie miałbym nic przeciw temu aby przed meczem trochę popadało, żeby zrobiło się przyczepnie a wówczas zyskalibyśmy dodatkowy atut bo jak wiadomo, ten kto pół życia jeździ na betonie, na przyczepnej nawierzchni za cholerę nie może dobrać przełożenia
Mecz bez wątpienia będzie bardzo ciekawy i oby szczęście tym razem nam dopisało.
Pozdrawiam
Wygrana w Rzeszowie jest jak najbardziej w naszym zasięgu. Jeśli Grzesiek, Darek, Mariusz i Peter pojadą na dobrym poziomie to nie powinno być źle. A gdyby tak jeszcze juniorzy dołożyli swoje "3 grosze" to można myśleć o wywiezieniu z Rzeszowa punktów.
Nie miałbym nic przeciw temu aby przed meczem trochę popadało, żeby zrobiło się przyczepnie a wówczas zyskalibyśmy dodatkowy atut bo jak wiadomo, ten kto pół życia jeździ na betonie, na przyczepnej nawierzchni za cholerę nie może dobrać przełożenia
Mecz bez wątpienia będzie bardzo ciekawy i oby szczęście tym razem nam dopisało.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Maxx pisze:
tym razem? Co ja moge napisac? buahahhaha-wystarczy?
Nawet jak spadnie deszczyk, nie ma co sie obawiac o naszych - nie raz jezdzili w takich sytuacjach i radzili sobie bardzo dobrze (patrz zeszly sezon). Po raz kolejny mowie, Rzeszow jezdzi na torze lekko przyczepnym...Niech pogoda bedzie znakomita - lepiej dla widowiska, wiecej ludzi na stadionie itd.
Wasze wypowiedzi przedmeczowe skomentuje terminem bardzo popularnym na tymze forum - "napinanie"
Charlie Gjedde juz dzisiaj ma sie zjawic na rzeszowskim torze i ternowac, a juz teraz jest w dobrej formmie, co potwierdzil wczorajszy mecz w lidze ang. Mysle, ze spokojnie zrobil 10-12 pkt
Rafał Trojanowski - pewny punkt druzyny na swoim torze, mial klopoty sprzetowe, ale mamy nadzieje, ze juz sie z nimi uporal - pojechal po nowy silnik, ktory sprawdzic ma juz dzisiaj, w niedziele ok 8 pkt zrobi
Tomek Rempala - nie powiem duzo - 10-12 pkt.
Karol Baran - i tu mam watpliwosci...Niewiadomo na czym Karol bedzie jechal, ale ja mocno w to wierze, ze Karol roziaze ten problem i w niedziele zaprezentuje sie tak jak w osttanich meczach...Mysle, ze ok 10 pkt zrobi
Maciek Kuciapa - jesli bedzie w pelni zdrow -13-14 pkt, jesli nadal bedzie odczuwal skutki tego fatalnego upadku - 10-11 pkt
Pawel Miesiac - napsuje krwi niejednemu zawodnikowi Tz-u, mysle, ze stac go na 6-7 pkt
Wy macie dwie duze luki w skladzie - junior, Jurek Mordel. Dodajac do tego nie najlepsza forme Darka Sledzia, to szansa na zwyciestwo jest naprawde mala, ale nie niemozliwa
Podsumuwujac, stawiam na 53:37 - oczywiscie dla naszych...
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Dajmy spokój z literówkami - nawet najlepszym zdarzają się błędy - zresztą po kilku piwach palce jakoś tak dziwnie się plączą a i człowiek jakiś bardziej zdenerwowany
Co do meczu - niestety moim zdaniem nie mamy absolutnie żadnych szans na zwycięstwo, chyba że zdarzy się jakiś cud, ale w to nie wierze. Stal na swoim torze jest bardzo mocna i my z taką formą jaką przezentujemy zbierzemy tak 30 punktów bez Petera, a z Peterem najwyżej 40. Takie jest moje zdanie, oczywiście możecie się z nim nie zgadzać
Co do meczu - niestety moim zdaniem nie mamy absolutnie żadnych szans na zwycięstwo, chyba że zdarzy się jakiś cud, ale w to nie wierze. Stal na swoim torze jest bardzo mocna i my z taką formą jaką przezentujemy zbierzemy tak 30 punktów bez Petera, a z Peterem najwyżej 40. Takie jest moje zdanie, oczywiście możecie się z nim nie zgadzać
michal85 pisze:Maxx pisze:
tym razem? Co ja moge napisac? buahahhaha-wystarczy?
Nawet jak spadnie deszczyk, nie ma co sie obawiac o naszych - nie raz jezdzili w takich sytuacjach i radzili sobie bardzo dobrze (patrz zeszly sezon). Po raz kolejny mowie, Rzeszow jezdzi na torze lekko przyczepnym...Niech pogoda bedzie znakomita - lepiej dla widowiska, wiecej ludzi na stadionie itd.
Wasze wypowiedzi przedmeczowe skomentuje terminem bardzo popularnym na tymze forum - "napinanie"![]()
![]()
Charlie Gjedde juz dzisiaj ma sie zjawic na rzeszowskim torze i ternowac, a juz teraz jest w dobrej formmie, co potwierdzil wczorajszy mecz w lidze ang. Mysle, ze spokojnie zrobil 10-12 pkt
Rafał Trojanowski - pewny punkt druzyny na swoim torze, mial klopoty sprzetowe, ale mamy nadzieje, ze juz sie z nimi uporal - pojechal po nowy silnik, ktory sprawdzic ma juz dzisiaj, w niedziele ok 8 pkt zrobi
Tomek Rempala - nie powiem duzo - 10-12 pkt.
Karol Baran - i tu mam watpliwosci...Niewiadomo na czym Karol bedzie jechal, ale ja mocno w to wierze, ze Karol roziaze ten problem i w niedziele zaprezentuje sie tak jak w osttanich meczach...Mysle, ze ok 10 pkt zrobi
Maciek Kuciapa - jesli bedzie w pelni zdrow -13-14 pkt, jesli nadal bedzie odczuwal skutki tego fatalnego upadku - 10-11 pkt
Pawel Miesiac - napsuje krwi niejednemu zawodnikowi Tz-u, mysle, ze stac go na 6-7 pkt
Wy macie dwie duze luki w skladzie - junior, Jurek Mordel. Dodajac do tego nie najlepsza forme Darka Sledzia, to szansa na zwyciestwo jest naprawde mala, ale nie niemozliwawszakze to 'tylko' zuzel
COz za brak konsekwencji. Wg Twoich wyliczen zdobedziecie miedzy 54 a 63 pkt:) Jak to sie ma do twojego typu na wynik meczu!
Aha i to dopiero jest napinanie sie.
Bedzie deszcz, bedzie przyczepnie, bedzie mecz na styku!
michal85 pisze:Gawrzyk pisze:michal85 pisze:[
skromnie
Z Twoich obliczen wynika ze powinno byc 63:27
widac liczyc nie umiecie
gjedde - 10 pkt, Maciek -10, Karol-9,Tomek-10, Trojan-8, Miesiac-6...i akurat wychodzi![]()
![]()
Jakbyś nie liczył przyjacielu to i tak wygra TŻ
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
michal85 pisze:tym razem? Co ja moge napisac? buahahhaha-wystarczy?
Z Tobą koleś nie da się dyskutować, wygraliście mecz a Ty panoszysz się jakbyście mieli już awans w kieszeni
michal85 pisze:Charlie Gjedde juz dzisiaj ma sie zjawic na rzeszowskim torze i ternowac, a juz teraz jest w dobrej formmie, co potwierdzil wczorajszy mecz w lidze ang. Mysle, ze spokojnie zrobil 10-12 pkt ...
Chce tylko przypomnieć, że mecz meczowi nie równy
Erwin, nie dziw się chłopakowi, bo Rzeszów psim swędem wszedł do Play off`ów i teraz co niektórym się wydaje, że w Rzeszowie mają drugie gdańskie Wybrzeże
Jak zaliczą pierwszy zimny prysznic (może już jutro?) to im trochę klapy opadną
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Erwin pisze:michal85 pisze:tym razem? Co ja moge napisac? buahahhaha-wystarczy?
Z Tobą koleś nie da się dyskutować, wygraliście mecz a Ty panoszysz się jakbyście mieli już awans w kieszeni, co chwila pokazujessz jakim to jesteś cwaniakiem, a śmiem sądzić że tylko wirtualnym, wstrzymaj się trochę z tym swoim humorem, bo każdy potrafi się śmiać.
o czym Ty do mnie rozmawiasz?
michal85 pisze:Charlie Gjedde juz dzisiaj ma sie zjawic na rzeszowskim torze i ternowac, a juz teraz jest w dobrej formmie, co potwierdzil wczorajszy mecz w lidze ang. Mysle, ze spokojnie zrobil 10-12 pkt ...
Chce tylko przypomnieć, że mecz meczowi nie równy
oczywiscie, ze nie, ale to zwistuje powrot Dunczyka do optymalnej formy...
Jakbyś nie liczył przyjacielu to i tak wygra TŻ
Pozdrawiam
byc moze, nie odbieram Wam przeciez szans
rowniez pozdrawiam;]
edit:
Wy juz to przerabialscie 11 lipca
Erwin pisze:... Ty panoszysz się jakbyście mieli już awans w kieszeni![]()
michal85 pisze:i jeszcze jedno - nie napisalem nigdy, ze mamy nawet szanse na awans, a co dopiero pewny udzial w ekstralidze w 2005 roku...
A ja nie napisałem, że ty napisałeś że macie ten awans
A tutaj taki cytacik:
michal85 pisze:wystarczy umiec czytac ze zrozumieniem![]()
-
stal_rzeszow
Maxx pisze:Erwin, nie dziw się chłopakowi, bo Rzeszów psim swędem wszedł do Play off`ów i teraz co niektórym się wydaje, że w Rzeszowie mają drugie gdańskie Wybrzeże![]()
![]()
Jak zaliczą pierwszy zimny prysznic (może już jutro?) to im trochę klapy opadną![]()
Pozdrawiam
tylko przez defekt Marcina Rajkowskiego przegraliśmy z Wami
a gdyby nie kontuzje Kuciapy, Trojana, Rempały to baraże mielibyśmy już gwarantowane!!!
u was to tylko jedzie Karlsson, który za rok będzie w Rzeszowie...
porażka w niedzielę gwarantowana!!! oczywiście Wasza
u Was uważam, że w meczu rewanżowym przegramy, ale jak dla mnie pierwsza czwórka przy takim pechu to i tak dużo!!
http://WWW.STAL.RZE.PL - Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel...
http://WWW.STAL.KOM.PL
tylko przez defekt Marcina Rajkowskiego przegraliśmy z Wami
a gdyby nie kontuzje Kuciapy, Trojana, Rempały to baraże mielibyśmy już gwarantowane!!!
porażka w niedzielę gwarantowana!!!
Po prostu esencja rzeszowszczyzny. Mało im dwóch przegranych u siebie. Trzeba trzeciej.
Gelo pisze:tylko przez defekt Marcina Rajkowskiego przegraliśmy z Wami
Po prostu esencja rzeszowszczyzny. Mało im dwóch przegranych u siebie. Trzeba trzeciej.
Wychodzi więc na to, że biedny Rzeszów morduje się w pierwszej lidze przez kontuzje i defekty. Gdyby nie one, to zapewne rzeszowska stal brylowałaby w Extralidze gromiąc u siebie i na wyjeździe taką na przykład Unię Tarnów...
Ech... krótka jest ta pamięć co niektórych rzeszowskich kibiców...
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Maxx pisze:Gelo pisze:tylko przez defekt Marcina Rajkowskiego przegraliśmy z Wami
Wychodzi więc na to, że biedny Rzeszów morduje się w pierwszej lidze przez kontuzje i defekty. Gdyby nie one, to zapewne rzeszowska stal brylowałaby w Extralidze gromiąc u siebie i na wyjeździe taką na przykład Unię Tarnów...![]()
![]()
![]()
Ech... krótka jest ta pamięć co niektórych rzeszowskich kibiców...
Pozdrawiam
hhe, daleki jestem od stwierdzenie, ze w przypadku jazdy w pelnym skladzie brylowalibysmy chociazby w I lidze, ale mysle, ze II miejsce byloby jak najbardziej realne! Ale to chyba nie temat na takie rozmowy
pozdrawiam