Polonia Bydgoszcz - KMŻ Lublin 29.06.2014
Polonia Bydgoszcz - KMŻ Lublin 29.06.2014
Bydgoszcz mimo bonusa z Gnieznem, będzie chciało odrobić straty punktowe u siebie. Zmobilizują się na pewno na mecz z nami.
Czy do Bydoszczy jedziemy bez Watta? a z Frankowem w składzie?
Kto pojedzie u Nas jako drugi junior? Ponieważ wiadomo że "kula u nogi" Madej nie jest przeciwnikiem dla Woźniaka czy Bietrackiego na Bydgoskim torze.
Czy do Bydoszczy jedziemy bez Watta? a z Frankowem w składzie?
Kto pojedzie u Nas jako drugi junior? Ponieważ wiadomo że "kula u nogi" Madej nie jest przeciwnikiem dla Woźniaka czy Bietrackiego na Bydgoskim torze.
Re: Polonia Bydgoszcz - KMŻ Lublin 29.06.2014
Moim zdaniem w Bydzi czekaja nas solidne baty, niezaleznie od tego jakim skladem pojedziemy (choc i tak za wielkiego manweru z tym skladem to nie mamy). Bralbym Franka, zeby nie przemeczac naszych pozostalych zawodnikow i klubowej kasy przy ZZ. Z ewentualnym juniorem na goscia to calkiem nie ma sie co spinac, bo w Bydzi i tak z Wozniakiem nikt nie ma szans.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
O bonusa można powalczyć. Może być bardzo potrzebny po wygranej Rybnika w Łodzi.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
A któryś z naszych rajderów w ogóle widział ten tor na oczy na żywo, nie w telewizji ostatnimi czasy? I wie jak tam się złożyć w łuk?
Metalliczny pisze:A któryś z naszych rajderów w ogóle widział ten tor na oczy na żywo, nie w telewizji ostatnimi czasy? I wie jak tam się złożyć w łuk?
Przyjeżdzali do nas inni którzy pierwszy raz startowali u nas i "lali" naszych więc.... Do Grudziądza też jechaliśmy po baty... znowu przegrywamy mecz który się jeszcze nie odbył...
W obliczu wyniku Rybnika musimy zrobić bonusa, bo jak nie, to będzie ciepło
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
-
Smirnek_
- Senior
Metalliczny pisze:A któryś z naszych rajderów w ogóle widział ten tor na oczy na żywo, nie w telewizji ostatnimi czasy? I wie jak tam się złożyć w łuk?
Lampart w zeszłym roku startował tam w ekstralidze. Chociaż i to jest bardzo naciągane, bo odjechał 1 bieg
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Zdobycie bonusa w Bydgoszczy będzie nie mniejszą niespodzianką, niż wygrana w Grudziądzu, taka prawda. Moje zdanie nie różni się od zdania Coopera.
Uważam, że ważniejsze od zdobycia bonusa w Bydgoszczy, będzie pokonanie Orła (najlepiej z bonusem, choć to mało realne).
Uważam, że ważniejsze od zdobycia bonusa w Bydgoszczy, będzie pokonanie Orła (najlepiej z bonusem, choć to mało realne).
Cooper pisze:Moim zdaniem w Bydzi czekaja nas solidne baty, niezaleznie od tego jakim skladem pojedziemy (choc i tak za wielkiego manweru z tym skladem to nie mamy). Bralbym Franka, zeby nie przemeczac naszych pozostalych zawodnikow i klubowej kasy przy ZZ. Z ewentualnym juniorem na goscia to calkiem nie ma sie co spinac, bo w Bydzi i tak z Wozniakiem nikt nie ma szans.
Zgadzam się w pełni. Franka nie zaszkodzi sprawdzić przy okazji. Na dobry wynik ciężko tam liczyć.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Sędzia M. Wojaczek.
komisarz Mich. Wojaczek.
okey
zastanawia mnie ze kolejny mecz Grudziądza i komisarz Galandziuk
troszke to dla mnie dziwne
komisarz Mich. Wojaczek.
okey
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Blinki pisze:Sędzia M. Wojaczek.
komisarz Mich. Wojaczek.
okey
Ale beka z Ciebie, tak nawet w Grudziądzu komisarze muszą nam pomagać, Kempes sam spreparować toru nie potrafi, ale co dwie głowy to nie jedna i pan Krzysztof na pewno pomoże.
KMŻ Lublin
1. Cameron Woodward
2. Andriej Kudriaszow
3. Davey Watt
4. Dawid Lampart
5. Robert Miśkowiak
6. Arkadiusz Madej
Polonia Bydgoszcz
9. Hans Andersen
10. Marcin Jędrzejewski
11. Robert Kościecha
12. Mateusz Szczepaniak
13. Patrick Hougaard
14. Bartosz Bietracki
1. Cameron Woodward
2. Andriej Kudriaszow
3. Davey Watt
4. Dawid Lampart
5. Robert Miśkowiak
6. Arkadiusz Madej
Polonia Bydgoszcz
9. Hans Andersen
10. Marcin Jędrzejewski
11. Robert Kościecha
12. Mateusz Szczepaniak
13. Patrick Hougaard
14. Bartosz Bietracki
- stefanzdzialek
- Senior
Można wstawiać chorego zawodnika przebywającego na "L4" do awizowanego?
No jasne, że można.
- stefanzdzialek
- Senior
Jaki to ma sens jak wiadomo, że i tak nie może wystartować bo kontuzji nabawił się 19.06 , 22.06 była za niego ZZ, więc nie może nigdzie jechać do 3.07. Przynajmniej ja to tak rozumiem. Jeżeli te przepisy o ZZ i 14 dniach zwolnienia mają jakąś nadzwyczajną interpretację to prosze niech mi ktoś wytłumaczy.
Żeby zrobić za kogoś ZZ to najpierw musi być wstawiony do składu, to chyba oczywiste. Nie może, tylko musi. Poza tym niekoniecznie musi być pod tym numerem zz, może być zmiana na Frankowa
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Tylko, że jakby Watta nie było w składzie to na jakiej zasadzie chciałbyś zastosować ZZ?
Co do meczu to będzie bardzo ciężko. Zresztą Cooper ujął to znakomicie. Bardzo dużym sukcesem byłby zdobyty bonus. Czy nas stać bez Watta? Uważam, że nie.
Co do meczu to będzie bardzo ciężko. Zresztą Cooper ujął to znakomicie. Bardzo dużym sukcesem byłby zdobyty bonus. Czy nas stać bez Watta? Uważam, że nie.
Punkty zdobyte przez juniorów wskazują kto tu sięgnie po pełną pulę. Stawiam 16:1 dla Bydgoszczy i sprawa jest jasna.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
kibicgkm pisze:Blinki pisze:Sędzia M. Wojaczek.
komisarz Mich. Wojaczek.
okey
Ale beka z Ciebie, tak nawet w Grudziądzu komisarze muszą nam pomagać, Kempes sam spreparować toru nie potrafi, ale co dwie głowy to nie jedna i pan Krzysztof na pewno pomoże.
Ty za to jesteś dosyć głupi skoro nie zrozumiałeś o co chodzi. Gałandziuk nie musi pomagać, może ma po prostu nie przeszkadzać.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
http://m.sportowefakty.pl/zuzel/450285/ ... przelozony
No to Adamczewski ma wolne
A Dolny pewnie pojedzie w Grudziądzu
jerry78 pisze:http://m.sportowefakty.pl/zuzel/450285/mecz-we-wroclawiu-przelozony
przecież Adamczewski miał wypadek w ostatniej kolejce
No więc ma wolne :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Zaratustra pisze:Zdobycie bonusa w Bydgoszczy będzie nie mniejszą niespodzianką, niż wygrana w Grudziądzu, taka prawda. Moje zdanie nie różni się od zdania Coopera.
przy tej ilości treningów , sparingów że żadna drużyna nie odjechała takiej ilości kółek na torze co KMŻ
-
mechanizator
- Junior
Nasi chcieli jutrzejszy mecz przełożyć ale tamci sie nie zgodzili