Treningi
Re: Treningi
No wielkie mi zadłużenie, jakieś 3 koła na mieszkańca. A założę się, że połowa tego forum na nabrane kredytów na 100 razy tyle 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:No wielkie mi zadłużenie, jakieś 3 koła na mieszkańca. A założę się, że połowa tego forum na nabrane kredytów na 100 razy tyle
Ludzie sami wzięli i sami spłacają. Miasto samo wzięło, ludzie spłacają. Widzisz różnicę?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- stefanzdzialek
- Senior
Czarek pisze:meesha pisze:No wielkie mi zadłużenie, jakieś 3 koła na mieszkańca. A założę się, że połowa tego forum na nabrane kredytów na 100 razy tyle
Ludzie sami wzięli i sami spłacają. Miasto samo wzięło, ludzie spłacają. Widzisz różnicę?
Przecież na prywatne samochody czy torebki ze skóry węża nie biorą (chyba), a jak jeden z drugim chce wozić dupę nowym Neoplanem za 2,80 zł albo chce w listopadzie oglądać popisy piłkarzyków Motoru z Sokołem Sieniawa na podgrzewanej murawie i pod dachem no to niestety trzeba miasto zadłużać.
P.S. A co do prezesa, to chciałbym , żeby postąpił tak:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/42902 ... zestochowa
i znalazł pracę tu:
www.skansen.lublin.pl
www.skansen.lublin.pl
Czarek pisze:Ludzie sami wzięli i sami spłacają. Miasto samo wzięło, ludzie spłacają. Widzisz różnicę?
Wzięli przedstawiciele wybrani przez tych ludzi, więc albo wzięło miasto i miasto spłaca, albo wzięli ludzie i ludzie spłacają.
- Egon
- Zawodowiec
stefanzdzialek pisze:Egon pisze:Gelo pisze:Amatorski klub. Ktoś zostawił rozgrzebane kartoflisko i nie przewidział że na początku kwietnia mogą padać przelotne deszcze. Wystarczyło 15 minut deszczyku i traktor mógł sobie jedynie powalcować plastelinkę. Ech. Ręce opadają.
Gelu nie do końca jest tak jak piszesz. Okazało się że od początku roku nic nie robiono z torem bo jedyny ciągnik nie nadawał się już całkowicie do jazdy. Dzisiaj dotarł dopiero nowy i walczy z torem.
W zasadzie po pół godziny tor nadawał się do jazdy i przypomina ten przyczepny na którym jeździliśmy dwa sezony temu. Jeśli uważasz że to idealne warunki na pierwszy trening to gratuluję.
Marian powiedział oficjalnie że jeździmy cały sezon na betonie i dzisiejsze jazdy byłyby bez sensu. Jeden trening w tą czy w tą już tu nic nie zmieni.
Zresztą i tak jeździć będą tylko Mati, Madej, Franków, Andriej, Lampart. Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam
Jutro zaczynamy o 15 w sobotę o 13. Na żaden sparing nie ma szans, wszyscy jadą w niedzielę a jedyne wolne Krosno chce wyłącznie sparować u siebie
Gówno prawda, amatorszczyzna pełną gębą, rok temu pierwszy trening odwołany bo nikt z klubu nie zorientował się że w ttym samym dniu MOSiR będzie wymieniał krawężniki (rychło w czas), a w tym roku nie deszczyk tylko tradycyjne dziadostwo organizacyjne odwołało trening, tor był już równo zbronowany we wtorek w południe:
http://imageshack.com/a/img42/3757/2csc.jpg
tylko w pierwszoligowym klubie z nad Bystrzycy OSIEM!!! dni przed startem ligi nie ma polewaczki, ciągnik który katują tez nie ich zresztą, i dlatego to kartoflisko było od wtorku do dziś popołudnia, bo nie było czym ubić toru.
Dopiero DARCZYŃCA się zlitował i udostępnił wyremontowaną polewaczkę.
P.S. Swoją drogą przeliczając koszt transportu 20 T złomu z Leszna do Lublina + koszt samego złomu na ilość pokonanych przy Al. Zygmutowskich przez ten złom okrążeń, to: "mają rozmach skur....y"
Konkretnie co jest gówno prawdą? To garść informacji od trenera po prostu ale widzę, że strasznie Cię w oczy kole. Napisałem to bo przyjdzie jeden z drugim na stadion zobaczy, że nic się nie dzieje i jadą po wszystkich jak po burej suce nie mając o niczym pojęcia
Lepiej przestańcie dzieciom bajki w domu opowiadać bo podchodzi do mnie wczoraj małolat i pyta "czy wiem że mamy sztamę ze Startem Gniezno tak jak Motor ma sztamę ze Śląskiem..." ...
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
To dzisiaj odbędzie się trening ? Kto oczekiwany z zawodników ?
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
- Egon
- Zawodowiec
Trening o 15. Będą Andriej, Lampart, Łukaszewski, Madej, Franków...
A o 18 ktoś bedzie?
tapatalked
tapatalked
A Franek po co ? Do Pily nie ma blizej ?
chce powalczyc o sklad 
- Egon
- Zawodowiec
Wątpięmundzio pisze:A o 18 ktoś bedzie?
tapatalked
Miśka nie będzie na 98,7losiu pisze:A Misiek jakiś protest czy co? Bez złośliwości pytam.
Z Pecynąpoli pisze:chce powalczyc o sklad
- marcin_lub
- Junior
Misiek jest w parkingu. ITVL wywiad z nim robiła jakąś godzinę temu tj. ok 14:30
Ktoś jeździ.