i z tego co słyszałem mają być do nabycia w olimpie i w l'eclercu na stoisku "market ubezpieczeń"
cena jak wyżej.
Polska - Mistrzowie Świata 12 Października Lublin
Re: Polska - Mistrzowie Świata 12 Października Lublin
Czy bilet:
przypisany jest do konkretnego miejsca?
kupuje się na dany sektor?
można kupić przez internet?
istred pisze:Czy bilet:
Tak, Aleje Zygmuntowskie 5
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- niespokojny
- Trener
A są Vypy i po ilu? 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
bodajże 300 zł
benim pisze:bilety są już od dzisiaj dostępne przy ul. Okopowa 3 w Vegas
50zł normalny
30zł ulgowy
Wiadomo komu przysługują bilety ulgowe?
soniak pisze:benim pisze:bilety są już od dzisiaj dostępne przy ul. Okopowa 3 w Vegas
50zł normalny
30zł ulgowy
Wiadomo komu przysługują bilety ulgowe?
uczniom i studentom
- tezetomaniak
- Trener
meesha pisze:istred pisze:Czy bilet:
Tak, Aleje Zygmuntowskie 5
meesha 3
istred pisze:Czy bilet:
To je Lublin Panie!
- stefanzdzialek
- Senior
Fajna inicjatywa ale też trochę nie myślą, jak chcą mieć pełny stadion w takim ciężkim terminie powinni zrobić normalny w przedsprzedaży po 40 zł a w kasach w dniu meczu po 60-70 . Myślę, że kilka tysięcy chytrych lubelaków kupiło by w przedsprzedaży i wtedy na stadion poszli by niezaleznie od pogody, a tak będa czekać do ostatniej chwili, bo jak piknik chcę wyciągnąc żonę i dzieci na Pedersena i Golloba to przy ew. 5 stopniach i mżawce może mieć problem, a tak by sobie taniej kupił wcześniej i modlił się do Boga o pogodę.
to w razie odwołania zawodów nie można zwrócić biletów? patrząc na obecne anomalie pogodowe wszystko jest możliwe, łącznie z pierwszymi opadami śniegu...

-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Mecz Polska-Mistrzowie Świata rozpocznie się o 17:00, cała impreza o 15:30, przed meczem zostanie rozegrany mini turniej oldboyów z udziałem m.in. Kępy, Jankowskiego, Dzikowskiego, Żabiałowicza.
Re: Motor Lublin - Wybrzeże Gdańsk 8.09.2013 godz. 19.00
I nie próbuj mi tu wjeżdzac na ambicje, każdy kto mnie zna, wie jakim jestem kibicem i czy jestem sezonowcem (Meesha po tylu latach wspólnych tułaczek mogłeś sobie darowac swojego posta :/ ) i nic nikomu nie muszę udowadniać.
Heloł, nie o Ciebie mi chodziło tylko o ogólną tendencję. I powinieneś o tym wiedzieć po tylu latach wspólnych tułaczek :p
Otrzymuję wiele próśb o załatwienie biletów na te październikowe zawody od ludzi, którzy się żużlem nie skalali przez ostatnie 20 lat, no to przepraszam bardzo, ale co można o tym myśleć...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?