Motor Lublin - ŻKS Ostrovia 22.06.2013 (sobota), 19:30

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
jerry78
Trener

Re: Motor Lublin - ŻKS Ostrovia 22.06.2013 (sobota), 19:30

#226 Postautor: jerry78 » 23 czerwca 2013, o 01:24

stefanzdzialek pisze:Dariusz S. pomoże Andriejowi że hej, naradzi się ze Zbigniewem i ks. Janem i mając już prawie pewne utrzymanie w I lidze, a co za tym idzie pensję na kolejne 12 miesięcy, ujebią chłopaka, za tzw niesportowe zachowanie, zasądzą karę finansową, będą czyści i wspaniali a przy okazji aspekt..... (karę się skompensuje z wystawionymi przez Anrieja fakturami) :lol: - no bo po co im ruski jeszcze potrzebny? o awans się będą bili?

Chyba trochę przegiąłeś. Po co takie bzdury piszesz i posługujesz się brzydkimi wyrazami? Jasne jest, że Andriej dostanie tą kasę od klubu i nie ma co sobie robić z tego żartów i dorabiać teorii.

Awatar użytkownika
stefanzdzialek
Senior

#227 Postautor: stefanzdzialek » 23 czerwca 2013, o 01:28

"Jasne jest, że Andriej dostanie tą kasę od klubu i nie ma co sobie robić z tego żartów i dorabiać teorii."

Oby tak było jak piszesz, bardzo przepraszam za brzydkie słowo, mam nadzieję, że o tej porze dzieci śpią.

Awatar użytkownika
Flint
Szkółkowicz

#228 Postautor: Flint » 23 czerwca 2013, o 01:40

$korzen$ pisze:
Flint pisze: i naśmiewać się z lamusów pokroju tych, co tam mają Xaviego w avatarze.

Chlopcze ponosi cie, temu lamusowi z Xavim w avatarze to mozesz przyjechac, kleknac i zrobic dobrze.

Myślałem, że wolałbyś to robić z dziewczętami, ale ok. Płci wybierać ci nie zamierzam. Wiedz jednak, że ja wolałbym to robić jednak z kobietami.

Oczywiscie z obfitym finishem.

:roll:

I nie zycze sobie takich wycieczek w swoja strone. A jak chcesz sie tak zapedzac, to zapraszam do Lublina i powiedz mi to prosto w twarz typowy Jozefie. Nawet ci na PW moge swoj numer wyslac chlopcze zebys mogl mnie zlokalizowac. To raz.

Ok, zadzwonię, nawinę "Cześć, jestem Józek, dzwonię do ciebie, bo nie znasz się na speedwayu, i chciałbym nauczyć cię tego i owego. Jeśli się nie da, to jesteś stracony, i nie widzę dla ciebie przyszłości" (tu wjadę smutną buźką)

Dwa co chcesz mi udowodnic?

Że nie znasz się na żużlu, chociaż tego udowadniać już nie muszę, bo to tak, jakbym udowadniał blondynce, że nie jest szatynką, co?:O

Ze Karol nagle stal sie kozakiem i bedzie wozil cala I lige :lol: :lol: ?

Polecam ci poczytać swoje posty z zeszłęgo sezonu na temat Miesiąca typie.

A gdzie byl Karol w biegu 5 i GDZIE BYLBY TERAZ KAROL, GDYBY NIE NUMER KUDRIASZOVA? Chyba zapomniales co sie dzialo w I odslonie tego biegu Wytrzezwiej.

Oglądałeś Rambo?
Tam był dobry dialog. Brzmiał on "W Twojej dupie". Ot ciekawostka.

Mam ci przytoczyc kilka spotkan, ktore przegralismy lub nie zdobylismy bonusa wlasnie przez twojego guru? Mam ci przytoczyc niedawne mecze w ktorych Karol robil za statyste? Na prawde daruj sobie. Bo jezeli myslisz, ze ktos nagle zacznie uwazac twojego guru za kozaka i stawiac go ponad Kuciape, Jelenia czy Miesiaca to grubo sie mylisz. Jeszcze daleka droga, zeby Karol odkupil swoje winy i mogl nazwac sie Profesjonalista, jeszcze mu duzo brakuje.
[/quote][/quote]
Proponowałbym ci, żebyś przytoczył spotkania Miesiąca z zeszłego sezonu, gdzie jechałeś z nim jak po burej suce, a teraz nagle stwierdził (oczywiście po pierwszych meczach w sezonie), że to lider, że coś tam, że bla bla.

Chciałem ci to po prostu wytknąć typie, nic więcej. Co do Karola, to ziomek ma swoich zwolenników, którzy zawsze będą chcieli zobaczyć fajny żużel i przeciwników, którzy będą jęczeć wyłącznie o punkty, albo o coś tam jeszcze.;]

A zdanie tych, którzy nie znają się na żużlu (tak, mam tu na myśli ciebie) nie biorę w ogóle pod uwagę, i co najwyżej raz im mogę coś napisać. Każda kolejna wymiana zdań nie ma sensu, bo to tak, jakby rozmawiać ze ślepym o kolorach. Skumałeś ziomuś follow up? Jeśli nie, to ci przetłumaczę, że więcej dyskutować z tobą nie będę, bo szanuję swój czas, o. 8)

e: KAROL BARAN, KAROL <klap klap>
8)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

meesha
Trener
Kontakt:

#229 Postautor: meesha » 23 czerwca 2013, o 02:34

Edyta mowi: "Piles? Nie pisz" ;)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Zaratustra
Kadrowicz

#230 Postautor: Zaratustra » 23 czerwca 2013, o 08:04

Jak zobaczyłem tor, to sobie pomyślałem, że mam do czynienia z idiotą: albo z naszej strony, że strzela sobie w kolano torem, na którym nasi męczyliby się nawet z II-ligowymi ekipami albo z drugiej strony, czyli kimś kto nazywa się piknie komisarzem toru. Bo tego, że Ostrów będzie kombinował można było się spodziewać po wypowiedziach Pana Amatora.

Bardzo obawiałem się o wynik tego meczu na takim torze i dziwie się trochę, że Skóra - dla którego taki tor był darem od...tego tam, co go Ostrów wziął se i zamówił - nie dołożył żadnej cegiełki od siebie, bo byśmy popłynęli.

Szacun - mimo aspektu poza sportowego - dla Andrzeja. Należy mu się - bez względu na to, czy jeszcze u nas wystąpi - jakaś nagroda finansowa Panie prezesu. Jestem przekonany, że nikt poza nim z naszej ekipy na taki wyczyn, by się nie zdobył. I to wcale nie z powodu przywiązania do zasad fair play ;)

Brawo ogólnie dla ekipy. Nawet słabnący z tygodnia na tydzień Mati, prawdopodobnie stanąłby suma sumarum na wysokości zadania i dowiózł tę trójkę w biegu w którym uślizg zaliczył Paweł. No i Daniel. Miałem wrażenie, że po popierdółce własnej w pierwszym biegu, jechał na "takiej" wku*wie, że mógłby wygrać dzisiaj z każdym extraligowcem i rozwosić po płotach samego Pedersena.

Co do Ostrowa. Są kluby, których nie da się lubić i nasi dzisiejsi goście do nich się zaliczają. I bardzo dobrze się stało, że nasi wygrali, bo ciężko byłoby mi przełknąć porażkę z nimi, szczególnie na takim torze. Gdyby wygrali na torze przyczepnym, byłbym w stanie to im oddać ;)

No i sprawa tego typa, co go komisarzem nazwali. Jeśli to prawda, że kazał ubijać twardy tor, to dla mnie jest zwykłym...(nie lubię cię)...i nie powinien być wysyłany już na mecze w celu dalszego zabijania widowiskowości tego sportu.
Może da się jednak lobbować w tej sprawie ("nie zabijania żużla") hmmm?

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#231 Postautor: Cz@rek » 23 czerwca 2013, o 09:39

Oficjalny powód ubijania toru był taki: Że moze być burza i deszcz 8) Dzięki czemu ryzyko odwołania meczu było duzo mniejsze.
Z tego co sie mówiło klub wiedział i spodziewal sie ze taka nawierzchnia bedzie,z tąd trening na podobnym torze.

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#232 Postautor: Kargolo » 23 czerwca 2013, o 09:42

Dla Daniela ogromny szacunek bo walczył dzisiaj jak nie on. Nawet po przegranym starcie łykał gości na dystansie. Reszta zrobiła swoje oprócz, tradycyjnie, juniorów no i Pawła, dla którego ten tor to była męczarnia. A co do Skóry to podejrzewam że rozpadł mu się w jego pierwszym starcie najlepszy silnik bo prowadził, wyprzedził go Ciapek a chwilę później zdefektował i przez następne 4 swoje biegi zdobył 1 punkt na trupie.
Dla mnie ten wynik to ogromna niespodzianka nawet pomimo takiego toru. Nie spodziewałem się takiego występu Szczepaniaka i Porsinga. Z drugiej strony Mati Borowicz kompletnie mnie zawiódł. 1 punkt na Łukaszewskim ekstraligowego zawodnika na torze na którym jeździł tutaj cały sezon rok wcześniej to jakiś żart. A co do Łukaszewskiego to zmieniłem zdanie. Gość prawdopodobnie już pogodził się z końcem kariery za rok i wciąż jeździ bardzo słabo. A przecież początek sezonu miał bardzo obiecujący, wydawało się że u nas będzie robił swoje a tu taki spadek formy.
Edit:
Michał Widera (trener ŻKS Litex MDM Polcopper Ostrovia): Czuję się moralnym zwycięzcą tych zawodów. Punktów nie ma, ale moim zdaniem wygraliśmy ten mecz. Tor był świetny i taki powinien być robiony za każdym razem w Lublinie, a nie start, dwóch zawodników z Lublina i długo, długo nic. Po prostu, moim zdaniem, cierpi na tym lubelska publiczność, bo ja jeszcze pamiętam jak kiedyś pojawiałem się tu częściej. Tym razem była walka, widowisko, do czternastego biegu jak się położył Kudriaszow, a później to szkoda mówić. Drużyna nie była do końca równa, gdyby Skórnicki i Staszewski coś dorzucili, wtedy by było lepiej. W 14. biegu prowadziliśmy 5:1 i byłoby zwycięstwo w kieszeni. Zawodnik się kładzie i wynik jest w drugą stronę.

:shock:
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#233 Postautor: ravajas » 23 czerwca 2013, o 10:04

Pan Widera chce powiedzieć, że po upadku Kudriaszowa, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, tor zmienił się na tyle, że Ostrowianie nie mogli już nic zrobić? Nie "rozumię"
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

harry
Trener

#234 Postautor: harry » 23 czerwca 2013, o 10:05

Należy też zwrócić uwagę na duży błąd taktyczny trenera Ostrovii. Gdy w 11 biegu wypuścił Czaję to aż z radosci podskoczyłem. To właśnie wtedy otworzyła sie nasza szansa z której skorzystaliśmy. Jak można pozbyć się zawodnika który "jedzie" przed nominowanymi biegami? Dodatkowo jeszcze fatalnie rozegrali ten bieg, i to własnie wtedy Czaja blokujący Porsinga najbardziej namieszał. Jak wpisywałem Czaję w 11 bieg to nie mogłem uwierzyć w taki błąd. Przecież gdyby Porsing miał jakiegoś kelnera za partnera to spokojnie objechałby Kudriaszowa a może i Ciapka. Była to bardzo pokerowa zagrywka która mocno nam pomogła.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

meesha
Trener
Kontakt:

#235 Postautor: meesha » 23 czerwca 2013, o 10:12

też się zdziwiłem, że postanowili się "wyprztykać" z Czai już po 12 biegu, żeby nie mógł pojechać w nominkach, ale nie mój problem :) Jeszcze dzięki temu miał w taki upał zafundowane trzy starty w ciągu 4 biegów, a nawet pięć bo 12-ty dwa razy powtarzany :p Klasyczny przykład jak zajechać juniora :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Zaratustra
Kadrowicz

#236 Postautor: Zaratustra » 23 czerwca 2013, o 10:13

Kargolo pisze:
Michał Widera (trener ŻKS Litex MDM Polcopper Ostrovia): Czuję się moralnym zwycięzcą tych zawodów. Punktów nie ma, ale moim zdaniem wygraliśmy ten mecz. Tor był świetny i taki powinien być robiony za każdym razem w Lublinie, a nie start, dwóch zawodników z Lublina i długo, długo nic. Po prostu, moim zdaniem, cierpi na tym lubelska publiczność, bo ja jeszcze pamiętam jak kiedyś pojawiałem się tu częściej. Tym razem była walka, widowisko

:shock:

Widera się czegoś nawąchał i szpanuje ;)

1. Tor był do bani
2. Dwóch zawodników z Lublina z przodu, ewentualnie ŻUŻLOWCY typu Harris, Kołodziej, Poważnyj i jeszcze wielu innych.,a potem dopiero popierdółki nie umiejące się złożyć w łuk, czyli typowi betoniarze bez ikry, jak Skóra,Karlsson,Szczepaniak.
3. Gdyby nam zabrano na dłużej te cierpienia, o których mówi Widera, to żużel prawdopodobnie oglądalibyśmy tylko w TV.
4. Walki było co kot napłakał, bardziej nazwałbym to męczarnią na torze zaciągającym automatycznie hamulec, widowiska też nie było. No chyba, że za takie uznać wynik i rozegranie pierwszego łuku.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#237 Postautor: Gelo » 23 czerwca 2013, o 10:37

Nie może być tak, żeby u siebie dopasowywać się przez 10 wyścigów. Moim zdaniem wychodzi ogólnie zbyt mała liczba treningów - jeździmy po jednym treningu tygodniowo tuż przed meczem, jeszcze za czasów Wilka było tych treningów dwa, trzy. Przy jednym treningu nie sposób pojeździć na różnych nawierzchniach a potem szukanie ustawień po omacku. Oczywiście mecz nam się nie układał od samego początku, kilka błędów (Jeleń na starcie, Ciapek przy wyjściu z łuku, taśmy) i punkty odeszły. Bardzo szkoda mi Kudriaszowa - poświęcił się dla drużyny, ale stracił mieszkanie i warsztat (podobno), zapłaci kare (nie wyobrażam sobie żeby nie z kasy klubu) straci kolejny mecz (prawdopodobnie i tak by stracił). Nie wiem skąd u niektórych był przedmeczowy zachwyt Borowiczem. Przecież chłopak zawsze woził zera i nic się nie zmieniło. Mecz znakomity i dramatyczny, moim zdaniem jak na czasy 2-3 sekundy gorsze od rekordu to walki było dużo. Jak przegrywaliśmy 9 punktami chyba nikt nie wierzył że się odrodzimy, a jednak. Po tym smrodku jaki jest po meczu - wygrać w Ostrowie na uciszenie Widery - bezcenne :)

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#238 Postautor: kibicLBN » 23 czerwca 2013, o 10:46

Gelo pisze: Jak przegrywaliśmy 9 punktami chyba nikt nie wierzył że się odrodzimy, a jednak.

Jakoś głośno było więc chyba sporo osób wierzyło.
Wczoraj wyjątkowo dużo ludzi zostało po meczu w oczekiwaniu na zawodników. Już nie tylko sektor znad bystrzycy ale i na pozostałych było wiele osób.
Co do meczu to szkoda słów na komisarza. Zenek Plech zrobił równy, przyczepny tor i oglądaliśmy najładniejszy mecz od czasów tżeta co najmniej. A tutaj masakra. Zakaz wyprzedzania i tyle. Na Dźwińsk tor był beznadziejny to fakt, ale po co klepać taki beton od razu i wprowadzać zakaz wyprzedzania.
Cieszy że Jeleń już w całkiem innej formie niż 2-3 tygodnie temu.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

ermen
Zawodowiec

#239 Postautor: ermen » 23 czerwca 2013, o 11:25

$korzen$ pisze: co sie stanie jak z Ostrowem udupimy bonusa przy zalozeniu, ze z Lodzia wygramy za 3 i Gdanskiem za 2?

W takim układzie na 99,9 % wejdziemy do czwórki
Każdemu jego Everest...

Awatar użytkownika
Monter_77

#240 Postautor: Monter_77 » 23 czerwca 2013, o 11:29

niespokojny pisze:
Prowadzić 9-cioma punktami i przegrać mecz to jest sztuka.

Prowadzili 9 pkt i w kolejnym biegu jechali na 5:1 przez dwa okrążenia 8)

A co do amatora widery to mam nadzieje że reszta chłopaków z Rosji się za Andriejem wstawi i zostanie z gołą dupą.

Tor był fatalny. O 2 sekundy gorsze czasy niz w meczu z GKMem. Jak to jest ze jeden komisarz robi tor na wiór a drugi normalnie. Przecież to jest jakaś kpina, żeby tor przygotowywali gościom!! Mam nadzieje ze Sprawka postawi sobie za punkt honoru komisarza w Ostrowie, najlepiej Zenka Plecha... albo Marka Kępe 8)

Lista Komisarzy Toru na sezon 2013:
Czesław Czernicki
Grzegorz Dzikowski
Krzysztof Gałandziuk
Aleksander Janas
Marek Kępa
Włodzimierz Kowalski
Zbigniew Kuśnierski
Romuald Owsiany
Józef Piekarski
Stanisław Pieńkowski
Zenon Plech
Roman Siwiak

Kto to k... jest? Pasuje jak wół do karety patrząc na pozostałe nazwiska (poza Kuśnierskim , którego też nie kojarzę)
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...
Obrazek

Awatar użytkownika
michal5555

#241 Postautor: michal5555 » 23 czerwca 2013, o 11:36

Super mecz :D Ma może ktoś nagrane ostatnie dwa biegi ? Najlepiej z trybuny, bo bym chciał przeżyć jeszcze raz te emocje :D

ermen
Zawodowiec

#242 Postautor: ermen » 23 czerwca 2013, o 11:39

Zbigniew Kuśnierski jeszcze w zeszłym sezonie prowadził Kolejarza Opole.
Każdemu jego Everest...

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#243 Postautor: ravajas » 23 czerwca 2013, o 11:50

Monter_77 pisze:[
Krzysztof Gałandziuk
Kto to k... jest? Pasuje jak wół do karety patrząc na pozostałe nazwiska (poza Kuśnierskim , którego też nie kojarzę)
To pewnie jakiś z GDDKiA
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

miedziany
Senior

#244 Postautor: miedziany » 23 czerwca 2013, o 11:57

oj tor zrobiony pod przełożenia ostrowiaków, szachrajstwo i tyle... czy w tym sezonie pojawią się jeszcze kibice gości? Miałem nadzieję że chociaż ostrów do nas zawita a tu... może Gdańsk w sierpniu na koniec r.z.:/

Awatar użytkownika
niuniek

#245 Postautor: niuniek » 23 czerwca 2013, o 12:09

ravajas pisze:
Krzysztof Gałandziuk
To pewnie jakiś z GDDKiA

No to fachura pełną osobą, tam sami fachowcy pracują. Szczególnie jak trzeba kłaść DDR w Lublinie z kostki.

A co do meczu to ja się pytam po co ten komisarz toru?? Nie było go do tej pory, to sędzia decydował o torze. Gdy przegrali goście to było kłapanie, tor pod gospodarzy robiony. Gdy komisarz jest to robi pod gości. Sędzia zawodów ma zmniejszone uprawnienia wtedy gdy ten "cudotwórca toru" jest na meczu, czy ma te same, bo czegoś tu nie rozumiem.
Moich żyłach płynie metanol, a w sercu Motor od małego

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#246 Postautor: Gelo » 23 czerwca 2013, o 12:21

sprawa jest oczywista - tor ma być regulaminowy, równy na całej długości i szerokości - ale nigdzie nie jest powiedziane, że ma być twardy!!! A to, że w żużlu gospodarz robi tor "pod siebie" jest oczywistą oczywistością - dlatego jeździ się systemem "mecz i rewanż". Gdyby w żużlu decydowali Widery i inni podobni pajace ("tor w Lublinie zawsze powinien być taki") to wszystkie mecze należało rozgrywać na torach neutralnych. A tak nie jest i trzeba to zrozumieć panie Widera. 7 lipca zrób sobie pan autostradę pohitlerowską i połóż płyty betonowe. I ma rację prezes - jeżeli rola komisarza sprowadza się do ubijania to ktoś nie rozumie tu tej funkcji. Wydawałoby się, że komisarz ma czuwać nad tym aby tor był regulaminowy i bezpieczny, a nie nad wykonywaniem życzeń tego, co mu zapłacił za przyjazd.

Ge(L)o
Trener

#247 Postautor: Ge(L)o » 23 czerwca 2013, o 12:31

Gdybyśmy jechali z jakąkolwiek inną drużyną to czułbym duży niesmak po tym zwycięstwie - z powodu sytuacji z Kudriaszowem z 14.biegu.
Ale, że to Ostrovia, to jest zupełnie odwrotnie. Z nimi właśnie tak trzeba!
Najważniejsze nasze 2 punkty i duży ból dupska Widery, jego zawodników i serkowatych kibiców (ilu was było... ?).

Trzeba jechać na wyjazd i przypomnieć sobie dobrze znany repertuar. "Nie płacz Ostrovio, nie płacz o nie, bo w drugiej lidze nie jest tak źle" , "Ostrów dwa pasy" i "Na ulicy Piłsudskiego ona ma siedzibę swą..." :D

I żeby Andrzej pojechał 07.07 byłoby fajnie 8) z tym, że raczej do składu się nie zmieści.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#248 Postautor: niespokojny » 23 czerwca 2013, o 12:36

Może by pomyśleć o tym Mazurze? Chłopak jest dostępny, ostatnio ładnie w lidze juniorów jeździ. Na sparingu w Ostrowie porobił Porsinga, Staszewskiego, Michalskiego. Dwa sezony mu zostały jazdy, więc nawet na przyszły rok byłby jak znalazł. Objeżdzanie Madeja jest bez sensu. Przecież niedługo Bobera będziemy objeżdzać :)
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
MikeMistrz
Senior

#249 Postautor: MikeMistrz » 23 czerwca 2013, o 12:36

Jeżeli drużyna przyjezdnych przyjeżdża i z przekupionym komisarzem robi tor pod siebie, to według mnie cel uświęca środki. Gdyby nie robili nam cyrków z naszym torem, to akcja Kudriaszowa by nie była potrzebna, bo by nie wyszli z 35.

meesha
Trener
Kontakt:

#250 Postautor: meesha » 23 czerwca 2013, o 12:41

niuniek pisze:
ravajas pisze:
Krzysztof Gałandziuk
To pewnie jakiś z GDDKiA

No to fachura pełną osobą, tam sami fachowcy pracują. Szczególnie jak trzeba kłaść DDR w Lublinie z kostki.

A myślałem że DDR w mieście to robi ZDiM :) Tak czy siak, ktoś tu nie załapał żartu :p