Peter - rewelacyjny sprzęt. Chodził jak rakieta.
Pozdr.
Gelo pisze:W związku z tym uważam, że fan klub powinien pomyśleć o jakimś transparencie z jego nazwiskiem albo przynajmniej o szwedzkiej fladze.
meesha pisze:Gelo pisze:W związku z tym uważam, że fan klub powinien pomyśleć o jakimś transparencie z jego nazwiskiem albo przynajmniej o szwedzkiej fladze.
Dobra koncepcja, szczególnie, że szwedzka flaga kolorystycznie świetnie się zgywa z barwami lubelskich KoziołkówI do tego jakieś fajne hasło w ojczystym języku Petera. Zna ktoś szwedzki

czarny pisze:Heja Sverige
Peter är kul![]()
![]()
oraz słówko o pobycie u nas:
Det var en mycket spännende utflykt
Hej da--> zamiast a powinno być takie a z kółkiem na górze, ale niestety forum nie czyta aż tak obcych znaków
czarny pisze:Heja Sverige
Peter är kul![]()
![]()
oraz słówko o pobycie u nas:
Det var en mycket spännende utflykt
Hej da--> zamiast a powinno być takie a z kółkiem na górze, ale niestety forum nie czyta aż tak obcych znaków
Gelo pisze:Det var en mycket spännende utflykt![]()
Matko boska jak ci Szwedzi się dogadują w takim języku. Nie dziwie sie, że się uczą angielskiego od małego

GIGI pisze:Mam prośbę, jak ktos mógłby napisać kto uzyskał najlepszy czas wczoraj?? Moge się tylko domyślać. Niestety nie zanotowałem wszystkich czasów ;(

GIGI pisze:czarny pisze:To wszystko przez ten bęben, heheAle wybacz, gdy udawało nam sie coś wygrać musiałem zareagować
Niestety oficjalna strona KM-u nie podaje czasów wyścigów
Jak tylko znajdÄ™ coÅ› to wklejÄ™
Nie mam czego wybaczać , fajny macie bęben, szkoda że u nas takiego nie ma. Pzdrawiam
istred pisze:Pomysl juz byl... ale sie nie udalo, nie moglem nic znalezc odpowiedniego.
Moze ktos napisac gdzie mozna zakupic taki beben, w sklepie muzycznym czy moze jest jakies inne miejsce ?