Mecz: KM Intar Ostrów - TŻ Sipma Lublin 41:49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#301 Postautor: Lublin_Fan » 7 czerwca 2004, o 11:53

Meczy super. Takich cudów jakie nasi wyprawiali na torze to naprawde dawno nie widziałem :) Szczególnie zapadły mi w pamięci pojedynki Frankowa z Jędrzejakiem. A to co Piszcz zrobił na drugiej prostej 9 biegu to arcydzieło. Dla niezorientowanych: całą prostą Tomek jechał pomiędzy Pietrzykiem i Fajferem po czym założył sie na tego pierwszego i jeszcze na wirażu wywiózł Fajfera :) To naprawde zapachniało gipsem a ja o mało sobie palców u nóg własną szczęką nie połamałem. Tak mi opadła z wrażenia ;)
Peter - rewelacyjny sprzęt. Chodził jak rakieta.

Pozdr.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#302 Postautor: Gelo » 7 czerwca 2004, o 12:11

To może będzie troszkę poza tematem ale po wczorajszym meczu Peter po raz kolejny pokazał, że jest królem pierwszoligowych torów. Tak naprawdę on sam to 50% drużyny, ciągnie wynik jak lokomotywa. W związku z tym uważam, że fan klub powinien pomyśleć o jakimś transparencie z jego nazwiskiem albo przynajmniej o szwedzkiej fladze. Myśle, że chłop już zdążył przekonać do siebie tych, którzy chcieli mieć u siebie Lee i nikogo więcej. Dla kibiców stara się jak może, cieszy się ze zwycięstw, warto więc mu się odwdzięczyć czymś szczególnym i to już na meczu z Gorzowem. Uważam, że jego znakomita jazda nie może pozostać bez oddźwięku z naszej strony.

meesha
Trener
Kontakt:

#303 Postautor: meesha » 7 czerwca 2004, o 12:17

Gelo pisze:W związku z tym uważam, że fan klub powinien pomyśleć o jakimś transparencie z jego nazwiskiem albo przynajmniej o szwedzkiej fladze.

Dobra koncepcja, szczególnie, że szwedzka flaga kolorystycznie świetnie się zgywa z barwami lubelskich Koziołków :) I do tego jakieś fajne hasło w ojczystym języku Petera. Zna ktoś szwedzki :?:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#304 Postautor: mikas » 7 czerwca 2004, o 12:38

Wczoraj jakas kobitka miala mala flage Szwecji :) no ale fakt warto pomyslec o czyms bardziej widocznym.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#305 Postautor: Radzio » 7 czerwca 2004, o 13:05

Jak więcej ludzi bedzie rzucało do puszek to i bedzie flaga i lepsz aoprawa na meczu. z własnej kieszeni za duzo zdziałac nie mozna

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#307 Postautor: Maxx » 7 czerwca 2004, o 13:18

Peter jest po prostu zawodowcem w każdym calu, doskonale wykonuje to co do niego należy.
Åšwietny zawodnik.
Rzeczywiście warto byłoby Załatwic cos takiego jak flaga Szwecji, podobnie jak inni myślę, ze byłby to dla Petera bardzo miły akcent i dowód uznania dla jego dotychczasowych dokonań dla drużyny "Koziołków".
A zrobił dla nas w tym sezonie bardzo wiele. W Rzeszowie na przykład dzięki niemu w głównej mierze wygraliśmy. W zasadzie można powiedziec jedno - Peter w tym sezonie nie zawiódł i jestem przekonany, ze nie zawiedzie.

Awatar użytkownika
czarny

#308 Postautor: czarny » 7 czerwca 2004, o 13:56

meesha pisze:
Gelo pisze:W związku z tym uważam, że fan klub powinien pomyśleć o jakimś transparencie z jego nazwiskiem albo przynajmniej o szwedzkiej fladze.

Dobra koncepcja, szczególnie, że szwedzka flaga kolorystycznie świetnie się zgywa z barwami lubelskich Koziołków :) I do tego jakieś fajne hasło w ojczystym języku Petera. Zna ktoś szwedzki :?:

Heja Sverige :P
Peter är kul :!: :wink:

oraz słówko o pobycie u nas:
Det var en mycket spännende utflykt :P

Hej da :wink: --> zamiast a powinno być takie a z kółkiem na górze, ale niestety forum nie czyta aż tak obcych znaków :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#309 Postautor: Gelo » 7 czerwca 2004, o 14:05

Matko boska jak ci Szwedzi się dogadują w takim języku. Nie dziwie sie, że się uczą angielskiego od małego ;)

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#310 Postautor: GIGI » 7 czerwca 2004, o 14:09

czarny pisze:Heja Sverige :P

Hej da :wink: --> zamiast a powinno być takie a z kółkiem na górze, ale niestety forum nie czyta aż tak obcych znaków :P

Chciałem Czarny jeszcze raz podziękować za tak fajne przyjęcie. Jesteście naprawdę super, macie ekstra kibiców. Dzięki !!!

Dla niedoinformowanych: Poszliśmy razem z Wojtkiem S. na sektor kibiców Ostrowa do fan-clubu. Ładnie się przywitaliśmy a fani Ostrowa nas miło przyjęli. Cały mecz siedzieliśmy z nimi kibicując TŻ. Wszystkim się to wydawało całkiem normalne jak 100 osób krzyczy Intar!! a 2 kibiców Lublina wśród nich drze sie TŻ!!
To jest właśnie piękne , kibicowanie na całego , zero burd i awantur. Tak powinnnnno byc mna każdym meczu !! Dziękli jeszcze raz , pozdrawiamy serdecznie kibiców z Ostrowa !!
A i muszę jeszcze pochwalić kibiców Intaru za to że po kazdym naszym wygranym biegu sporo osób nam gratulowało zawodników, i tego że mamy tak dobrą drużynę że powinniśmy się cieszyć !!

Niesamowite;) Ostrów będę pamiętał z jak najlepszej strony !!

meesha
Trener
Kontakt:

#311 Postautor: meesha » 7 czerwca 2004, o 14:20

czarny pisze:Heja Sverige :P

Ja Cię przepraszam :shock: Tylko ciekawe co to wszystko znaczy (może jakieś brzydkie słowa tam są :wink: :) ) Peter jest cool - tyle mi się udało wykombinować :lol:

Dzięki Czarny i pozdrówka

Awatar użytkownika
czarny

#312 Postautor: czarny » 7 czerwca 2004, o 14:26

Gelo pisze:

Matko boska jak ci Szwedzi się dogadują w takim języku. Nie dziwie sie, że się uczą angielskiego od małego ;)

Pisownia jeszcze pół biedy. Gdybyś słyszał jak to się wymawia... :wink:

a teraz mała zagadka: jak jest pielęgniarka po szwedzku?
en sjuksköterska
jak ktoś poprawnie wymówi za pierwszym razem stawiam kratę browca :wink:

---
GIGI - dzięki również! Jesteście naprawdę super! Mało dziś takich osób... fajnie, że poświęciliście swój czas i zamiast dopingować z grupą z Lublina przyszliście do nas i siedzieliście tam cały mecz! Super sprawa! Wielkie dzięki!!!

ps. dziś na naszym forum oberwało mi się i przeczytałem, że zamiast kibicować (za przeproszeniem) lizałem dupy gościom z Lublina... jednak jak widzisz nie wszystko jest takie cacy. Pewne rzeczy można zrzucić na rozgoryczenie, ale chyba nie aż do tego stopnia :? Mimo wszystko spotkanie będę wspominał baaaardzo pozytywnie. Ciekawe tylko czy uda nam się spotkać jeszcze ze dwa razy? :wink:

3majcie się kibice! Powodzenia w walce o awans!!! Po wczorajszym na pewno Wam się należy walka o Ekstraligę!
Obrazek

Awatar użytkownika
czarny

#313 Postautor: czarny » 7 czerwca 2004, o 14:29

meesha

nieźle kombinujesz, hehe :P kul oznacza nie tyle cool ile miło, sympatycznie :wink:

to drugie oznacza coś w stylu: to była udana wycieczka

a to ostatnie to taki zwrot na pożegnanie, typu nasze: cześć

pozdrawiam :!:
Obrazek

Awatar użytkownika
Jupiter

#314 Postautor: Jupiter » 7 czerwca 2004, o 15:19

Gratulacje .Nie stawiałem na was ,swoja postawą uwodniliście niedowiarkom (Jupiter :) ) że bedziecie liczyć sie w walce nawet o bezposedni awans ,jescze raz gratuluje i oczekuje w Ekstralidze .
Marian Wardzała duma tarnowskiego speedwaya !!!

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#316 Postautor: GIGI » 7 czerwca 2004, o 15:51

Mam prośbę, jak ktos mógłby napisać kto uzyskał najlepszy czas wczoraj?? Moge się tylko domyślać. Niestety nie zanotowałem wszystkich czasów ;(

Awatar użytkownika
czarny

#317 Postautor: czarny » 7 czerwca 2004, o 16:12

GIGI pisze:Mam prośbę, jak ktos mógłby napisać kto uzyskał najlepszy czas wczoraj?? Moge się tylko domyślać. Niestety nie zanotowałem wszystkich czasów ;(

To wszystko przez ten bęben, hehe :D Ale wybacz, gdy udawało nam sie coś wygrać musiałem zareagować :wink: Niestety oficjalna strona KM-u nie podaje czasów wyścigów :( Jak tylko znajdę coś to wkleję :)
Obrazek

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#318 Postautor: GIGI » 7 czerwca 2004, o 16:14

czarny pisze:To wszystko przez ten bęben, hehe :D Ale wybacz, gdy udawało nam sie coś wygrać musiałem zareagować :wink: Niestety oficjalna strona KM-u nie podaje czasów wyścigów :( Jak tylko znajdę coś to wkleję :)

Nie mam czego wybaczać , fajny macie bęben, szkoda że u nas takiego nie ma. Pzdrawiam

Awatar użytkownika
Jupiter

#320 Postautor: Jupiter » 7 czerwca 2004, o 16:46

Gawrzyk pisze:a mi sie od zawsze marzy wygrana w stolicy Buczolandu :)
ciekawe czy doczekam :)

pozdrawiam 8)

To zależy ile masz lat ? :wink:

Pozdrawiam 8)
Marian Wardzała duma tarnowskiego speedwaya !!!

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#321 Postautor: DonKamizi » 7 czerwca 2004, o 17:25

GIGI pisze:Mam prośbę, jak ktos mógłby napisać kto uzyskał najlepszy czas wczoraj?? Moge się tylko domyślać. Niestety nie zanotowałem wszystkich czasów ;(

Jeżeli dobrze zanotowałem to w biegu 3 Peter wykręcił 65.72 no i nie mam czasów z 14 i 15 bo trochę za głosno już było :D
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
istred
Trener

#322 Postautor: istred » 7 czerwca 2004, o 20:20

GIGI pisze:
czarny pisze:To wszystko przez ten bęben, hehe :D Ale wybacz, gdy udawało nam sie coś wygrać musiałem zareagować :wink: Niestety oficjalna strona KM-u nie podaje czasów wyścigów :( Jak tylko znajdę coś to wkleję :)

Nie mam czego wybaczać , fajny macie bęben, szkoda że u nas takiego nie ma. Pzdrawiam

Pomysl juz byl... ale sie nie udalo, nie moglem nic znalezc odpowiedniego.
Moze ktos napisac gdzie mozna zakupic taki beben, w sklepie muzycznym czy moze jest jakies inne miejsce ?

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#323 Postautor: GIGI » 8 czerwca 2004, o 08:15

istred pisze:Pomysl juz byl... ale sie nie udalo, nie moglem nic znalezc odpowiedniego.
Moze ktos napisac gdzie mozna zakupic taki beben, w sklepie muzycznym czy moze jest jakies inne miejsce ?

Hmm w sklepie muzycznym raczej dakie coś dostaniesz , a jak nie to trzeba wypożyczyć od jakiejś orkiestry strażackiej ;);) :D

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#324 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 8 czerwca 2004, o 09:12

Z tego co widze to atmosfera była wspaniała a "prawdziwych kibiców" można znaleźć wszędzie. Jeszcze raz gratulacje dla naszych no i dla Ostrowiaków :wink:

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#325 Postautor: GIGI » 8 czerwca 2004, o 09:44

m.a.c.i.e.k.s pisze:Z tego co widze to atmosfera była wspaniała a "prawdziwych kibiców" można znaleźć wszędzie. Jeszcze raz gratulacje dla naszych no i dla Ostrowiaków :wink:

Oj była , była cudowna. Naprawę jazda w takim towarzystwie to przyjemność. Wszystko było ok ;)