Starty Sledzia i Piszcza w Anglii
-
KOZIOÅEK
Na razie przygodę z Anglią "Piszczyka" uważam za zakończoną, chociaż uważam że błędem "Panter" było zakontraktowanie Magosiego w jego miejsce,gdyż nie jest to wcale zawodnik lepszy od naszego Tomka a napewno nie bardziej waleczny, a to się liczy chyba najbardziej?Może wpłynie to na lepszą dyspozycję Tomasza w polskiej lidze...?
-
KOZIOÅEK
Przecież nigdzie nie napisałem ,że "Piszczyk" jezdzi zle...
Chodzi mi tylko o to ,że bedzie mógł się skupić bardziej na startach w TŻ Sipma Lublin
Miejmy nadzieje, że dostanie szanse startów w Premier League, co pozwoli mu się objezdzić i spasować ze sprzętem do angielskich specyficznych torów!
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
KOZIOÅEK pisze:Na razie przygodÄ™ z AngliÄ… "Piszczyka" uważam za zakoÅ„czonÄ…, chociaż uważam że błędem "Panter" byÅ‚o zakontraktowanie Magosiego w jego miejsce,gdyż nie jest to wcale zawodnik lepszy od naszego Tomka a napewno nie bardziej waleczny, a to siÄ™ liczy chyba najbardziej?Może wpÅ‚ynie to na lepszÄ… dyspozycjÄ™ Tomasza w polskiej lidze...?
Najbardziej liczy się zdobycz punktowa, która w przypadku występów Tomka w Anglii była bardzo niska...
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
KOZIOÅEK
Masz racje-zdobycz punktowowa jest bardzo ważna, ale w Anglii nie ma takiej presji wyniku jak w Polsce!Tam liczy się SHOW, walka, a Tomkowi waleczności z pewnością nie można odmówić!!!Faktem jest, że w Anglii do tej pory puktów nie "narobił" ale myślę,że jak mu dadzą dzansę w Premier to jeszcze pokaże kto jest lepszy-On czy Madziar...
hmm... nie ujmujac nic jako takiej klasie sportowej Piszcza, to wymagan finansowych nie ma on chyb azbyt duzych, skoro tak ,latwo znalazl klub. Mam nadzieje, ze do tej calej Anglii nie doklada...Zycze mu jednak powodzenia, bo podnosi on tam swoje umiejetnosci na pewno, ale nie oszukujmy sie, blyszczal to chyba tam nie bedzie. poziom 3-6 pkt. zostanie zachowany.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A ja myślę że Tomka stać żeby w Anglii robić te 6-8 pkt, tylko trzeba mu objeżdżenia na tych jakże trudnych torach. Uważam że po przygodzie z Panterami Tomek, wyciągnie wnioski i poprawi dużo w swojej jeździe. Ktoś z zawodników (niepamiętam kto) powiedział że żeby poznać angielską specyfikę torów i dobrze na nich jeździć trzeba przynajmniej roku czynnych występów. Wiem o tym że Piszczyk popsuje w Anglii jeszcze niejednemu teoretycznie lepszemu zawodnikowi dużo krwi.
Pzdr.
Pzdr.
NA ZAWSZE WIERNI !!!
CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/
Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel
https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/
CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/
Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel
https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/
Dzis rano kiedy zobaczylem wynik jaki osiagnely Pszczoly z Coventry w pojedynku z Oxfordem pomyslalem ze mogli by wziasc Piszcza do siebie poniewaz napewno by nie pojechal gorzej niz kilku zawodnikow.
Pozniej patrze a tam informacja ze Tomek podpisal z Coventry.
Bardzo lubie ten klub, szkoda ze Lee juz tam nie jezdzi-zreszta z takiej samej przyczyny jak u nas.
Mysle ze Piszcza stac na dobry wynik w BEL tylko musi sie wreszcie dogadac z motorami bo jak mowi: Jesli tam sie ma problem z motorami to jest bardzo zle poniewaz nawet nie ma gdzie wyprobowac motocykla i jedzie sie tylko z zawodow na zawody.
Zycze Tomkowi zeby robil po 6-8 pkt w kazdym meczu.
Pozniej patrze a tam informacja ze Tomek podpisal z Coventry.
Bardzo lubie ten klub, szkoda ze Lee juz tam nie jezdzi-zreszta z takiej samej przyczyny jak u nas.
Mysle ze Piszcza stac na dobry wynik w BEL tylko musi sie wreszcie dogadac z motorami bo jak mowi: Jesli tam sie ma problem z motorami to jest bardzo zle poniewaz nawet nie ma gdzie wyprobowac motocykla i jedzie sie tylko z zawodow na zawody.
Zycze Tomkowi zeby robil po 6-8 pkt w kazdym meczu.
Fajnie ze Tomek znalazl kolejny klub. Teraz moze sie poprawi
Kiedy sie dowiedzialem ze pantery zrezygnowaly z uslug Tomka nie sadzilem ze bedzie jeszcze jezdzil w Anglii. Ale dobrze z Coventry go zakontraktowalo bedzie mial dalej okazje do czestrzych startow i podszkoli jeszcz swoje umiejetnosci i zarobi wiecej kasy, ktora pozniej bedzie mogl przeznaczyc na dobry sprzet. Życze mu zeby zdobywal po 8-9 punktow w kazdym meczu
No i wychodzi na to ze Piszcz jest rozchwytywanym zawodnikiem na wyspach
Dobrze jednak ze Tomek sie nie poddal i nie zrezygnowal ze startow. W druzynie Coventry zastapi Yarrow'a ktorego sukcesem bylo zdobycie 2 pkt wiec Tomek gorzej jechac nie bedzie. Zreszta Coventry znalazlo sie w sytuacji podbramkowej bo caly zespol - no moze poza Jonssonem - jedzie tragicznie. Szukano juz od jakiegos czasu wzmocnienia i skoro padlo jednak na Piszcza to znaczy ze jego jazda musi pozostawiac dobre wrazenie w Anglii. Nawet jesli na wiele punktow to sie na razie nie przeklada.
Poza tym jesli Tomek zajmie w skladzie miejsce Amerykanina to bedzie jechal jako rezerwowy. Tym samym bedzie mial slabszych przeciwnikow wiec i o punkty moze bedzie latwiej.
Dobrze jednak ze Tomek sie nie poddal i nie zrezygnowal ze startow. W druzynie Coventry zastapi Yarrow'a ktorego sukcesem bylo zdobycie 2 pkt wiec Tomek gorzej jechac nie bedzie. Zreszta Coventry znalazlo sie w sytuacji podbramkowej bo caly zespol - no moze poza Jonssonem - jedzie tragicznie. Szukano juz od jakiegos czasu wzmocnienia i skoro padlo jednak na Piszcza to znaczy ze jego jazda musi pozostawiac dobre wrazenie w Anglii. Nawet jesli na wiele punktow to sie na razie nie przeklada.
Poza tym jesli Tomek zajmie w skladzie miejsce Amerykanina to bedzie jechal jako rezerwowy. Tym samym bedzie mial slabszych przeciwnikow wiec i o punkty moze bedzie latwiej.
Bardzo dobrze sie stalo ze Piszczyk wyladowal w Coventry bedzie mial okazje do wiekszej ilosci startow na nowych dla niego torach co powino zaowocowac w przyszlosci
Przegladajac strone www nowego klubu Tomka, mysle ze niebedzie mial goerzej niz w Panterach, zaplecze klubu jest dobre, jadalnia spanie itd.
A i stadion niczego sobie
Na stronce sa tez faine filmiki z meczow coventry niektore filmiki sa przezabawne
strona Coventry Bees
http://www.coventrymotorspeedway.com/index.htm
Przegladajac strone www nowego klubu Tomka, mysle ze niebedzie mial goerzej niz w Panterach, zaplecze klubu jest dobre, jadalnia spanie itd.
A i stadion niczego sobie
Na stronce sa tez faine filmiki z meczow coventry niektore filmiki sa przezabawne
strona Coventry Bees
W wyścigu 11 Tomek upadł i bieg został przerwany, pecha miał Stuard Robson już po zapaleniu świateł oznajmiających przerwanie biegu nie wyhamował uderzył w motocykl Zetterstroma i został przewieziony do szpitala. Tomkowi nic sie nie stało został wykluczony.
Tomek zdobył 3pkt.(1*,2,u,u,0)
2.Davidsson, Risager, Piszcz, Morris
4.Sullivan, Piszcz, Morris, Robson
7.Robson, Pedersen, Lyons, Piszcz(u)
11.Lindback, Zetterstrom, Risager, Piszcz u/w
13.Lindback, Jonsson, Sullivan, Piszcz
Wkradł mi sie błąd, w biegu 7 miał upadek a nie defekt.W sumie to nie wiadomo co gorsze
No i pominełem opisany bieg 11
Już powinno byc dobrze.
Tomek zdobył 3pkt.(1*,2,u,u,0)
2.Davidsson, Risager, Piszcz, Morris
4.Sullivan, Piszcz, Morris, Robson
7.Robson, Pedersen, Lyons, Piszcz(u)
11.Lindback, Zetterstrom, Risager, Piszcz u/w
13.Lindback, Jonsson, Sullivan, Piszcz
Wkradł mi sie błąd, w biegu 7 miał upadek a nie defekt.W sumie to nie wiadomo co gorsze
No i pominełem opisany bieg 11
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2004, o 00:00 przez mikas, łącznie zmieniany 2 razy.
Tomek ten rok startów w lidze brytyjskiej traktuje wibitnie jak czas nabierania nowych doświadczeń i tak zwanego "objeżdżenia" na tamtejszych torach. Początki nie zawsze są łatwe, tym bardziej, jeśli dodatkowo sprzęt zawodzi...
Tak czy inaczej, doświadczenia, które Tomek nabywa w Anglii na pewno zaprocentują w przyszłosci. Chłopak chce sie rozwijać i chwała mu za to.
Pozdrawiam
Tak czy inaczej, doświadczenia, które Tomek nabywa w Anglii na pewno zaprocentują w przyszłosci. Chłopak chce sie rozwijać i chwała mu za to.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
meesha pisze:Nie wiem czy słyszeliście, ale Tomek znowu zmienił klub w AngliiJak podał nasz SZpiker (to za ten SZtrabag
) Piszcz przeszedł do drużyny z Oxfordu. Qrcze, znowu muszę zmienić avatara
![]()
I do tego do drużyny Profesorów z Oxfordu
Jak potłuczony gadal.... podobnie jak komentatorzy na GP w C+...

Na Sportowych Faktach jest również informacja o złamaniu nogi przez Tomka Piszcza.Czekamy na więcej informacji, ale wygląda na to że ma już sezon z głowy.Ciekawe kto teraz za niego pojedzie bo nie może być zastępowany przez kolegów z drużyny.Chyba niejaki J.M. będzie się musiał pojawić w składzie.
-
Gość