ravajas pisze:Dumbli,
więc po prostu niech każdy, kto umie, powstrzyma się od wchodzenia na forum do końca stycznia, a przynajmniej od wypowiadania się na nim
Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
Zgadzam się z GeloSMT, Jurko i resztą. Prezes klubu sportowego to funkcja publiczna i jego działania podlegają ocenie. Oceniający jak to ludzie - są różni. Jedni kulturalni, inni mniej i takie też będą oceny pracy Prezesa. Jeśli komuś nie pasuje forma krytyki zawsze może nacisnąć ten mały czerwony wykrzyknik w rogu. Na pewno moderatorzy i admini coś z tym zrobią.
Ale dlaczego? Komu to przeszkadza, że przed pierwszym kontraktem natłuczemy 200 stron luźnej pogawędki o działaniach (albo raczej nie-działaniach) Prezesa? 
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
klops pisze:
Ale dlaczego? Komu to przeszkadza, że przed pierwszym kontraktem natłuczemy 200 stron luźnej pogawędki o działaniach (albo raczej nie-działaniach) Prezesa?
Prezesowi to przeszkadza w podpisywaniu kontraktów.
Musi bez przerwy nas czytać i nie ma czasu na negocjacje.
Brak kontraktów to nasza wina. Proponuję zaprzestać pisania,
a kontrakty od razu sie pojawią
To co, niedziela dniem bez posta w tym temacie?:]
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Jestem za, ale chyba Shack musialby zablokowac ten watek 
Noiii cooooo , brak kontraktów ciąg dalszy .... kasa niby jest ale jest problem... na co czekamy Dariusz???? , na kolejne promocje które dają wynik -400tys zł ???
:)

LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

go! pisze:Jestem za, ale chyba Shack musialby zablokowac ten watek
Teraz blokować? Jak kontrakty tuż za rogiem?
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Kontrakty? Jakie kontrakty? To Kinderman już podpisał? 
Miesiąc,Kudriaszow,Łukaszewski,Staszek ?
Czy tak będzie czas pokaże
a może tylko mi się tak śniło
Czy tak będzie czas pokaże
Jak się prezes nie wypowiada w prasie to źle, bo nic nie mówi, jak coś powie to też źle, że się odezwał. A może to tylko jeden z elementów negocjacji z zawodnikami? 
Jestem bardzo niezadowolony z obrotu sprawy, ucieczki Miska, Dawida i Mateusza ale niektórzy z tym jęczeniem na forum już przesadzają.
Jestem bardzo niezadowolony z obrotu sprawy, ucieczki Miska, Dawida i Mateusza ale niektórzy z tym jęczeniem na forum już przesadzają.
-
mariusz1987
- Junior