Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

Re: Żużlowe różności

#10076 Postautor: meesha » 4 listopada 2012, o 17:35

No dobra, niepotrzebnie użyłem słowa "nikt". Ktoś tam może wiedział, ale tzw. opinia publiczna nie miała o tym pojęcia. I gdyby mi się chciało to bym tu wrzucił linki do artykułów na ten temat, ale mi się nie chce :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Deri
Senior

#10077 Postautor: Deri » 4 listopada 2012, o 21:59

Co to znaczy nie chce mi sie!!!! Jestem bardzo zainteresowany poczynaniami Chlibka a tu niejaki przodownik tego forum pisze nie chce mi sie,zaleciało mi tu Linda i filmem "PSY" heheh :lol:
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p

meesha
Trener
Kontakt:

#10078 Postautor: meesha » 4 listopada 2012, o 23:28

Nie przodownik tylko przewodniczący :)

A wracając jeszcze do planów przyznania honorowego obywatelstwa Lublina dla Hansa - jestem raczej sceptycznie nastawiony do pomysłu, ale jak się dowiedziałem, że honorowym obywatelem Gniezna jest... Ivan Mauger ( :shock: ) to już w sumie nie jestem takim radykałem :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#10079 Postautor: Egon » 5 listopada 2012, o 22:20

Dajcie już spokój z tym Hlibem..przed tamtym sezonem też coponiektórzy pomysłowi widzieli go w naszej drużynie ale no ludzie..trochę powagi :P

Kargolo pisze:Baran jaki jest taki jest ale w Lublinie wszyscy go lubią i zna nasz tor bardzo dobrze, a zajawka na koniec sezonu to coś niesamowitego ;) Miesiąca lubię osobiście za walkę, poza tym zrobił duży postęp w tym roku i nawet zdarzało mu się wygrywać starty z dużą przewagą co było niedawno nie do pomyślenia.
Tutaj się zagalopowałeś bo Karol w Lublinie ma tylu zagorzałych obrońców co taczkowych :D Pół forum go widzi w składzie przy każdej dyspozycji, a drugie pół nie chce o nim słyszeć :D
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#10080 Postautor: kibicLBN » 6 listopada 2012, o 21:18

Wielu z forumowiczów pisało, że w Anglii jeździ się na błotku albo na kopie i nikt nie płacze. A tu prosze, mamy płacz mistrza świata:
Chris Holder krytykuje angielskie tory
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#10081 Postautor: tezetomaniak » 7 listopada 2012, o 15:02

Holder sie nie zna, tylko eksperci z zuzel.info ogarniają temat :mrgreen:

Koper
Trener
Kontakt: