30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41
A drogi ostrowski Michal jeszcze niczego sie nie nauczyl. Pisze o naszym cwaniactwie ... smiech. Czym ze wiec byly opinie ostrowskich kibicow o tym ze macie szanse na wygrana w Lublinie nawet w krajowym skladzie :)
Drogi Michale. Otoz nie jest to cwaniactwo a realna ocena m,ozliwosci poszczegolnych druzyn. Majaca zreszta potwierdzenie w rzeczywistosci.
To wasi kibice pisza o wielkim potencjale KM podczas gdy tak na prawde to chyba na 6 miejscu sie skonczy
Drogi Michale. Otoz nie jest to cwaniactwo a realna ocena m,ozliwosci poszczegolnych druzyn. Majaca zreszta potwierdzenie w rzeczywistosci.
To wasi kibice pisza o wielkim potencjale KM podczas gdy tak na prawde to chyba na 6 miejscu sie skonczy
michalw pisze:Hollywood pisze:Nawet jakby pojechał Klinberg , Ferjan , Fajfer to i tak byście dostali bo jesteście kelnerami.Obcokrajowca objeżdża junior ! Jędzrzejaka robią na dystansie jak dziecko! i z czym do ludzi.
Grudziądz zasługuje na 4 miejsce , na Ostrów pojedzie w barażach ale o 4 ostatnie miejsca.
wstrzymaj sie z oceną do rewanzu. gdansk wam pokazal gdzie wasze miejsce, u was zrobi to ponownie, tak samo gorzów!!. Trzymam też kciuki za rzeszow, bo wasze cwaniactwo powinno zostac ukarane.
Skoro porażki na wyjazdach traktujesz jako "wskazywanie gdzie jest czyje miejsce" to powiedz mi drogi kibicu gdzie po przegranej w Lublinie jest miejsce drużyny z Ostrowa??? Bo według moich obliczeń nijak nie pasujecie do I ligi...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
ile kosztuje bilet ulgowy na mecze tż sipma lublin
jestem z puław i zamierzam z kolegami wybrac sie na mecz
dlatego chciałem sie dowiedziec ile kosztuje bilet ulgowy na mecz
kamas
cwaniactwo, bo ile sie z nas nabijaliscie ze zrobilismy w gdansku 28 pkt a za to wy wycisnelliscie 27!!!!(zaraz pewnie beda "gdyby"
) a co do toru to wy oczywiscie bedziecie trwac przy swoim i twierdzic ze był prześwietny, albo rowny?????? dla wszystkich
łatwo was si prowokuje bo jestescie zbyt pewni siebie i myslicie ze juz na 100 % macie 3 miejsce. Na szczescie tacy jak wy nie decydują o tym kto sie nadaje do I ligi a kto nie, wiec jeszcze w polskim zuzlu nie jest tak zle. Po zwyciestwie z nami uniesliscie sie juz tak wysoko ze pewnie juz z tej wysokosci gdansk bylo widac(dla własnego dobra nie powinniscie z gdanskiem i z nami juz wygrywac, bo niektorzy z was moga juz nigdy na ziemie nie wrocic!!
), macie 2 punkciki przewagi a napinacie jakbyscie mieli przynajmniej z 10

michalw pisze:cwaniactwo, bo ile sie z nas nabijaliscie ze zrobilismy w gdansku 28 pkt a za to wy wycisnelliscie 27!!!!(zaraz pewnie beda "gdyby"![]()
) a co do toru to wy oczywiscie bedziecie trwac przy swoim i twierdzic ze był prześwietny, albo rowny?????? dla wszystkich
![]()
łatwo was si prowokuje bo jestescie zbyt pewni siebie i myslicie ze juz na 100 % macie 3 miejsce. Na szczescie tacy jak wy nie decydują o tym kto sie nadaje do I ligi a kto nie, wiec jeszcze w polskim zuzlu nie jest tak zle. Po zwyciestwie z nami uniesliscie sie juz tak wysoko ze pewnie juz z tej wysokosci gdansk bylo widac(dla własnego dobra nie powinniscie z gdanskiem i z nami juz wygrywac, bo niektorzy z was moga juz nigdy na ziemie nie wrocic!!
![]()
![]()
![]()
Ale Ty powiedz co obchodzi kogos to ile to pkt zrobila poszczegolna druzyna w Gdansku? Dostaliscie u nas lupniak i mam nadzieje ze w Ostrowie bedzie powtorka i dostaniecie baty od Tztu... A po wyciestwie z wami nie unieslismy sie nigdzie bo to zwyciestwo bylo wiecej niz pewne... Wiec raczej nikogo ono nie zdziwilo... Haha... Tyle poza tym odnosnie Twojej wypowiedzi bo widze ze juz sie totalnie gubisz w tej szarej rzeczywistosci i nie wiesz za bardzo co pisac.. I wypisujesz tak te bzdury w nieskonczonosc...Smiech na sali... I nikt sie nie napina... HAHAHAHA
MOTORLUBLIN
michalw pisze:cwaniactwo, bo ile sie z nas nabijaliscie ze zrobilismy w gdansku 28 pkt a za to wy wycisnelliscie 27!!!!(zaraz pewnie beda "gdyby"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wtrącę się i ja bo już nie mogę !!! Cwaniaczku przypominam że wy do Gdańska pojechaliście z Klindbergiem który machnął 9 punktów , 15 mieliście z urzędu + 9 Klindberga = 24 + pare niedobitków i co z tego macie???? Czym się szczycisz???? O co Ci biega??? Przystopuj trochę ok??? To forum nie jest od tego aby się kłócić!!!
14. Mariusz Pacholak 2' - 0 0 0
Tego nie bierzesz pod uwage??? Fakt jest faktem 3 wyscigi po 3:3 na pacholaku
, + 3 wyscigi po 3:3 i to wszystko co wywalczyliscie
. Pewnie uwazajcie nas za kelnerów itp. bardzo mnie to bawi
Tym wiekszy ubaw bede mial jesli przypadkowo uda nam sie was pokonac w ostrowie. Jesli przegramy to nic, bo przeciez jak ktos tu zauwazył nie nadajemy sie do 1 ligi. A co sie stalo z piszczykiem??? tlumaczenia ze sprzet za wolny nie przystoją komuś tak szybkiemu jak w meczu z ostrowem. Nie umie przyznac ze jest slabszy??
Ostatnio zmieniony 25 maja 2004, o 16:59 przez michalw, łącznie zmieniany 1 raz.
michalw pisze:14. Mariusz Pacholak 2' - 0 0 0![]()
![]()
![]()
![]()
Tym wiekszy ubaw bede mial jesli przypadkowo uda nam sie was pokonac w ostrowie. Jesli przegramy to nic, bo przeciez jak ktos tu zauwazył nie nadajemy sie do 1 ligi.
jedyne co pozostaje to pozdrowic autora tych postow niejakiego michalka
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Ja bym z 13 puścił Petera. Niech on od startu wyrywa do przodu i nie ogląda sie ani troche. Przecież Jeleń to nie zawodnik, któremu można pomagać na trasie. Jakim cudem chcecie jechać parą z zawodnikiem, który zaczyna wiraż przy krawężniku a kończy pod bandą?? ja osobiście tego nie widzę. natomiast Piszcza wystawiłbym z 11, w parze z Knappem. Dwóch rzeźników w jednym biegu to dodatkowa atrakcja
I nie wiem czy będą sobie specjalnie przeszkadzać na torze. Prawda, że obaj starty mają raczej średnie, ale powinni sobie poradzić. Skoro Tomek dawał rade (pomimo przegranych startów) jeszcze na 1 łuku mijać Jędrzejaka to chyba wszystko jest ok. A u Grześka zauważyłem ostatnio tendencje do rozkręcania się na 2-3 okrążeniu. Teoretycznie ta para powinna pojechać o niebo lepiej niż na początku sezonu.
Re: ile kosztuje bilet ulgowy na mecze tż sipma lublin
kamas pisze:jestem z puław i zamierzam z kolegami wybrac sie na mecz![]()
![]()
11 zlotych, widzicie, trzeba sie kiedys do Puław z plakatami wybrac
michalw pisze:14. Mariusz Pacholak 2' - 0 0 0![]()
![]()
![]()
![]()
Tym wiekszy ubaw bede mial jesli przypadkowo uda nam sie was pokonac w ostrowie. Jesli przegramy to nic, bo przeciez jak ktos tu zauwazył nie nadajemy sie do 1 ligi. A co sie stalo z piszczykiem??? tlumaczenia ze sprzet za wolny nie przystoją komuś tak szybkiemu jak w meczu z ostrowem. Nie umie przyznac ze jest slabszy??
Czlowieku Piszcz w tym roku debiutuje w lidze angielskiej !!!!.
Po 2 gdzie wasz pietrzyk,dym,tajchert, Piszcz jechal tych kelnerow jak chcial. gdzie ci sami zawodnicy sa w angli czy szwecji !? . Piszcza chociaz ktos chcial zatrudnic, z reszta zaloze sie ze na meczu nie byles i nawet nie widziales jak robil wasze wielkie gwiazdy z Jedrzejakiem na czele. W gdansku gydby nie pech (upadek) mialby 3,4 pkt wiecej czyli wiecej niz wszyscy wasi seniorzy. Wiec pmysl co piszesz.
człowieku chyba cie zaślepia gwiazda piszcza!!!! to po meczu w gdansku narzekał na sprzęt(z ostrowem był szybki, wiec ciekawe co sie stalo???)a ty mi tu wyjezdzasz z ligą angielską. Przegrałeś zakład pionku bo akurat byłem w lublinie i widziałem zarówno kelnerów jak i wasze gwiazdy. I nie porównuj jedrzejaka z piszczem, bo Tomek umie sie przynajmniej przyznać ze był słabszy, a nie zwala winę na sprzęt. I znowu kolejny "gdybacz" sie włączył. Pogdybacie sobie znowu w niedziele wieczorem
.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2004, o 20:04 przez michalw, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Świetny występ Ogóra na wyspach
Przecież On jest o niebo lepszy od Piszcza, a przegrywał z Tomkiem tylko przez nieznajomość lubelskiego toru
Pozdrawiam
P.S. Pewnie mu sprzęt nie "szedł"
Belle Vue 48
1. Joe Screen 8 (3,3,2,0,0)
2. Z/Z
3. Antonin Svab 2+1 (1,1*,u/w)
4. Kenneth Bjerre 14 (3,2,3,2,3,1)
5. Jason Crump 11 (2,3,3,3)
6. Tomasz Jedrzejak 3+2(0,0,1*,0,1,1*)
7. Rory Schlein 10+2 (3,w, 2*,2*,0,2,1)
Eastbourne 45
1. Adam Shields 12 (2,3,2,2,3)
2. Ulrich Ostergaard 2+1 (1*,0,1, u/w)
3. David Norris 12+1 (2,2,3,3,2*)
4. Joonas Kylmakorpi 4+1 (0,1*,1,2)
5. Jason Lyons (gość.) 10+1 (3,d,6,1*)
6. Peter Ljung 3 (2,1,0,0)
7. Andrew Moore 2+1 (1*,0,1,0)
Bieg po biegu:
1. Screen, Sheilds, Ostergaard, Jedrzejak 3:3 (3:3)
2. Schlein, Ljung, Moore, Jędrzejak 3:3 (6:6)
3. Bjerre, Norris, Svab, Kylmakorpi 4:2 (10:8)
4. Lyons, Crump, Jedrzejak, Moore, Schlein(w/2min) 3:3 (13:11)
5. Sheilds, Bjerre, Svab, Ostergaard 3:3 (16:14)
6. Screen, Schlein, Ljung, Lyons(d) 5:1 (21:15)
7. Crump, Norris, Kylmakorpi, Jedrzejak 3:3 (24:18)
8. Bjerre, Schlein, Ostergaard, Ljung 5:1 (29:19)
9. Lyons(z/r), Bjerre, Moore, Svab(u/w) 2:7 (31:26
10. Norris, Screen, Kylmakorpi, Schlein 2:4 (33:30)
11. Crump, Shields, Jędrzejak, Ostergaard(u/w) 4:2 (37:32)
12. Norris, Schlein, Jędrzejak, Ljung 3:3 (40:35)
13. Crump, Shields, Lyons, Screen 3:3 (43:38)
14. Bjerre, Kylmakorpi, Schlein, Moore 4:2 (47:40)
15. Shields, Norris, Bjerre, Screen 1:5 (48:45
Przecież On jest o niebo lepszy od Piszcza, a przegrywał z Tomkiem tylko przez nieznajomość lubelskiego toru
Pozdrawiam
P.S. Pewnie mu sprzęt nie "szedł"
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
A co sie stalo z piszczykiem??? tlumaczenia ze sprzet za wolny nie przystojÄ… komuÅ› tak szybkiemu jak w meczu z ostrowem. Nie umie przyznac ze jest slabszy??
Skoro piszcz jest słabszy, a z Waszym dream teamem zrobił 14 punktów, to co powiedzieć o Waszym idolu Ogórze, którego ten słabszy piszczyk ośmieszył trzy razy jak dzieciaka? chłopie wyluzuj bo bzdury wypisujesz. Na finiszu bedziecie mieli 6-8 punktów straty do nas. Bardzo mocno sie zdziwie jak wygracie z nami w Ostrowie - a dlaczego? Mamy lepszego obcego, lepszych juniorów (wy ich nie macie wcale), a na Ogóra mamy "słabszych" piszczyka i Śledzia
-
Gość
Dajcie spokój nie ma co się kłocić z Ostrowem w chwili obecnej , przyjdzie mecz w Ostrowie to sobie pogadamy !
W niedziele czeka nas nielada przeprawa , mecz Sezonu w Lublinie , i nie będę oryginalny Tż Lublin ten mecz wygra !!!!!!
bo zawodnicy się sprężą i kibice dadzą z siebie wszystko aby tak się stało.
Zobaczymy co ci niesamowici ultrasi z gdańska przygotują.
W niedziele czeka nas nielada przeprawa , mecz Sezonu w Lublinie , i nie będę oryginalny Tż Lublin ten mecz wygra !!!!!!
bo zawodnicy się sprężą i kibice dadzą z siebie wszystko aby tak się stało.
Zobaczymy co ci niesamowici ultrasi z gdańska przygotują.
michalw pisze:człowieku chyba cie zaślepia gwiazda piszcza!!!! to po meczu w gdansku narzekał na sprzęt(z ostrowem był szybki, wiec ciekawe co sie stalo???)a ty mi tu wyjezdzasz z ligą angielską. Przegrałeś zakład pionku bo akurat byłem w lublinie i widziałem zarówno kelnerów jak i wasze gwiazdy. I nie porównuj jedrzejaka z piszczem, bo Tomek umie sie przynajmniej przyznać ze był słabszy, a nie zwala winę na sprzęt. I znowu kolejny "gdybacz" sie włączył. Pogdybacie sobie znowu w niedziele wieczorem![]()
.
HEHE bardzo śmieszne , Jędrzejak mówił po meczu że tor nie nadawał się do jazdy:) To mówił vice mistrz Polski Tomasz Jędrzejak a Piszczo na tym torze zrobił 14 pktów i ośmieszał jak chciał Ogóra