Lubelskie programy żużlowe
Re: Lubelskie programy żużlowe
Może ktoś wie kto w klubie jest odpowiedzialny za zatwierdzenie programu zawodów do druku?
Pomijam cenę (5zł za 4 kartki) ale brak obsady 8 biegów to już żenada.
Pomijam cenę (5zł za 4 kartki) ale brak obsady 8 biegów to już żenada.
Bilety tez powalaja na kolana grafika 
Z tą obsadą biegów 13-20 to przeszli samych siebie. Za 5 zł takie coś...
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:Z tą obsadą biegów 13-20 to przeszli samych siebie. Za 5 zł takie coś...
Może chociaż na rachunek za prąd się uzbierało z tych programuff
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
pav pisze:Pomijam cenę (5zł za 4 kartki) ale brak obsady 8 biegów to już żenada.
Blad w pierwotnej dacie zawodow / o caly miesiac / na tytulowej stronie to tez spora wpadka.
Ale nic to, pomimo deszczu wszystko bardzo pieknie....po ciemku nawet popcorn mniej smierdzi.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Jescze nikt nie napisal, ze muzyka byla za glosno ? Co jest z Wami
?
Może i gdzieś tam była za głośno, ale w jednym z najbardziej zapełnionych sektorów to jej wcale nie było :s
NervGal pisze:Może i gdzieś tam była za głośno, ale w jednym z najbardziej zapełnionych sektorów to jej wcale nie było :s
potwierdzam na pierwszym łuku, po 2 zdaniach spikera głosniki umilkły. Jak szedł ziółkowski to wszyscy krzyczeli że głosnik, a on telfon odebrał
Padl wzmacniacz 
Dzwoniłem do organizatora czyli klubu, w programie była podana komóra to kazał mi się zgłosić do mosiru

- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Naglosnienie siadlo tuz przed przemowieniem Wojciechowskiego co akurat takie zle nie bylo. Szkoda, ze nie naprawili pozniej.
Lublin_Fan pisze:Nagłośnienie siadło tuz przed przemówieniem Wojciechowskiego co akurat takie złe nie było. Szkoda, ze nie naprawili później.
Dobrze, że tylko głośnik nam wtedy na sektorze zaniemówił. A jaki byłby wstyd gdy padła by tablica świetlna lub oświetlenie stadionu w czasie wyścigu.
Moich żyłach płynie metanol, a w sercu Motor od małego
Mam problem. Od tej zimy bawię się w rozpisywanie meczy lubelskich drużyn. Zaciąłem się przy meczu z 1.04.1990 z ROW-em Rybnik. Dokładnie chodzi o bieg ósmy. Robię to na podstawie rlach i nie zgadza mi się wynik biegu oraz zmiany w kilku biegach. Jeśli ktoś byłby taki dobry i rozpisał biegi 5-8. Interesuje mnie tylko kolejność na mecie.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
ma ktoś do sprzedania program z Gniezna i Dauga?
-
ziemek
Proponuję zgłaszać takie prośby przed wyjazdami, a nie po. P. Mordel ponoć zakupił całą garść w Dauga, nie wiem, może na handelek? 
Uważaj, bo za sugestie, że Mordel Jerzy może mieć coś wspólnego z handlem to tu bany lecą 
Kilka osób zamówiło sobie u niego wcześniej programy bo zbierają, a nie mogli z różnych powodów pojechać i tyle. Wielkie mi mecyje...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
ziemek
Dlatego też nic nie sugerowałem, proszę mi nie imputować.
Z tymi programami to chyba klub sobie z nas jaja robi. Dzisiaj powtorka z meczu z Ostrowem. Program nieaktaualny, drukowany jeszcze pod odwolany mecz. Jakby nie bylo kibice placa za ten glupi kawalek kartki 5 zl i znowu uslysza od spikera ze przepraszamy ale oszczednosci...
bez jaj? z 9 kwietnia program? hahaha
dużo trzeba skreślać? bo zastanawiam się czy kupować
dużo trzeba skreślać? bo zastanawiam się czy kupować
Skreślania sporo bo czterech pierwszych zawodników GTŻ + naszych trzech :/
wtedy
GKM Grudziądz :
1. Hans ANDERSEN
2. Norbert KOŚCIUCH
3. Davey WATT
4. Andrij KARPOV
5. Peter LJUNG
6. Łukasz CYRAN
Motor Lublin
9. Robert MIŚKOWIAK
10. Paweł MIESIĄC
11. Daniel JELENIEWSKI
12. Mads KORNELIUSSEN
13. Dawid STACHYRA
14. Mateusz BOROWICZ
teraz
GTŻ Grudziądz
1. Davey Watt
2. Andriej Karpow
3. Norbert Kościuch
4. Hans Andersen
5. Peter Ljung
6. Łukasz Cyran
Lubelski Węgiel KMŻ
9. Robert Miśkowiak
10. Karol Baran
11. Daniel Jeleniewski
12. Cameron Woodward
13. Dawid Stachyra
14. Mateusz Łukaszewski
Na moje oko ze 27 razy trzeba bedzie poprawiac
GKM Grudziądz :
1. Hans ANDERSEN
2. Norbert KOŚCIUCH
3. Davey WATT
4. Andrij KARPOV
5. Peter LJUNG
6. Łukasz CYRAN
Motor Lublin
9. Robert MIŚKOWIAK
10. Paweł MIESIĄC
11. Daniel JELENIEWSKI
12. Mads KORNELIUSSEN
13. Dawid STACHYRA
14. Mateusz BOROWICZ
teraz
GTŻ Grudziądz
1. Davey Watt
2. Andriej Karpow
3. Norbert Kościuch
4. Hans Andersen
5. Peter Ljung
6. Łukasz Cyran
Lubelski Węgiel KMŻ
9. Robert Miśkowiak
10. Karol Baran
11. Daniel Jeleniewski
12. Cameron Woodward
13. Dawid Stachyra
14. Mateusz Łukaszewski
Na moje oko ze 27 razy trzeba bedzie poprawiac
Motor mocny
Tak z 9 kwietnia. Ja tez mialem kupic ale jak kolega mi to powiedzial to dalem sobie spokój i nikomu nie polecam. Mogli by chociaz w takiej sytuacji obnizyc cene programu. Wydaje mi sie ze tak bylo by uczciwie.
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2012, o 16:07 przez Scibi, łącznie zmieniany 1 raz.
Jezeli program jest z 9 kwietnia to powinien kosztowac 2 zl a nie 5zl, tak samo tydzien temu. Powinna byc rowniez informacja przy kasie ze jest problem z tym programem, ze nie jest aktualny. Troche za bardzo oszczednie postepuja nasi wlodarze, nie powinno tak byc, to jest robienie ludzi w balona. Komu sie chce tyle kreslic?? Wiecej profesionalizmu.
edit. pytanie do zoorientowanego: Ile kosztuje wyprodukowanie programu?
edit. pytanie do zoorientowanego: Ile kosztuje wyprodukowanie programu?