Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic - CZAPKI ZIMOWE
Ja byłbym zainteresowany szalikiem jakby ktoś zorganizował taką akcję ewentualnie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Sezon sie niedługo zbliża wieć jak by ktoś organizował produkcje szalików to zgłaszam chęć zakupu.
Ewentualnie jestem w stanie zająć się samym wykonaniem gdyż mam takie możliwości. Potrzebował bym tylko projektu.
Jestem w stanie zrobic zarówno koszulki jak i szaliki.
Wzorem konkursu na kevlary może warto pomyśleć nad konkursem na projekt szalików i koszulek. Chyba że ktoś juz zajmuje się tymi rzeczami to chętnie zamówię zarówno koszulke jak i szalik
Z motorowym pozdrowieniem
Ajsmen
Ewentualnie jestem w stanie zająć się samym wykonaniem gdyż mam takie możliwości. Potrzebował bym tylko projektu.
Jestem w stanie zrobic zarówno koszulki jak i szaliki.
Wzorem konkursu na kevlary może warto pomyśleć nad konkursem na projekt szalików i koszulek. Chyba że ktoś juz zajmuje się tymi rzeczami to chętnie zamówię zarówno koszulke jak i szalik
Z motorowym pozdrowieniem
Ajsmen
- Egon
- Zawodowiec
Nie będziemy bawić się w konkursy, bo i tak nie wszystkim dogodzimy. Chyba obecny system się sprawdza..będzie fajny projekt, więc nie ma się czego obawiać
w planach szaliki, a trochę później t-shirty, z którymi nie zdążyliśmy w ubiegłym sezonie.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Ale juz nad propozycja wykonania mysle, ze warto sie zastanowic. Moze by w koncu sprawniej sie to wszystko odbywalo ? 
Po prostu dysponuje dobrym kontaktem z firmą w lbn która szyje ubrania itp.
planuje ktoś zorganizowanie akcji na koszulki żółto-biało-niebieskie?
- Egon
- Zawodowiec
Planuje 
to cudownie
a kiedy ta akcja będzie prowadzona i czy to będą koszulki regio ?
a kiedy ta akcja będzie prowadzona i czy to będą koszulki regio ?
- Egon
- Zawodowiec
Chwila..jeszcze mamy zimę
tak koszulki Regio, ale też t-shirty, z całkiem nowym wzorem.
zima jest ale każdy wie ile czasu potrwa najpierw sama zbiórka pieniędzy a potem realizacja zamowienia
- michal5555
I jak tam z szalikami ? Bo został dobry miesiąc do pierwszego meczu i obawiam się że chyba nie zdążymy .
Po co Ci szalik? Zima już się kończy 
- michal5555
Bo dziwnie się czuje siedząc na sektorze C z szalikiem KMŻ
, a po za tym obrzydliwie wygląda i nosząc go wygląda na to że kibicuje sponsorowi, a tak nie jest. Ogólnie żałuje że nie załapałem się na wcześniejszą edycję szalików. W tym Kmż-u byłem na dwóch meczach i teraz z utęsknienie czekam na te MOTORU.