Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Zacna inicjatywa.
Nosił Wilk razy kilka, ponieśli i Wilka...
Bilety tańsze o 30% (odpowiednio 14 i 8 zł) będzie można nabyć również w obydwu KFC w Lublinie- tak jak to miało miejsce przy poprzednim meczu
Zapraszamy
Bilety dostępne również przy okazji dostawy do domu! A co tam!
81 536 36 36
Przepraszam, mam takie pytanie. Skoro uczniowie podstawówek wchodzą za darmo, to młodsze dzieci też? Wolę się upewnić.
bedac w okolicach stadionu o godzinie 12/12.30 uda mi sie zakupic bilet? Czy tym ze "bilety są do nabycia w kasach na stadionie przy Al. Zygmuntowskich bezpośrednio przed zawodami." mam rozumiec ze kasy sa otwarte dopiero +-2 godziny przed meczem?
Wlasnie, o ktorej zwyczajowo otwierane sa kasy na Zygmuntowskich?
Nosił Wilk razy kilka, ponieśli i Wilka...
Bilety juz mozna kupowac w kiosku kolo stadionu
A wie ktoś jak to jest z tymi grouponami? Bilety za nie odbiera się w kasach, czy może gdzieś w klubie?
To jechalismy przez ta Serbie:)
W kwestii biletów jak zwykle pełna profeska. Można kupić normalne i ulgowe ale VIP już nie. Klub nie potrzebuje wsparcia kibiców 
A może po prostu wszystkie miejsca na tej trybunie zostały wcześniej wyprzedane? :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Z programami za darmo dla karnetowców to taki jednorazowy wybryk czy już tak będzie? Byłem szczerze zdziwiony, szczególnie że już wcześniej przy kasie sobie kupiłem (całe szczęście udało się go opchnąć koledze na stadionie
).
Myślę, że raczej powrót do normalności.
Co do karnetów.. Jak to możliwe, że nie zapisywane były numery karnetów? Równie dobrze mogło wejść i 40 osób na jednym karnecie.. Kompromitacja
Co do karnetów.. Jak to możliwe, że nie zapisywane były numery karnetów? Równie dobrze mogło wejść i 40 osób na jednym karnecie.. Kompromitacja
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
Dokładnie na to samo zwróciłem uwagę. Można było na 1 karnet wprowadzisć 10 osob podając go przez bramę.
- tezetomaniak
- Trener
Niczego nie rozumiecie. Akcja karnetowa była zajebista, jedna z najlepszych w Polsce. Efekt finansowy jest kapitalny, więc niech ludzie sobie wchodzą na 1 karnet.

-
Pirat
program do karnetu mial byc tylko dla vipów tylko spiker zle ogloszenie puscil wiec co do programu to byl to tylko jednorazowy wybryk 
Podobno było dzisiaj TYLKO 5 ulowych biletów dla VIPów
(ciekawe czy faktycznie tak było). Panie w kiosku zdezorientowane, panie w kasach to samo, twierdząc, że takowe bilety wyprzedane zostały przed sezonem o_O ... Uwielbiam tą naszą Lubelską organizację...
Witam serdecznie.Chciałbym zapytać jak to możliwe,że karnety nie są spisywane na bramie? Osobiście dzis widziałem jak na jeden karnet weszło kilka osób!! czuje sie w ten sposób nabity w butelke i to zdrowo.Inna sprawa,że równie dobrze temu Panu który je(karnety)sprawdzał mógłbym nawet kalendarzyk z programu pokazać i tak bym wszedł.A druga spraw(k)a podobno programy przysługują karnetom Vip.Wiec co u licha jak Mariusz S.twierdzi 10 min przed meczem,że mozna odebrac je na bramie przez wszystkich.
Pan przy bramce rozdawał programy wszystkim karnetowcom jak leci jakieś 35 minut przed 17, więc przed komunikatem spikera. Btw. rzeczywiście człowiek się specjalnie nie przyglądał, co się mu pokazuje.
Niestety nowa kadra...pewnie nie dostali instrukcji co i jak tylko informacje-"tu stoicie i w puszczacie tylko z zaproszeniami i karnetami"
Oczywiście to tylko przypuszczenie
Oczywiście to tylko przypuszczenie
Widzieliście ile jeszcze programów zostało? Ja byłem o 17 na bramie i 1,5 paczki było wolnych (100-200 sztuk)... Co mieli z nimi zrobić? Tapetę w biurze Sprawki? Fajnie, że rozdawali i tak powinno być. Karnet powinien być jakąś formą wyróżnienia i jak dla mnie program się należy.
Jak się już czepiać to nie tylko braku spisywania numerów, ale też i tego, że:
- wpuszczali przez bramę dla karnetów wszystkich,
- braku oznaczenia "WEJŚCIE TYLKO Z KARNETAMI",
- karnety łatwiej pilnować chociażby robiąc na nich miejsce na dziurkowanie ich za każdym wejściem (szybciej, łatwiej, bezpieczeniej)
Jak się już czepiać to nie tylko braku spisywania numerów, ale też i tego, że:
- wpuszczali przez bramę dla karnetów wszystkich,
- braku oznaczenia "WEJŚCIE TYLKO Z KARNETAMI",
- karnety łatwiej pilnować chociażby robiąc na nich miejsce na dziurkowanie ich za każdym wejściem (szybciej, łatwiej, bezpieczeniej)
Prymus44 pisze:Bilety tańsze o 30% (odpowiednio 14 i 8 zł) będzie można nabyć również w obydwu KFC w Lublinie- tak jak to miało miejsce przy poprzednim meczuZapraszamy
Tylko czemu nie powiesz ze trzeba kupić jakieś żarcie za kwotę na minimum powyżej 20zł. To ciekawa ta promocja zniżkowa dla biletów.
Moich żyłach płynie metanol, a w sercu Motor od małego
- Egon
- Zawodowiec
A jesteś biletem, że poszedłeś na tą promocję dla biletów?
Widzę, że co poniektórych jeszcze puszcza po niedzieli
Bylejakość w tym klubie tak mnie razi, że ledwo daję radę. No ale nie ma się czemu dziwić..przecież skreślenie numerka karnetu to nie lada wyczyn, więc po co się przemęczać, wpuszczać jak leci. W Boże Ciało biorę dziesięciu znajomych, a co, niech sobie popatrzą za darmo jak gwiazdy jeżdżą na motocyklach.
Bylejakość w tym klubie tak mnie razi, że ledwo daję radę. No ale nie ma się czemu dziwić..przecież skreślenie numerka karnetu to nie lada wyczyn, więc po co się przemęczać, wpuszczać jak leci. W Boże Ciało biorę dziesięciu znajomych, a co, niech sobie popatrzą za darmo jak gwiazdy jeżdżą na motocyklach.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
niuniek pisze:Tylko czemu nie powiesz ze trzeba kupić jakieś żarcie za kwotę na minimum powyżej 20zł. To ciekawa ta promocja zniżkowa dla biletów.
Bo nie musisz, możesz kupić np. 4 piwka
Rysza pisze:Podobno było dzisiaj TYLKO 5 ulowych biletów dla VIPów(ciekawe czy faktycznie tak było). Panie w kiosku zdezorientowane, panie w kasach to samo, twierdząc, że takowe bilety wyprzedane zostały przed sezonem o_O ... Uwielbiam tą naszą Lubelską organizację...
Tak dokładnie było 5 ulgowych biletów VIP do sprzedaży ...Zostały wprowdzone kasy fiskalne i w związku z tym było małe zamieszanie,jednak nie należy obwiniać za to kasjerek....