Plakaty
Re: Plakaty
truskawa pisze:czyli tak jakby 1/3 naszego Czechowanic szczególnego
Moglbys tak napisac gdyby ponad polowa Lublina byla oklejona plakatami, inaczej Twoja drwina brzmi dziecieco smiesznie, nie wyczuwasz tego ?
Oni oblepili pol miasta, a my nic... faktycznie nic wielkiego i szczegolnego w Krosnie nie zrobili...
Coraz czesciej martwi mnie plytkosc i powierzchownosc niektorych opinii.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Krosno ma 45 tysi mieszkancow Lublin grubo ponad 300
oklej pół Krosna, a oklej pół Lublina
pozdrawiam
pozdrawiam
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Przykro mi, ale nadal nie rozumiesz mojego komentarza.
To jest tak- rozmawiaja dwaj chlopcy:
-Ale masz slaby rower
-To pokaz swoj
-Jeszcze nie mam, moze dostane na komunie
Rozumiesz teraz?
Glowe dam, ze nie masz zlych intencji , tylko w tak dziwaczny sposob okazujesz swoja zazdrosc.
Myslisz...szkoda, ze u nas nie jest podobnie, a piszesz, ze w Krosnie to zaden wyczyn.
To jest tak- rozmawiaja dwaj chlopcy:
-Ale masz slaby rower
-To pokaz swoj
-Jeszcze nie mam, moze dostane na komunie
Rozumiesz teraz?
Glowe dam, ze nie masz zlych intencji , tylko w tak dziwaczny sposob okazujesz swoja zazdrosc.
Myslisz...szkoda, ze u nas nie jest podobnie, a piszesz, ze w Krosnie to zaden wyczyn.
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2009, o 15:11 przez InDorka, łącznie zmieniany 1 raz.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
czy sa jeszcze plakaty ? i gdzie teraz sa dawane ?
bo barku juz nie ma ; |
bo barku juz nie ma ; |
truskawa pisze:Krosno ma 45 tysi mieszkancow Lublin grubo ponad 300
pozdrawiam
To u nas jest bardzo malutkie zainteresowanie żużlem, jak Krosno liczy 45tyś mieszkańców i na zawody około 4 tyś przychodzi, a Lublin ma ponad 300 i ledwo 4 przychodzi to po co to komu ?
- Egon
- Zawodowiec
Jeszcze?zgredek19 pisze:czy sa jeszcze plakaty ? i gdzie teraz sa dawane ?
bo barku juz nie ma ; |
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
a to sa już nowe plakaty wydrukowane? Bo zadnej wiadomosci o tym nie widzialem... A oklejeniem polowy krosna nie ma sie co tak podniecać, tam miasto zyje tym sportem a u nas nie, u nas plakaty rozklejaja ochotnicy a tam kto wie, zreszta okleić pol miasta tam to robota na 2 godziny dla 3 osob a u nas 3 osoby to okleją co najwyzej 3 osiedla i centrum w ktorym na drugi dzien tych plakatów juz nie widac bo albo ktos zerwal albo zakleił innymi plakatami. Indorka a Ty pomogłaś kiedyś w rozklejaniu plakatów? chocby u siebie w okolicy? Ja po sobie stwierdziłem ze najefektywniejsze jest rozklejenie plakatów wlasnie na osiedlach bo wiszą najdłużej w centrum pare razy rozklejałem na krakowskim ale bywało i tak ze juz kilkadziesiat minut pozniej było to zaklejone nowymi plakatami...
Pozdrawiam
Oj oj, to nie tak. Taka sama ilość plakatów w Krośnie i w Lublinie daje taki efekt, ze u nich jest to widoczne na każdym kroku, a u nas sporadycznie. Skad wiesz ze u nas nie ma rozklejonych? Mozliwe ze jest, tylko ze tego nie WIDAĆ, bo mamy kilka razy wiekszą powierzchnie do obklejenia.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Dzięki Egon ; )
pytam ze względu że nie bylo zadnej informacji iż są juz wydrukowane ; )
pytam ze względu że nie bylo zadnej informacji iż są juz wydrukowane ; )
- Egon
- Zawodowiec
zgredek chyba nie zaczailes o co chodzi
chodzilo mi o plakaty na mecz ktory sie juz odbyl..z tego wzgledu ze z rozwieszaniem to u nas kiepsko
znaczy nie wiem..tak mi sie po prostu napisalo ze zostaly
a na Miskolc podejrzewam ze jeszcze nie ma bo informacja taka z pewnoscia pojawilaby sie na forum 
gizmo pisze: a Ty pomogłaś kiedyś w rozklejaniu plakatów? ...
No niee, nie pomoglam
Jest tyle dziewczyn na forum, a pan profesor Gizmo
Przeciez ja bronie "rozklejaczy" przed tymi, ktorzy z nich drwia...to jest moj nedzny, bo nedzny, ale zawsze jakis wklad.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
wlasnie mnie szarpie do tablicy i wytyka brak zaangazowania...
nikogo nie szarpie, odniosłem się do Twoich słow bo odczułem w nich troszkę krytyki do nas kibiców którzy naklejają plakaty, że niby tam juz oklejone pół miasta a w lublinie nic. Poza tym nic nie wytknąłem a jedynie zapytałem. Wytknąc mógłbym teraz ale po co? Idz weź ze 20 plakatów i powieś w centrum a na drugi dzien przejdź się ta samą trasą i ciekawe ile z nich bedzie nadal wisiec...
a noz mi sie spodoba i co bede robic w zimie?
Nie sadze aby sie spodobało, nie musisz sie tego bac :] A jak sie spodoba to zawsze mozesz zatrudnić się w agencjach reklamowych. Nasze plakaty z tego co wiem drukuje modart i jakiś ich pracownik rozwieszał plakaty na mieście (inf. własna) więc pewnie i inne rozwieszają, również w zimie, dlatego zajecie byś miała
Przeciez ja bronie "rozklejaczy" przed tymi, ktorzy z nich drwia.
Odczytałem Twoje posty zupełnie na odwrót... Nie zauwazyłem aby ktoś drwił tutaj z lubelskich kibiców którzy rozklejali w tym sezonie plakaty, jak już to drwiono z teego ze okleić pół krosna to nie jest ogromny wyczyn... A to ze w krosnie moga a w lublinie nie to bardziej świadczy o klubie a nie o nas gdyz my z tego nic nie mamy i robimy to o ile nam sie chce i jest czas.
Pozdrawiam
gizmo pisze:nikogo nie szarpie
Czyzby u Ciebie nie wyswietlaly sie emotki ?
zawsze mozesz zatrudnić się ......zajecie byś miała
Musze chyba popracowac nad swoim wizerunkiem skoro wygladam na bezrobotna
Nie zauwazyłem aby ktoś drwił tutaj z lubelskich kibiców którzy rozklejali w tym sezonie plakaty
Tak, ja zdecydowanie bronie "naklejaczy" bez podzialu na regiony- tym razem stanelam w obronie krosnienskich, ale widocznie brak mi precyzji w wyslawianiu sie.
Jesli okreslenie truskawy, ze "oklejenie plakatami polowy miasta to nic szczegolnego", jest w/g Ciebie aprobata i oznacza uznanie , to ja nie mam juz nic do dodania.PAS.
Odczytałem Twoje posty zupełnie na odwrót...
Wobec tego jesli znajdziesz wolna chwilke - mozesz zweryfikowac swoja opinie o moich wypowiedziach,
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Plakaty sa do odebrania u portiera na stiadionie przy Zygmuntowskich, 1000 sztuk.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A moze ktos podjąłby sie zrobienia plakatu na finał?:) Zakladajac optymistycznie ze awansujemy mozna juz przygotowywac projekty (z opcja z logo Łodzi i na wszelki wypadek z logo Krosna).KosaRKS pisze:Zrezygnowałem z projektowania plakatów na kolejne mecze żużlowe w Lublinie.
plakaty to znowu sepia z tym ze mniejszy format i papier jest jakis gorszy... No trudno ja juz troche wzialem i rozwiesiłem z połowe tradycyjnie, tesco, orkana, widok a dzis pewnie po porebie pochodze i zawitam do swojej nazyczonej do centrum to i tam troche powiesze. Plakaty wczoraj lezały przed okienkiem przy portierni, ciekawe czy ktos tego nei wywali jak dalej tak beda lezec. Kto moze niech pojedzie troche ich wezmie i powiesi chociazby w swojej okolicy. Pozdro! 
Pozdrawiam
Odnoszę wrażenie, że plakaty są traktowane przez władze klubowe jako zło konieczne. Na finał pewnie będą kserówki A4.
Niedawno byłam tam z koleżanką i jeszcze leżą.
Ja wziąłem dziś okolo 100szt, potem moi koledzy podjada i wezma jeszcze troszke. Wszystko bedzie rozwieszone.
Brawo chlopaki, ciesze sie, ze mnie lenia wyreczacie. Dziekuje bardzo. Az milo popatrzec jak mloda krew sie angazuje
W Niedrzwicy zbiorka pieniedzy na klub, tutaj nowe "twarze" dzialaja, drukuja, naklejaja, organizuja...Bedzie dobrze.Z takimi ludzmi zuzel musi przetrwac.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
- Egon
- Zawodowiec
Heh a co my tu wszyscy tak na prawde mozemy? Nic.. Ja chociaz dzis nie mialem zbyt duzo czasu wzialem 150 sztuk (zostalo mi tylko ze 25 na doklejanie pod koniec tygodnia) i z malolatem obskoczylismy centrum. Plaza, Raclawickie, Krakowskie, Starowka itd itp. Wszystkie metalowe ploty w okolicy obwieszone i plakaty na prawde dobrze by sie prezentowaly..gdyby nie te kolory. Chyba najgorsze plakaty w tym roku. A szkoda bo sporo bylo wydrukowanych a z daleka wcale ale to wcale nie przyciagaja uwagi.InDorka pisze:Bedzie dobrze.Z takimi ludzmi zuzel musi przetrwac.
Egon pisze:Heh a co my tu wszyscy tak na prawde mozemy?
Wiem, ze to co napisze to banaly i pustoslowie, ale sam wiesz, ze robicie wspaniala atmosfere wokol zuzla w Lublinie.
Same pieniadze to nie wszytko...
Gdyby tworcy KMŻ nie widzieli zapotrzebowania, zainteresowania i zaangazowania to dla kogo robiliby zmartwychwstanie tej dyscypliny?
A jak myslisz, pielgrzymki za swoja druzyna na odleglosci liczone w tysiacach kilometrow nie robia wrazenia ?
I pamietaj, ze Twoj malolat juz nasiąka, nasiąka ... i to jest Twoj najwiekszy wklad, on łyka dobre pomysly jak byc uzytecznym i jednoczesnie miec z tego frajde.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
- Egon
- Zawodowiec
Atmosfere po czesci robi kazdy kto przyjdzie na stadion
Jasne ze wyjazdy robia wrazenie ale ciekaw jestem czy gdyby znow (oby nie!) wazyly sie losy zuzla w Lublinie wzieto by pod uwage te ca. 50 osob ktore jezdza za naszymi scigantami po calej Polsce (i po calych Wegrzech
).. Kazdy robi co moze bo kocha ten sport
Inna sprawa ze niewiele wiecej mozemy zrobic. Wiec wieszajmy plakaty, dopingujmy cieszmy sie dopoki ta karuzela sie kreci