Działalność klubu - kłopotów cd....

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kilar
Trener

Re: Działalność klubu - kłopotów cd....

#3101 Postautor: kilar » 14 marca 2008, o 12:07

harry pisze:Przede wszystkim to trzeba zaczac nowy temat, bo ten chyba jest skonczony.
Marka owszem rzecz ważna ale drugorzedna. Najważniejsze jest zawsze to samo. PIENIĄDZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zeby otrzymac pieniadze od sponsorow, czy tez miec solidne argumenty w negocjacjach o nich, klub musi byc wiarygodny. A na to nie pracuje sie miesiac, czy rok. Kto zechce wylozyc duza ilosc $ na klub, o ktorym malo slyszal, albo jak juz to nienajlepsze opinie. Wiekszych pieniadzy, bez dobrego wizerunku klubu, nie bedzie.

Awatar użytkownika
major

Re: Działalność �ubu - kłop�ów c�...

#3102 Postautor: major » 14 marca 2008, o 12:11

Wreszcie zrozumiałem :D ale nie wynika to z wolnego czytania ze zrozumieniem tylko z lenistwa Harrego.
harry pisze:1.Już na dwoje nie wróżyła. Sponsor nas wyrolował. W tym roku nie jedziemy.
2. A ten "sponsor" siedzi sobie spokojnie za biureczkiem w WARCIE i analizuje. Niestety jest tylko zwykłym urzędnikiem.

A skąd ja mam wiedzieć, że pkt 2 odnosi się do pkt 1 lub nie. Czy nie powinno się zaznaczyć, że pkt 2 to odpowiedź na posta Janka? Zasady pisania na forum są bardzo proste. W odpowiedzi na mój post Harry wiedział jak się cytuje czyjeś wypowiedzi. W ten sposób powstają niedomówienia. Inny przykład :

harry pisze:No niestety ale nic takiego z tego postu mojego nie wynikało. To jest najwieksza bolaczka Polaków: nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem. NAPISAŁEM ze "sponsor" PRACUJE w Warcie. I tyle. Reszta to nadinterpretacja w wykonaniu Cz@rka i Piotra76, który przez przypadek, a raczej nie, został w to zamieszany.

To Piotr76 przez przypadek został w to zamieszany, czy nie przez przypadek?
Takich niedomówień na tym forum jest dużo. Nie zmienia to jednak faktu o nieprofesjonalnym podejściu do niektórych spraw. Jeżeli w listopadzie Harry podaje się do dymisji i wtedy już wiadomo było, że

harry pisze:Nie ma prezesa, ani chetnych, nie ma ciagnika, nie ma i nie bedzie licencji toru!!!

to po co było mamić nas, że może coś się uda. Trzeba wtedy było powiedzieć pass. Ale jazdą po bandzie było podpisywanie umów z zawodnikami ostatniego dnia wiedząc to, co w cytacie. Czysty profesjonalizm.

To rękodzieło chałupnicze!
Zawsze Motor Lublin

Koper
Trener
Kontakt:

Re: Działalność �ubu - kłop�ów c�...

#3103 Postautor: Koper » 14 marca 2008, o 12:15

major pisze:Wreszcie zrozumiałem :D ale nie wynika to z wolnego czytania ze zrozumieniem tylko z lenistwa Harrego.
harry pisze:1.Już na dwoje nie wróżyła. Sponsor nas wyrolował. W tym roku nie jedziemy.
2. A ten "sponsor" siedzi sobie spokojnie za biureczkiem w WARCIE i analizuje. Niestety jest tylko zwykłym urzędnikiem.

A skąd ja mam wiedzieć, że pkt 2 odnosi się do pkt 1 lub nie. Czy nie powinno się zaznaczyć, że pkt 2 to odpowiedź na posta Janka? Zasady pisania na forum są bardzo proste.

Wlasnie jedna z takich zasad jest to ze nie cytuje sie postu jesli odpowiada sie na niego dokladnie "post pod postem" :) tak wlasnie uczynil harry i jest to wlasnie zgodnie z zasada pisania na forum :)

Awatar użytkownika
papi
Trener

#3104 Postautor: papi » 14 marca 2008, o 12:17

od konca stycznia do wczoraj bylo poltora miesiaca i mozna bylo zalatwic, wiec nie wiem z czym dyskutujesz. Uwazasz ze Harry robil komus na zlosc? Zreszta moze faktycznie zamknac temat, bo nic tu juz sie nie zmieni, wiec po co gdybac.

Aha, wbrew temu co ktos wyzej napisal to koszykowka w naszym miescie jeszcze nie umarla

Koper
Trener
Kontakt:

#3105 Postautor: Koper » 14 marca 2008, o 12:19

papi pisze:Aha, wbrew temu co ktos wyzej napisal to koszykowka w naszym miescie jeszcze nie umarla

Z bilansem 25 przegranych 2 wygrane w biezacym sezonie koszykowka ma obecnie taki czarny PR ze mowi sie o niej ze juz umarła.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#3106 Postautor: papi » 14 marca 2008, o 12:24

po sezonie zasadniczym jest faza play-out, gdzie jedyne znaczenie ma miejsce zajete we wczesniejszej fazie (a nie liczba pkt). A ze na play-outy maja wrocic Holota, Pelczar i Bidynski to nie przesadzalbym juz o spadku

Koper
Trener
Kontakt:

#3107 Postautor: Koper » 14 marca 2008, o 12:25

Ja tez nie przesadzam, wrecz licze ze w tych play-otach Start AZS pokaze nowe oblicze.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#3109 Postautor: papi » 14 marca 2008, o 12:43

rzeczywiscie najlepiej porzycmy nadzieje, polozmy sie i placzmy ze sport w Lublinie nie istnieje. Pruszkowski juz prawie zniszczyl sport, nalezy mu oddac poklony i przeprosic, ze tak pozno sobie uswiadomilismy jego dobre checi

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#3110 Postautor: Gelo » 14 marca 2008, o 12:48

jakos mie mam ochoty na podskoki z radosci. Zdechł pies...

Awatar użytkownika
suchy1613
Szkółkowicz

#3112 Postautor: suchy1613 » 14 marca 2008, o 13:31

Do bkapusty:
Jest mi kompletnie obojetne czy po stadionie obwozi sie przed wyborami Sierakowska (kiedys z Jurkiem Mordelem), Wojciechowski, czy przypuscmy Palikot. Moze tylko uwazam, ze motocykl zuzlowy to lepsza i pozteczniejsza reklama niz inne znane nam atrybuty. Dla mnie osobiscie najwazniejsza jest uczciwosc, a nie przynaleznosc partyjna :D Zmierzam do tego, ze sa w Lublinie ludzie, ktorych stac na promocje naszego miasta i pomoc dla sportu i uwazam, ze taka suma to dla mieniacych sie biznesmenami to zadne pieniadze. Jezeli chodzi o moja osobe to chyba jestem jednym ze sponsorow jakich wielu w naszym miescie, czyli kibicem wiernym swojemu klubowi od wielu lat niezaleznie od tego, czy to extraklasa, czy 2 liga, czy mecz z Nielsenem, czy nie. Trudno sie pogodzic z tym, ze Motor istnial w duzo ciezszych czasach, a teraz wyjde przed dom i juz nie uslysze, czy chlopaki trenuja :(

Shack
Administrator

#3113 Postautor: Shack » 14 marca 2008, o 13:50

moko pisze:Ale się cieszę że nie będę musiał oglądać przez najbliższy rok Siwków i sponsora strategicznego co wykłada niebotyczną sume 80 tyś na sezon. Panie Harry ma Pan w jednym rację: "trzeba zrobic wszystko aby niezmarnowała się nasza klubowa polewaczka..." Nic dodac nic ująć.

nooo, w koncu powiało optymizmem !!! Ja mysle, ze takich wojownikow bedzie wiecej i w przyszlym roku zalozymy temat: "ktory klub zglosici do rozgrywej II ligi" ;]

janek
Kadrowicz

#3114 Postautor: janek » 14 marca 2008, o 13:53

Od budowania dobrego klimatu trzeba zacząć : "bartosch" i reszta pozytywnych ludzi (prawdziwych kibiców) przejmijcie inicjatywę. Załóżmy Stowarzyszenie na rzecz budowy lubelskiego żużla od podstaw lub nawiążmy kontakt z AKŻ,
przebudujmy witrynę, itp itd., postarajmy się o wsparcie medialne. Uruchommy cegiełki itp. na budowę klubu.
Może razem Nam kibicom uda się coś zrobić, w kupie siła inaczej może być kiepsko. Sam "Zdzicho" nie da rady.

go!
Trener

#3115 Postautor: go! » 14 marca 2008, o 14:11

janek pisze:Od budowania dobrego klimatu trzeba zacząć : "bartosch" i reszta pozytywnych ludzi (prawdziwych kibiców) przejmijcie inicjatywę. Załóżmy Stowarzyszenie na rzecz budowy lubelskiego żużla od podstaw lub nawiążmy kontakt z AKŻ,
przebudujmy witrynę, itp itd., postarajmy się o wsparcie medialne. Uruchommy cegiełki itp. na budowę klubu.
Może razem Nam kibicom uda się coś zrobić, w kupie siła inaczej może być kiepsko. Sam "Zdzicho" nie da rady.

Nabijasz sie czy ty naprawde tak ... ?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#3116 Postautor: mikas » 14 marca 2008, o 14:24

To janek kiedy organizujesz spotkanie, ktoremu bedziesz przewodniczyl i ktore poprowadzisz? :)

P.S. Uwielbiam takie posty: "przejmijcie", "zrobcie", "przebudujmy", "postarajmy sie" ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#3120 Postautor: bkapusta » 14 marca 2008, o 15:05

Pokemon pisze:Dzięki stingu ale sam zdecyduję kiedy pisać, co pisać, czy nie pisać 8)

Sorry w to akurat juz nikt nie uwierzy. Juz raz decydowales sie i publicznie oglaszales, ze tutaj wiecej pisac nie bedziesz. I co byla Twoja decyzja warta? :)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#3122 Postautor: grzesieck » 14 marca 2008, o 15:28

METHANOL ADVENTURE TEAM