Karol Polak
Karol ma w Grudziądzu zagwarontowane starty we wszystkich meczach do końca sezonu. Został zgłoszony przez GTŻ do rozgrywek o IMPJ, będzie również startował w MMPPK. W rozgrywkach o MDMP będzie startował w TŻ Lublin. Krok jak najbardziej słuszny bo Karol będzie miał okazje do dużej ilości startów w meczach o DM I Ligi czego w Lublinie nie można było mu zapewnić. Zgodę na wypożyczenie wyraził cały zarząd oraz trener Janusz Stachyra.
dboryc pisze:Karol ma w Grudziądzu zagwarontowane starty we wszystkich meczach do końca sezonu. Krok jak najbardziej słuszny bo Karol będzie miał okazje do dużej ilości startów w meczach o DM I Ligi czego w Lublinie nie można było mu zapewnić.
Wychodzić do prezentacji i być w programie to nie znaczy jeździć...
dboryc pisze:Zgodę na wypożyczenie wyraził cały zarząd oraz trener Janusz Stachyra.
A po co go trzymać było? Same żądania, a rozwoju brak.
Nie ma o czym gadać. jeżeli Grudziądz ma takie braki kadrowe to faktycznie ma szansę pojeździć i może się rozwinie. Mam tylko wrażenie, ze pary młodzieżowe też też jedzie z Lublinem.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
dboryc pisze:W każdym meczu minimu 2 biegi. Jemu jest potrzebna duża ilść startów. Miejmy nadzieje, że to zaprocentuje. Lepiej jeździć tyle kilometrów na mecz do Grudziądza chociażby na jeden czy dwa biegi niz oglądać mecz TŻ-tu z trybun.
To w koncu jeden, dwa, a moze 5 gwarantowanych startow w meczu?
Zle warunki? Z calym szacunkiem dla Grudziadzan, ale co wy wiecie o Polaku? Widzieliscie go wczoraj i moze z raz w zeszlym sezonie. Lublinianie widywali go natomiast regularnie od paru ladnych lat i mozecie wierzyc lub nie, gdybysmy widzieli jakiekolwiek nadzieje na solidna przyszlosc Karola, to padalyby tu ostre slowa. Ale prawda jest taka, ze ten transfer u kazdego kto Polaka widzial na torze z 5 razy moze wywolac co najwyzej usmiech.
Aczkolwiek zycze mu powodzenia, a noz widelec trafi na zyzna grudziadzka glebe
.
Aczkolwiek zycze mu powodzenia, a noz widelec trafi na zyzna grudziadzka glebe
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
tomas78 pisze:A może w Lublinie nie ma klimatu dobrego do rozwoju młodych żużlowców? Jeżeli tak jest to nie ubliżajcie młodemu zawodnikowi tylko trenerowi i zarządowi klubu którzy nie gwarantują mu prawidłowego rozwoju.
a Ty nie ubliżaj trenerowi i zarządowi:P widzisz to ma sie na takiej samej zasadzie
- Łoptymista
- Trener
Jesteście złośliwi.U nas nie jechał źle,jak idzie na wypożyczenie źle,jego wola,jego wybór,uszanujmy to,może za rok wróci i wszystkich mile zaskoczy,przecież to chłopak z Lublina.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
To by dopiero była niespodziewanka.
Osobiście uważam, że Karol słusznie uczynił, starając się o wypożyczenie (choć moim zdaniem powinien szukać klubu drugoligowego), a klub słusznie postąpił, umożliwiając mu to.
Gdybym miał prognozować, obstawiłbym, że Karol, po tym sezonie, jeśli rzeczywiście otrzyma szanse startów w GTŻ, ostatecznie zakończy karierę, bo przekona się, że to nie lubelski klub był jej głównym hamulcowym. Co oczywiście nie zmienia faktu, że życzę mu jak najlepiej.
Osobiście uważam, że Karol słusznie uczynił, starając się o wypożyczenie (choć moim zdaniem powinien szukać klubu drugoligowego), a klub słusznie postąpił, umożliwiając mu to.
Gdybym miał prognozować, obstawiłbym, że Karol, po tym sezonie, jeśli rzeczywiście otrzyma szanse startów w GTŻ, ostatecznie zakończy karierę, bo przekona się, że to nie lubelski klub był jej głównym hamulcowym. Co oczywiście nie zmienia faktu, że życzę mu jak najlepiej.
kleczes_GKM pisze:dboryc pisze:W każdym meczu minimu 2 biegi. Jemu jest potrzebna duża ilść startów. Miejmy nadzieje, że to zaprocentuje. Lepiej jeździć tyle kilometrów na mecz do Grudziądza chociażby na jeden czy dwa biegi niz oglądać mecz TŻ-tu z trybun.
...lub w przypadku powrotu z Rosji Guzajeva...
Z tego co wiem Guzajev bedzei startowal w GTŻ do momentu rozpoczęcia ligi rosyjskiej. Później ma zakaz startowania w innych ligach!.
Wyśmiewanie i drwienie na każdym kroku z początkujących zawodników,staje się specjalnością kilku panów z naszego forum.
Pojeździć na chłopakach ile wlezie to jeden z głównych tematów.
MNiej dziwię sie najmłodszym kibicom w wieku gimnazjalnym,nimi rządzą inne emocje,mają jeszcze czas na nabranie dystansu i zrozumienie ,że każdy z nas ma na początku pod górkę.
Ale dorośli kibice,ładnie piszący,z sensem w innych tematach ,z uporem godnym lepszej sprawy wyżywają się na juniorach.
Czy wiecie Panowie,że tak zachowują się w dorosłym życiu dzieci nigdy nie chwalone,wręcz karane kpiną za najdrobniejsze "wykroczenie" przez rodziców i kolegów z podwórka ???
Komu ma przynieść korzyść ta ironia?
Odbijacie sobie w ten sposób własne smutne wspomnienia ?
Innego powodu nie widzę,bo oni maja w swoim otoczeniu własnych nauczycieli i trenerów,wy pełnicie role li tylko jasnowidzów.
Pojeździć na chłopakach ile wlezie to jeden z głównych tematów.
MNiej dziwię sie najmłodszym kibicom w wieku gimnazjalnym,nimi rządzą inne emocje,mają jeszcze czas na nabranie dystansu i zrozumienie ,że każdy z nas ma na początku pod górkę.
Ale dorośli kibice,ładnie piszący,z sensem w innych tematach ,z uporem godnym lepszej sprawy wyżywają się na juniorach.
Czy wiecie Panowie,że tak zachowują się w dorosłym życiu dzieci nigdy nie chwalone,wręcz karane kpiną za najdrobniejsze "wykroczenie" przez rodziców i kolegów z podwórka ???
Komu ma przynieść korzyść ta ironia?
Odbijacie sobie w ten sposób własne smutne wspomnienia ?
Innego powodu nie widzę,bo oni maja w swoim otoczeniu własnych nauczycieli i trenerów,wy pełnicie role li tylko jasnowidzów.
InDorka pisze:Zgoda.
Tylko porównaj swój post z tym co napisał luckas.
I wtedy zrozumiesz co miałam na myśli i po co w ogóle sie odezwałam.
On nie ocenia zdolności,
A co tu tak naprawdę oceniać?? Tak jak już powiedział Sting - Karol Polak to totalne beztalencie, niech próbuje, teraz się przeniósł do innego klubu, ciekawe czy coś zdziała...Przez tyle lat nic, wiec ciężko normalnemu kibicowi przypuszczać że coś jeszcze z niego będzie. Jeśli miałbym oceniać to po co to w ogóle, przecież i tak o jego umiejętnościach w moim przekonaniu nic pozytywnego niemożna napisać.
w prymitywny sposób kopie leżącego
powiedz mi proszę w którym poście obraziłem czy jak to nazywasz "kopie" Karola Polaka?
jakby w wierze,że te kopniaki zrobią z niego zdolnego sportowca.
Ja jestem przekonany ze nic już nie zrobi z niego zdolnego sportowca. Chociaż oczywiście życzę mu jak najlepiej , bo to w końcu nasz wychowanek i chłopak z Lublina.
aa i ponawiam pytanie :
Wie ktoś czy moze jeszcze kiedyś do nas wróci? Czy wypożyczenie będzie trwało dłużej niż do końca sezonu, bo już się pogubiłem w tym wszystkim