Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

żużel w Lublinie

Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

Krzysztof Pecyna
6
6%
Robert Dados
24
22%
Tomasz Chrzanowski
21
19%
Robert Sawina
3
3%
Piotr Swiderski
1
1%
Andrzej Zieja
3
3%
Zbiegniew Czerwiński
5
5%
Tomasz Jędrzejak
2
2%
Robert Miskowiak
2
2%
Andy Smith
16
15%
Krzysztof Słaboń
1
1%
Piotr Dym
8
7%
Karol Baran
3
3%
Sebastian Trumiński
6
6%
Maciej Kuciapa
8
7%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
bartexs2

tz sipma

#201 Postautor: bartexs2 » 9 listopada 2003, o 13:03

a ja juz wiem ze na 99 % jest u nas robert dados!! był w lublinie i wyraził duze zainteresowanie startami w lublinie!! natomiast prezes wts-u atlas wroclaw nie chce nam puscic sledzia!!!

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#203 Postautor: $korzen$ » 9 listopada 2003, o 17:08

Jesli to ze sledziem to prawda w co WATPIE to mamy niezle P.......E. Dlaczego wszystko zaczyna sie sypac najpierw Lee i rezygnacja Siwka, teraz Sledzio co sie dzieje do Cholery.....? :evil:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

Re: tz sipma

#204 Postautor: Łoptymista » 10 listopada 2003, o 14:35

bartexs2 pisze:a ja juz wiem ze na 99 % jest u nas robert dados!! był w lublinie i wyraził duze zainteresowanie startami w lublinie!! natomiast prezes wts-u atlas wroclaw nie chce nam puscic sledzia!!!

Dados w Lublinie. A ktoś z władz klubu chce go mieć u siebie? Trochę dziwne te wiadomości, ale w tym sporcie już chyba nic mnie nie zaskoczy.

Piotrbaz

#205 Postautor: Piotrbaz » 10 listopada 2003, o 15:41

jak nam zabiorą sledzia to ja na zuzel jusz nie chodze.....tylko pójde im naj***** :twisted: TO JEST NIE DO POMYSLKENIA!!!

max3
Zawodowiec

#206 Postautor: max3 » 10 listopada 2003, o 15:51

to nei o to chodzi czy zabiora nam Sledzia tylko rusko zapewne zarzada duzo kwote za wypozyczenie Sledzi ,ale sadze ,ze sie dogadja A co do Dadosa to jestem za chociaz wolalbym Pecyne ,sadze ,ze z nim by sie mozna dogadac ,teraz to najwazniejsza sprawe jest dogadanie sie z Karlsonem ,ale mam nadzieje caly czas ,ze ten pierdolniety przepis sie zmieni do 25 listopada i

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#207 Postautor: Apocalips » 10 listopada 2003, o 22:46

No nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem chociaz mam andzieje ze to mleko da sie posprzatac.Jesli ktos nie zczail to wyjasnienie:] Nie ma co plakac ze Lee nie bedzie juz u nas jezdzil ale mam nadzieje ze GKSŻ ostatecznie zmieni te chore pomysly.Jedynym zawodnikiem który chociaż w 80% moze zastapic Lee to jest P.Karlsson.Nikt inny.No moze B.Hamill ale on dostal zakaz jazdy w Polskiej lidze którą rządzi tak jak to ktoś nazwał Gówniana Komisja Sprzedawczyków Żużlowych.Bardzo trafne.Pozdro
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#208 Postautor: Gelo » 10 listopada 2003, o 23:51

Zdecydowanie. Obecnie najlepszym obcokrajowcem do wzięcia jest Peter Karlsson. Ale i bez niego można sobie zapewnić awans. Warunek jest jeden - dyrektor Siwek musi zostać na swoim stanowisku. Zakontraktujemy jednego dobrego seniora krajowego (trójkę swoich kandydatów już podałem) i możemy pchać wszystkich bez obcokrajowców albo z kimś na 8 - 9 punktów. Nie wiem czemu ale cały czas chodzi mi po głowie Gjedde. Myślę, że na takich zawodników teraz będzie w I lidze wielkie zapotrzebowanie.

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#209 Postautor: Radzio » 11 listopada 2003, o 09:10

Trzeba jeszcze troszkę poczekac a jeśli chodzi o Dadiego to jeśli to prawda to się Cieszę i to bardzo:) a i nie wierze w to że rusko czy coś takiego niechce puścić Rybki do nas. Wię cskład mniejwiecej tak by wygladał:)
1.R.Dados
2.Śledź
3.Knapp
4.Piszcz
5.P.Karlsson
6.Jeleniewski
---------------
7.Stachyra
8. jakić senior (Trumiński)

Awatar użytkownika
Bartek

#210 Postautor: Bartek » 11 listopada 2003, o 09:18

tylko ciekawe czy dados już załatwił swoje problemy zyciowe :D

sledzio

#211 Postautor: sledzio » 11 listopada 2003, o 17:25

bardzo by cieszyło bdyby przyszli donas dados chrzanowski

Awatar użytkownika
Bartek

#212 Postautor: Bartek » 11 listopada 2003, o 17:27

sledzio pisze:bardzo by cieszyło bdyby przyszli donas dados chrzanowski

chrzanowski będzie albo zawodnikiem apatora albo gdańska u nas na pewno nie będzie

Piotrbaz

#214 Postautor: Piotrbaz » 11 listopada 2003, o 18:05

Bartek pisze:

chrzanowski będzie albo zawodnikiem apatora albo gdańska u nas na pewno nie będzie

czy mozesz podac źródł informacji z których wynika ze chrzanowskiego za nic nie bedziemy miali?? :twisted:

czekam.....moze byc na gg

Awatar użytkownika
Bartek

#215 Postautor: Bartek » 12 listopada 2003, o 06:41

Piotrek pisze:
Bartek pisze:

czy mozesz podac źródł informacji z których wynika ze chrzanowskiego za nic nie bedziemy miali?? :twisted:

czekam.....moze byc na gg

przeczytałem w tygodniku :twisted: i z tego co pamiętam była z nim rozmowa i mówił że na pewno wybierze albo apator albo gdańsk

Jammal

#216 Postautor: Jammal » 12 listopada 2003, o 12:03

Najpierw drobne sprostowanie:
Napisałem kiedyś, że dyrektor Siwek powiedział w wywiadzie, który ukazałs się na łamach TZ, że nie stać klubu na zatrudnienie takich zawodników jak Gapiński, Pecyna itd. Wywiad ten opublikowany został dopiero w ostatnim numerze TZ, a więc pisząc list ok. 2 tygodnie temu nie mogłem tego wywiadu przeczytać w TZ, tylko w którejś z lubelskich gazet.
NawiÄ…zujÄ…c do tej rozmowy mam pare uwag :
1.Przejście Dadosa-Dyrektor Siwek powiedział, że WTS zainwestował w niego za dużo pieniędzy i że nie będzie chętny wypożyczyć go
2.Stefani-dyrektor jest zainteresowany jego dalszymi startami, stwierdził,
że woli jego niż wielu zawodników pojawiających się w propozycjach kibiców.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#219 Postautor: Gelo » 12 listopada 2003, o 15:29

To prawda WTS wpakował troche kasy w Roberta, ale jeżeli on sam nie będzie chciał juz dalej u nich jeździc to będą musieli go komus wyporzyczyc , chyba ze chcą żeby chłopak nie jeździł
.
Robert podobno szwędał się ostatnio po Lublinie i coś przebąkiwał o chęci jazdy w Lublinie ale nie sądzę żeby chciał zrezygnować ze startów w ekstralidze. Chyba, że myśli o odbudowywaniu formy tak jak Śledź, a I liga to idealny poligon. Nie wiem jakie są teraz jego relacje z Ruską ale raczej szanse na jego pozyskanie oceniam na niewielkie. Kiedyś Cieślak wspominał o budowaniu składu w oparciu o Dadosa, ale to było przed wszystkimi ekcsesami.
A co do Stefaniego to ja tez wcale nie mówie ze jest złym zawodnikiem. Myśle ze jak by dobrze zaczął sezon, popracował nad formą to nie bylo by źle. A poza tym jest przeciez tani! A to ma spory wpływ. Zapewne macie inne zdanie niz ja ale ja bym chciał aby Stefani został, trzeba mu dac jeszcze jedna szanse. Osobiście wole jego niz Darkina alblo innego :wink:

Ja też go wolęniżDarkina ale niestety Stefan miał swoją szansę i jej nie wykorzystał. Nie było inwestycji w sprzęt mimo, że wszyscy tego oczekiwali. Jest za wolny żeby jezdzić na prawach cudzoziemca - taka jest moja opinia.

max3
Zawodowiec

#221 Postautor: max3 » 12 listopada 2003, o 18:45

Chcecie Stefaniego ,ale chyba nie jako zawodnika zagranicznego ,co z tego ,ze jest sympatyczny ,mily ,lubiany jak bedzie zdobywal po 5 punktow ,nam potrzebny jest Karlson .

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#222 Postautor: jacur78 » 12 listopada 2003, o 18:51

Jak widze wypowiedz że Peter Karlsson jest obecnie najlepszym zawodnikiem zagraniczym do wziecia to mnie zalewa krew :). Wystarczy spojrzec mu w metryke. Ostatni sezon miał wprawdzie udany ale w przyszłym roku to juz sie nie powtórzy. Facet ma 36 lat. Ale Gelo widze jest fanem podstarzałych eks-gwiazd :) vide Smith :) Natomiast jesli chodzi o Charliego Gjedde to jestem jak najbardziej za. W TZ widze takze Ferjana lub Magnusa :)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#223 Postautor: Gelo » 12 listopada 2003, o 23:59

jacur78 pisze:Jak widze wypowiedz że Peter Karlsson jest obecnie najlepszym zawodnikiem zagraniczym do wziecia to mnie zalewa krew :). Wystarczy spojrzec mu w metryke. Ostatni sezon miał wprawdzie udany ale w przyszłym roku to juz sie nie powtórzy. Facet ma 36 lat. Ale Gelo widze jest fanem podstarzałych eks-gwiazd :) vide Smith :) Natomiast jesli chodzi o Charliego Gjedde to jestem jak najbardziej za. W TZ widze takze Ferjana lub Magnusa :)

Ja jestem fanem dobrych żużlowców. A masz jakieś inne propozycje (tylko nie według klucza kto młodszy) ale kto lepszy?

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#224 Postautor: Apocalips » 13 listopada 2003, o 09:12

Teraz tworzy sie problem..CZy lepiej postawic na mlodych perspektywicznych obcokrajowcow czy lepiej wziasc dobrego doswiadczonego i zdobywajacego regularnie po 12 pkt szweda :) Ten problem najlepiej rozwiazalby Lee.Jest młody i świetny.................
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips