Gawrzyk pisze:heh, to co za problem. mow jaka to firma, kto tak sie wypowiada, kto miał z tym problem i bedzie wszystko jasne.
Ciężko uwierzyć w Twoje słowa ze względu na zwyczaje panujące od lat w TŻ. Zobacz, że przedstawiciele najwiekszych sponsorow (np. Sipma, Kangur, Kobud, Eko-Blask, Końskowola) są/byli w zarządzie. A po co tam byli? Po to żeby wiedzieć na co przeznaczane są ICH pieniądze i sami w tym uczestniczyli. Propozycje wejścia do zarządu dostało jeszcze wielu przedstawicieli mniejszych i większych sponsorów (np. Perła, Centrochem, Zdzichtex) Gdzie tu więc te tajemnice, szwindle i przekręty? Mów o kogo chodzi i zaraz będziesz miał sytuacje jasną bo zapewne dostaniesz odpowiedz na tym forum. "DZięki" taki plotkom klub ma wiele kłopotów i musi się tłumaczyć że nie jest wielbłądem..Dlatego wielce niecierpliwie czekam na fakty - kto tak powiedział.
Nie ważna skąd to słyszałem i co to za firma. Na twój post mogę tylko odpowiedzieć: przepraszam za rozsiewanie plotek
Jako że na forum na ogół się atakuję, a Ty odpowiedziałeś w życzliwy sposób, pozostaje mi tylko przeprosić i na tym urwać temat.
Pozdrawiam i sorki za zamieszanie