Skład na sezon 2007

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Danio

#926 Postautor: Danio » 6 października 2006, o 12:33

radeklublin napisał:
Czemu uwazasz ze trumna i piszcz niedali by sobie rady mojim zdniem stac ich na te 10 punktów unas a i na wyjezdzie około 8.

Uważam że nie stać ich na regularne punktowanie w każdym meczu, chciałbym aby było inaczej ale niestety prawda jest taka że obaj niczego wielkiego w żużlu nie osiągnęli! Ba Trumna nigdy nawet w Extralidze nie jeździł:( Na naszym torze na pewno są dobrzy, zwłaszcza Trumna!! ale wyjazdy to lipa podobnie jak z Jeleniem:((. Żeby walczyć o Extraligę trzeba punktować również na wyjazdach koniecznie

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#927 Postautor: jataman21 » 6 października 2006, o 13:03

Zgadzam siÄ™ z Danio :wink:
Gdzie Piszcz i Trumna do walki o e-lige... nie bądzmy smieszny, jak potrafie zrozumieć Jelenia i Trumne na nasz tor tak Piszcza który robi z amatorami po 2pkt w Angli czy przegrywa w 2 lidze z Jąderem nigdy nie zrozumiem... i on 10pkt w konfrontacji z Karlssonami, Węgrzykami i Ferjanami tak?? Nie bądzmy smieszni i skończmy z tym patriotyzmem.
Albo się bawimy w Piszczów, Frankowów, Knappów albo chcemy wejsc do e-ligi... sprawa prosta, oczywiście wszystko uzależnione od budżetu.
Z wychowanów widzę, Jelenia na nasz tor i Staszka do walki o 2 linię.

Czemu uwazasz ze trumna i piszcz niedali by sobie rady mojim zdniem stac ich na te 10 punktów unas a i na wyjezdzie około 8.

A mojim nie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: co do wyjazdów to nawet daje sobię rękę uciąć, że regularnie przez cały sezon żaden z nich by nie robił 8pkt, ba średnia na 8pkt by im w zyciu nie wyszła(wyjazdowa).
Pozdrawiam
ObrazekObrazek

radeklublin

#928 Postautor: radeklublin » 6 października 2006, o 13:21

A tacy zawodnicy jak trumna czy piszcz moga sie przydac na własnym torze i moim zdanie lepiej zeby oni jechali niz jakis wynalazek zagranicy
Ostatnio zmieniony 6 października 2006, o 13:44 przez radeklublin, łącznie zmieniany 2 razy.
CO JA WIDZE?!CO JA WIDZE?! TÅ» LUBLIN W EKSTRALIDZE!!!!!!!!!!!!!!MOze za rok:(

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#930 Postautor: jataman21 » 6 października 2006, o 13:30

prośba skasowac bo 2 razy mi ten sam post wskoczył
Ostatnio zmieniony 6 października 2006, o 13:31 przez jataman21, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#931 Postautor: jataman21 » 6 października 2006, o 13:30

Stary mimo, że Ci podkreśliłem wyraz mojim to dalej byka walisz... w której Ty klasie jesteś?? Weś słownik do ręki i chociaż podstawy się naucz... ja rozumiem popełnić błąd... ale taki ??
Truma na nasz tor moze się przydać a Piszczowi bym podziękował... wynalazek nie wynalazek ale można trafić jak Gorzów-Ruud albo jak Lublin-Louis, trzeba mieć szczescie bo wątpie ze ten pierwszy był tańszy od drugiego.

Dobry dowcip znalazłem na forum Gorzowskim:
gada 3 facetów:
pierwszy:moja żona ma szparke jak LAS VEGAS wiecznie rozpalona
drugi na to:moja ma jak WENECJA wiecznie wilgotna
trzeci na to:a moja jak Zielona Góra, zwykła dziura
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam :twisted:
ObrazekObrazek

Danio

#932 Postautor: Danio » 6 października 2006, o 13:35

Czy uważasz że Trumna lub Piszcz przyjdzie umierać za Lublin za małe PLN, przecież oni uważają się za dobrych zawodników. Poza tym sądzisz że podpisaliby umowy z występami tylko na tor przy Al. Zygmuntowskich??? Trzeba byłoby ich wystawiać również w meczach wyjazdowych gdzie dostawalibyśmy baty bez nawiązania walki na torze.
Szkoda tematu na nich. Była próba walki o Extraligę z nimi w składzie, były baraże i każdy wie jak jeździli zwłaszcza Trumna, dla mnie od tamtego czasu nic nie zmieniło się poza tym że Piszcz jeździ jeszcze gorzej niż kiedyś w Extralidze w Gdańsku czy w Lublinie w pierwszym sezonie po przyjściu z Wybrzeża do czasu gdy nie złapał kontuzji.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#933 Postautor: jataman21 » 6 października 2006, o 13:44

Albo za grosze na walke o 2 linie i tylko starty na naszym torze albo good bye, sprawa prosta. Trumna jak Trumna... ale w barażach moim zdaniem Piszcz dał bardziej dupy... szczególnie na wyjeżdzie... ale szkoda wracać do przeszłości. Z wychowanów jeszcze raz podkreślę tylko Staszek na 2 linię, reszcie bym podziekowal chyba że starty na naszym torze tutaj skłaniałbym się ku Jeleniowi i Trumnie.
Pozdrawiam
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#934 Postautor: kdsz » 6 października 2006, o 15:03

jataman21 pisze:ale w barażach moim zdaniem Piszcz dał bardziej dupy... szczególnie na wyjeżdzie...
Szczególnie :lol: W Lublinie walnął komplet z bonusami czy cuś w tym stylu
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#935 Postautor: mikas » 6 października 2006, o 15:34

Danio pisze: Szkoda tematu na nich. Była próba walki o Extraligę z nimi w składzie, były baraże i każdy wie jak jeździli zwłaszcza Trumna...

Czasami gdy czytam Twoje posty to zastanawiam się czy Ty w ogole chodzisz czasem na żużel czy tylko raz na jakis czas czytasz forum i na tej podstawie sie wypowiadasz :roll:
Jaka proba walki o e-lige w składzie z Sebastianem Trumińskim :?: :shock:
Przypominam Ci że dołączył on do drużyny na ostatnie mecze w sezonie w tym dwa barazowe z ekstraligowcem. W meczach z Gdańskiem (który wtedy awansował) i Rzeszowem ( z którym bezpośrednio walczyliśmy o baraże), które decydowały o naszych barażach w dużym stopniu przyczynił sie do tego że w tych barazach jeździlismy, zdobywając odpowiednio 8+1 i 7+1. Na wyjazdach w Gdańsku i Gorzowie też sobie jako tako radził.
W barazach z zespolem ekstraligowym może i zawiódł, ale każdy wie że Seba nie jest zawodnikiem na ekstralige i do zawodników jeżdzących w e-lidze mu brakuje póki co. Pisząc "zwłaszcza Trumna" w kontekście tego kto w tamtym sezonie zawiódł tylko sie ośmieszasz, przypomnij sobie jak wtedy każdy twierdził że to on nam uratował drugie miejsce i baraże po tym jak sie wypieli Śledź z Mordelem.
A przypominam jeszcze raz, Sebastian w ogole pewnie by w tamtym sezonie w naszej drużynie nie wystąpił gdyby nie wybryki Śledzia i Mordela a wczesniej kontuzja Piszcza.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
papi
Trener

#936 Postautor: papi » 6 października 2006, o 15:44

jataman21 pisze:Albo się bawimy w Piszczów, Frankowów, Knappów albo chcemy wejsc do e-ligi... sprawa prosta, oczywiście wszystko uzależnione od budżetu.
Z wychowanów widzę, Jelenia na nasz tor i Staszka do walki o 2 linię.

a Piszcz i Knapp to już o 2 linie walczyć nie mogą, nie? Kogo Ty porównujesz. Rozumiem, że można Tomka nie lubić, bo ma o sobie dosyć wysokie mniemanie, ale niestety Daniel ciągle nie może mu dorównać poziomem. Tak samo Knapp. Nie masz do niego przekonania - trudno, ale w tym sezonie gdyby każdy pojachał zgodnie oczekiwaniami tak jak Knapp i Tomicek to mielibyśmy nie 5, a prawdopodobnie 3 miejsce.

Niestety obawiam sie, że znowu przyjdzie armia zaciężna, a klub będzie tonął w długach. Nie ma co się napalać na Karlssona, Ferjana, Węgrzyka czy Szombierskiego. Jeśli pojawi się sponsor to mam nadzieję, że uda się go przekonać by współpraca była długofalowa. Sezon 2007 - odbudowanie szkółki i budowanie drużyny jak najmniejszym kosztem. Jak sytuacja finansowa się ustabilizuje, a młodzież będzie miała godne warunki do trenowania to w 2008 podjąc walke o awans, jeśli nie - zaczekać 2 lata.
Zdecydowanie wole, żeby uzdrowić nasz klub i zacząc nawet od 2 ligi niż cieszyć się rodzimym żużlem przez chwilę, a za 2 lata podzielić los Wandy Kraków. Nasz klub ma obecnie bardzo słabą renomę, czego skutkiem jest rotacja w składzie - z lat 2004-2006 jedynie Jeleniewski jeździł przez cały czas. Zawodnicy przychodzą, przekonują się, że klub jest niewypłacalny i idą dalej. Dlatego chyba wart postawić na swoich. Piszcz, Trumna, Staszek, może Jeleń i Knapp, Klimek, Tomicek + 2-3 średniaków z e-ligi (chciałbym Słabonia, A. Drymla, Czerwińskiego) i wystarczy. Bez szaleństw, ale z konsekwencją i śwadomością, że jeśli nie zaczniemy wychowywać swoich to nasz klub nigdy nie wróci do extraklasy :x

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#937 Postautor: mikas » 6 października 2006, o 16:17

papi pisze:Zawodnicy przychodzą, przekonują się, że klub jest niewypłacalny i idą dalej.

Tzn. którzy konkretnie zawodnicy sie przekonali i tak zrobili :?:

I zapomnij o sponsorze który da niewiadomo jaką kase po to zebyśmy szkolili młodzież i wlekli sie w ogonie pierwszej ligi. Kazdy kto daje kase wymaga wyniku i tego nie przeskoczysz w żaden sposób. Sponsorzy potrafią liczyć i wiedzą kiedy ich reklama poprzez żużel moze przyniesc jakies zyski i sprawic że ich firma jest zauwazona a kiedy nie. W drugiej czwórce I ligi gdy dodatkowo stadion swieci pustkami to opłacalne nie jest, więc o takim sponsorze raczej zapomnij.
Ostatnio zmieniony 6 października 2006, o 16:22 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#938 Postautor: Fork » 6 października 2006, o 16:22

Stary mimo, że Ci podkreśliłem wyraz mojim to dalej byka walisz... w której Ty klasie jesteś?? Weś słownik do ręki i chociaż podstawy się naucz... ja rozumiem popełnić błąd... ale taki ??

Nie chce sie wtrącać ale czy przypadkiem nie pisze sie ... weż ?
to tak dla rozluźnienia sytuacji ;p
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt: