po co w ogole ten temat?
przeczyta go 100 osob i nawet jezeli wszystkie zaglosuja na tego samego kandydata to raczej niewiele to zmieni ;]
Na kogo oddać głos w zblizających się wyborach???
Gawrzyk pisze:Ja wspomnę tylko pana Dariusza Piątka, który bardzo nam pomagał gdy prowadziliśmy akcje w sprawie usunięcia krat ze stadionu.
Jasne. Jak się jest po co podkleić to czemu nie...Zawsze można zebrać parę punktów u kibiców...
Oceniając osoby z RM Lublina zabierające głos w sprawach sportu, zasiadające w KS i wszystkie inne zaangażowane w sport i politykę, na podstawie własnej wiedzy, doświadczeń oraz doświadczeń zawodników z tym "sponsorem" to Dariusz Piątek byłby ostatnią osobą na jaką oddałbym głos w listopadzie. I szczerze mówiąc wstydzę się że przed poprzednimi wyborami dałem się zbajerować przez niego.
Ja wypowiedziałem sie tylko co do kwestii z którą miałem styczność. I tego że w tamtej sytuacji pomógł nie ma co kwestionować. Jak ma sie sytuacja co do innych spraw nie mam pojęcia.
grzesiecek pisze:po co w ogole ten temat?
przeczyta go 100 osob i nawet jezeli wszystkie zaglosuja na tego samego kandydata to raczej niewiele to zmieni ;]
To po co w ogóle iść do wyborów? Przecież masz tylko jeden głos a on na pewno i tak nie przeważy
Ale ja przeciez nikogo nie namawiam do tego zeby nie glosowali, chodzi mi jedynie o fakt, ze nie wiem co musialoby zostac tu napisane, zeby to w jakis sposob wplynelo na kogos. Przeciez wiadomo, ze kazdy ma swoje sympatie polityczne i czego nie obiecalby Wasilewski to nie zaglosuje na PO, czego nie obiecalby Mańka to nie zaglosuje na LPR itd. :>
na forum zuzlowym lepiej dyskutowac o zuzlu niz o polityce, takie jest przynajmniej moje zdanie, a jak kazdy wie z wlasnego doswiadczenia polityka i religia to tematy najczestszych klotni i sporow, wiec obstawiam, ze niedlugo bedziemy tu mieli burdel.
pozdrawiam i prosze mi nic nie pisac o obywatelskim obowiazku glosowania itd., bo rowniez wkurwia mnie gadanie ludzi, ktorzy nawet nie poszli do wyborow, a pozniej placza: "o jezu, kaczynski prezydentem, sodoma i gomora", wiec tak jak niektorzy z was chcialbym zeby u nas bylo tak jak bodaj w Danii czy Belgii gdzie uczestnictwo w wyborach jest obowiazkowe.
jeszcze raz pozdrawiam
na forum zuzlowym lepiej dyskutowac o zuzlu niz o polityce, takie jest przynajmniej moje zdanie, a jak kazdy wie z wlasnego doswiadczenia polityka i religia to tematy najczestszych klotni i sporow, wiec obstawiam, ze niedlugo bedziemy tu mieli burdel.
pozdrawiam i prosze mi nic nie pisac o obywatelskim obowiazku glosowania itd., bo rowniez wkurwia mnie gadanie ludzi, ktorzy nawet nie poszli do wyborow, a pozniej placza: "o jezu, kaczynski prezydentem, sodoma i gomora", wiec tak jak niektorzy z was chcialbym zeby u nas bylo tak jak bodaj w Danii czy Belgii gdzie uczestnictwo w wyborach jest obowiazkowe.
jeszcze raz pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 20 września 2006, o 00:04 przez grzesieck, łącznie zmieniany 1 raz.
METHANOL ADVENTURE TEAM
- Łoptymista
- Trener
mikas pisze:Dariusz Wasilewski-Samoobrona (jeszcze nieoficjalny).
Dariusz Sienkiewicz, ale to juz tak czepiajac siÄ™
Niektórzy Pana Sienkiewicza moga pamiętać z ostatnich wyborów parlamentarnych - miał duży plakat na którym robiąc groźną minę trzymał mocno krawat samoobrony z zaciśniętej w pięść rękę
---------------------------
***Piotrek STEC***
***Piotrek STEC***
Gawrzyk pisze:Ja wspomnę tylko pana Dariusza Piątka, który bardzo nam pomagał gdy prowadziliśmy akcje w sprawie usunięcia krat ze stadionu.
Jasne. Jak się jest po co podkleić to czemu nie...Zawsze można zebrać parę punktów u kibiców...
Oceniając osoby z RM Lublina zabierające głos w sprawach sportu, zasiadające w KS i wszystkie inne zaangażowane w sport i politykę, na podstawie własnej wiedzy, doświadczeń oraz doświadczeń zawodników z tym "sponsorem" to Dariusz Piątek byłby ostatnią osobą na jaką oddałbym głos w listopadzie. I szczerze mówiąc wstydzę się że przed poprzednimi wyborami dałem się zbajerować przez niego.
Na Piątka Gawrzyk głosowałeś
Pana Piątka znam baardzo dobrze z jego działalności politycznej i powiem tak: Pan Piątek jest zawsze tam gdzie małym kosztem może zdobyć plusy u potencjalnych wyborców. Z "kartą stadionową" dużo krzyczał, bo wiedział jaki jest układ w Radzie Miasta i, że wniosek nie przejdzie. Zdobył poparcie kibiców, choć i tak nic nie zamierzał zrobić. Zawsze dobrze naobiecywać, a potem zgonić na innych, ze to przez nich się nie udało.
Żużel go obchodzi o tyle, o ile moze mu przynieść głsów. Ta osoba nie kieruje się w życiu sentymentami, ale kalkulacją indywidualnych korzyści.
Ze swoich doświadczęń doskonale wiem co mówię...
---------------------------
***Piotrek STEC***
***Piotrek STEC***