Na kogo oddać głos w zblizających się wyborach???

żużel w Lublinie

Najlepszym kandydatem na prezydenta Lublina jest:

Czas głosowania minął 16 października 2006, o 19:39

Kowalski Marian
4
5%
Mańka Andrzej
1
1%
Pruszkowski Andrzej
4
5%
Sęk Jan
4
5%
Sienkiewicz Dariusz
0
Brak głosów
Sierakowska Izabela
12
15%
Wasilewski Adam
17
22%
Wojciechowski Zbigniew
37
47%

Liczba głosów: 79

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#26 Postautor: grzesieck » 19 września 2006, o 21:41

po co w ogole ten temat?

przeczyta go 100 osob i nawet jezeli wszystkie zaglosuja na tego samego kandydata to raczej niewiele to zmieni ;]
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#27 Postautor: mikas » 19 września 2006, o 22:04

Gawrzyk pisze:
Ja wspomnę tylko pana Dariusza Piątka, który bardzo nam pomagał gdy prowadziliśmy akcje w sprawie usunięcia krat ze stadionu.

Jasne. Jak się jest po co podkleić to czemu nie...Zawsze można zebrać parę punktów u kibiców...

Oceniając osoby z RM Lublina zabierające głos w sprawach sportu, zasiadające w KS i wszystkie inne zaangażowane w sport i politykę, na podstawie własnej wiedzy, doświadczeń oraz doświadczeń zawodników z tym "sponsorem" to Dariusz Piątek byłby ostatnią osobą na jaką oddałbym głos w listopadzie. I szczerze mówiąc wstydzę się że przed poprzednimi wyborami dałem się zbajerować przez niego.

Ja wypowiedziałem sie tylko co do kwestii z którą miałem styczność. I tego że w tamtej sytuacji pomógł nie ma co kwestionować. Jak ma sie sytuacja co do innych spraw nie mam pojęcia.

grzesiecek pisze:po co w ogole ten temat?

przeczyta go 100 osob i nawet jezeli wszystkie zaglosuja na tego samego kandydata to raczej niewiele to zmieni ;]

To po co w ogóle iść do wyborów? Przecież masz tylko jeden głos a on na pewno i tak nie przeważy :roll: Niech lepiej zdecydują za Ciebie inni, najlepiej rolnicy głosujący na Samoobrone, im pewnie bedzie zalezec zebys miał stadion w Lublinie, czysty zalew, prace, równe drogi itd. i jestem pewien że ich kandydat w pierwszej kolejności zajmie sie własnie tymi sprawami.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Pigularz
Kontakt:

#28 Postautor: Pigularz » 19 września 2006, o 22:10

Zgadzam sie z Mikasem. Jesli cos ma sie w tym kraju zmienic to zalezy to tylko od nas mlodych, naszych decyzji i ludzi ktorym zaufamy w wyborach. W sumie mamy prawo do glosowania, wiec czemu z niego nie korzystac :?:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#29 Postautor: grzesieck » 19 września 2006, o 22:40

Ale ja przeciez nikogo nie namawiam do tego zeby nie glosowali, chodzi mi jedynie o fakt, ze nie wiem co musialoby zostac tu napisane, zeby to w jakis sposob wplynelo na kogos. Przeciez wiadomo, ze kazdy ma swoje sympatie polityczne i czego nie obiecalby Wasilewski to nie zaglosuje na PO, czego nie obiecalby Mańka to nie zaglosuje na LPR itd. :>

na forum zuzlowym lepiej dyskutowac o zuzlu niz o polityce, takie jest przynajmniej moje zdanie, a jak kazdy wie z wlasnego doswiadczenia polityka i religia to tematy najczestszych klotni i sporow, wiec obstawiam, ze niedlugo bedziemy tu mieli burdel.

pozdrawiam i prosze mi nic nie pisac o obywatelskim obowiazku glosowania itd., bo rowniez wkurwia mnie gadanie ludzi, ktorzy nawet nie poszli do wyborow, a pozniej placza: "o jezu, kaczynski prezydentem, sodoma i gomora", wiec tak jak niektorzy z was chcialbym zeby u nas bylo tak jak bodaj w Danii czy Belgii gdzie uczestnictwo w wyborach jest obowiazkowe.

jeszcze raz pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 20 września 2006, o 00:04 przez grzesieck, łącznie zmieniany 1 raz.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#30 Postautor: Łoptymista » 19 września 2006, o 23:23

Pigularz pisze: Jesli cos ma sie w tym kraju zmienic to zalezy to tylko od nas mlodych, naszych decyzji

Ale kuzwa ja juz taki stary jestem :| :( :( :( :( :(

Awatar użytkownika
stecu
Kontakt:

#31 Postautor: stecu » 19 września 2006, o 23:56

mikas pisze:Dariusz Wasilewski-Samoobrona (jeszcze nieoficjalny).

Dariusz Sienkiewicz, ale to juz tak czepiajac siÄ™ :wink:
Niektórzy Pana Sienkiewicza moga pamiętać z ostatnich wyborów parlamentarnych - miał duży plakat na którym robiąc groźną minę trzymał mocno krawat samoobrony z zaciśniętej w pięść rękę :lol:
---------------------------
***Piotrek STEC***

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#32 Postautor: jataman21 » 20 września 2006, o 00:00

Grzesiecku a Ty uczyć się przypadkiem nie powinieneś :?: :?: :?: :wink:
Do książek a nie na forum się udzielasz :wink:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
stecu
Kontakt:

#33 Postautor: stecu » 20 września 2006, o 00:02

Gawrzyk pisze:
Ja wspomnę tylko pana Dariusza Piątka, który bardzo nam pomagał gdy prowadziliśmy akcje w sprawie usunięcia krat ze stadionu.

Jasne. Jak się jest po co podkleić to czemu nie...Zawsze można zebrać parę punktów u kibiców...

Oceniając osoby z RM Lublina zabierające głos w sprawach sportu, zasiadające w KS i wszystkie inne zaangażowane w sport i politykę, na podstawie własnej wiedzy, doświadczeń oraz doświadczeń zawodników z tym "sponsorem" to Dariusz Piątek byłby ostatnią osobą na jaką oddałbym głos w listopadzie. I szczerze mówiąc wstydzę się że przed poprzednimi wyborami dałem się zbajerować przez niego.

Na Piątka Gawrzyk głosowałeś :?: :!: :shock: :shock: :shock: uuuu...

Pana Piątka znam baardzo dobrze z jego działalności politycznej i powiem tak: Pan Piątek jest zawsze tam gdzie małym kosztem może zdobyć plusy u potencjalnych wyborców. Z "kartą stadionową" dużo krzyczał, bo wiedział jaki jest układ w Radzie Miasta i, że wniosek nie przejdzie. Zdobył poparcie kibiców, choć i tak nic nie zamierzał zrobić. Zawsze dobrze naobiecywać, a potem zgonić na innych, ze to przez nich się nie udało.

Żużel go obchodzi o tyle, o ile moze mu przynieść głsów. Ta osoba nie kieruje się w życiu sentymentami, ale kalkulacją indywidualnych korzyści.
Ze swoich doświadczęń doskonale wiem co mówię...

***Piotrek STEC***

Awatar użytkownika
stecu
Kontakt:

#34 Postautor: stecu » 20 września 2006, o 00:04

grzesieck pisze: wiec tak jak niektorzy z was chcialbym zeby u nas bylo tak jak bodaj w Danii czy Belgii gdzie uczestnictwo w wyborach jest obowiazkowe

Wystarczy tylko zabronić w Polsce głosować i mamy 90% frekwencję...

***Piotrek STEC***

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#35 Postautor: Kaka » 20 września 2006, o 03:20

mikas pisze: Kandydowac też póki co nie mam zamiaru ;)

Ufff...odetchnelem z ulga :wink:
grzesieck pisze: po co w ogole ten temat?

Mikasowi sie nudzi...najwyrazniej :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Pigularz