30.07.2006 KSÅ» Krosno-Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#76 Postautor: Fork » 30 lipca 2006, o 18:55

Smirnek pisze:Ja bym chciał zobaczyć Kosińskiego :wink:

Było przyjść na mecz amatorów :wink:

I po meczu.
Ważne, że bonus jedzie do Lublina.
Lepszej postawy spodziewałem się po Danielu ale się przeliczylem.
Po cichu myślałem, że Lubos uciuła 7-8 pkt.
Polak i Klimek - po doświadczenie :wink:
Rempała i Knapp - poprawnie.

Czekam na relacje kibiców z Krosna :)
Oni opowiedzą o meczu dokładniej.
trening czyni mistrza.

kylong
Junior
Kontakt:

#77 Postautor: kylong » 30 lipca 2006, o 19:02

Karol Polak zdobył 1 punkcik :shock: :twisted: 8) :D
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

Awatar użytkownika
Pietter
Szkółkowicz

#78 Postautor: Pietter » 30 lipca 2006, o 19:03

Patrząc na to co dzieje się w Krośnie wcale nie można być pewnym utrzymania, a po spadku spokojnie można zrobić skład z wychowanków z Jerzym Mordelem na czele.

pfff w 4-ech to nawet z Równem byśmy nie wygrali. W każdej chwili klub może ściągnąć Louisa, Brhela czy Pavlica, może Świst i Shields wrócą kto wie zostały nam 2 mecze, ciekawe ile ludzi przyjdzie :P Btw. Co do dzisiejszego meczu to miałem nadzieje, że Lubos więcej zdobędzie. Reszta na swoim poziomie Grzecho w kratke, Jacek b.dobrze., Polak, Klimek- niczego więcej na obcym torze od nich nie oczekuje jak narazie,a Dany jak to Dany D:

edit

chciałbym aby na nasz mecz z Krosnem u nas Przyjechał "Maksym Karanczejcew" :D

kylong
Junior
Kontakt:

#79 Postautor: kylong » 30 lipca 2006, o 19:08

Kod: Zaznacz cały

Karambol w Gorzowie. Ruud i Jankowski zderzyli się motocyklami i z całym impetem uderzyli w bandę. Upadł również Pecyna. Trzy karetki na torze. Ruud przeleciał przez bandę. Jankowski uszkodził bandę. Jak narazie nie wiadomy jest stan zdrowia wszystkich zawodników.

SportoweFakty.pl
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#80 Postautor: Portek » 30 lipca 2006, o 19:13

kylong pisze:Karol Polak zdobył 1 punkcik :shock: :twisted: 8) :D

Poniewaz moj idol upadł i zostal wykluczony...

Sledzio
Trener
Kontakt:

#81 Postautor: Sledzio » 30 lipca 2006, o 21:00

Ehhhh... co za dziadostwo.A miala być ekstraliga, niezłe bajera, taka kadra duza a niema kto jechać, Ryśka Brzozowskiego było wziąść.

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#82 Postautor: FantyÅ› » 30 lipca 2006, o 21:24

Sledzio pisze:Ehhhh... co za dziadostwo.A miala być ekstraliga, niezłe bajera, taka kadra duza a niema kto jechać, Ryśka Brzozowskiego było wziąść.

Nie dygaj za rok ją już ujrzymy dyrektor znowu powie sezon 2008 spedzimy w e-lidze wiec napewno tak bedzie nie łam sie nie ma po co :D
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#83 Postautor: Dj_Korgi » 30 lipca 2006, o 23:28

Mój kolega mówi tak : Zapowiadali to co zawsze - wyszło to co zawsze :? Niestety to się sprawdza :x

wojteko
Senior

#84 Postautor: wojteko » 30 lipca 2006, o 23:31

Dj_Korgi pisze:Mój kolega mówi tak : Zapowiadali to co zawsze - wyszło to co zawsze :? Niestety to się sprawdza :x

ja znam to troche inaczej....... Wszyscy chcieli jak najlepiej, a wyszło tak jak zwykle :wink: :shock:

Sledzio
Trener
Kontakt:

#85 Postautor: Sledzio » 31 lipca 2006, o 00:57

I znowu będziemy zarąbistą walke oglądac na torze z grudziadzem (Mroczka vs Michaluk) czy krosnem, to lepsze jak mecz z Ostrowem, kurde co rok są cele o ekstralige a przypada nam walczyc o nie spadnięcie to może niech dyrektor nie gada nic o ekstralidze to wtedy moze awansujemy :)

szafirek

#87 Postautor: szafirek » 31 lipca 2006, o 02:53

w takim składzie nie można sie było więcej spodziewać

Ge(L)o
Trener

#88 Postautor: Ge(L)o » 31 lipca 2006, o 10:19

Do grupy wyjazdowej : jak się udał wyjazd ? Zawodnicy Wam podziękowali czy do Waszej listy z meczu z Grudziądzem dopiszecie też Krosno ?

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#89 Postautor: Metalliczny » 31 lipca 2006, o 10:29

Nie, tym razem wyszli wszyscy zawodnicy i podziękowali za doping. W końcu!! Wyjazd całkiem udany, były jakieś spięcia z kibicami na stadionie, ale głąby są wszędzie. Nasi w kratkę, Grześ jak dwa pierwsze biegi świetnie, tak potem lipa. Jeleń słabiutko, Jacek dawał się łatwo mijać. Lubos tylko w juniorskim poprawnie, potem nieciekawie.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#90 Postautor: Hans » 31 lipca 2006, o 10:39

Atmosfera na wyjeździe świetna, podobało mi się w kazdym calu, doping prawie cały mecz...Szkoda tylko, że Koper stracił szalik... :(

Nasi zawodnicy co jest dziwota wszyscy wyszli po meczu i podeszli pod nasz sektor to mi siÄ™ podobalo....

Czekam na kolejny wyjazd... :D

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#92 Postautor: Hans » 31 lipca 2006, o 10:49

Myślę, że nie tylko na frytki....może też na cały zestaw Happy Mail :lol:

Dobra jest szkółkowiczem :!: Przyjeli mnie do szkółki, która jest zawieszona :lol:

Tofi
Kontakt:

#93 Postautor: Tofi » 31 lipca 2006, o 11:05

Co? Do E-ligi by sie chcialo? :shock:
Ale jak sie przegrywa z Krosnem i sie jedzie jak widac to z czym do ludzi.
Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ( I liga) :lol: .
Trzeba sie trzymac rekami i nogami zeby nizej nie bylo!! :oops:

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#94 Postautor: halu_uche » 31 lipca 2006, o 11:08

No cóż. Trzeba by coś napisać. Mecz nudny jak cholera. Większych smutów to chyba na MDMP nie było. Co do Lublina to Grzesiu Knapp - dla mnie rewelacja. Upadek wybil go z rytmu. Pierwsze dwa biegi super. W trzecim, gdy zaatakował prowadzącego Rymela zanotował upadek. Znajomy mówił, że miał wtedy niezły strach w oczach, ale na szczęście go omineli. W czwartym przegrał start strasznie. Siedziałem na drugim łuku, na przeciwko sektoru TŻ-u i tam było ewidentnie widać, że zaspał, a piąty start znowu trzy punkty. Jacek Rempała - bardzo dobrze ze startu, słabo dystans. Na trasie stracił dużo punktów. Tomek Łukaszewicz udowodnił, że Jacek nie potrafi zrobić sprzętu, gdyż po tym jak zrezygnował z jego usług w końcu punktuje. Tomicek - bardzo dobrze w juniorce, a później już nie istniał. Polak - ewidentnie słaby sprzęt, brak umiejętności. Klimek natomiast słaby sprzęt, umiejętności duże. Przydałby się taki wychowanek w Krośnie.

Szkoda, że Wasi działacze to kompletni olewacze. Nie wiem dlaczego nie przyjechali inni zawodnicy, ale wydaje mi się, że można było ściągnąć ze dwóch zawodników. Spokojnie mogliście wygrać wczoraj, co udowodnili Knapp z Rempałą. Nie wiem czy byliby zadowoleni, gdyby musieli wypłacić swoim zawodnikom za 70 punktów, gdybyśmy przyjechali juniorami. W sumie to nam to na rękę, gdyż mamy dwa puntky za free, ale olewanie swoich kibiców, którzy przyjechali do Krosna powinno poruszyć działaczy.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#95 Postautor: Hans » 31 lipca 2006, o 11:23

Taki jesteś pewien :?: Jak mogli ściągnąć jakiś obcokrajowców jak w klubowej kasie jest pustka i konto zablokowane..........

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#96 Postautor: Kubbas » 31 lipca 2006, o 11:45

W ostatnich latach w naszej druzynie jest taka sytuacja ze nie wazne kto jedzie i o co walczymy to zawsze przegrywamy w Krosnie.
Zaczynajac od 2001 gdy przegralismy 72:18 !! (2ga liga) - wtedy nikogo to jednak bardzo nie dziwilo jednak juz rok pozniej walczylismy o awans do pierwszej ligi i w Krosnie przegralismy 52:37 - to juz byla spora niespodzianka poniewaz we wspomnianym sezonie (2002) wygrywalismy m.in w Lodzi i Ostrowie. W poprzednim sezonie zdobylismy 40pkt. w Krosnie czyli bylismy najblizej wygranej w ost. latach ale jednak porazka.
Przegralismy w tym sezonie juz raz i znajac zycie przegramy jeszcze jeden :)

Ge(L)o
Trener

#97 Postautor: Ge(L)o » 31 lipca 2006, o 11:47

Jak Koper stracił szalik ?

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#98 Postautor: Hans » 31 lipca 2006, o 11:57

Była to dość głupia sytuacja. Koper sobie szedł i kibic Krosna się spytał czy może go na chwilę, na taką chwilę, że już go nie oddał :(
Mikas, meesha i ktoś jeszcze poszli interweniować, ale nic nie wskurali...
choć jeszcze jednemu naszemu kibicowi zabrali szalik krosna, lecz on go odzyskał............

Ge(L)o
Trener

#99 Postautor: Ge(L)o » 31 lipca 2006, o 12:00

Czyli złodzieje...
Trzeba walczyć z chamstwem na stadionach żużlowych, tylko jak ?

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#100 Postautor: halu_uche » 31 lipca 2006, o 12:01

Hans pisze:Taki jesteś pewien :?: Jak mogli ściągnąć jakiś obcokrajowców jak w klubowej kasie jest pustka i konto zablokowane..........

U nas nie jest wcale lepiej, a jestem gotów się założyć, że jest dużo gorzej, ale i tak jedziemy najlepszym co mamy. Poza tym jak chcieliście awansować do Ekstraligi, skoro przed play-offami nie macie kasy.

P.S. Dzięki za transpalent dla Rafała!