Talib pisze:A to nie wiecie mikas, że akurat w tej dyscyplinie sportu zawodnicy jeżdżą po to żeby zarobić?Zresztą kluby, które ich zatrudniają też chyba chciałyby zarabiać. No chyba, żeby było inaczej...
no i co do tego ma sklad???
meridol pisze:Talib pisze:A to nie wiecie mikas, że akurat w tej dyscyplinie sportu zawodnicy jeżdżą po to żeby zarobić?Zresztą kluby, które ich zatrudniają też chyba chciałyby zarabiać. No chyba, żeby było inaczej...
Holly pisze:Sam Pan Siwek przyznał że porażka w meczu z Ostorwem to natychimastowe podanie sie do dymisji zarządu.Aha! A pan Jarosław to z jakiego stanowiska poda się do dymisji?
nie wiem jakie stanowiska zajmuje w zarządzie , ale jak cały zarzad ma być zdymisjonowany to i Pan Jarosław również.
mikas pisze:meridol pisze:Talib pisze:A to nie wiecie mikas, że akurat w tej dyscyplinie sportu zawodnicy jeżdżą po to żeby zarobić?Zresztą kluby, które ich zatrudniają też chyba chciałyby zarabiać. No chyba, żeby było inaczej...
Żeby nie było,że unikam dyskusji, powtórze pytanie maridola![]()
Co ma do tego skład i jego ustalanie?
Teraz wychodzę, wiec w ewentualnej dalszej części dyskusji wezme udział później.
P.S. Holly skąd takie informacje? Z tego co mi wiadomo zarząd jeszcze na planowanym na czerwiec spotkaniu nie dyskutował na ten temat.
Meczu z Ostrowem jeszcze nie bylo
Domin pisze:9. Jeleniewski
10. Knapp
11. Tomicek
12. Messing
13. Åšwist
14. Polak/Michaluk
15. Klimek
16. Pavlić
.
Domin pisze:9. Jeleniewski
10. Knapp
11. Tomicek
12. Messing
13. Åšwist
14. Polak/Michaluk
15. Klimek
16. Pavlić
No i dalej jestem za takim składem.
+ piwko na stadionie i fajna atmosfera.
Holly pisze:Sam Pan Siwek przyznał że porażka w meczu z Ostorwem to natychimastowe podanie sie do dymisji zarządu.
.
Speedway pisze:
Jasne, może jeszce rozstawić leżaczek, kocyk, wyjąć wałówkę i cieszyć się jak któryś dwa punkty dowiezie. ...
... Osobiście wierzę że w następnych meczach i Brhel i Rempała swoje zrobią. Jedynie Louis wzbudza u mnie duuuże obawy...
katrin pisze:Mecz z Ostrowem na prośbę lubelskiej drużyny został przelożony na 11.06, tylko, nie wie czy ktoś zauważył, że tego dnia Lubos Tomicek startuje w Lesznie w półfinale mistrzost świata juniorów..
Domin pisze:Speedway pisze:
Jasne, może jeszce rozstawić leżaczek, kocyk, wyjąć wałówkę i cieszyć się jak któryś dwa punkty dowiezie. ...
... Osobiście wierzę że w następnych meczach i Brhel i Rempała swoje zrobią. Jedynie Louis wzbudza u mnie duuuże obawy...
1. Nie chcesz się dobrze bawić na meczu i przyjemnie spędzić czas?
Ten skład na pewno zaprezentowałby się lepiej, niż osłabiony trzema kataryniarzami (Louis, Brhel, Rempała).
2. Czy ktoś jeszcze uważa, że Brhel i Rempała "swoje zrobią"?