Piotr Świst

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#51 Postautor: wojtas » 2 kwietnia 2006, o 18:06

hayabusarider pisze:Mądrzejszy głupiemu (Debilowi) ustąpi i koniec kropka.
8)

Tez tak mysle. Co do tego kto madrzejszy to zyj dalej w bledzie - masz prawo.
Widze ze Twoja dyskusja polega na wykopywaniu starych, oklepanych tekstow a nie na przedstawianiu argumentow, ale do tego rowniez masz prawo. Taki jest niestety najwiekszy minus ogolnego forum.
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#52 Postautor: Gelo » 2 kwietnia 2006, o 18:42

No i się Piotrek nie popisał w kryterium - rzekłbym że pojechał kompromitująco. We wtorek ma przyjechać do Lublina - niech trenuje jak najwięcej

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#53 Postautor: yamahaR1 » 2 kwietnia 2006, o 19:26

Nie ma co ukrywać, że ten występ to wielka porażka. Co to za gadanie że nie jeździł ? To nie jest junior, jeździł już na treningach m.in. na torze w Bydgoszczy . Niby nic takiego się nie stało ale jest już kwiecień a nasi zawodnicy jeżdżą każdy sobie albo wcale. Mam nadzieje, że Świst w lidze nie będzie robił takich wyników . Poczekamy do jakiegoś sparingu i zobaczymy jak to będzie, tylko żeby się nie okazało, że w meczu towarzyskim też będzie taka nędza i tłumaczenie że to pierwsze jazdy, testowanie sprzętu itp. itd. a później w lidze będzie 0,d,1,2,0 .
Najsłabsi w przedsezonowych sprawdzianach nie powinni jechać w pierwszym meczu bez względu na nazwiska .

Speedway-Mati
Zawodowiec

#54 Postautor: Speedway-Mati » 2 kwietnia 2006, o 19:31

(1,1,0,d,0) No cieniutko, cieniutko :( Myślałem że będzie lepiej... no ale niestety źle myśłałem :( Oby to była taka wpadka a w lidzę po 10 na meczyk :)
Obrazek

K.
Kontakt:

#55 Postautor: K. » 2 kwietnia 2006, o 20:19

dorzucę swoje 3 zdania na temat Kryterium. Od razu zaznaczam, że bardzo subiektywne.
byłam, widziałam... Nasz nowy "nabytek" startował nawet całkiem OK, ale potem... z reguły w wiraż wchodził pierwszy ale wychodził z niego ostatni. Moim zdaniem oprócz braku objeżdżenia widać lekkie braki w przepracowaniu zimy, bo po 2 kółkach Świst był za rywalami 40 - 50 metrów. Defakt na 4 pozycji też był naciągnięty-gdyby nie zjechał na murawę zostałby zdublowany :-)

Z Kuciapą trochę kiepsko wyszło. Buczkowski "puścił" domino i Maciek wylądował w bandzie (pneumatycznej). Ale zdaje sie,że noga została pomiędzy kołem a ramą i doszło do jej skręcenia. Na 99% jednak będzie mógł pojechać w inauguracji ligi.
Nie wystąpił też Jarek Hampel- podobno po wczorajszym sparringu dostał wysokiej gorączki i dzisiaj zastąpił go Buczkowski.
Pozdrawiam!
Tylko Perła liczy się

harry
Trener

#56 Postautor: harry » 2 kwietnia 2006, o 20:39

Też słyszałem od tych co byli, że starty miał bardzo dobre. Później było znacznie gorzej. Jeżeli to efekt nie przepracowanej zimy - to źle. Myślę raczej, ze to jednak mało jazdy i związany z tym brak pewności i rozruszania kości. Pożyjemy ,zobaczymy, już niebawem jak jest naprawdę. Liga szybko wszystko zweryfikuje.
Kuciapa był wyrywny....
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Kamil78
Kontakt:

#57 Postautor: Kamil78 » 2 kwietnia 2006, o 20:53

harry pisze:Kuciapa był wyrywny....

Co to za określenie wyrywny, czuję wpływ na byłego dyra obecnie miłościwie nam panującego Bogusława I. :lol:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#58 Postautor: Gelo » 2 kwietnia 2006, o 21:05

Po tym wyniku zaczynam mieć obawy, ze zamiast ostro trenować, pan Świst odpalał jedną fajkę od drugiej i otwierał piwko za piwkiem. W końcu - "gdzie jest ten Lublin"? żeby warto było się pomęczyć na siłowni? Moze mu sie wydawało, ze samą pewnością siebie i nazwiskiem będzie trzaskał komplety. Ale tak nie bedzie. Trudno - mam nadzieje że dyro będzie konsekwentny i najsłabszy zawodnik na treningu - nie pojedzie w meczu. Nie wyciągam zbyt daleko idących wniosków po jednym turnieju - ale jak na tle Śwista patrze na wczorajszy występ ulubieńca Dudiego - Krzyżaniaka to mi odbiera chęć wyjazdu do Grudziądza.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#59 Postautor: Lublin_Fan » 2 kwietnia 2006, o 21:17

Kasiński będzie konsekwentny bo od wyniku zależy jego stołek. Zresztą mamy tak szeroką ławę, że nie będzie cackania się z leszczami. Jak któryś zawiedzie to wyleci ze składu.
Mimo wszystko nie dramatyzowałbym w związku z dzisiejszym występem Śwista. To jest zbyt doświadczony zawodnik, żeby być cieniem Krzyżaniaka. Jeśli już to Krzyżak zleje Śwista w Grudziądzu a ten się odegra u nas.

harry
Trener

#60 Postautor: harry » 2 kwietnia 2006, o 21:20

Kamil78 pisze:Co to za określenie wyrywny, czuję wpływ na byłego dyra obecnie miłościwie nam panującego Bogusława I. :lol:

Zdecydowanie nadinterpretacja :shock:
Wyrywny - moje ulubione hasło od wielu lat :lol:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

harry
Trener

#61 Postautor: harry » 2 kwietnia 2006, o 21:26

Lublin_Fan pisze:Kasiński będzie konsekwentny bo od wyniku zależy jego stołek. Zresztą mamy tak szeroką ławę, że nie będzie cackania się z leszczami. Jak któryś zawiedzie to wyleci ze składu.
Mimo wszystko nie dramatyzowałbym w związku z dzisiejszym występem Śwista. To jest zbyt doświadczony zawodnik, żeby być cieniem Krzyżaniaka. Jeśli już to Krzyżak zleje Śwista w Grudziądzu a ten się odegra u nas.

Dobrze, że przeczytałem to w ostatniej chwili bo dokładnie taki sam tekst chciałem napisać. Jeżeli będzie problem w meczu z Krosnem to przypominam, że na 8 jest rezerwowy - i po problemie. A najgorszy z tego meczu i tak nie jedzie do Grudziądza. jeżeli któryś z zawodników jeszcze tego nie wie to może zaraz obudzić się z ręką w nocniku.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz