Piotr Świst

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#51 Postautor: wojtas » 2 kwietnia 2006, o 18:06

hayabusarider pisze:Mądrzejszy głupiemu (Debilowi) ustąpi i koniec kropka.
8)

Tez tak mysle. Co do tego kto madrzejszy to zyj dalej w bledzie - masz prawo.
Widze ze Twoja dyskusja polega na wykopywaniu starych, oklepanych tekstow a nie na przedstawianiu argumentow, ale do tego rowniez masz prawo. Taki jest niestety najwiekszy minus ogolnego forum.
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#52 Postautor: Gelo » 2 kwietnia 2006, o 18:42

No i się Piotrek nie popisał w kryterium - rzekłbym że pojechał kompromitująco. We wtorek ma przyjechać do Lublina - niech trenuje jak najwięcej

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#53 Postautor: yamahaR1 » 2 kwietnia 2006, o 19:26

Nie ma co ukrywać, że ten występ to wielka porażka. Co to za gadanie że nie jeździł ? To nie jest junior, jeździł już na treningach m.in. na torze w Bydgoszczy . Niby nic takiego się nie stało ale jest już kwiecień a nasi zawodnicy jeżdżą każdy sobie albo wcale. Mam nadzieje, że Świst w lidze nie będzie robił takich wyników . Poczekamy do jakiegoś sparingu i zobaczymy jak to będzie, tylko żeby się nie okazało, że w meczu towarzyskim też będzie taka nędza i tłumaczenie że to pierwsze jazdy, testowanie sprzętu itp. itd. a później w lidze będzie 0,d,1,2,0 .
Najsłabsi w przedsezonowych sprawdzianach nie powinni jechać w pierwszym meczu bez względu na nazwiska .

Speedway-Mati
Zawodowiec

#54 Postautor: Speedway-Mati » 2 kwietnia 2006, o 19:31

(1,1,0,d,0) No cieniutko, cieniutko :( Myślałem że będzie lepiej... no ale niestety źle myśłałem :( Oby to była taka wpadka a w lidzę po 10 na meczyk :)
Obrazek

K.
Kontakt: