Krosno - Lublin 50:40

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gretzky

#551 Postautor: Gretzky » 1 kwietnia 2005, o 21:07

lucki zajmij sie tym czym masz sie zajac rodzina ,praca czymkolwiek ale swoje pustawe dywagacje zachowaj dla siebie i skoncz pieprzyc jak potluczony

Awatar użytkownika
Mrucky

#552 Postautor: Mrucky » 1 kwietnia 2005, o 21:08

MarianJ pisze:Mecz w Poznaniu został przerwany w 41. minucie ze względu na informacje o stanie papieża Jana Pawła II. "Przerwany mecz!" - skandowali kibice.

Ty Lucki zostałbyś na stadnionie krzycząc "Oddajcie pieniądze za bilet"? Myśle, że dalsza dyskusja na ten temat nie ma sensu ....
Ostatnio zmieniony 1 kwietnia 2005, o 21:11 przez Mrucky, łącznie zmieniany 1 raz.

meesha
Trener
Kontakt:

#553 Postautor: meesha » 1 kwietnia 2005, o 21:10

A może by ktoś zablokował ten temat na jakiś czas :roll: Odchodzi bez wątpienia Wielki Człowiek więc nie urządzajmy może tutaj jarmarcznych kłótni szczególnie że to nie forum Radia Maryja :!: Niech każdy zachowa dla siebie swoje odczucia na temat papieża, albo przeniesie je na inne fora :?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Gość

#554 Postautor: Gość » 1 kwietnia 2005, o 21:11

Co sie czepiacie Luckiego ? nie linczujcie go ! przemyśli swój bład i przeprosi.
Papieżowi należy sie oddanie hołdu oraz poszanowanie jego osobistości.
Mecz na 90 % sie nie odbędzie.

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#555 Postautor: jacur78 » 1 kwietnia 2005, o 21:14

Mysle ze naszym najlepszym krajowyn zawodnikiem bedzie w Krosnie Piszczyk

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#556 Postautor: jacur78 » 1 kwietnia 2005, o 21:16

A zaraz potem Franki i Adas

Siwek Patataj

#557 Postautor: Siwek Patataj » 1 kwietnia 2005, o 21:18

Panowie, już sobie na mnie naskoczyliście, już sobie poużywaliście, nawet przez GG od jednego z Was otrzymałem wiadomość, która... nie nadaje się do przytoczenia z uwagi na stek wulgaryzmów znajdujących się w niej.

To świadczy o tym, że ten kto napisał do mnie tę wiadomość za nic miał nauki tego, który teraz odchodzi ze świata żywych. Przy okazji zapytany kim jest, nie ma odwagi przyznać się i milczy. Ale to typowe dla internetowych odważniaków. Ujawnij się troglodyto!!!

Ale na temat: czy ja w którymś miejscu obraziłem papieża? Wprost przeciwnie, cały czas piszę że jest to smutne wydarzenie. Ale piszę też, że nie wolno przesadzać i odwoływać wszystkiego z powodu tego zdarzenia.
Piszę także, że nie wszyscy w tym kraju są katolikami, że są i inne wyznania a i są pomiędzy nami laicy, dla których boleść papieża jest mniej istotna niż dla tych, który głęboko wierzą w boga.

Możecie mnie uznać za pozbawionego empatii, ale tylko wtedy gdy nie zdacie sobie trudu przeczytania ze zrozumieniem tego co piszę. Śmierć każdego człowieka jest smutna i tragiczna zarazem. Ale to nie powód, by zatrzymywać w miejscu czas, by zdobywać się tylko na nostalgię i smutek i rezygnować z tego co ważne. Włącznie sobie TV i poprzerzucajcie programy: TV1 papież, TV2 papież, TV3 papież, Polsat papież, TVN papież. Toż to obłęd, istny obłęd!!!

To był mój ostatni wpis na temat papieża.

A teraz Ci najbardziej wierzący niech obrzucą mnie znowu stekiem niewybrednych epitetów. Czekam :) Przypominam moje GG: 1503635.

lucki73

Awatar użytkownika
pav4u
Szkółkowicz
Kontakt:

#558 Postautor: pav4u » 1 kwietnia 2005, o 21:18

stawiam na wygrana gosci w stosunku 52:38

niewazne kiedy termin nie jest w tej chwili istotny

pozdrawiam pav4u

Dudi
Junior

#559 Postautor: Dudi » 1 kwietnia 2005, o 21:26

potwierdziles lucki że jestes wyjatkowym kretynem z ptasim móżdżkiem, ktorego nawet nie warto kopnąć w dupę.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#560 Postautor: papi » 1 kwietnia 2005, o 21:38

Lucki szanuje Cie jako kibica żuzlowego, ale nie popieram twojego systemu wartosci, jak w takiej sytuacji mozesz mowic o kasie jaka straca kluby czy portale internetowe, mowisz ze anglika czy australijczyka to nie obchodzi to wlacz sobie CNN, TV5, TVE na calym swiecie mowi sie tylko o tym, ale dla Ciebie wazniejsze jest to zeby sie nie okazalo ze pojedziesz do krosna i pocalujesz klamke, dla mnie to jest żalosne

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#561 Postautor: Cz@rek » 1 kwietnia 2005, o 21:47

lucki tu nie chodzi o to kto jest katolikiem a kto nie,szacunek oddajÄ… Mu
nawet muzułmanie ,zydzi i inni. To jest równierz wielki Polak,m.in.dzieki
Niemu mozesz sobie spokojnie" głosić wolność słowa"w tym kraju.
To nie odchodzi Papież katolik, to odchodzi wielki człowiek,wielki Polak,
chrześcijanin...
Pomyśl o tym w ten sposób lucki.

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#562 Postautor: WojtekF » 1 kwietnia 2005, o 21:49

W tych swoich dywagacjach lucki nie zastanawiasz się nad stan psychicznym zawodników po takim wstrząsającym wydarzeniu. Jako praktykujący katolik nie umiałbym w obliczu takiej tragedii jeździć na motorze czy grać w piłkę. A już tym bardziej nie umiałbym się cieszyć z ewentualnej wygranej swojego klubu.

Brawo kibice Lecha!!!!!!
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

KrzyÅ›
Junior

#563 Postautor: KrzyÅ› » 1 kwietnia 2005, o 21:52

Lucki wiara i miłość skierowana do Boga oraz Jana Pawła II jest silniejsza niż Twa miłość i wiara w klub żużlowy, dlatego też powinieneś uszanować rozpacz i smutek innych osób. Nawet ludzie z całego Świata, którzy wierzą w innych Bogów albo i nie, są z Papieżem i zapewniam Cię, że nie mają teraz ochoty na imprezy sportowe. Wszystko to pokazuje jak Wielkim człowiekiem jest Ojciec Święty.

p.s.
Nie podlega wątpliwości, że gdyby nastąpiło to najgorsze, mecz w Krośnie nie powinien się odbyć w planowanym terminie.

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#564 Postautor: jacur78 » 1 kwietnia 2005, o 22:06

Ludzie dajcie spokoj!. Ja w wielu miejscach nie zgadzam sie z Lukim, nie zgadzam sie z nim takze i w tym przypadku. Jednakowoz ni e uprawiajcie terroru, coz to za "klerykalny rezim". Luki nie ma zamiaru byc w zalobie i... nie musi. Luki nie ma zamiaru plakac po smierci papieza i .. nie musi. To jest jego indywidualny wybor...Luki nie widzi sensu w takim szumie medialnym wobec smierci czlowieka i...nie musi Gdzie wasza tolerancja. Zwyzywac chlopaka dlatego ze ma takie poglady jakie ma?... OBLUDNICY!

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#565 Postautor: WojtekF » 1 kwietnia 2005, o 22:14

Napisałem na tych kilku stronach 1 post dotyczący kwestii przełożenia meczy i chyba nie wskażesz mi jacur na moment, w którym wyzywałbym luckiego.

Szanuję luckiego światopopgląd, szanuję to, że nie jest katolikiem. Jednak niech On również uszanuje światopogląd, stan duchowy i psychiczny zawodników i kibiców, którzy są katolikami i nie umieliby podjąć sportowej walki ani emocjonować się wynikiem w obliczu takiej tragedii.

Mimo tego, iż jestem fanem Falubazu, nie mam zamiaru jechać do Częstochowy, gdyż dzisiejsze wydarzenia wstrząsają mną i skupienie się na oglądaniu sportowego widowiska byłoby dla mnie katolika niemożliwe.
Pozdrawiam wszystkich!!!!

Jest super!!!

Wojtek Fan Falubazu!!!

KrzyÅ›
Junior

#566 Postautor: KrzyÅ› » 1 kwietnia 2005, o 22:19

Jacur potrafię uszanować poglądy Luckiego ale problem jest zupełnie innej natury. Przypuszczam że 99.9% zawodników jak i 99.9% kibiców jest Katolikami w związku z czym nikt nie ma ochoty na zawody sportowe.

p.s.
Wyobraź sobie że odchodzi Ci ktoś bardzo bliski a Ty lecisz na stadion świetnie się bawić. Papież dla mnie jest bardzo bliską osobą więc nie jest mi w takiej chwili do zabawy.

Gość

#567 Postautor: Gość » 1 kwietnia 2005, o 22:20

Czekaliśmy tyle miesięcy poczekamy jeszcze te pare dni , zapewne mecz przełożą na środe lub czwartek.I pewnie nie pojedzie juz 3 autokary.

Gość

#568 Postautor: Gość » 1 kwietnia 2005, o 22:23

Mam głud żużla bo juz 6 miesięcy nie byłem ale w tle tej ragedii nawet nie myśle o meczu. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Snys
Zawodowiec

#569 Postautor: Snys » 1 kwietnia 2005, o 22:24

Liga rugby juz odwołana. Chyba brak szans na cokolwiek....

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#570 Postautor: Cooper » 1 kwietnia 2005, o 22:25

Hollywood pisze:Czekaliśmy tyle miesięcy poczekamy jeszcze te pare dni , zapewne mecz przełożą na środe lub czwartek.I pewnie nie pojedzie juz 3 autokary.

Nie wydaje mi sie, zeby akurat na srode lub czwartek. Moga przelozyc np. na maj. kazdemu klubowi zalezy na kibicach, a dochodza jeszcze starty obcokrajowcow w ligach zagranicznych. Coz, poczekamy, zobaczymy, na razie nic nie jest przelozone.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Snys
Zawodowiec

#571 Postautor: Snys » 1 kwietnia 2005, o 22:28

Pewnie wcisnÄ… 15 lub 22 maja

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#572 Postautor: $korzen$ » 1 kwietnia 2005, o 23:20

Moim zdaniem wszystko powinno odbyc sie tak jak napisal bodajze Holly, jezeli nastapi najgorsze (oby nie :? ) kolejka przelozona, jezeli Papiez bedzie sie trzymal, mysle ze mecz powinien sie odbyc, poprzedzony modlitwa. Tak zrobia w Hiszpani, w Italii, wiec podobnie zrobia pewnie i u nas.

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#573 Postautor: Kaka » 2 kwietnia 2005, o 02:12

Panie Lucki, masz pan tyle lat, ze az dziw bierze, ze w takim wieku ludzie maja tak oderwany kontakt od rzeczywistosci.
Czy wszystko w tym kraju musi kręcić się wokół religii, kościoła, papieża etc.? A nie można zachować odrobinki zdrowego rozsądku?

Jest tak rzeczywiscie, ze wszystko sie kreci wokol ww. rzeczy?? Nie wydaje mnie sie.
Czy ktoś sobie zadał trud, a w ogóle czy postawił sobie pytanie, ile taka medialna szopka kosztuje nasze państwo? Czy ktoś policzył ile ludzie dzisiaj czasu poświęcili na dyskusję nad losem papieża, na śledzenie informacji w radio, telewizji, prasie i internecie, zamiast poświęcić na obowiązki służbowe? Czy ktoś policzył ile taki jeden dzień żałoby za kogoś kto w dodatku żyje kosztuje?

Czy zadałes sobie pytanie ile pradu kosztowalo Cie piepszenie takich głupot, wylicz sobie sam roboczo-godziny, ktore mogles poswiecic czemus bardziej pozytecznemu. Poswiecaj sie dalej swoim obowiazkom sluzbowym zamiast przesiadywac na necie i pisac tego typu rzeczy.
Możecie mnie uznać za pozbawionego empatii, ale tylko wtedy gdy nie zdacie sobie trudu przeczytania ze zrozumieniem tego co piszę. Śmierć każdego człowieka jest smutna i tragiczna zarazem. Ale to nie powód, by zatrzymywać w miejscu czas, by zdobywać się tylko na nostalgię i smutek i rezygnować z tego co ważne. Włącznie sobie TV i poprzerzucajcie programy: TV1 papież, TV2 papież, TV3 papież, Polsat papież, TVN papież. Toż to obłęd, istny obłęd!!!

Tak, jestes pozbawiony empatii, czy nawet wspolczucia, ale to nie jest w Twoim wypadku najgorsze, bezsprzecznie natomiast najgorzsze jest to, ze Ty wszystko przeliczasz na mamone i zycze Ci zebys tak kiedys sie zarobil, ze jak na teledysku Republiki, utoniesz w tym calym hajsie. Moze wtedy zrozumiesz, ze nie wszystko sie przelicza na PKB.
Dodaj sobie jeszcze: CNNPapiez, BBCPapiez i inne serwisy informacyjne. Wszedzie popatrz jakos najwazniejsza informacja dnia jest stan zdrowia JPII, a nie czy byla hossa czy bessa na Dow Jones.
PS. Obledem nazwal bym raczej stan wytrzymania w Twoim towarzystwie 10 minut, a nie to, ze wybitny Polak, rowniez Twoj krajan jest umierajacy. Statytyki przesunely Ci po prostu "blednik" w wartosciowaniu pewnych rzeczy i niestety nie potrafisz zlapac pewniej rownowagi.
PS2. Dodaj sobie do tych 3 muszkieterow innych trzech panow, wokol ktorych zapewne sie obracasz: Dolar, Euro, PLN.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#574 Postautor: _piotrusss » 2 kwietnia 2005, o 07:43

W jednym się zgadzam z Luckim... Telewizja zrobiła szopkę, ludzie w Krakowie, ludzie w Rzymie niemalże w ciszy się modlili, nikt prawie nie rozmawiał, niezależnie od wyznania, każdy to jakoś przeżywał... A telwizja moim skromnym subiektywnym zdaniem zrobiła cyrk z tej całej sytuacji... co kilka minut nowe sensacyjne wieści... nowe wydiady, w studiu nowy gość! Po co to??? Myślę, że nie jest to odpowiednie pożegnanie tak wielkiej i ważnej osoby.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Gość

#575 Postautor: Gość » 2 kwietnia 2005, o 09:54

Ze słów wczorajszych jakiegoś kardynała " ta noc miala być ostatnia dla Papieża " na szczescie Papież żyje i bedzie żył .....
Oczywiście jest to czas zadumy i modlitwy , ale jeśli ciezki stan Papieża będzie sie utrzymywał kilka dni to przecież nie można zatrzymać machiny świata! Życie sie toczy mimo cierpienia tego człowieka , odbycie sie meczów to właśnie okazja dla złożenia hołdu Papieżowi.