mimo ze wielu mijanek nie bylo, to zo zawody calkiem ciekawe.
in "+" zdecydowanie
Rybnicznie - daj nam Boze kiedys takich juniorow, a jak pomysle, ze
Pawlaszczyk licencje zrobil rok temu to strach sie bac co z niego wyrosnie

. nieskromnie powiem, ze byli faworytami calego FanKlubu i dostawali najwieksze brawa

.
Kolodziej,
Jablonski i
Zabik - niby swoje zrobili , ale jakos tak bezbarwnie. podobnie zreszta
Stachyra, ktoremu gratuluje znakomitego wystepu. widac, ze dobre fury pod dupa i znajomosc lubelskiego toru daly efekty. tak samo Buczkowski - niby nawet biegu nie wygral, a awansowal bez problemow.
zaskoczyl mnie in "+"
Suchecki myslalem, ze po cieniowaniu w lidze nic nie pokarze, ale jednak ostatni dobry mecz nie byl wypadkiem przy pracy, ale oznaka zwyzki formy
osobny akapit dla mojego cichego faworyta
Pacholaka, ktorego bylem dzis chyaba jedynym kibicem. w sumei nie pokazal nic wielkiego, ale bardzo szkoda jego upadku i bardzo zadziwl tym, ze potrafil jeszcze pozniej startowac. jednak nie oszukujmy sie - nawet gdyby ta kraksa, to i tak by nie awansowal.
duze brawa dla
Schmidta - szkoda tasmy (ktorej wg mnie nie bylo) i upadku na punktowanj pozycji - wystarczylo dojechac, widac, ze wiele nauki przed nim, ale mamay szczescie, ze nie jechal w skladzie Opola w niedziele.
decydownie zawiedli - mlody
Kasprzak i mlody [/Jagus[/b] jednak, po badz co badz, ekstraligowcach mozna bylo sie spodziwac wiecej, a oni chyba nie wywalczyli zadnego punku na przeciwnikach (
Dziatkowaka i
Dzika nie licze

)
-podsumowujac:
ciekawa walka z motorem
Dzika, i najladniejsza akcja zawodow:
Druchnaiak na 2im luku w 11 biegu - palce lizac

.