Play Off: Stal Rzeszów - TŻ Sipma Lublin 48 : 41

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
konradeczek_fransik

#226 Postautor: konradeczek_fransik » 25 lipca 2004, o 23:16

Ar2rB pisze:
konradeczek_fransik pisze:mozemy byc tylko źli zescie nam wyjebali trojana i jeszcze młodzików no i my wam wyjebalismy Dawida...
wy jechaliscie bez Piszcza my bez Ciapka... któy jest lepszy niz Piszcz:):)

Az sie prosi żeby dzieciaka zabanować. Gnojku drogi, co ty jeszcze o tej porze przed komputerem robisz?

dawaj dawaj:D:D szydze z Was:D i tyle mozecie mi dac bana przynajmniej nie bede juz czytal pierdol kupilismy mecz u was tzn pana K teraz mielismy farta... wezscioe sie wszyscy zastanówcie co piszecie...
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
:P

rzeszowiak

#227 Postautor: rzeszowiak » 25 lipca 2004, o 23:17

nie zrozumiałes mnie."Tego dnia" znaczyło ze dzisiaj bylsimy lepsi ;-) jakbym chciał napisac o tym pamietnym meczu(44:45) to napisałbym TAMTEGO dnia :P sorry za małe zamieszanie.

Uwazam ze tamtego dnia mieliscie duzo szczescia ale wygraliscie i to sie liczyło :P Tym razem my bylismy góra.A do Tego ze bylismy 2 razy lepsi to sie zgadzam bo u was w Lublinie takze nie błysneliscie :P czyli jak na razie wychodzi na 2:1 dla nas w meczach :P

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#228 Postautor: arek200 » 25 lipca 2004, o 23:20

Mrucky pisze:
arek200 pisze: Ciekawe jaki byłby wynik jakby Piszczyk jechał i Dawid. A co do zachowania rzeszowskich kibiców to nie powiem już o tym pedziu co wkurwiał wszystkich,ale o reakcji kibiców na to, że Stachyra już nie pojedzie.

Tak ciekawe co by było gdyby Kuciapa nie miał upadku w Krośnie i nie zatrał silnika w pierwszym swoim biegu, no i ciekwe jeszcze co by było gdyby Rempała pojechał taq jak zwykle ?

Weź, o czym ty w ogóle mówisz. Przecież nie chodzi mi o to, żeby powiedzieć, że dziś powinniśmy wygrać, ale o to, że trochę konsekwencji z waszej strony by się przydało. Jak wtedy latały takie teksty z waszej strony to było spoko, to teraz zobaczcie jak to bzmi z drugiej strony. Chyba sam przyznasz, że tym razem była odwrotna sytuacja, jeśli chodzi oskłady drużyn niż w pierwszym meczu

Awatar użytkownika
superman

#229 Postautor: superman » 25 lipca 2004, o 23:21

dzeikujemy za widowisko dziekuejmy kibicom byliscie super szkoda tylko burasow z resovi ktorzy przyszli siedziec na sektor KK:(
ZKS STAL RZESZÓW

Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

#231 Postautor: mcprzemek » 25 lipca 2004, o 23:21

Po tym, co dzisiaj zobaczyłem w pierwszym biegu nie dziwie się Tomkowi Gollobowi za ten "numer" z Bajerskim.

rzeszowiak

#232 Postautor: rzeszowiak » 25 lipca 2004, o 23:24

arek200 pisze:
Mrucky pisze:
arek200 pisze: Ciekawe jaki byłby wynik jakby Piszczyk jechał i Dawid. A co do zachowania rzeszowskich kibiców to nie powiem już o tym pedziu co wkurwiał wszystkich,ale o reakcji kibiców na to, że Stachyra już nie pojedzie.

Tak ciekawe co by było gdyby Kuciapa nie miał upadku w Krośnie i nie zatrał silnika w pierwszym swoim biegu, no i ciekwe jeszcze co by było gdyby Rempała pojechał taq jak zwykle ?

Weź, o czym ty w ogóle mówisz. Przecież nie chodzi mi o to, żeby powiedzieć, że dziś powinniśmy wygrać, ale o to, że trochę konsekwencji z waszej strony by się przydało. Jak wtedy latały takie teksty z waszej strony to było spoko, to teraz zobaczcie jak to bzmi z drugiej strony. Chyba sam przyznasz, że tym razem była odwrotna sytuacja, jeśli chodzi oskłady drużyn niż w pierwszym meczu

Nie zgodze sie z tym!! Piszcz nigdy nie błyszczał w Rzeszowie ale powiedzmy zrobiłby 8-10pkt. A dawidek niech wam bedzie ze zrobił 7 chociaz mysle ze Jelen był dzisiaj lepszy.

A teraz mecz z kwietnia.Ciapek zrobiłby około 10 a Trojan był wtedy na fali i tez by walna dwucyfrówke.

Wydaje mi sie ze jednak mielismy troche słabszy skład, a tak wogole to o czym rozmowa.Wygralismy ale słowa uzania naleza sie przyjezdnym za walke i nie ustepliowosc.Jeszcze została jedna konfrotacja i wtedy sie wyasni co i jak. ;]

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#233 Postautor: arek200 » 25 lipca 2004, o 23:27

konradeczek_fransik pisze:dawaj dawaj:D:D szydze z Was:D i tyle mozecie mi dac bana przynajmniej nie bede juz czytal pierdol kupilismy mecz u was tzn pana K teraz mielismy farta... wezscioe sie wszyscy zastanówcie co piszecie...

Typie, jesteś właśnie jednym z tej większości kibiców stali, którzy robią reszcie opinię buraków. Pewnie ten pedał co dziś wkur...ł nas to ty albo ktoś taki jak ty. Wal się na ryj. Zobaczymy co nawojujecie w Lublinie na koniec sezonu jak przyjdzie wam zająć to 4 miejsce w tabeli. Cyba że znowu jakiś Kaczmarek przyjedzie wam zrobić tor

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#234 Postautor: Metalliczny » 25 lipca 2004, o 23:31

Tak Rzeszowianie śmieją się z naszego gdybania - proszę wrócić o kilka stron - ciągle tylko było gdyby to, gdyby owamto. A te wasze wpisy o rewanżu Miesiąca na Dawidzie aż się proszą o banik. Ciekawe jak wy będziecie się czuli jak nas superas Grzechu Knapp w ramach rewanżu powiezie trzech waszych w Lublinie w płot - a co się szczypać, od razu wykosić Barana, Gjedde i Ciapka. Miło wam? To zamknąć jadaczki. Może i byliście dzisiaj minimalnie lepsi, jednak naszym należy się chwała - a te wasze wpisy - zwycięstwa pewne, bezdyskusyjne okazały się nietrafione. Niewiele brakowało a byście się przejechali - teraz ja pogdybam - a co by było gdyby Dawid jechał cały mecz a Jeleń za Śledzia, hę? Sam muszę przyznać, iż nie wierzyłem w zwycięstwo, jednak chłopaki, z wyjątkami, pokazali charakter i brawa im za to.

Awatar użytkownika
Mrucky

#235 Postautor: Mrucky » 25 lipca 2004, o 23:33

arek200 pisze:
konradeczek_fransik pisze:dawaj dawaj:D:D szydze z Was:D i tyle mozecie mi dac bana przynajmniej nie bede juz czytal pierdol kupilismy mecz u was tzn pana K teraz mielismy farta... wezscioe sie wszyscy zastanówcie co piszecie...

Typie, jesteś właśnie jednym z tej większości kibiców stali, którzy robią reszcie opinię buraków. Pewnie ten pedał co dziś wkur...ł nas to ty albo ktoś taki jak ty. Wal się na ryj. Zobaczymy co nawojujecie w Lublinie na koniec sezonu jak przyjdzie wam zająć to 4 miejsce w tabeli. Cyba że znowu jakiś Kaczmarek przyjedzie wam zrobić tor

Coż widać 3eba będzie wydać te 800 zł :P

Jeżeli przegracie u Sibie z Gdańskiem to możemy wtedy przyjechać walczyć o coś więcej.

Awatar użytkownika
Nawrot
Kontakt:

#236 Postautor: Nawrot » 25 lipca 2004, o 23:34

Witam to moj pierwszy wpis na tym forum.
Dopiero co sie skonczyly nasze mecze a ja juz sie nie moge doczekac naszego spotkania 8-ego :D
Co poniektorzy juz obiecali swoj przyjazd, takze czekamy... Obrazek

rzeszowiak

#237 Postautor: rzeszowiak » 25 lipca 2004, o 23:34

Metalliczny pisze:Tak Rzeszowianie śmieją się z naszego gdybania - proszę wrócić o kilka stron - ciągle tylko było gdyby to, gdyby owamto. A te wasze wpisy o rewanżu Miesiąca na Dawidzie aż się proszą o banik. Ciekawe jak wy będziecie się czuli jak nas superas Grzechu Knapp w ramach rewanżu powiezie trzech waszych w Lublinie w płot - a co się szczypać, od razu wykosić Barana, Gjedde i Ciapka. Miło wam? To zamknąć jadaczki. Może i byliście dzisiaj minimalnie lepsi, jednak naszym należy się chwała - a te wasze wpisy - zwycięstwa pewne, bezdyskusyjne okazały się nietrafione. Niewiele brakowało a byście się przejechali - teraz ja pogdybam - a co by było gdyby Dawid jechał cały mecz a Jeleń za Śledzia, hę? Sam muszę przyznać, iż nie wierzyłem w zwycięstwo, jednak chłopaki, z wyjątkami, pokazali charakter i brawa im za to.

JA ci tylko Metaliczny przypominam ze przed meczem z wami u was tez byliscie cholernie pewni swego a skonczyło sie tak jak sie skonczyło i tutaj wypowiedzi ze pomógł nam Kaczmarek nic nie pomoga bo nawet bez Kaczmarka wynik byłby na styku(nie mówie zebysmy wygrali) a przedmeczowe wypowiedzi lubliniaków wskazywały na to ze dostaniemy u was 10-14pkt :D

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#238 Postautor: prt » 25 lipca 2004, o 23:39

emocje byly i widowisko bylo.
oto i caly zuzel...

prawdziwym kibicom STALI dziekuje za wspoltworzenie tego, co dobre na polskich stadionach.
jak widac to i po forum, kibice dziela sie na tych, co rozumieja istote sportu i jego charakter i na tych, co tego nie rozumieja i wola sie napinac, prowokowac, przechwalac, "rewanzowac" i tak dalej (tym Panom juz dziekujemy!)

MECZ --> nie zaluje ze pojechalem. i to wystarczy za komentarz

OCHRONA --> wielcy profesjonalisci to nie sa, to fakt. moze mieli okres?

Dawid STACHYRA - oby sie pozbieral jak najszybciej. i oby sie to skonczylo tylko na poobijaniu. po zrobieniu dziury w plocie z desek - rozne rzeczy moga wyniknac po kilku godzinach dopiero...
(pamietajcie - nie robcie tego w domu!)

Pawel MIESIAC - baaaaardzo brzydki faul. nie pamietam, kiedy ostatnio widzialem cos t a k i e g o. (a aplauzu czesci osob po tej "akcji" staralem sie nie slyszec).

SLEDZ - jesli nic nie pokaze w najblizszych meczach, tez jestem zdania ze mozna mu podziekowac w trybie pilnym. (noga - dupa - drzwi).
( Anglia ma Beckhama. TÅ» ma Åšledzia.)

Peter KARLSSON - pokazal jak trzeba jezdzic. wielkie brawa. mam nadzieje, ze to jest Jego powrot do wysokiej formy.

Jurek MORDEL - jedna wielka ruletka. dla mnie zbyt nieprzewidywalny. (ale maja racje Ci, co mowia, ze przywiozl tyle, ile mogl. i za to tez brawa!)

Daniel JELENIEWSKI - oby ta krzywa wznoszaca Jego formy byla kontynuowana. dzis pokazal, ze ma troche talentu.

i to juz chyba wszyscy najwieksi bohaterowie dzisiejszego spotkania...

GORACO POZDRAWIAM KIBICOW STALI MARMY I TÅ» SIPMA!

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#239 Postautor: arek200 » 25 lipca 2004, o 23:39

Mrucky pisze:
arek200 pisze:

Coż widać 3eba będzie wydać te 800 zł :P

Jeżeli przegracie u Sibie z Gdańskiem to możemy wtedy przyjechać walczyć o coś więcej.

Z gdańskiem każdy przegra po 2 mecze już. Szkoda, że nam się akurat te dwa mecze pod rząd trafiły, ale tak prawda. Wybrzeże teraz jeszcze bardziej odstaje od reszty.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#240 Postautor: Gelo » 25 lipca 2004, o 23:49

Napiszę tak - mecz zdecydowanie do wygrania, a to co odwala Śledź woła o pomstę do nieba. Już dzis widać, kto robi wszystko zebysmy przypadkiem nie weszli do ekstraligi. Darek powinien pomysleć o przedwczesnej emeryturze, bo jego wesołego podejscia do sportu nie będą tolerować nawet w Krośnie czy w Krakowie, gdzie ewentualnie mógłby znaleźć angaż. On i Franek zawalają nam trzeci najważniejszy mecz. Czas na wnioski - Darek ma teraz dwa tygodnie na zrobienie sprzętu jeżeli tego nie zrobi wy...liłbym go ze składu raz na zawsze. Miarka się przebrała.

lewy_7

#241 Postautor: lewy_7 » 25 lipca 2004, o 23:51

jak czytam wypowiedzi takich ludzi jak fransik to zaluje ze tacy idioci przychodza na zuzel w rzeszowie
szkoda Dawida ale chyba obylo sie bez zadnych zlaman choc podobno zostal na obserwacji w szpitalu i przepadnie mu 1/2 Sk i co gorsza najprawdopodobniej final BK.

Pozdrowienia
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2004, o 02:28 przez lewy_7, łącznie zmieniany 2 razy.
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie w sercu moim jest STAL i na dobre i na zle

Michael

#242 Postautor: Michael » 25 lipca 2004, o 23:55

Sluszne slowa.Darek to nie motocross zeby byc luzakiem itd.To jest zuzel a jak ci nie idze to zajmij sie lepiej ta stadnina co masz i tam zgarniaj kase.Nie naszym kosztem.Chodzi o kibicow

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#243 Postautor: mikas » 26 lipca 2004, o 00:03

Dokładnie Gelo ma absolutną rację. Jeśli Śledź nie będzie miał na Gdańsk conajmniej jednego nowego silnika, i nie żaden wyremontowany z second handu tylko NOWY( i w d*** mam skąd weźmie na to pieniądze, niech polikwiduję lokaty w banku najlepiej) to ja chce widzieć w składzie Trumnę i Jurka a Darek może już sie w Lublinie nie pokazywać. I do K*** nędzy może wreszcie sie ktoś zjawi na treningu w najbliższym czasie z łaski swojej, czy pan Franków też już podobnie jak pan Śledź jest liderem naszej drużyny?? Naobiecywał sie naobiecywał to niech teraz sobie podliczy ile kółek wykręcił na treningu od czasu mecdzu z Rzeszowem u nas?? Ręce opadają jak się na tych panów patrzy.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Michael

#244 Postautor: Michael » 26 lipca 2004, o 00:07

Smiac mi sie chce bo oni mowia cos o barazach.Z czym do ekstraligi.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#245 Postautor: Lublin_Fan » 26 lipca 2004, o 00:08

Odnoście przyszłego sezonu to.... Lwowiakom gratulemy Śledzia.

A wogle to kilku kibiców z rzeszowa co piszą tutaj na forum cierpi na poważny stopień zjebania umysłowego. Trojan w płocie - wrzuty na Piszcza przez pare tygodni. Stachyra w płocie - "taki jest ten sport".

Zero obiektywizmu. Nie ma żadnych wątpliwości, że atak Miesiąca na Dawida to było czyste skurwysyństwo.

I nie czepiać mi się tutaj Knappa bo on akurat jeździł dziś FAIR. Nie to co miesiąc.

Awatar użytkownika
Miras

#246 Postautor: Miras » 26 lipca 2004, o 00:09

konradeczek_fransik pisze:
dawaj dawaj:D:D szydze z Was:D i tyle mozecie mi dac bana przynajmniej nie bede juz czytal pierdol kupilismy mecz u was tzn pana K teraz mielismy farta... wezscioe sie wszyscy zastanówcie co piszecie...

Od niepamietnych czasów bylo wiadomo ze z Rzeszowiaków to prawdziwe luzaki :D ale ten to juz EKSTRALIGA :P

"wezscioe sie wszyscy zatanówcie co piszecie..." hehehe
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#247 Postautor: Gelo » 26 lipca 2004, o 00:13

Największy przejaw debilizmu to oklaski po komunikacie że dawid wiecej nie pojawi się na torze.

Michael

#248 Postautor: Michael » 26 lipca 2004, o 00:15

Szczyt chamstwa i beszczelnosci.O policji lepiej nie wspominac.W tym Rzeszowie biora nas za jakis bandytow.

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#249 Postautor: Regdal » 26 lipca 2004, o 00:21

Śledźiowi nikt nic nie zrobi,on wziął kasę z klubu pod pretekstem przygotowania sprzętu i zawsze może się wytłumaczyc,że coś mu zawodzi.
Śledź out juz czas mu to powiedzieć bez względu na jego zasługi.

8) 8) 8)

Awatar użytkownika
sztandar

#250 Postautor: sztandar » 26 lipca 2004, o 00:21

do ataku kolesia ktory bez glowy wjezdza w drugiego zawodnika na prostej na pelnym gazie.

to było na wyjściu z wirażu (może jedno piwko za dużo) albo na innym meczu byłeś

Miesiąc z premedytacją wbił Dawida w bandę

W bande to wbijał Knapp Miesiąc po prostu uderzył w niego przy wyjściu z wirażu to się zdarza niestety są młodzi i czasem palą im się głowy ( nie będe tu mówił co zrobił Dawid w zeszłym sezonie)

Nie wiem czy zauważyliście, ale podczas każdego równania toru ciągnik zawsze przejeżdżał po torach, z których nasi mieli za chwile startować.

Taaaa polewaczka lała tylko tam gdzie jeździli nasi a kaczmarek schował się w toalecie i stamtąd nakazywał ubijanie toru :>
Tak się składa że to Pan Stachyra cały mecz dzwonił do sędziego i upominał sięo równanie bo rzekomo tor był dziurawy ...

Większość kibiców z Rzeszowa to debile, a pokazali to jak Miesiąc dostał ogromne brawa po tym jak wsadził Dawida w płot.

To ciekawe bo ci sami debile bili mu brawo kiedy zjeżdżał w karetce do parkingu ... Bez przesady ja nie zaóważyłem żeby ktoś się z tego cieszył nie przesadzaj