do ataku kolesia ktory bez glowy wjezdza w drugiego zawodnika na prostej na pelnym gazie.
to było na wyjściu z wirażu (może jedno piwko za dużo) albo na innym meczu byłeś
Miesiąc z premedytacją wbił Dawida w bandę
W bande to wbijał Knapp Miesiąc po prostu uderzył w niego przy wyjściu z wirażu to się zdarza niestety są młodzi i czasem palą im się głowy ( nie będe tu mówił co zrobił Dawid w zeszłym sezonie)
Nie wiem czy zauważyliście, ale podczas każdego równania toru ciągnik zawsze przejeżdżał po torach, z których nasi mieli za chwile startować.
Taaaa polewaczka lała tylko tam gdzie jeździli nasi a kaczmarek schował się w toalecie i stamtąd nakazywał ubijanie toru :>
Tak się składa że to Pan Stachyra cały mecz dzwonił do sędziego i upominał sięo równanie bo rzekomo tor był dziurawy ...
Większość kibiców z Rzeszowa to debile, a pokazali to jak Miesiąc dostał ogromne brawa po tym jak wsadził Dawida w płot.
To ciekawe bo ci sami debile bili mu brawo kiedy zjeżdżał w karetce do parkingu ... Bez przesady ja nie zaóważyłem żeby ktoś się z tego cieszył nie przesadzaj