mikas pisze:Lucki obiecuje że jak sie spotkamy to to odszczekasz.
Mikas, dorośnij. Rozśmieszasz mnie
lucki73
PS. "Uderz w stół, a nożyce się odezwą"
mikas pisze:Lucki obiecuje że jak sie spotkamy to to odszczekasz.
sadychor pisze:A Ty lucki73, ekonomisto z zacięciem prawnika, nagle utraciłeś zdolność do kalkulacji i znajomość prawaNumer z karnetami nie przeszedł i żal ścisnął 4 litery KK-nomen omen klakierowi LK, którego byłeś oponentem.
sting126 pisze:Ty sie za to dojrzaloscia i blyskotliwoscia wykazales formulujac bezsensowne opinie. Wybacz,ale jak dlugo bedziesz sobie mieszkal w stolicy i nie wiedzial co dzieje sie tutaj na miejscu, nie powinienes zabierac glosu w sprawach, o ktorych nie masz pojecia.
lucki73 pisze:mikas pisze:Lucki obiecuje że jak sie spotkamy to to odszczekasz.
Mikas, dorośnij. Rozśmieszasz mnie![]()
![]()
lucki73 pisze:(...)Nie wytrzeźwiałeś jeszcze?![]()
lucki73 pisze:Nijak nie "kumam" o co Ci "biega". (...)
Gawrzyk pisze:Lucki i motorlublin.
Panowie, dajce sobie spokój z pisaniem bo próbując ośmieszyć Fan Klub ośmieszacie sami siebie.
impreza była organizowana od kilku miesięcy. Akurat mi w udziale przypadło zaproszenie niektorych zawodników dlatego wiem, bo w tej sprawie rozmawiałem np. z Joonasem Kylmakorpim i wiem kiedy to się odbywało. Nie bez znaczenia był fakt, że w miedzyczasie wyszła sprawa z memoriałem. Na tym chciał skorzystać Fan Klub, bo wtedy najwięcej żuzlowców mogło przyjechać do Lublina. Wówczas gdy snuto plany na temat imprezy kończącej sezon, nie było mowy o jakimkolwiek spotkaniu w klubie z Hansem Nielsenem w sobotę, dlatego Pańskie przekonanie nie może być prawdziwe bo jest oparte na fałszywych założeniach. Ba, mało tego. Jak się okazuje zawodnicy, którzy byli obecni w Płouszowicach nie zostałi zaproszeni na spotkanie z Hansem. Nie wiem skąd w Pańskich głowach zrodziła się w ogole taka myśl. Śmiem przypuszczać, że jest to pewnego rodzaju zawiść, że jakakolwiek inicjatywa która odbywała się w oderwaniu od klubu, organizwana przez kibiców spotkała się z ogromną akceptacją od zawodników.
I jeszcze jedno. Wypisywanie tekstów kompromitujących zawodników musi być poparte w faktach. Nie macie ich, nie wiecie jak to wyglądało. Ja odjechałem z Płouszowic w ostatniej 5 kibiców. Zawodnicy wyszli kolo 23, bo przecież następnego dnia są zawody. Jeśli, powtarzam, jeśli (nie wierzę w to) którykolwiek z zawodników po wyjściu z Zajazdu Kasztelańskiego postanowił spędzić noc gdzieś indziej a nie w łóżku to jest to jedynie wizytówką jego podejścia do sportu. Próba zgonienia winy na Fan Klub jest chamską i prostacką zagrywką Macieja Maja, który oczywiście musiał zostać o tym prze kogoś poinformowany i teraz jest w ten sposób sterowany. Nie warto błaźnić się przed kibicami Panie Maćku i ośmieszać w ten sposób poważane nazwisko.
Brak mi więcej słów na taki zachowanie. WSTYD Panie Maćku.
motorlublin pisze:Tylko donikÄ…d to nie prowadzi.

Kyniak pisze:pod kasami o programy(cyt Kołodzieja) a makulatury pewnie pozostawało sporo.
Cóż dyrektor chciał dobrze , a wyszło mu jak zwykle.
Cz@rek pisze:(...)Ale z drugiej strony gdyby chcieli się spotkać z Hansem,to mogliby przesunąć na 19-20 swoje
spotkanie ale oczywiście nikogo nie można zmuszać do oglądania Nielsena.(...)