List otwarty

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
lucki73
Kontakt:

#101 Postautor: lucki73 » 17 października 2005, o 17:01

mikas pisze:Lucki obiecuje że jak sie spotkamy to to odszczekasz.

Mikas, dorośnij. Rozśmieszasz mnie :) :) :)

lucki73

PS. "Uderz w stół, a nożyce się odezwą" :)
Motor Lublin AD 2006:
9. P.Karlsson
10. D.Jeleniewski
11. T.Piszcz
12. P.Staszek
13. D.Śledź/G.Knapp???
14. R.Klimek
15. K.Kępa
rez. S.Trumiński, J.Mordel, M.Michaluk, K.Polak
i... szkolić oraz brać udział w MDMP i Lidze Południowej.

lucki73
Kontakt:

#102 Postautor: lucki73 » 17 października 2005, o 17:05

sadychor pisze:A Ty lucki73, ekonomisto z zacięciem prawnika, nagle utraciłeś zdolność do kalkulacji i znajomość prawa :?: Numer z karnetami nie przeszedł i żal ścisnął 4 litery KK-nomen omen klakierowi LK, którego byłeś oponentem.

Nie wytrzeźwiałeś jeszcze? :) Nijak nie "kumam" o co Ci "biega".

Koniec, szkoda mi czasu.

lucki73
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

lucki73
Kontakt:

#104 Postautor: lucki73 » 17 października 2005, o 17:10

sting126 pisze:Ty sie za to dojrzaloscia i blyskotliwoscia wykazales formulujac bezsensowne opinie. Wybacz,ale jak dlugo bedziesz sobie mieszkal w stolicy i nie wiedzial co dzieje sie tutaj na miejscu, nie powinienes zabierac glosu w sprawach, o ktorych nie masz pojecia.

Zapomniałem, że tutaj jest tylko jeden "sprawiedliwy" ze swoją młodzieżową przybudówką, hehehehe :) Jak Roman z Młodzieżą Wszechpolską :)

NaprawdÄ™ szkoda czasu.
Miłej zabawy
lucki73
Motor Lublin AD 2006:

9. P.Karlsson

10. D.Jeleniewski

11. T.Piszcz

12. P.Staszek

13. D.Śledź/G.Knapp???

14. R.Klimek

15. K.Kępa

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#105 Postautor: _piotrusss » 17 października 2005, o 17:11

lucki73 pisze:
mikas pisze:Lucki obiecuje że jak sie spotkamy to to odszczekasz.

Mikas, dorośnij. Rozśmieszasz mnie :) :) :)

Lucki, jak na razie to Ty nie odniosłeś się konkretnie do żadnego z tematów jakie zostały w tym wątku poruszone, tylko ogólnikowo krytykujesz i "plujesz" na wszystkich dookoła. Podlizaleś się tylko do jednego gościa rzucajacego bezpodstawne oskarżenia... Jestes slepy na wszelkie odpowiedzi innych osob które nie myślą tak jak Ty, DLA MNIE to Ty jesteś śmieszny...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#107 Postautor: sadychor » 17 października 2005, o 17:35

lucki73 pisze:(...)Nie wytrzeźwiałeś jeszcze? :)

:shock: :?: :?: :?:
lucki73 pisze:Nijak nie "kumam" o co Ci "biega". (...)

FK zostanie obarczony przez Panów KK i LK za finansową klape Memoriału przy pomocy wszelkich możliwych argumentów. A to w ramach rewanżu za list otwarty w sprawie respektowania karnetów.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Shack
Administrator

#108 Postautor: Shack » 17 października 2005, o 17:37

No nie, zaraz sie okaże, że przez impreze jurek pomylił ilość okrążeń i Kołodziej sprzedał za mało biletów :lol: :lol: :lol: Mówiłem, że bedą wymyslać wszystko, żeby tylko nie zapłacić tego co będzie na minusie :) Zaraz się okaże, że meteorolodzy go oszukali, a fan klub razem z siwkiem stał pod bramą i mówil ludziom: nie idzcie bo będzie padac :)

Trzeba było zaprosić nowych działaczy i pomocników, którzy wszystko robią z miłości do żużla i tylko robią sobie reklame mimochodem, w ramach wdzieczności.

Dziwne tylko, że przez 5 lat Wojtek, ktory przygotowywał programy, nie zrobił sobie ani jednej reklamy swojej działalności biznesowej.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#109 Postautor: mikas » 17 października 2005, o 17:49

Oficjalnie oświadczam,że Fan Klub nie jest żadną bojówką pana Jarosława Siwka. Odnosimy się do byłego dyrektora klubu jak do każdej innej osoby. Jeśli trzeba to krytykujemy, jeśli mamy podobne zdanie to tez o tym mówimy. Co więcej jeszcze niecały rok temu spora część fanklubowiczów była zdecydowanymi przeciwnikami pana Siwka i nie kryła swoich poglądów. Również w tej chwili są w Fan Klubie osoby które pana Siwka nie dażą sympatią. Przed obecnym sezonem zaniepokojeni sytuacją w klubie nawet spotkaliśmy się z panem Siwkiem i nie było to raczej dla niego miłe spotkanie. Został na nim zalany falą krytyki z naszej strony. Po tamtym spotkaniu nawet na tym forum można było przeczytać wypowiedzi osób z Fan Klubu w których był przez nas krytykowany (jeśli ktoś jest ciekaw może np. poczytać stare wypowiedzi Kyniaka czy Wojtkao). Fan Klub nie walczy też o to żeby na dyrektorski stołek wrócił pan Siwek, bo nie obchodzi nas jak są rozdysponowywane "stołki" w klubie. Rozumiem,że niektórym nie podoba się krytyka dyr Kołodzieja przez część osób z Fan klubu,ale taki jest już los osób które odpowiadają za nasz klub. Gdy dyrektorem był pan Siwek był krytykowany za rózne działania, gdy jest pan Kołodziej musi sie liczyć z tym że częśc jego działań sie nie spodoba i będzie musiał słuchać słów krytyki jak jego poprzednicy. Niestety nie można nas kupic ani darmowym wejściem na zawody, ani piwem ani niczym innym. My jako Fan Klub działamy z boku klubu i patrzymy na wszystko z boku i zawsze będziemy mówić jakie działania nam sie nie podobają czy dyrektorem będzie pan Kołodziej, pan Siwek czy ktokolwiek inny. Nasze działania skupiamy głównie na robieniu opraw zawodów itp. Skupiamy sie na tym aby zawodnicy czuli się w Lublinie dobrze i aby widzieli,że kibice w Lublinie doceniają ich wysiłek i prace. Nasze priorytetowe działania są skierowane do zawodników a nie do działaczy, jednak nie będziemy też siedzieli cicho i patrzyli z boku jeśli nie podobają nam sie działania zarządu naszego klubu czy innych działaczy. Tak było do tej pory i tak zostanie.

Pozdrawiam.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

JAG
Senior

#111 Postautor: JAG » 17 października 2005, o 19:26

oczom niewierze :shock: jak czytam te rewelacje pisane przez motorlublin i lucki73.zgadza sie jedynie termin i godzina spotkania a reszta jest radosną twórczością wybujałej wyobraźni chyba :roll:
:),czasami :(

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#112 Postautor: Ar2rB » 17 października 2005, o 21:32

Czy pan dajrektor zrezygnuje ze swojej posady i pojdzie dalej "uzdrawiać" Start tak jak obiecał?

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#113 Postautor: motorlublin » 17 października 2005, o 21:40

Gawrzyk pisze:Lucki i motorlublin.
Panowie, dajce sobie spokój z pisaniem bo próbując ośmieszyć Fan Klub ośmieszacie sami siebie.
impreza była organizowana od kilku miesięcy. Akurat mi w udziale przypadło zaproszenie niektorych zawodników dlatego wiem, bo w tej sprawie rozmawiałem np. z Joonasem Kylmakorpim i wiem kiedy to się odbywało. Nie bez znaczenia był fakt, że w miedzyczasie wyszła sprawa z memoriałem. Na tym chciał skorzystać Fan Klub, bo wtedy najwięcej żuzlowców mogło przyjechać do Lublina. Wówczas gdy snuto plany na temat imprezy kończącej sezon, nie było mowy o jakimkolwiek spotkaniu w klubie z Hansem Nielsenem w sobotę, dlatego Pańskie przekonanie nie może być prawdziwe bo jest oparte na fałszywych założeniach. Ba, mało tego. Jak się okazuje zawodnicy, którzy byli obecni w Płouszowicach nie zostałi zaproszeni na spotkanie z Hansem. Nie wiem skąd w Pańskich głowach zrodziła się w ogole taka myśl. Śmiem przypuszczać, że jest to pewnego rodzaju zawiść, że jakakolwiek inicjatywa która odbywała się w oderwaniu od klubu, organizwana przez kibiców spotkała się z ogromną akceptacją od zawodników.

I jeszcze jedno. Wypisywanie tekstów kompromitujących zawodników musi być poparte w faktach. Nie macie ich, nie wiecie jak to wyglądało. Ja odjechałem z Płouszowic w ostatniej 5 kibiców. Zawodnicy wyszli kolo 23, bo przecież następnego dnia są zawody. Jeśli, powtarzam, jeśli (nie wierzę w to) którykolwiek z zawodników po wyjściu z Zajazdu Kasztelańskiego postanowił spędzić noc gdzieś indziej a nie w łóżku to jest to jedynie wizytówką jego podejścia do sportu. Próba zgonienia winy na Fan Klub jest chamską i prostacką zagrywką Macieja Maja, który oczywiście musiał zostać o tym prze kogoś poinformowany i teraz jest w ten sposób sterowany. Nie warto błaźnić się przed kibicami Panie Maćku i ośmieszać w ten sposób poważane nazwisko.

Brak mi więcej słów na taki zachowanie. WSTYD Panie Maćku.

Dziękuję za pouczenie. Nie dam się sprowokować i nie mam ochoty na dalszą polemikę. Wyraziłem wyłącznie moje zdanie. Nie wskazałem nigdzie winnych niskiej frekwencji. Jeśli już to pogoda. Insynuujesz kolego nieprawdę ,a nikt mną nie steruje i nigdy nie będzie sterował. Oczywiście racje,prawda i patent na mądrość leżą ZAWSZE po Waszej stronie.
Grasz sprytnie i efektownie. Tylko donikÄ…d to nie prowadzi.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#115 Postautor: mikas » 17 października 2005, o 21:48

motorlublin pisze:Tylko donikÄ…d to nie prowadzi.

A do czego prowadzą kłamstwa i insynuacje,że jakoby Fan Klub zorganizował specjalnie jakieś konkurencyjne spotkanie w dniu spotkania z Hansem Nielsenem?? Do czego prowadzi oczernianie zawodników naszego klubu na publicznym forum przez osobę, która jakby nie patrzeć jest związana od kilku tygodni ze ścisłym kierownictwem naszego klubu?? I to pan zarzuca wprowadzanie złej atmosfery Fan Klubowi?? Jak dla mnie to złą atmosfere wprowadza własnie pan panie Maćku podając do publicznej wiadomości kłamstwa i niesprawdzone, nieprawdziwe informacje. Co po takich wypowiedziach pomyślą sobie zawodnicy, gdy sie dowiedzą że ktoś z klubu rozsiewa takie plotki na ich temat?? Czy wtedy Ci zawodnicy będą traktowac kierownictwo klubu poważnie i będa mieli ochotę w ogóle z kimś z tego kierownictwa rozmawiać na temat startów w naszej drużynie??
Ostatnio zmieniony 17 października 2005, o 21:52 przez mikas, łącznie zmieniany 2 razy.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Kyniak

#116 Postautor: Kyniak » 17 października 2005, o 21:50

Może to zwykła zazdrość , że Fan Klub potrafi się dogadać i zintegrować z zawodnikami i sponsorami, a dyrektor Kołodziej niestety nie.
Fan Klubowi impreza wyszła , dyrektorowi i jego świcie niestety nie.
Myślę że z Pana Macieja bije czysto Polska zazdrość. Miało być tak pięknie 5000 osób , 100 białych gołębi oprawa i prezentacja miały przejść do historii , jak słynne bitwy pod kasami o programy :D (cyt Kołodzieja) a makulatury pewnie pozostawało sporo.
Cóż dyrektor chciał dobrze , a wyszło mu jak zwykle.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#117 Postautor: Ar2rB » 17 października 2005, o 21:59

Kyniak pisze:pod kasami o programy :D (cyt Kołodzieja) a makulatury pewnie pozostawało sporo.
Cóż dyrektor chciał dobrze , a wyszło mu jak zwykle.

Więc dlatego pytam. Czy dajrektor i jego klakierzy odejdą po memoriale tak jak obiecali (uzdrawiać start - do tego są stworzeni) czy robią sobie z geby dupę?

wojteko
Senior

#118 Postautor: wojteko » 17 października 2005, o 22:01

Kyniak pisze: Miało być tak pięknie, 100 białych gołębi oprawa ......

no coz Kyniak....moze derektor dowiedzial sie o ptasiej grypie :?: i bedzie mial kolejne wytlumaczenie na temat ptakow........ :?: :?: :wink:

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#120 Postautor: Cz@rek » 17 października 2005, o 23:00

Chciałbym wypowiedzieć się bezstronnie (ale nie wiem czy mi się to uda).
Nikt nie może zabronić FanKlubowi organizacji własnych spotkań nawet jeśli nie informują
o nich "opini publicznej".Rozumiem że mieli zarezerwowany termin.
Ale z drugiej strony gdyby chcieli się spotkać z Hansem,to mogliby przesunąć na 19-20 swoje
spotkanie ale oczywiście nikogo nie można zmuszać do oglądania Nielsena.
Ja osobiście nie przepuścił bym takiej okazji nawet gdybym miał jakieś wesele w rodzinie 8)
Co do turnieju to naprawdę mogło się udać i mogło być te 4000 ludzi zabrakło tylko POGODY!
I tak obawiałem się że w taki ziąb przyjdzie ok.500 widzów,a ostatecznie nie było tragicznie.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#121 Postautor: sadychor » 17 października 2005, o 23:02

Cz@rek pisze:(...)Ale z drugiej strony gdyby chcieli się spotkać z Hansem,to mogliby przesunąć na 19-20 swoje
spotkanie ale oczywiście nikogo nie można zmuszać do oglądania Nielsena.(...)

Kto chciał, zobaczył i Hansa i był na imprezie. W FK są też osoby niepijące :mrgreen: 8)
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji