1.

cena 60zł
2.

cena 60zł
3.

cena 60zł
4.

cena 60zł
5.

cena 60zł
6

cena 60zł
Zamówienia prosze składać w tym temacie w następujący sposób:
Nick - wpisać swój nick z forum
Nr wzoru - wpisać numer wzoru koszulki który sie zamawia
Rozmiar - (dostępne rozmiary: XXL - 188CM, XL - 182CM, L - 176CM, M-170CM, S-164CM, XS-158CM)
Twoja nazwa - podać napis jaki ma się pojawić na górze koszulki, tam gdzie na projekcie jest napis "geest"
Czcionka - czcionka jaką chcecie mieć napisana swoja nazwe z tyłu jak i napisy z przodu - należy wybierać czcionki dostępne tylko w pakiecie Office.
Koziołek- czy koziołek ma być z szarymi wykonczeniami uszu czy bez tych wykonczeń (bez wykonczeń wygląda tak: http://img153.imageshack.us/img153/6622 ... pia7hr.jpg )
Na przykładzie to wygląda tak:
Nick-mikas
Nr wzoru- 3
Rozmiar- XL
Twoja nazwa- speedway
Czcionka- jak na projekcie (gdy ktos chce inną wpisuje jej nazwe) Uwaga nastąpiły zmiany czcionek, szczegóły na stronie 4 tego tematu!!!
Koziołek- z szarymi wykonczeniami
Dokładnie jak wygląda koszulka będzie można zobaczyć jak tylko do mnie dotrze egzemplarz próbny, który otrzymamy w następnym tygodniu. Więcej o koszulkach, metodzie produkcji itp. można przeczytać na stronie producenta http://www.regio.pl
Co do czasu, miejsca i metod płatności to poinformuje o tym w najbliższym czasie.
P.S. Bardzo serdecznie dziękuję Wojtasowi za wszelką pomoc jakiej mi udzielił w ostatnich dniach jeśli chodzi o kwestie graficzne
Uwaga Uwaga
Zapisy na koszulki będą przyjmowane do 11 marca (sobota).
Ostateczny termin zapłaty za zamówione koszulki to 12 marca (dotyczy to szczególnie tych którzy będą płacić za pomocą przelewu bankowego dlatego proszę zrobić ten przelew odpowiednio wcześniej).
Dnia 13 marca wysyłam zamówienia i pieniążki do firmy "Regio" i jeśli do tej pory nie będę miał zapłacone za jakąś koszulkę to po prostu jej nie zamówię.
Jeśli ktoś chce zapłacić przelewem na konto proszę się do mnie odezwać na PW lub na maila ( mailto:meehow@vp.pl ) wtedy podam tym osobom dane potrzebne do przelewu.
W najbliższą sobotę (04.03.2006) od godziny 18.30 będzie można zobaczyć próbną koszulkę (chyba że nastąpią jakieś opóźnienia przez pocztę i koszulka nie dotrze na czas) i za nią zapłacić w pubie "Na Strychu" ul.Głęboka 10 lok 45. (po prawej stronie od TelePizzy po schodkach w górę). Jeśli koszulka dotrze do mnie w piątek postaram sie aby można ją było zobaczyc i ewentualnie zapłcić także w piątek wieczorem.
Następne terminy będę podawał na bieżąco.